bence ver bal reçel artık yiyeblir bir yasinin icindeler. Doktor bize reçel bal herşey vereblirsin artık dedi ne yiyosan ver dedi salcali yemek bilemi dedm ona ayri yemek yapmana grek yok dedi mesela benm kizm baharatli yemeklere bayiliyomus megersem.patlican hariç vereblirsn demişti bende veriyorm ozmandan beri gerçi istahsiz bisey yemiyo tek istahli yediği şey lahmacunBizde de teyzemin verdiği kuş burnu reçeli vardı bende mi yedirsem ki. Çok şeker var diye reçel falan vermiyodum
hım sen ucretsız almamıstın demı canım ? ok o zaman tabı bıtıyordurr. benımde daha kac ayım var ama sımdıden dusunmeye basladım ben napcam dıyeeeCanim benim doğum iznim 2014 23 eylülde bitmişti. 6 ay 3 saat 6 ay 1.5 saat iznim vardı. Oda 23 eylülde son.
Maşallah Betüle zaten çok güzeldi iyice sevimli olmuşBetülden seçmeler :)) en sonuncusu banyodan sonra
Maşallah Betüle zaten çok güzeldi iyice sevimliBetülden seçmeler :)) en sonuncusu banyodan sonra
Çok üzüldüm canım. Allah kızına uzun sağlıklı bir ömür versin. Acılarını onun mutluluğuyla dindirirsin inşallahAnnesinin zeynep icin yazdiklarina azicik baktim dayanamadim kapattim cok zor. 7 yil once agir kombine immun yetmezliğinden oglum 5 aylik iken vefat etti emiyordu ustelik. Evlat acisi hic biseye benzemez en buyuk imtihan ins oteki dunyada sefaatci olacak...
Tesekkur ederum canim sukur bugunumeÇok üzüldüm canım. Allah kızına uzun sağlıklı bir ömür versin. Acılarını onun mutluluğuyla dindirirsin inşallah
Canim senin yeni evdeki ust komsu noldu?meshur topuklulariyla geziyor mu?hım sen ucretsız almamıstın demı canım ? ok o zaman tabı bıtıyordurr. benımde daha kac ayım var ama sımdıden dusunmeye basladım ben napcam dıyeee
Canm geçmiş olsun boğaz enfeksiyonunun ateşi çok oluyor malesef antibiyotik etki edene kadar ateş devam ediyor yarına düşmeye başlar ama yine de tekrar götür doktoraOff kızlar yigitin atesi hiç dusmuyo 39 sürekli acile gittik yine boğazında kızarıklık var dediler antibiyotik de iciyoruz çocuk yaniyo resmen ne duş ne şurup sürekli ateşli.artık korkmaya başladım yarın tahlil falan istiycem niye düşmez hiç bu ateş yaa.
Allah sifalar versin canim.Off kızlar yigitin atesi hiç dusmuyo 39 sürekli acile gittik yine boğazında kızarıklık var dediler antibiyotik de iciyoruz çocuk yaniyo resmen ne duş ne şurup sürekli ateşli.artık korkmaya başladım yarın tahlil falan istiycem niye düşmez hiç bu ateş yaa.
Damla damlattılar yarım saat kadar bekledik. Gözbebekleri büyüyünce baktılar. Normalde sorun çıkmasaydı 3 yaşında gidecektik. 1-1,5 hipermetrop çıktı çok önemli değil ama seneye yine bakalım takip edelim dedi.Kizlar bugün kizimi.göz doktorunada gosterdim gozunr isik tuttu buyutec gibi bi camla bakti ama cocuk goz.degildi devlet hastaneaine gittik orda cocuk goz yoktu bakti bi sorun görünmüyor duzenli olarak 6 ayda bir muayene yaptirin dedi sizde muayene nasil oldu bide ne zaman tekrar baktirin dedi
@kmltm bu arada minnakın bahsettiği baloncuk tabancasını da buldum, aldım ondan da geri kalmadım
Canım kendi yatağında mı yatıyo sizinle miAyy artık insanlıktan çıkmak uzeriyim kırk yılın başında erken yattı ve bu saate kadar ön kez uyandı karnı tok bi skntisi yok ama uyumuyor nerde yanlış yapıyorum ben anlamadım sürekli emmek istiyor sürekli artık bunaldim inanın ben uykusu düzene girecek diye beklerken zivanadan çıkıyor napcam ben ya 14 ayda ilk kez kendime vakit ayırdım bi kahve içtim hepsi bu siz nasıl yapıyosunuz ben mi hata yapıyorum bilemedim artık sinirlerim harap oldu artık
Armağan oyuncakta gördüm ben Ama almadım betül bende üflücem diye elimden alıp yalıyo :))Ben eksik kaldim ama ondan
Muhallebi yedirip uyutuyorum yanimada aldım falan ama yok genel sorunumuz bizim uyumamak emzik niyetine kullanıyor hiç cekmesem sabaha kadar emer nikmat daCanım kendi yatağında mı yatıyo sizinle mi
Bi ara betülü yatağına koyunca kıyamet kopuyodu bikaç hafta önce şimdi yine normal düzene döndük
Bi de sürekli kalkıyosa su vermeyi denesen biberonla filan
Betül emmediği için biraz daha rahatım ben acaba yatırmadan bişeyler yedirsen yani süt doyuracak kadar var mı belki de doymuyodur
Aklıma gelenleri sıraladım inşallah bi an evvel düzene girer canım ya baEn bendeok bunalıyorum
Bende eksik kaldım yaa bulup alayım hemen:)Ben eksik kaldim ama ondan
kv si iyi kadın arayı bozmak istemiyo sanırım. Hayır kocası ondan beter. Annemler bizi böle yetiştirdi bizde bi sorun mu var diyomuş. Sürekli kavga ediyoruz her konuda diyo. Üzüldüm cidden ya. Oda yaptırmaz ama işte o yaptırmayana kadar edilen kavgalardan yılmış resmenAaay Allah'ım al o insanları kafayı sürttüre sürttüre anlat,okut,öğret.. Aaay nasıl sinir oluyorum yaaa.. Ya bi karışmayın arkadaş yaa,bırakın anne baba nasıl istiyosa öyle yapsın öyle büyütsün.. Bi bitin bi gidin ya..Dan diye söylemek gerekiyor valla bazen,çocuğu önemli olan.. Direk söylesin bence
ya bu bi yaşında çocuk annesen ayrı yerde yatar mı? Bizimkilerde dediler. Ben çocuğu bırakmamak için çalışmıyorum, uyusun diye size gönderir miyim sanıyosunux dedim. Neymiş eşim hep yazları köyde babannesinin yanında geçirirmiş. Göndermeseymiş sanki bana mı sormuşlar alala.Benm KV dede takmis kafayi illa torunu bigece onda kalsinmis. Gezdircekmis bütün gun parka gotrcekmis. Gecede sarilip uyucaklarmis. Tobe tobeyaaa delircm yaninda kadim ikidebir birakin gdin siz diyo . o durur bnle diyor. Dedim o dururda ben dururmuyum bakalim hem ben emziriyorm birakamam dedm. Valla 4 5 yasind bile olsa birakamam. Ya nekdr saçma konusuyo bir yasindaki bebek anneden ayirilirmi hic. Gecen gün yemeğe gittgimizde çocuğu aldi parka goturcem dedi park evin önünde buarada ama parka fln gotrmedi hep izledim . yolda bir asabi bir yukari yürüttü komsularinin yanina gitti . bide hira düştü dizi kanadi . ben delircm kizlar azkaldi
bal pekmez tahin falan veriyorumda reçel vermemiştim. Vereyim az az.bence ver bal reçel artık yiyeblir bir yasinin icindeler. Doktor bize reçel bal herşey vereblirsin artık dedi ne yiyosan ver dedi salcali yemek bilemi dedm ona ayri yemek yapmana grek yok dedi mesela benm kizm baharatli yemeklere bayiliyomus megersem.patlican hariç vereblirsn demişti bende veriyorm ozmandan beri gerçi istahsiz bisey yemiyo tek istahli yediği şey lahmacun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?