Kendileri Süperman ya bizden de aynısını bekliyorlar te allahım ya :/Ben de 40 taklayla temzlik yaptm.zir zir agliyo arkamdan.supurmem de lazmdi evi toz her yer bagirdm ben de yavrumadun aksam annemdeydm gece eve geldk.esim terlems sen ustnu degis gel dedi bn de degiseym.tamam dedm degsp geldm beyefendi bi gitti gidis o gidis.lavaboya gitms tras olmus yarm saat sonra geldi.ben de makinedeki camasirlari astm yatagi serdm oturma odasnda yatyorz klima oldgu icin.emrenin mamasini hazrladm bezini ustnu degstrdm mamasini yedrdm uyuttm.sonra gece gelms bana diyo ki cocugu odada yalnz birakp is yapiyosn eskisi kadar ozenmiyosun.gel de cildirma.emreyle ilgilenip isleri o uyuynca yapabilirmisim.robotum ya ben kendme vakit ayirmym.cocugun uyumasi icin mamasinin hazrlanmasi yataginin acilmasi gerkmiyo mu ayni anda hepsni nasl yapabilirm dedm.Ya Rabbim sen bana sabir ver..
Öyle valla canım ben de her hastalıkta derim öksürsün hapşırsın ama şu ateş olmasın ya insanın gözüne uyku girmiyor korkudan. Benim öyle oluyor her ateşteSağol canım bakalım sonuçlar nasıl cikicak bu ateş beni bu sefer çok korkutuyo
Kızlar hepinize iyi haftalar
doğum günü için 25-30 kişilik misafirim olacak, benimle doğum günü menüsü paylaşır mısınız?
Dondurma yemek:) akşam işimi bitirdikten sonra bol köpüklü bir türk kahvesi içmek, ayaklarım şişene kadar gezmek, denizde balıkları seyretmek...Kızlaaaaaaar
Hadi biraz eğlence olsun.. Size bir soru???
"Hayatta yapmaktan en keyif aldığınız şey nedir?"
İlk aklınıza geleni yazın.. Ama bebişleriniz hariç, onlarla ilgili bişey yazmayın.. Çünkü eminim hepimizin ilk aklına gelen bebişiyle zaman geçirmek vs..
Hadi Bakalım
uyumak, yabancı dizilerin biroturuşta bir sezonunu izlemek, bir oturuşta kitabımı bitirmek, keçelerle uğraşmak ama artık hiç birini yapamıyorumKızlaaaaaaar
İlk aklınıza geleni yazın.. Ama bebişleriniz hariç, onlarla ilgili bişey yazmayın.. Çünkü eminim hepimizin ilk aklına gelen bebişiyle zaman geçirmek vs..
Hadi Bakalım
Piknik yapmakKızlaaaaaaar
Hadi Bakalım
Bence iyi yapmışsın annen bakarım demiş ne güzel aslında o baksa çalış derdim zaten aldığın maaşın hemen hemen yarısını bakıcıya verecektin boşver bebeğinle vakit geçirKızlar ücretsiz izinimi bugün uzattım bir yıl daha. okuldakiler çok bozuldu. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. böyle bi hakkım varjen kullanmak istedim. bakıcıya bırakmaya gönlüm razı olmadı. annem bakmakmak istiyodu. eşim razı olmadı. madem öyle bi yıl daha çalışmıycam bak bize dedim. evde çok bunalıyorum ama en azından iki yaşına kadar gözümün önünde olsun idare ederim dedim. kafam çok karışık
Alisveris yapmak ve bir dostumla oturup cay kahve Iicmek ama sakin ve nexih bir cafede evde olunca hizmet edecem diye rahat olamiyorumızlaaaaaaar
Hadi Bakalım
Iyi yapmissin bazen benimde kafam kiziyor seytan uzat izni diyor.Edim de nereye kadar diyor bakici kafama yatmazsa alacam valla.Anasi sirf gezmek icin bakmiyor benim annem bakar fakat seker hastasi arti mesanede tumor var hatta bugun yine operosyon gecirdi neyseki sonuc temiz cikti.Bu yil hastaliklarla geciyor Allah sonumuzu hayir etsinKızlar ücretsiz izinimi bugün ukadar diyorm bir yıl daha. okuldakiler çok bozuldu. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. böyle bi hakkım varjen kullanmak istedim. bakıcıya bırakmaya gönlüm razı olmadı. annem bakmakmak istiyodu. eşim razı olmadı. madem öyle bi yıl daha çalışmıycam bak bize dedim. evde çok bunalıyorum ama en azından iki yaşına kadar gözümün önünde olsun idare ederim dedim. kafam çok karışık
eCok sanslisin cevren yapmis ikramliklari benim yardim edenim olmadi ve acaip bunaldim ve dogum gunu yaptigima pisman oldum sirf kizima ani olsun diye yaptim.Bi daha yaparmiyim bilmiyorum.Bizimde 30 kişilikti.. Aklımda kalanları yazayım ama benim menüler pek örnek teşkil etmeyebilir.. Biz baya abarttık çünkü.. Ayrıca Efe'nin tam ateşlenme anı,diş çıkarma anına denk geldiği için yakın arkadaşlarım ve ailem yaptı tüm ikramları Allah razı olsun hepsinden,senin vesilen ile anmış olayım.. Yaklaşık 15 çeşit falan vardı yani..
Aklımda kalanlar :
Şu an aklıma bunlar geldi,1-2 çeşit daha vardı ama
- Peynirli, patatesli poğaça
- Peynirli, patatesli, kıymalı börek
- Kısır
- Makarna salatası
- Kek
- Buğday salatası
- Hindistan cevizine bulanmış çikolata topları
- Sodalı börek
- Elmalı kurabiye
- Bisküvili muhallebili tatlı
- Sade poğaça
- Mercimek köftesi
o gün her detayı fotoğrafladım ama ikram masasının bir tane bile fotosu yok, unutmuşuz..
çok geçmiş olsun. inşallah bir an önce iyileşir.Iyi yapmissin bazen benimde kafam kiziyor seytan uzat izni diyor.Edim de nereye kadar diyor bakici kafama yatmazsa alacam valla.Anasi sirf gezmek icin bakmiyor benim annem bakar fakat seker hastasi arti mesanede tumor var hatta bugun yine operosyon gecirdi neyseki sonuc temiz cikti.Bu yil hastaliklarla geciyor Allah sonumuzu hayir etsin
Canim ne is yapiyorsun madem annen bakacakti esin niye istemedi?. Benim annem baksa bile kirk kere soyler cocuguna ben bakiyorum der. Gecenlerde diyorki ben elife bakayim bizimde ihtiyacimiz var ucreti bakiciya verecegine bana verirsin diyorKızlar ücretsiz izinimi bugün uzattım bir yıl daha. okuldakiler çok bozuldu. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. böyle bi hakkım varjen kullanmak istedim. bakıcıya bırakmaya gönlüm razı olmadı. annem bakmakmak istiyodu. eşim razı olmadı. madem öyle bi yıl daha çalışmıycam bak bize dedim. evde çok bunalıyorum ama en azından iki yaşına kadar gözümün önünde olsun idare ederim dedim. kafam çok karışık
Maalesef oyle anneler var benim bi arkadasin anneside aynisini yapmisti ama diger kizinda olan torununa ucret almicakmis saka gibiCanim ne is yapiyorsun madem annen bakacakti esin niye istemedi?. Benim annem baksa bile kirk kere soyler cocuguna ben bakiyorum der. Gecenlerde diyorki ben elife bakayim bizimde ihtiyacimiz var ucreti bakiciya verecegine bana verirsin diyor
Insallah canim facebooktan bakiyorum millet tatile gidiyor foto atiyor bizde hastaneden cikamiyoruzçok geçmiş olsun. inşallah bir an önce iyileşir.
öğretmenim. düğün sürecinde tatsızlık çıktı. eşmin ailesi tarafından. ben onlara cephe alınca eşim de benim aileme karşı olumsuz doldu. herjesin annesinin kötüsü olmuyo.Canim ne is yapiyorsun madem annen bakacakti esin niye istemedi?. Benim annem baksa bile kirk kere soyler cocuguna ben bakiyorum der. Gecenlerde diyorki ben elife bakayim bizimde ihtiyacimiz var ucreti bakiciya verecegine bana verirsin diyor
Arkadaslarla kahve içip dedikodu yapmak yemek yemek:)uyumak boş boş tv izlemekKızlaaaaaaar
Hadi Bakalım
tü tü maşallahAy diyipte nazar etmiyim adamı zira A apriori11 ninki göze geldi bence :)) yaşa bi yana çok şükür güzel ilgilenir üstüne yine de fırça yer benden zavallım yine de haklısın der
Bu arada kv nin üst kata keşke doğumdan önce taşındaymışım diyorum valla o kadar iyi geldiki bana kp alır markete giderler bakkala giderler kedi köpek severler dün mesela tüm öğleden sonr abetüş onlarlaydı güzel bakıyoalr kv nin evd eyedek çamaşır bez filan da var baEn geliyo mesela üstü başı değişmiş ıslattıysa kirlettiysr değişir ona gör eçorba yapar hiç yapamasa makarna yapar
isimdeyimgucumdeyim canım sen araba kullanmayı biliyon mu bilmiyosan da öğren arabayı bırakma bence cumartesi günü eşime desim ben arkadaşıma gidecem bebek mevlütü var tamam dedi betülü bıraktım 12.30 gibi çıktım arabayla mevlütün bitmesine yakın aradım eşimi gelin çarşıya diye betülle minibüsle geldiler onları duraktan aldım gezdik biraz
Kimseye ben herşeyi çok iyi yaparım ederim diye uğraşmayın kızlar bakacakalr elleri mahkum söylenmeye başlıyorum hemen bütün gğn evdeyim de betül de durmuyoda bilmem ne sorun kalmıyo ortada :)))
tek başıma ( yada mızıtmayacak biriyle) tüm gece yabancı dizi izlemek. Tabi yanımda mutlaka çikolata ve kola olacak. Kulaklıkla son ses müzik dinlemek. Ya da sessiz sakin kitap okumak.Kızlaaaaaaar
Hadi Bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?