2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşine haber versen de erken gelse de dinlensen daha kötü olmadan

öğretmenim. düğün sürecinde tatsızlık çıktı. eşmin ailesi tarafından. ben onlara cephe alınca eşim de benim aileme karşı olumsuz doldu. herjesin annesinin kötüsü olmuyo.
Anladim canim halbuki annenin bakmasi bulunmaz firsat ama durum boyleyse izin almakla en iyisini yapmisin

canım ya inşallah düşmüştür artık acil şifalar olsun kuzuma

Kızlar hepinize iyi haftalar
doğum günü için 25-30 kişilik misafirim olacak, benimle doğum günü menüsü paylaşır mısınız?
Bizde de daa çok salata türü Şeyler yendi
Makarna salatası
Kısır
Mercimek köfte
Patates topları
Irmik topları
Börek kıymalı Peynirli patatesli
Saçaklı poğaça
Yaprak sarma
Cupcake
Elmalı kurabiye
Tatlı tuzlu kurabiye aklıma gelenler bunlar

Teşekkürler canım inşallh senin içinde herşey yolunda olmuştur

Eskiden olsa kesinlikle uyumaktı şimdi fotoğraf çekmek sadece miranın değil Herşeyin fotosunu çekmeye bayılıyorum onları yorumlamayı programlarla üzerinde oynamayı fln

Ohhh mis tüm stresinizi atın gelin:)bende tekrar gitmek istiyorum

Eşine haber versen de erken gelse de dinlensen daha kötü olmadan
yarım saat vardı zaten gelmesine bişey demediö. Kv ler geldi. Çovuğu verdim onlara yatıyorum inşallah yarına bişeyim kalmaz. Ben hasta olursam herşey aksıyo

ay ne tatlı ya

Çok geçmiş olsun canım.

Bilmiyorum maalesef ve cok korkuyorum ama öğrenmeyi de çok istiyorum cumartesi arkadasin eşi ile gittik geldik Nevşehire ama sanırım gökçe hasta oldu sabah ateş düşürücü verdim. Öğlen iki gibi bakıcı fitil yapmış. Şimdi gene ateşi var. Duşa soktum ve calpol verdim düşmedi. Bir saat oldu hala 38.5 larda ateşi alnına soğuk bezde koydum.

Kulağımda kulaklık müzik dinleyerek yürüyüş yapmak :)

Canim idrar yolları enfeksiyonu da olabilir ihmal etme bence

Geçmiş olsun canm

Ben de bikac ay daha ayrilcm bakici bulduk ama tasinma deneme suresi derken eylude baslayamayacagm.evde gercekten cok bunaldm.calsma sartlarmz agir degl zaten hallederm dye dusunuyorum.hayirlisi olsun canm hakkinizda

Kitap okumakalisveris yapmak

Dondurma yemek:) akşam işimi bitirdikten sonra bol köpüklü bir türk kahvesi içmek, ayaklarım şişene kadar gezmek, denizde balıkları seyretmek...

uyumak, yabancı dizilerin biroturuşta bir sezonunu izlemek, bir oturuşta kitabımı bitirmek, keçelerle uğraşmak ama artık hiç birini yapamıyorum

Alisveris yapmak ve bir dostumla oturup cay kahve Iicmek ama sakin ve nexih bir cafede evde olunca hizmet edecem diye rahat olamiyorum

Arkadaslarla kahve içip dedikodu yapmak yemek yemek:)uyumak boş boş tv izlemek

tek başıma ( yada mızıtmayacak biriyle) tüm gece yabancı dizi izlemek. Tabi yanımda mutlaka çikolata ve kola olacak. Kulaklıkla son ses müzik dinlemek. Ya da sessiz sakin kitap okumak.
Hiç birini yapamıyorum.

Eskiden olsa kesinlikle uyumaktı şimdi fotoğraf çekmek sadece miranın değil Herşeyin fotosunu çekmeye bayılıyorum onları yorumlamayı programlarla üzerinde oynamayı fln

Kulağımda kulaklık müzik dinleyerek yürüyüş yapmak :)

Kitap okumakalisveris yapmak

Süpersiniz.. Ama görüyoruz ki,çoğunu yapamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…