Çook geömiş olsun. Şu 6. Hastalık dedikleri mi acaba. Çabuk iyileşir inşallahOff kızlar yigitin atesi hiç dusmuyo 39 sürekli acile gittik yine boğazında kızarıklık var dediler antibiyotik de iciyoruz çocuk yaniyo resmen ne duş ne şurup sürekli ateşli.artık korkmaya başladım yarın tahlil falan istiycem niye düşmez hiç bu ateş yaa.
Benim basima geleni soylemisin. Kafayi yiyecem pekmez tahini cok severdi simdi yemiyor zeytinde yerdi onuda yemiyo sadece yumurta beyazini yedi cildiracam. Sana kahvalti yok bi daha diye kizdim nedir bu bizim cektigimiz cok zormus cocuk buyutmekDaraldım ya. Ne bu böyle sadece kuru üzümle besleniyo. İyice zıvanadan çıktı çocuk. Ne güzel tahin pekmez yiyodu bi ar a şimdi ağzını açmıyo. Yaptığım yemekler çöpe gidiyo resmen. Alahtan badem sütünü içti. Yoksa sütümde yetmiyodu. Bi çıkmadı gitti şu dişler ya
Ben hala bulamaç veriyorum, peynir yumurta sarısı bi kaşık ceviz ve bisküvi.. Bi kaç kez tek tek vermeyi denedim yemedi.. Ne peyniri ne de yumurtayı bende bulamaca devam ediyorum..sizin ayrı ayrı yiyolarmı?Benim basima geleni soylemisin. Kafayi yiyecem pekmez tahini cok severdi simdi yemiyor zeytinde yerdi onuda yemiyo sadece yumurta beyazini yedi cildiracam. Sana kahvalti yok bi daha diye kizdim nedir bu bizim cektigimiz cok zormus cocuk buyutmek
S Sevgidili5 baska bi dr daha goturun bence tam idrar kultur kan tahlili isteyin herseyi arastirilsin atesin sebebi bulunsun beklemeyin canim
Canm geçmiş olsun boğaz enfeksiyonunun ateşi çok oluyor malesef antibiyotik etki edene kadar ateş devam ediyor yarına düşmeye başlar ama yine de tekrar götür doktora
Allah sifalar versin canim.
Çook geömiş olsun. Şu 6. Hastalık dedikleri mi acaba. Çabuk iyileşir inşallah
sağolun kızlar. Bende korkmaya başladım artık her gittigimizde boğaz enfeksiyonu diyo acile gidiyoruz dusuremeyince ordada aynı. 6.hastalik midir yoksa başka bi seymi bilemedim tahlil istiycem bugün kan idrar falan bakilsin bide. Yavrumun hiç hali kalmadı yazık.Günaydın herkese musmutlu bi hafta olur inş
S Sevgidili5 çok geçmiş olsun..belki 6.hastalıktır.biz tam aktıncı ayda atlattık..4. Gün ancak düştü ateşi ve döküntü oldu...inş tez zamanda geçer..
@minnakkartal tatilin her anını dolu dolu yaşarsınız inş..
Ben de bakıcıyı bekliyorum birazdan gelecek..ilk günümüz bugün..elim ayağıma dolanıyo, çok heyecanlıyım umarım iyi olur...aslında ne yapcağımı da bilmiyorum..tanımadığım biriyle( oyy oyy
canım inşallah güzel geçer içine siner hakkınızda hayırlısı olsunGünaydın herkese musmutlu bi hafta olur inş
S Sevgidili5 çok geçmiş olsun..belki 6.hastalıktır.biz tam aktıncı ayda atlattık..4. Gün ancak düştü ateşi ve döküntü oldu...inş tez zamanda geçer..
@minnakkartal tatilin her anını dolu dolu yaşarsınız inş..
Ben de bakıcıyı bekliyorum birazdan gelecek..ilk günümüz bugün..elim ayağıma dolanıyo, çok heyecanlıyım umarım iyi olur...aslında ne yapcağımı da bilmiyorum..tanımadığım biriyle( oyy oyy
canım yine beyazını yemiş hiç olmaz sa onada şükür diyeceğim keşke yese azıcıkBenim basima geleni soylemisin. Kafayi yiyecem pekmez tahini cok severdi simdi yemiyor zeytinde yerdi onuda yemiyo sadece yumurta beyazini yedi cildiracam. Sana kahvalti yok bi daha diye kizdim nedir bu bizim cektigimiz cok zormus cocuk buyutmek
bu gün bulamaç denedim yemedi. Omlet yaptım onuda yemedi. Benim sıpa peynir ve zeytin yemediği için karıştırıp veriyorum genelde. Ama artık tek tek yeseler çok güzel olacakBen hala bulamaç veriyorum, peynir yumurta sarısı bi kaşık ceviz ve bisküvi.. Bi kaç kez tek tek vermeyi denedim yemedi.. Ne peyniri ne de yumurtayı bende bulamaca devam ediyorum..sizin ayrı ayrı yiyolarmı?
Kızlar hepinize iyi haftalar
doğum günü için 25-30 kişilik misafirim olacak, benimle doğum günü menüsü paylaşır mısınız?
Armağan oyuncakta gördüm ben Ama almadım betül bende üflücem diye elimden alıp yalıyo :))
Bende eksik kaldım yaa bulup alayım hemen:)
Canım çok geçmiş olsun yaptır tüm testleri de aklın kalmasın . İnşallah toparlanır yiğitciksağolun kızlar. Bende korkmaya başladım artık her gittigimizde boğaz enfeksiyonu diyo acile gidiyoruz dusuremeyince ordada aynı. 6.hastalik midir yoksa başka bi seymi bilemedim tahlil istiycem bugün kan idrar falan bakilsin bide. Yavrumun hiç hali kalmadı yazık.
Aynen eksik kalmayim:)Canm hava sicak oldugu icin cok cesit yapmadim ben.
Pasta-cupcake-tatli tuzlu kurabiye-kremsantili kurabiye-patatesli borek-acma yaptm.
Cogu da kaldi zaten hava sicak olunca pek yenmedi acikcasi.pratik seyler yapabilirsn makarna salatasi falan gbi.
Bi bakym oraya ben de:)
Hepimizde olmali
Anladm bnde tatliya çok duskunum tatliyla doyarim bnde haklisn ama azar azar vermekten bisey olmaz bnce az az herşeyden yiyebiliyolar artik.kv si iyi kadın arayı bozmak istemiyo sanırım. Hayır kocası ondan beter. Annemler bizi böle yetiştirdi bizde bi sorun mu var diyomuş. Sürekli kavga ediyoruz her konuda diyo. Üzüldüm cidden ya. Oda yaptırmaz ama işte o yaptırmayana kadar edilen kavgalardan yılmış resmen
ya bu bi yaşında çocuk annesen ayrı yerde yatar mı? Bizimkilerde dediler. Ben çocuğu bırakmamak için çalışmıyorum, uyusun diye size gönderir miyim sanıyosunux dedim. Neymiş eşim hep yazları köyde babannesinin yanında geçirirmiş. Göndermeseymiş sanki bana mı sormuşlar alala.
bal pekmez tahin falan veriyorumda reçel vermemiştim. Vereyim az az.
Ben tatlıya çok düşkünüm hiç yemek yemeyim tatlı yesem olur gökçede öyle olsun istemediğimden temkinli yaklaşıyorum.
Bizim evde yemek düzeni de pek yok. Eşimde bende yemek seçeriz pek düzenlide beslenmeyiz. O yüzden gökçeye epey bi ayrı pişircem sanırım
Ay nihayet haftasonu kabusu bitti. Sabah kalkıp ev temizliğimi yaptım azadı doyurdum birazdan da uyutup banyo yapıcam. Haftasonu bikaç saatte bunları yapmak mümkün değil. Tam da @delimavi 35 gibi istanlardaydım brn de :/ ne uykusu biter ne acıkması ne kahvesi ne sigarası cinnet geçirdim iki gün boyunca. Artık daha da batıyor gözüme zatrn
Bizimki sigarada içmez ama yinede tutmaz beterin beteri var :))Şu sigaraya bende uyuzum. Yemeği bitiyo. Çovuğu alıp 5 dk oyalasa ben yemeğimi bitirsem diyorum ama yok. İlle o sigara içilecek ondan sonra alacak çocuğu beyefendi. Tabi bu arada benim yemek buz gibi olur.
Cok haklisin canim giciklarBen de 40 taklayla temzlik yaptm.zir zir agliyo arkamdan.supurmem de lazmdi evi toz her yer bagirdm ben de yavrumadun aksam annemdeydm gece eve geldk.esim terlems sen ustnu degis gel dedi bn de degiseym.tamam dedm degsp geldm beyefendi bi gitti gidis o gidis.lavaboya gitms tras olmus yarm saat sonra geldi.ben de makinedeki camasirlari astm yatagi serdm oturma odasnda yatyorz klima oldgu icin.emrenin mamasini hazrladm bezini ustnu degstrdm mamasini yedrdm uyuttm.sonra gece gelms bana diyo ki cocugu odada yalnz birakp is yapiyosn eskisi kadar ozenmiyosun.gel de cildirma.emreyle ilgilenip isleri o uyuynca yapabilirmisim.robotum ya ben kendme vakit ayirmym.cocugun uyumasi icin mamasinin hazrlanmasi yataginin acilmasi gerkmiyo mu ayni anda hepsni nasl yapabilirm dedm.Ya Rabbim sen bana sabir ver..
Sağol canım bakalım sonuçlar nasıl cikicak bu ateş beni bu sefer çok korkutuyoCanım çok geçmiş olsun yaptır tüm testleri de aklın kalmasın . İnşallah toparlanır yiğitcik
Sağol canım. İnşallah.S Sevgidili5 cok geçmiş olsun canim inşallah biran once iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?