2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çook geömiş olsun. Şu 6. Hastalık dedikleri mi acaba. Çabuk iyileşir inşallah

Daraldım ya. Ne bu böyle sadece kuru üzümle besleniyo. İyice zıvanadan çıktı çocuk. Ne güzel tahin pekmez yiyodu bi ar a şimdi ağzını açmıyo. Yaptığım yemekler çöpe gidiyo resmen. Alahtan badem sütünü içti. Yoksa sütümde yetmiyodu. Bi çıkmadı gitti şu dişler ya

Kızlar hepinize iyi haftalar
doğum günü için 25-30 kişilik misafirim olacak, benimle doğum günü menüsü paylaşır mısınız?

Günaydın herkese musmutlu bi hafta olur inş
S Sevgidili5 çok geçmiş olsun..belki 6.hastalıktır.biz tam aktıncı ayda atlattık..4. Gün ancak düştü ateşi ve döküntü oldu...inş tez zamanda geçer..
@minnakkartal tatilin her anını dolu dolu yaşarsınız inş..
Ben de bakıcıyı bekliyorum birazdan gelecek..ilk günümüz bugün..elim ayağıma dolanıyo, çok heyecanlıyım umarım iyi olur...aslında ne yapcağımı da bilmiyorum..tanımadığım biriyle ( oyy oyy

Benim basima geleni soylemisin. Kafayi yiyecem pekmez tahini cok severdi simdi yemiyor zeytinde yerdi onuda yemiyo sadece yumurta beyazini yedi cildiracam. Sana kahvalti yok bi daha diye kizdim nedir bu bizim cektigimiz cok zormus cocuk buyutmek

Benim basima geleni soylemisin. Kafayi yiyecem pekmez tahini cok severdi simdi yemiyor zeytinde yerdi onuda yemiyo sadece yumurta beyazini yedi cildiracam. Sana kahvalti yok bi daha diye kizdim nedir bu bizim cektigimiz cok zormus cocuk buyutmek
Ben hala bulamaç veriyorum, peynir yumurta sarısı bi kaşık ceviz ve bisküvi.. Bi kaç kez tek tek vermeyi denedim yemedi.. Ne peyniri ne de yumurtayı bende bulamaca devam ediyorum..sizin ayrı ayrı yiyolarmı?

S Sevgidili5 baska bi dr daha goturun bence tam idrar kultur kan tahlili isteyin herseyi arastirilsin atesin sebebi bulunsun beklemeyin canim

Canm geçmiş olsun boğaz enfeksiyonunun ateşi çok oluyor malesef antibiyotik etki edene kadar ateş devam ediyor yarına düşmeye başlar ama yine de tekrar götür doktora

Allah sifalar versin canim.

Çook geömiş olsun. Şu 6. Hastalık dedikleri mi acaba. Çabuk iyileşir inşallah

sağolun kızlar. Bende korkmaya başladım artık her gittigimizde boğaz enfeksiyonu diyo acile gidiyoruz dusuremeyince ordada aynı. 6.hastalik midir yoksa başka bi seymi bilemedim tahlil istiycem bugün kan idrar falan bakilsin bide. Yavrumun hiç hali kalmadı yazık.

canım inşallah güzel geçer içine siner hakkınızda hayırlısı olsun

canım yine beyazını yemiş hiç olmaz sa onada şükür diyeceğim keşke yese azıcık

Ben hala bulamaç veriyorum, peynir yumurta sarısı bi kaşık ceviz ve bisküvi.. Bi kaç kez tek tek vermeyi denedim yemedi.. Ne peyniri ne de yumurtayı bende bulamaca devam ediyorum..sizin ayrı ayrı yiyolarmı?
bu gün bulamaç denedim yemedi. Omlet yaptım onuda yemedi. Benim sıpa peynir ve zeytin yemediği için karıştırıp veriyorum genelde. Ama artık tek tek yeseler çok güzel olacak

Kızlar hepinize iyi haftalar
doğum günü için 25-30 kişilik misafirim olacak, benimle doğum günü menüsü paylaşır mısınız?

Canm hava sicak oldugu icin cok cesit yapmadim ben.
Pasta-cupcake-tatli tuzlu kurabiye-kremsantili kurabiye-patatesli borek-acma yaptm.
Cogu da kaldi zaten hava sicak olunca pek yenmedi acikcasi.pratik seyler yapabilirsn makarna salatasi falan gbi.

Armağan oyuncakta gördüm ben Ama almadım betül bende üflücem diye elimden alıp yalıyo :))

Bi bakym oraya ben de:)

Bende eksik kaldım yaa bulup alayım hemen:)

Hepimizde olmali

Canım çok geçmiş olsun yaptır tüm testleri de aklın kalmasın . İnşallah toparlanır yiğitcik

Aynen eksik kalmayim:)

Anladm bnde tatliya çok duskunum tatliyla doyarim bnde haklisn ama azar azar vermekten bisey olmaz bnce az az herşeyden yiyebiliyolar artik.

Ben de 40 taklayla temzlik yaptm.zir zir agliyo arkamdan.supurmem de lazmdi evi toz her yer bagirdm ben de yavrumadun aksam annemdeydm gece eve geldk.esim terlems sen ustnu degis gel dedi bn de degiseym.tamam dedm degsp geldm beyefendi bi gitti gidis o gidis.lavaboya gitms tras olmus yarm saat sonra geldi.ben de makinedeki camasirlari astm yatagi serdm oturma odasnda yatyorz klima oldgu icin.emrenin mamasini hazrladm bezini ustnu degstrdm mamasini yedrdm uyuttm.sonra gece gelms bana diyo ki cocugu odada yalnz birakp is yapiyosn eskisi kadar ozenmiyosun.gel de cildirma.emreyle ilgilenip isleri o uyuynca yapabilirmisim.robotum ya ben kendme vakit ayirmym.cocugun uyumasi icin mamasinin hazrlanmasi yataginin acilmasi gerkmiyo mu ayni anda hepsni nasl yapabilirm dedm.Ya Rabbim sen bana sabir ver..

Şu sigaraya bende uyuzum. Yemeği bitiyo. Çovuğu alıp 5 dk oyalasa ben yemeğimi bitirsem diyorum ama yok. İlle o sigara içilecek ondan sonra alacak çocuğu beyefendi. Tabi bu arada benim yemek buz gibi olur.
Bizimki sigarada içmez ama yinede tutmaz beterin beteri var :))

Cok haklisin canim giciklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…