Kizlar bugun bir suru semizotu ayikladim bir haftadir dolapta ayiklanmayi bekliyordu. Yikadim ve yine dolaba koydum. Nasil degerlendirebilirim? Curuyecek
Sağolun kızlar. Ateşi düşmek yerine 39.5 a çıktı fitil yaptım. 15 dk sonra 40 oldu. Hemen acile gittik. Az daha bi gerzek kadın elimde kalacaktı. Ben ömrümde bu kadar hayvanını görmedim. Gökçenin ateşi 40. Sırayı alır almaz doktorun odasına girdim. Hastayı muayene etsin diye bekliyorum.benden önce sıra alan şahıs daliverdi içeri. Başladı bana çemkirmeye. Neymiş onun eşşek kadar (10 yaslarinda) oğluda hastaymis. Sirami beklemeliymişim. Yada nezaketen ondan izin almalıymısim. Bi bağırdım kadına. El kadar çocuğun ateşi 40 senin kocaman oğlunla mi kıyaslıyorsun çocuk havale geçirecek die. Kadın hala söyleniyor. Görevli hemen geldi allahtan gökçeyi aldı direk. Ateşini ölctu. İlaç verdi. Sonra 15 dk duş aldırdık. Buarada gerzek kadın arkamdan hayvan demiş. Eşimin arkada olduğunu bilmeden. Eşim kadını dovecekmiş az daha. Güvenlik girmiş araya.
Gökçe gene boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş. Ayda bi kez oluyo. Olmazsa bi hafta sonu Kayseri'ye gidip bağışıklığına baktiracagiz. Doktor iğne yazdı 10 tane. Sabah akşam iğne olucak kuzumçok kötüymüş boğazı. Agzida hala yaraymis. Sürekli hasta olduğu içinde vitamin yazdı . Hala o gerzek aklıma geliyor sinirlerim zıpliyor
çok geçmiş olsun canım malesef böyle densiz insanlar var moralini bir de bunun için bozma.inşallah bir an önce toparlar gökçe de kendiniSağolun kızlar. Ateşi düşmek yerine 39.5 a çıktı fitil yaptım. 15 dk sonra 40 oldu. Hemen acile gittik. Az daha bi gerzek kadın elimde kalacaktı. Ben ömrümde bu kadar hayvanını görmedim. Gökçenin ateşi 40. Sırayı alır almaz doktorun odasına girdim. Hastayı muayene etsin diye bekliyorum.benden önce sıra alan şahıs daliverdi içeri. Başladı bana çemkirmeye. Neymiş onun eşşek kadar (10 yaslarinda) oğluda hastaymis. Sirami beklemeliymişim. Yada nezaketen ondan izin almalıymısim. Bi bağırdım kadına. El kadar çocuğun ateşi 40 senin kocaman oğlunla mi kıyaslıyorsun çocuk havale geçirecek die. Kadın hala söyleniyor. Görevli hemen geldi allahtan gökçeyi aldı direk. Ateşini ölctu. İlaç verdi. Sonra 15 dk duş aldırdık. Buarada gerzek kadın arkamdan hayvan demiş. Eşimin arkada olduğunu bilmeden. Eşim kadını dovecekmiş az daha. Güvenlik girmiş araya.
Gökçe gene boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş. Ayda bi kez oluyo. Olmazsa bi hafta sonu Kayseri'ye gidip bağışıklığına baktiracagiz. Doktor iğne yazdı 10 tane. Sabah akşam iğne olucak kuzumçok kötüymüş boğazı. Agzida hala yaraymis. Sürekli hasta olduğu içinde vitamin yazdı . Hala o gerzek aklıma geliyor sinirlerim zıpliyor
Sağol canım.
Cuma gününden beri iştahsızlığı vardı zaten bu sabah Ateşlendi. Yolda hasta mi oldu diyorum ama iştahı cumadan beri yokçok da dikkat ediyorum ama sürekli hasta oluyo.
bu saatte ye dondurmayi ondan sonra kilo vercem diye yirt kendini :)
Kizlar bugun bir suru semizotu ayikladim bir haftadir dolapta ayiklanmayi bekliyordu. Yikadim ve yine dolaba koydum. Nasil degerlendirebilirim? Curuyecek
Kizlar kizima birsey alerji yapiyor ya domates ya da süt diye supheleniyorum kizim süt icmiyor ama arada bir aksam yemegini az yerse muhallebi yapiyorum dun ve bugun yemedi ama muhallebi cumartesi vermistim bir de eger sute alerjisi olsaydi yogurt yediginde de alerji yapardi diye dusunuyorum bugun kahvaltida biraz domates yedi aksam da barbunya yapmistim icinde domates var yedirirken agzinin etrafinda kizariklik oldu siz barbunya verdiniz mi sizde de oldumu boyle birsey bugun uyudugundan beri uyanip agliyor karnini kasiyor baktim kizarikliklar var isigi actim agzinin kenarinda biraz ve goz kapaginda hafif kizariklik var ben uyuttum o uyanip agladi surekli dr zaditen vermisti kasintili durumu icin daha once ondan icirdim coresatin surdum kizarik olan yerlere goz kapagi haric simdi salliyorum domates mi acaba alerji yapti
Yok canım sulandırma . Ben süpürüp sildikten sonra parke süpürgeliklerine sıkıyorum, genelde oralarda delik galan olur karınca falan gelmesin diye duvar diplerine sıkıyorum iz yapmıyor
Çok geçmiş olsun canım boşver bi de buna takılma sen kızında ilgilen.Sağolun kızlar. Ateşi düşmek yerine 39.5 a çıktı fitil yaptım. 15 dk sonra 40 oldu. Hemen acile gittik. Az daha bi gerzek kadın elimde kalacaktı. Ben ömrümde bu kadar hayvanını görmedim. Gökçenin ateşi 40. Sırayı alır almaz doktorun odasına girdim. Hastayı muayene etsin diye bekliyorum.benden önce sıra alan şahıs daliverdi içeri. Başladı bana çemkirmeye. Neymiş onun eşşek kadar (10 yaslarinda) oğluda hastaymis. Sirami beklemeliymişim. Yada nezaketen ondan izin almalıymısim. Bi bağırdım kadına. El kadar çocuğun ateşi 40 senin kocaman oğlunla mi kıyaslıyorsun çocuk havale geçirecek die. Kadın hala söyleniyor. Görevli hemen geldi allahtan gökçeyi aldı direk. Ateşini ölctu. İlaç verdi. Sonra 15 dk duş aldırdık. Buarada gerzek kadın arkamdan hayvan demiş. Eşimin arkada olduğunu bilmeden. Eşim kadını dovecekmiş az daha. Güvenlik girmiş araya.
canım ya inşallah düşmüştür artık acil şifalar olsun kuzuma
Bizde de daa çok salata türü Şeyler yendi
Makarna salatası
Kısır
Mercimek köfte
Patates topları
Irmik topları
Börek kıymalı Peynirli patatesli
Saçaklı poğaça
Yaprak sarma
Cupcake
Elmalı kurabiye
Tatlı tuzlu kurabiye aklıma gelenler bunlar
Teşekkürler canım inşallh senin içinde herşey yolunda olmuştur
Eskiden olsa kesinlikle uyumaktı şimdi fotoğraf çekmek sadece miranın değil Herşeyin fotosunu çekmeye bayılıyorum onları yorumlamayı programlarla üzerinde oynamayı fln
Çok geçmiş olsun canım.
sağolun kızlar şükür bu gecede daha iyiydi yiğit ateş 39.5 lardan 37ye düştü kaç günün sonunda.Kızlar kaç gündür yogunum giremedim pek sayfalarda ilerlemiş çok domates yaptık annemle reçel yaptım mutfakta kaldım gün boyu S Sevgidili5isimdeyimgucumdeyim çokgeçmiş olsun kızlar inşallah çabuk iyileşir bebisleriniz
bencil kadın. Grçmiş olsun canım. Bencede boğazından kültür aldırıp baktır istersen. Kimi çocuk çok sık boğaz enfeksiyonu geçiri. Benim çocukluğum bademciklerimin şişmesiyke geçti. İlkokul birinci sınıfta toplasan 2 ay anca gitmişimdir okula. hastalanır bir hafta ateşler içinde yatardım. En geç 2 haftaya tekrar.Sağolun kızlar. Ateşi düşmek yerine 39.5 a çıktı fitil yaptım. 15 dk sonra 40 oldu. Hemen acile gittik. Az daha bi gerzek kadın elimde kalacaktı. Ben ömrümde bu kadar hayvanını görmedim. Gökçenin ateşi 40. Sırayı alır almaz doktorun odasına girdim. Hastayı muayene etsin diye bekliyorum.benden önce sıra alan şahıs daliverdi içeri. Başladı bana çemkirmeye. Neymiş onun eşşek kadar (10 yaslarinda) oğluda hastaymis. Sirami beklemeliymişim. Yada nezaketen ondan izin almalıymısim. Bi bağırdım kadına. El kadar çocuğun ateşi 40 senin kocaman oğlunla mi kıyaslıyorsun çocuk havale geçirecek die. Kadın hala söyleniyor. Görevli hemen geldi allahtan gökçeyi aldı direk. Ateşini ölctu. İlaç verdi. Sonra 15 dk duş aldırdık. Buarada gerzek kadın arkamdan hayvan demiş. Eşimin arkada olduğunu bilmeden. Eşim kadını dovecekmiş az daha. Güvenlik girmiş araya.
Saol canimlimon ve okaliptus yagi
posetleyip buzluga at sonra cikarinca cozdurmeden direk pisir
657 de ise başladıktan sonra 12 ay süt izni başlamıyormu canim?Ücretsiz izinle nasıl bir ilgisi var tatlım anlamadım. Benim de süt iznim 20 Eylül'de bitiyormuş. Hala ücretsiz izindeyim Eylül başında başlayacağım.
Geçmiş olsun benim de geçen gün olmuştu, soğuk su içtim hemen şişti zaten faranjitim var :/ tantum verde diye bi boğaz spreyi var onu sıktım bi iki kez geçtiBoğazım davul gibi şişmiş. Ama çok şükür ateşim mide bulantım yok. Bişeyler yemem lazım. İlaçsız geçmesi lazım bunun
Gecmis olsun canim..benimde bogazim ağrıyor.ise gidiyorum bideBoğazım davul gibi şişmiş. Ama çok şükür ateşim mide bulantım yok. Bişeyler yemem lazım. İlaçsız geçmesi lazım bunun
Canım Kayseri'ye gitcekseniz doktor önerebilirimSanki kızımın ateşi 40 ken nezaket kuralları aklımda benim.
evde var aslında ama benimki faranjit değil etki etmez sanırım. Bildiğin bademciklerim balon gibi olmuş. Olmadı pastil alıcam. Gökçede zaten bişey yemiyo. Birde emziremezsem canıma okurGeçmiş olsun benim de geçen gün olmuştu, soğuk su içtim hemen şişti zaten faranjitim var :/ tantum verde diye bi boğaz spreyi var onu sıktım bi iki kez geçti
Canım eğer bademciklerin şişmişse ben turşu suyu içiyorum. Sirke içiyorum azıcık. Mikrobunu kırıyo.Bitki çayları içiyorum. Sürekli. Hamileyken yine şişmişti böyle atlatmıştım. Ama faranjit falansa turşu suyu daha kötü edebilirGecmis olsun canim..benimde bogazim ağrıyor.ise gidiyorum bideaynen ilaçsız nasıl halledicez?
yok canım dondurma sevmem. Dişlerim ağrıyo diye soğuk su bile içemiyorum.ama şişti işte.isimdeyimgucumdeyim cok gecmis olsun moralini bozma o kendini bilmezlere iyi yapmisin haddini bilsin.
@Akaibu dr git bence yoksa gec iyilesebilir soguku yeein boyle oldu.
S Sevgidili5 sizede cok gecmis olsun.
yoğurtlu da yiyeblirsin çiğden. Yada azcik söndürüp yoğurtlu yapabilirsin. İspanak yemego gbide yapabilirsin soğan semizotu bulgur veya pirinç az salça su güzel yemek oluyor bagirsaklarida calistriyo çocuklarda sviyoKizlar bugun bir suru semizotu ayikladim bir haftadir dolapta ayiklanmayi bekliyordu. Yikadim ve yine dolaba koydum. Nasil degerlendirebilirim? Curuyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?