2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bugun bir suru semizotu ayikladim bir haftadir dolapta ayiklanmayi bekliyordu. Yikadim ve yine dolaba koydum. Nasil degerlendirebilirim? Curuyecek

Buzluga at bence de.esimin halasi bir kere kaynatip buzluga at hicbisey olmuyo dedi ama bilmiyrm ben hic denemedm canm.ama cigden konulabilir gibime geliyo

Hepimizn basina geliyo boyle seyler malesef canm skma canini.ben de olsam kavga ederdm buyuk ihtimalle.senin derdn yetmyomus gbi milletin tribini cekyosn bi de.gecmis olsun canuk atlatir umarim gokcecik

çok geçmiş olsun canım malesef böyle densiz insanlar var moralini bir de bunun için bozma.inşallah bir an önce toparlar gökçe de kendini

Kizlar kizima birsey alerji yapiyor ya domates ya da süt diye supheleniyorum kizim süt icmiyor ama arada bir aksam yemegini az yerse muhallebi yapiyorum dun ve bugun yemedi ama muhallebi cumartesi vermistim bir de eger sute alerjisi olsaydi yogurt yediginde de alerji yapardi diye dusunuyorum bugun kahvaltida biraz domates yedi aksam da barbunya yapmistim icinde domates var yedirirken agzinin etrafinda kizariklik oldu siz barbunya verdiniz mi sizde de oldumu boyle birsey bugun uyudugundan beri uyanip agliyor karnini kasiyor baktim kizarikliklar var isigi actim agzinin kenarinda biraz ve goz kapaginda hafif kizariklik var ben uyuttum o uyanip agladi surekli dr zaditen vermisti kasintili durumu icin daha once ondan icirdim coresatin surdum kizarik olan yerlere goz kapagi haric simdi salliyorum domates mi acaba alerji yapti

Sağol canım.
Cuma gününden beri iştahsızlığı vardı zaten bu sabah Ateşlendi. Yolda hasta mi oldu diyorum ama iştahı cumadan beri yok çok da dikkat ediyorum ama sürekli hasta oluyo.

Özellikle dikkat edince de hep gelir seni bulur ya,o hesap..

bu saatte ye dondurmayi ondan sonra kilo vercem diye yirt kendini :)

Aaa iyi fikir..bende dondurma mı yesem acaba

Kizlar bugun bir suru semizotu ayikladim bir haftadir dolapta ayiklanmayi bekliyordu. Yikadim ve yine dolaba koydum. Nasil degerlendirebilirim? Curuyecek

Aaay 3 koca demet ayıkladım yemeğini yaptım bende bugün..ama küçücük kaldı yaaa,sadece 2 yemeklik çıktı..şu semizotu ile ıspanağı çok seviyorum ama yapması çok uğraştırıcı ve çok azalıyor pişince..

Hangisi olduğuna emin değilsen 3 gün kuralını uygulayacaksın yine demek ki..bir gün sadece birini vere vere deneye deneye..ben daha barbunya hiç vermedim,denk gelmedi..

A apriori11 sen bu yaglari nasil kullaniyosun koselere falan mi sıkıyosun leke yapmiyo mu su falan koycazmi icine yoksa sadece ikisini mi karistircaz
Yok canım sulandırma . Ben süpürüp sildikten sonra parke süpürgeliklerine sıkıyorum, genelde oralarda delik galan olur karınca falan gelmesin diye duvar diplerine sıkıyorum iz yapmıyor
Çok geçmiş olsun canım boşver bi de buna takılma sen kızında ilgilen.

Çok geçmiş olsun canım.

sağolun kızlar şükür bu gecede daha iyiydi yiğit ateş 39.5 lardan 37ye düştü kaç günün sonunda. isimdeyimgucumdeyim canim sizede çok geçmiş olsun bizde öyle kaç gündür dusuremeyince acillere tasiniyoruz aksamlari. İnşallah gökçede iyileşmeye başlar bir an önce çok zor bu ateşli hastalık.

bencil kadın. Grçmiş olsun canım. Bencede boğazından kültür aldırıp baktır istersen. Kimi çocuk çok sık boğaz enfeksiyonu geçiri. Benim çocukluğum bademciklerimin şişmesiyke geçti. İlkokul birinci sınıfta toplasan 2 ay anca gitmişimdir okula. hastalanır bir hafta ateşler içinde yatardım. En geç 2 haftaya tekrar.
Annemlerin dediğine göre koruyucu iğne vurdurmuşlar bir sürÜ sonra giderek seyrekleşmiş. Daha hafif oluyorum şimdi olursam

Boğazım davul gibi şişmiş. Ama çok şükür ateşim mide bulantım yok. Bişeyler yemem lazım. İlaçsız geçmesi lazım bunun

Boğazım davul gibi şişmiş. Ama çok şükür ateşim mide bulantım yok. Bişeyler yemem lazım. İlaçsız geçmesi lazım bunun
Geçmiş olsun benim de geçen gün olmuştu, soğuk su içtim hemen şişti zaten faranjitim var :/ tantum verde diye bi boğaz spreyi var onu sıktım bi iki kez geçti

Bugun benim kizda atesli gibiydi hemen peditus verdim takip edecem.
Dun parka goturdugimuzde havuza ayaklarini sokmustuk umarim hasta olmaz

Geçmiş olsun benim de geçen gün olmuştu, soğuk su içtim hemen şişti zaten faranjitim var :/ tantum verde diye bi boğaz spreyi var onu sıktım bi iki kez geçti
evde var aslında ama benimki faranjit değil etki etmez sanırım. Bildiğin bademciklerim balon gibi olmuş. Olmadı pastil alıcam. Gökçede zaten bişey yemiyo. Birde emziremezsem canıma okur

Gecmis olsun canim..benimde bogazim ağrıyor.ise gidiyorum bide aynen ilaçsız nasıl halledicez?
Canım eğer bademciklerin şişmişse ben turşu suyu içiyorum. Sirke içiyorum azıcık. Mikrobunu kırıyo.Bitki çayları içiyorum. Sürekli. Hamileyken yine şişmişti böyle atlatmıştım. Ama faranjit falansa turşu suyu daha kötü edebilir
isimdeyimgucumdeyim cok gecmis olsun moralini bozma o kendini bilmezlere iyi yapmisin haddini bilsin.
@Akaibu dr git bence yoksa gec iyilesebilir soguku yeein boyle oldu.
S Sevgidili5 sizede cok gecmis olsun.
yok canım dondurma sevmem. Dişlerim ağrıyo diye soğuk su bile içemiyorum.ama şişti işte.

Günaydın arkadaşlar...
İstanbul'da hava güzel mi kapalı mı anlayamadım valla..Ne güneş var gibi,ne bulutlu gibi..Ne sıcak gibi,ne esiyor gibi..Ne bunaltıyor gibi,ne serinletiyor gibi..
Anlamadım

yoğurtlu da yiyeblirsin çiğden. Yada azcik söndürüp yoğurtlu yapabilirsin. İspanak yemego gbide yapabilirsin soğan semizotu bulgur veya pirinç az salça su güzel yemek oluyor bagirsaklarida calistriyo çocuklarda sviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…