- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Sağol canım.Aynen
@Akaibu gecms olsun canm iyi olmus gelmeleri yat dinlen iyi gelr
isimdeyimgucumdeyim size de gecms olsun canm noldu bu kuzulara yine ya
Mirayla balayı çiftleriyle Yarışıyoruz tıpkı onlar gibi sürekli sarmaş dolaş el eleyiz havuzda mirayı omzuma alıyorum sulu şakalar yapıyoruz sonra mira beni öpmelere doyamıyo şezlongda kucak kucağa güneşleniyoruz pardon gölgeleniyoruz fln
Canım geçmiş olsun umarım dinlenmek ii gelir de yarına bişiyin kalmazyarım saat vardı zaten gelmesine bişey demediö. Kv ler geldi. Çovuğu verdim onlara yatıyorum inşallah yarına bişeyim kalmaz. Ben hasta olursam herşey aksıyo
ay ne tatlı ya
Geçmiş olsun fıstığa inşallah hemen düşer AteşiBilmiyorum maalesef ve cok korkuyorumama öğrenmeyi de çok istiyorum cumartesi arkadasin eşi ile gittik geldik Nevşehire ama sanırım gökçe hasta oldu sabah ateş düşürücü verdim. Öğlen iki gibi bakıcı fitil yapmış. Şimdi gene ateşi var. Duşa soktum ve calpol verdim düşmedi. Bir saat oldu hala 38.5 larda ateşi alnına soğuk bezde koydum.
Ben burdayimNerdesiniz hatunlar
Ücretsiz izinle nasıl bir ilgisi var tatlım anlamadım. Benim de süt iznim 20 Eylül'de bitiyormuş. Hala ücretsiz izindeyim Eylül başında başlayacağım.hım sen ucretsız almamıstın demı canım ? ok o zaman tabı bıtıyordurr. benımde daha kac ayım var ama sımdıden dusunmeye basladım ben napcam dıyeee
dondurmam ve bende burdayiz :)Nerdesiniz hatunlar
Aynen bende o sekil valla eşim mac izliyo bnde skintidan dondurmaya sardim ☺bu saatte ye dondurmayi ondan sonra kilo vercem diye yirt kendini :)
Pek sessiz bugun burasi:))Ben burdayim
Aynen bende o sekil valla eşim mac izliyo bnde skintidan dondurmaya sardim ☺
bu saatte ye dondurmayi ondan sonra kilo vercem diye yirt kendini :)
Bende buradayım. Sen yine kurabiyesini yemisin ben lokumun kendisini yedim. Dun ispartadan gul yaprakli kavrulmus findikli lokum geldi kv tarafindan. Dunden beri yarisini yedim. Hala dogum sonrasi kilomdayimPek sessiz bugun burasi:))
Sizinki yine iyi ben lokumlu kurabiye yedm61 oldum yine
Sağolun kızlar. Ateşi düşmek yerine 39.5 a çıktı fitil yaptım. 15 dk sonra 40 oldu. Hemen acile gittik. Az daha bi gerzek kadın elimde kalacaktı. Ben ömrümde bu kadar hayvanını görmedim. Gökçenin ateşi 40. Sırayı alır almaz doktorun odasına girdim. Hastayı muayene etsin diye bekliyorum.benden önce sıra alan şahıs daliverdi içeri. Başladı bana çemkirmeye. Neymiş onun eşşek kadar (10 yaslarinda) oğluda hastaymis. Sirami beklemeliymişim. Yada nezaketen ondan izin almalıymısim. Bi bağırdım kadına. El kadar çocuğun ateşi 40 senin kocaman oğlunla mi kıyaslıyorsun çocuk havale geçirecek die. Kadın hala söyleniyor. Görevli hemen geldi allahtan gökçeyi aldı direk. Ateşini ölctu. İlaç verdi. Sonra 15 dk duş aldırdık. Buarada gerzek kadın arkamdan hayvan demiş. Eşimin arkada olduğunu bilmeden. Eşim kadını dovecekmiş az daha. Güvenlik girmiş araya.Canım geçmiş olsun umarım dinlenmek ii gelir de yarına bişiyin kalmaz
Geçmiş olsun fıstığa inşallah hemen düşer Ateşi
limon ve okaliptus yagiOnce zeytinyagi sandim meger lavanta yagiymis
posetleyip buzluga at sonra cikarinca cozdurmeden direk pisirKizlar bugun bir suru semizotu ayikladim bir haftadir dolapta ayiklanmayi bekliyordu. Yikadim ve yine dolaba koydum. Nasil degerlendirebilirim? Curuyecek
malesef imsanlar boyle bencil ve dangalak sıkma canini gecmis olsun insallah hemencik toparlar gokcecimSanki kızımın ateşi 40 ken nezaket kuralları aklımda benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?