2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oglum yurumeye baslamisti 10-15 adim atiyordu ki hastalikla beraber 3 adimda bir dusmeye basladi
Canım hasta şimdi halsizlik fln olur öyle inşallh hızlıca iileşsin eskisi gibi Yürür

AAdın akşam menüsü bir miktar kağıt havlu üzerine de bir miktar beyaz eşya kutusunun köpüğü. Afiyet olsun oğluma yesin de büyüsün :/
Bizimkinin favorisi pamuk şimdilik sade tercih ediyo bakalım

Ohh:))tirnak pidesi var ya canm onlari kup kup dograyip kavurdum biraz.ufak ufak kofteler yapip kizarttm bi de domates sosu hazrladm.pide uzerine sos kofte ve tekrar sos doktum yanina da yogurt
Bi de kesme muhallebi yaptm tavsiye ederim cok guzel oldu:)ilk defa yaptm hem basit hem de lezzetli.kalorisi de az daha ne olsun

Sagol canim.
Kendimi cok yorgun yetersiz bakimsiz mutsuz hissediyorum

Canim sakin olmaya calis.cocuk bunlar illa ki hastalanacaklar.halsiz dustugu icin yurumekte zorlaniyodur.emre de bronsit olmustu gozunu acamiyodusende iki cocuk var bi de Allah yardimcin olsun.kizin nasl oldu bu arada?bi ara problem yasiyodunuz ya

AAdın akşam menüsü bir miktar kağıt havlu üzerine de bir miktar beyaz eşya kutusunun köpüğü. Afiyet olsun oğluma yesin de büyüsün :/

Emrenin de favorileribuldugu yerde affetmiyo

Bel fitigindan ameliyat oldum ben yorulunca falan agri yapiyor ev isi cocuklar derken aksami zor ediyorum. Yemeği kv yapiyor sizlere imreniyorum nasil beceriyorsunuz bu kadar ana yemekler ara yemekler mezeler falan. Acaba bende mi is yok diyorum iki cocukla bu kadar yorgun dusuyorum. Bir de uzerine ekstradan boyle hastalik yada can sıkıcı bir durum olusursa iyice bitiyorum.
Kizimda ayni devam ediyor canim kendimi cok uzmemeye çalışıyorum. Bu ortamda da degiseceginden umudum yok ins ayri eve ciktigimizda gec kalmis olmayiz. Ha birde ana okuluna yazdık orada yemesi uyku duzeni falan bir nebze duzene girer diye dusunuyorum hem stresini enerjisini atar egitimini alir. Okul, sorunumuzu cozmemize yardimci olabilir. Ogretmendin sen degil mi canim faydasi olur degil mi?

Canim sipraktin ne ise yariyir sadece uyku icin mi? Dr dis agrisini azaltacagini soyledi. Dun sipraktini verdim kizim bayagi sersem gibi oldu bende bugun vermeyecem. Ilac kullanmak istemiyorum

Canim sipraktin ne ise yariyir sadece uyku icin mi? Dr dis agrisini azaltacagini soyledi. Dun sipraktini verdim kizim bayagi sersem gibi oldu bende bugun vermeyecem. Ilac kullanmak istemiyorum
Sipraktin aslinda alerji surubu YAN ETKI olarak uyku ve istahta artma yapabiliyor. Dis icin verildigini ilk kez duyuyorum ama kasintisini almak icin vermis olabilecegini düşünüyorum. Küçük cocuklarda uyku ve istah icin kullanimi dogru degil kaldi ki bizimkiler daha bebek, bir cok yan etkisi var.

Canım hasta şimdi halsizlik fln olur öyle inşallh hızlıca iileşsin eskisi gibi Yürür

Bizimkinin favorisi pamuk şimdilik sade tercih ediyo bakalım
biz de pazar gunu avm ye gittik alisverisi bitirdik tam arabaya binecektik Eceyi arabasindan alayim dedim bir baktim agzi simsiyah arabasini kemirmis meger:)

Defterime yazdim bende yapacam bunu canim cekti

Kizimda kasinti yok dis kasintisi ucin olabilir. Kizim uyumuyir deyince bunu verdi disinede yardimci olur dedi 1 ay kullan 1 cay kaşığı kadar dedi. Kizim bugun gunduz guzel uyudu bende sipraktin vermeyecem. Cok oncedende zaditen vermisti baktim kizim cok uyuyor hemen birakmistim dr cok şeker cok bilgili ama ilac fazla veriyor sanki

Cocuktan cocuga degisiyor canm ama buyuk ihtimalle faydasi olacaktir.etrafinda bircok yasiti olacak daha verimli vakit gecirecek ve en onemlisi duzen icinde olacak bunlarin hepsi.ogretmen de anne baba veya babaanne kadar taviz vermeyecegi ve disiplinli davranacgi icin faydasi olacagni dusunuyorum.insallah duzene girer de rahat edersiniz.ayri eve cikinca evde de belli bir duzen olacagi icin sknti olmaz

Kızlar çok yorgunum :/ işten geldiğinden beri yeni oturdum. Eşim hasta ishal ve bulantı var. İşe gitmedi. Bende mutfakta buzluga koymak için yeşil fasulye yaptım. 4 kilo dometes almıştım. Kış için konserve yaptım. Gokceye çorba yaptım. Yarın için pantolon gömlek utuledim. Gökçeyi yıkadım. Kendim yıkandım. Birde bugün liseden bi arkadaşımı babası vurup öldürmüş. Ona çok üzüldüm. Gencecik çocuk toprağa babası ceza evine girdi.

Bu arada yemek yedik emreyi biraktik.eve 10 dk gecmeden kiz kardesm aradi emre agliyo susturamadik gel diye.bi gittim aglamaktan haliya falan kusmusbakiciyla napcaz bakalimyildonumu yalan oldu

yazyagmuru halletinizmi araba isini obur is noldu haber var mi
Canim araba alamadik henuz elimize gecen parayla vergi borcunu odedik kredi cikmasi icin diger arabayi satmaktan vazgecti esim bugun kaskodan mesaj geldi 6 is gunu icinde parayi yatircaklarmis ustune kredi cekip alcaz insallah diger is de adam numune istedi esimden verecekti gitcek yakinda Amerikaya belli degil daha hayirlisi artik

Bu arada yemek yedik emreyi biraktik.eve 10 dk gecmeden kiz kardesm aradi emre agliyo susturamadik gel diye.bi gittim aglamaktan haliya falan kusmusbakiciyla napcaz bakalimyildonumu yalan oldu
Oyyyy kuzum benim. Nasil bi sevgiyse yokluğuna tahammülü yok. Ben daha 4 buçuk aylıkken bıraktığımdan alamamıştı bile kuzum :/

@yaz yagmuru bende merak ettim araba isi ne oldu
@cann10 moralimiz bebeklere bagli onlar hasta olunca bizde mutsuz oluyoruz tabi gecen haftada ben mutsuzdum kizim cik huysuzdu ama gececek emin ol
A apriori11 esinle aran nasil canim biraz duzelme var mi? Azad da nasil mide var cozemedim valla.gurme mi desem
@kmltm ve @Akaibu masallah marifetlisiniz bende is bitmis valla bi cesit yemek yapsam sukreder oldum
@minnakkartal miranin kusmasi azaldi mi umarim serumlar toparlamistir
@AreN5 sizede gecmis olsun gecti mi kizarikliklar

başın sagolsun canım azönce nette okumustum ismi metehan sanırsam niğde de baba oğlu dehseti yazıyodu bi bakmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…