Eşine haber versen de erken gelse de dinlensen daha kötü olmadanSabahtan beri iyiyim iyiyim diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Ama galiba hastayım. Boğazım yutkunurken acıyodu geçmedi. Midem bulanıyo başım dönüyo. Birde kanlı akıntım var. Hiç böyle akıntım olmamıştı daha önce. Ve çok fazla. Tüm gün kendime ve gökçeye kahvaltı hazırlamak dışında bişeyde yapmadım daha kötü olmayayım diye. Eşim gelsede oturabilsem. Gökçede yerinde durmuyo. Düşüp kalmazsam o gelene kadar iyidir.
Anladim canim halbuki annenin bakmasi bulunmaz firsat ama durum boyleyse izin almakla en iyisini yapmisinöğretmenim. düğün sürecinde tatsızlık çıktı. eşmin ailesi tarafından. ben onlara cephe alınca eşim de benim aileme karşı olumsuz doldu. herjesin annesinin kötüsü olmuyo.
canım ya inşallah düşmüştür artık acil şifalar olsun kuzumaOff kızlar yigitin atesi hiç dusmuyo 39 sürekli acile gittik yine boğazında kızarıklık var dediler antibiyotik de iciyoruz çocuk yaniyo resmen ne duş ne şurup sürekli ateşli.artık korkmaya başladım yarın tahlil falan istiycem niye düşmez hiç bu ateş yaa.
Bizde de daa çok salata türü Şeyler yendiKızlar hepinize iyi haftalar
doğum günü için 25-30 kişilik misafirim olacak, benimle doğum günü menüsü paylaşır mısınız?
Teşekkürler canım inşallh senin içinde herşey yolunda olmuşturGünaydın herkese musmutlu bi hafta olur inş
@ayferzey çok geçmiş olsun..belki 6.hastalıktır.biz tam aktıncı ayda atlattık..4. Gün ancak düştü ateşi ve döküntü oldu...inş tez zamanda geçer..
@minnakkartal tatilin her anını dolu dolu yaşarsınız inş..
Ben de bakıcıyı bekliyorum birazdan gelecek..ilk günümüz bugün..elim ayağıma dolanıyo, çok heyecanlıyım umarım iyi olur...aslında ne yapcağımı da bilmiyorum..tanımadığım biriyle( oyy oyy
Eskiden olsa kesinlikle uyumaktı şimdi fotoğraf çekmek sadece miranın değil Herşeyin fotosunu çekmeye bayılıyorum onları yorumlamayı programlarla üzerinde oynamayı flnKızlaaaaaaar
Hadi biraz eğlence olsun.. Size bir soru???
"Hayatta yapmaktan en keyif aldığınız şey nedir?"
İlk aklınıza geleni yazın.. Ama bebişleriniz hariç, onlarla ilgili bişey yazmayın.. Çünkü eminim hepimizin ilk aklına gelen bebişiyle zaman geçirmek vs..
Hadi Bakalım
Ohhh mis tüm stresinizi atın gelin:)bende tekrar gitmek istiyorumMirayla balayı çiftleriyle Yarışıyoruz tıpkı onlar gibi sürekli sarmaş dolaş el eleyiz havuzda mirayı omzuma alıyorum sulu şakalar yapıyoruz sonra mira beni öpmelere doyamıyo şezlongda kucak kucağa güneşleniyoruz pardon gölgeleniyoruz fln
Çok şükür ilk gün ki yemek stresini attım üzerimden yemiyo diye kasmıyorum bol bol emiyo eğleniyoruz muhtemel dönüşte bende aynı halde olucamOhhh mis tüm stresinizi atın gelin:)bende tekrar gitmek istiyorum
yarım saat vardı zaten gelmesine bişey demediö. Kv ler geldi. Çovuğu verdim onlara yatıyorum inşallah yarına bişeyim kalmaz. Ben hasta olursam herşey aksıyoEşine haber versen de erken gelse de dinlensen daha kötü olmadan
ay ne tatlı yaMirayla balayı çiftleriyle Yarışıyoruz tıpkı onlar gibi sürekli sarmaş dolaş el eleyiz havuzda mirayı omzuma alıyorum sulu şakalar yapıyoruz sonra mira beni öpmelere doyamıyo şezlongda kucak kucağa güneşleniyoruz pardon gölgeleniyoruz fln
Evet onlar hasralaninca biz bakıp herseye yetiyoruz ama bize bişi olunca hersey yarım kalıyoryarım saat vardı zaten gelmesine bişey demediö. Kv ler geldi. Çovuğu verdim onlara yatıyorum inşallah yarına bişeyim kalmaz. Ben hasta olursam herşey aksıyo
ay ne tatlı ya
Çok geçmiş olsun canım.sağolun kızlar. Bende korkmaya başladım artık her gittigimizde boğaz enfeksiyonu diyo acile gidiyoruz dusuremeyince ordada aynı. 6.hastalik midir yoksa başka bi seymi bilemedim tahlil istiycem bugün kan idrar falan bakilsin bide. Yavrumun hiç hali kalmadı yazık.
Canım sizin aranız o kadar iyiydi ki. Nazar mi değdi ne. :/Ay nihayet haftasonu kabusu bitti. Sabah kalkıp ev temizliğimi yaptım azadı doyurdum birazdan da uyutup banyo yapıcam. Haftasonu bikaç saatte bunları yapmak mümkün değil. Tam da @delimavi 35 gibi istanlardaydım brn de :/ ne uykusu biter ne acıkması ne kahvesi ne sigarası cinnet geçirdim iki gün boyunca. Artık daha da batıyor gözüme zatrn
Bilmiyorum maalesef ve cok korkuyorumAy diyipte nazar etmiyim adamı zira @apriori11 ninki göze geldi bence :)) yaşa bi yana çok şükür güzel ilgilenir üstüne yine de fırça yer benden zavallım yine de haklısın der
Bu arada kv nin üst kata keşke doğumdan önce taşındaymışım diyorum valla o kadar iyi geldiki bana kp alır markete giderler bakkala giderler kedi köpek severler dün mesela tüm öğleden sonr abetüş onlarlaydı güzel bakıyoalr kv nin evd eyedek çamaşır bez filan da var baEn geliyo mesela üstü başı değişmiş ıslattıysa kirlettiysr değişir ona gör eçorba yapar hiç yapamasa makarna yapar
isimdeyimgucumdeyim canım sen araba kullanmayı biliyon mu bilmiyosan da öğren arabayı bırakma bence cumartesi günü eşime desim ben arkadaşıma gidecem bebek mevlütü var tamam dedi betülü bıraktım 12.30 gibi çıktım arabayla mevlütün bitmesine yakın aradım eşimi gelin çarşıya diye betülle minibüsle geldiler onları duraktan aldım gezdik biraz
Kimseye ben herşeyi çok iyi yaparım ederim diye uğraşmayın kızlar bakacakalr elleri mahkum söylenmeye başlıyorum hemen bütün gğn evdeyim de betül de durmuyoda bilmem ne sorun kalmıyo ortada :)))
Kulağımda kulaklık müzik dinleyerek yürüyüş yapmak :)Kızlaaaaaaar
İlk aklınıza geleni yazın.. Ama bebişleriniz hariç, onlarla ilgili bişey yazmayın.. Çünkü eminim hepimizin ilk aklına gelen bebişiyle zaman geçirmek vs..
Hadi Bakalım
Canim idrar yolları enfeksiyonu da olabilir ihmal etme benceSabahtan beri iyiyim iyiyim diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Ama galiba hastayım. Boğazım yutkunurken acıyodu geçmedi. Midem bulanıyo başım dönüyo. Birde kanlı akıntım var. Hiç böyle akıntım olmamıştı daha önce. Ve çok fazla. Tüm gün kendime ve gökçeye kahvaltı hazırlamak dışında bişeyde yapmadım daha kötü olmayayım diye. Eşim gelsede oturabilsem. Gökçede yerinde durmuyo. Düşüp kalmazsam o gelene kadar iyidir.
Geçmiş olsun canmBilmiyorum maalesef ve cok korkuyorumama öğrenmeyi de çok istiyorum cumartesi arkadasin eşi ile gittik geldik Nevşehire ama sanırım gökçe hasta oldu sabah ateş düşürücü verdim. Öğlen iki gibi bakıcı fitil yapmış. Şimdi gene ateşi var. Duşa soktum ve calpol verdim düşmedi. Bir saat oldu hala 38.5 larda ateşi alnına soğuk bezde koydum.
Kızlar ücretsiz izinimi bugün uzattım bir yıl daha. okuldakiler çok bozuldu. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. böyle bi hakkım varjen kullanmak istedim. bakıcıya bırakmaya gönlüm razı olmadı. annem bakmakmak istiyodu. eşim razı olmadı. madem öyle bi yıl daha çalışmıycam bak bize dedim. evde çok bunalıyorum ama en azından iki yaşına kadar gözümün önünde olsun idare ederim dedim. kafam çok karışık
Kızlaaaaaaar
Hadi Bakalım
Dondurma yemek:) akşam işimi bitirdikten sonra bol köpüklü bir türk kahvesi içmek, ayaklarım şişene kadar gezmek, denizde balıkları seyretmek...
uyumak, yabancı dizilerin biroturuşta bir sezonunu izlemek, bir oturuşta kitabımı bitirmek, keçelerle uğraşmak ama artık hiç birini yapamıyorum
Piknik yapmak
Alisveris yapmak ve bir dostumla oturup cay kahve Iicmek ama sakin ve nexih bir cafede evde olunca hizmet edecem diye rahat olamiyorum
Arkadaslarla kahve içip dedikodu yapmak yemek yemek:)uyumak boş boş tv izlemek
tek başıma ( yada mızıtmayacak biriyle) tüm gece yabancı dizi izlemek. Tabi yanımda mutlaka çikolata ve kola olacak. Kulaklıkla son ses müzik dinlemek. Ya da sessiz sakin kitap okumak.
Hiç birini yapamıyorum.
Eskiden olsa kesinlikle uyumaktı şimdi fotoğraf çekmek sadece miranın değil Herşeyin fotosunu çekmeye bayılıyorum onları yorumlamayı programlarla üzerinde oynamayı fln
Kulağımda kulaklık müzik dinleyerek yürüyüş yapmak :)
Kitap okumakalisveris yapmak
Ben işe gidip gelirken yapabiliyorum bazen :)
Süpersiniz.. Ama görüyoruz ki,çoğunu yapamıyoruz
Sağol canım. Düşüyor yavaş yavaş . 37.5 e düştü şimdilik.Geçmiş olsun canm
Süpersiniz.. Ama görüyoruz ki,çoğunu yapamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?