Kizi uyutuyordum gulmekten uyandiracaktimŞeytan diyor koy bu lafların hepsini bi küreğe vur o teyzenin ağzına ağzına kürekle
Ben artık geçtim kg almasını falan acayip takıyordum kafaya. Oğlum 4 kg doğdu, Dr 1 yaşında doğum kgsunun 3 katı olmalı dedi yani 12 kg. Ama oğlum 14 ayını bitirdi daha 10,5 kg :/ Allah'tan boyu uzuyor
Benim kiz 9 aylikken 10 kiloydu doymak bilmezdi 5 aydir kilo almiyo boy uzuyo haliyle zayif gorunmeye basladi istahida yok tabi onemli olan saglikli olmasi azi disleri bizi bu hale getirdi aylardir cikmak bilmiyo. Ekmek pek yemiyor eline aliyor ekmekleri ufalayip her yere atiyo. Her gun supurge tut sonra. Neyse kiloyu takinca benim psikolojim bozuluyor takmamaya calisacam bunada sukur. Haziran bebislerinin hepsi ayni.Ben artık kilosunu hiç takmıyorum. Biz daha 10 kilouı bile görmedik.
Bağışıklığı güçlensin diye bol bol meyve falan yedirmeye çalışıyorum. Zaten azıcık bişey yiyo çocuğunlukla. Onuda bol bol sebze et yesin diye uğraşıyorum.
Ekmek yedirmiyorum. Muhtemelen ondan da az kilo alıyo. Ama olsun bence sende o kadar takma. Ki kızının kilosu gayet iyi görünüyo ig de gördüğüm kadarıyla
BN daha hc vermedim zaten sucuk sosis salam jambon vermeyi hic düşünmüyorum durmuş bekletilmiş ürünler çok bakteri var içlerinde sen az vermissn bisey olmaz bnceYa kızlar azada kahvaltıda peynirli sucuklu yumurta yaptım. Adam baya da yemek istiyor sucuğu ama ben tereddütte kaldım şimdi. Hiç sucuklu yumurta vs yedirdinizmi bebeklerinize
bnde anneme birakirm zaten gerci hira uyuyo bebek arabasinda yda mam sandalyesinde takiliyo. :)aslında bende yapmam normalde. Ama evdeyim başka bişey yapamıcam.aslında eşim dedi dışarıda yiyelim mi diye dr. Gökçe de çok erken uyuyo. Dışarı gidince hızlıca yeyip kalkmak zorunda kalıyoruz bi halt anlamıyoruz:)
BN olsam gitmezzdm canm. Hastaligi bahane yapardm iyilesse bile. Kiysslama yapanlardan nefret ediyorumüç saatten bir şey olacağnı sanmıyorum canım ama hiraysenin dediği gibi ekşirse gittiğiniz yerden temin edersin artık
size de geçmiş olsun canım bende morluk için kullanıyorum ama pek işe yaradığı söylenemez gerçekten
ben ne yapayım hastalıkla birlikte iice perişan durumdayız şuan 8 kilo her gören afrikalı muamelesi yapıyo çocuğa üstelik haftasonu eltimin kızının doğüm günüğ var mirayla akran bi sürü çocuk kıyaslamanın allahı yesede kilo almasa ona da razıyım günlük yediği ek gıda en fazla bi kase çorba yoğurt meyve kahvaltı herşey
hira ya çok kullanım ise yaradi her seferinde çok vuruyo kafasini biyerlerede. Bnmde kolun morarmisti dgne gtcektk surdm uç gün sürekli geçirdiİşte bu bahsettiğim krem o.. Dediğin gibi morluğu geçiriyor,hemen sürersen morarmıyor dendi de aldım ama tırt yani
hira ya çok kullanım ise yaradi her seferinde çok vuruyo kafasini biyerlerede. Bnmde kolun morarmisti dgne gtcektk surdm uç gün sürekli geçirdi
Çok geçmiş olsun. Bizimki şurupla düşmemişti, fitil yapmak zorunda kaldık 3 fitille sabahı ettik. Fitil aklında olsun canım.
1 gunde nasil bronşit oldu anlayamiyorum. Onceki gun ortalarda fir donen gulucukler sacan cocuk sonraki gun atesler icinde bronsitGökçenin de bu sefer ateşi çok dirençliydi. Fitil yaptım 39.5 dan 40 a çıktı. Hemen acile gittik. Orda dolven verdiler. 15 dk ılık duşa soktular. 38.6 a anca düştü. Sonrası 10 iğnebiz atlattık şimdilik. İnşallah sizde biran önce iyileşirsiniz.
Tarif verebilir misin hamarat hatun. Sucuk, kiymali tavuk..Canım çok baharat var ya onda belki sıkıntı yaratabilir. Ayferzey e çok mu baharatlı yedin demiş ya doktor.
ama kendin kıyma alıp az baharatlı sucuk yapabilirsin azada. İstediğinden istediğin kadar koyarsın. Kıyma porsiyonlar gibi porsiyonlayıp buzluğa atarsın. Kıymalı yumurta pişirir gibi pişirirsin.
Annem evde sucuk yapar öyle buzluğa atardı her kurbanda.
Bende gökçeye bu kurbanda öyle yapmayı düşünüyorum
Canim benim kizimda uykuyu hic sevmezdi bazen sabahlara kadar uyumazdi ama yinede sipraktini onermezdi drumuz. Sende bir arastir istersenKizlar dun dr gittik kizim hala 11 kilo olmamis 5 aydir yerinde sayiyor nasil moralim bozuldu 4 tane azi disi çıkıyormus ondan dedi boyu 4 cm uzamis. Uyku icin sipraktin verdi dun verdim gece guzel uyudu.
Canim kendini suclama hic salgin var ne kadar kollasakta engel olamiyoruz hasta olamlarina1 gunde nasil bronşit oldu anlayamiyorum. Onceki gun ortalarda fir donen gulucukler sacan cocuk sonraki gun atesler icinde bronsitAllahtan ikinci cocugum yoksa ben mi beceremiyorum diye vicdan azabi cekerdim hos simdide kendimi yiyip bitiriyorum da nerede hata yaptim diye. Komsuya gitmistik 12-13 yaslarinda bir cocuk hastaydi ondan bulasti galiba
Tarif verebilir misin hamarat hatun. Sucuk, kiymali tavuk..
Canim benim kizimda uykuyu hic sevmezdi bazen sabahlara kadar uyumazdi ama yinede sipraktini onermezdi drumuz. Sende bir arastir istersen
Canım sucuğa dair bi tarifim yok:) annem kıymayı çektirir ona göre baharatını kasaptan alır yoğurur. Bi gece dinlendirip porsiyonlayıp buzluğa atardı.1 gunde nasil bronşit oldu anlayamiyorum. Onceki gun ortalarda fir donen gulucukler sacan cocuk sonraki gun atesler icinde bronsitAllahtan ikinci cocugum yoksa ben mi beceremiyorum diye vicdan azabi cekerdim hos simdide kendimi yiyip bitiriyorum da nerede hata yaptim diye. Komsuya gitmistik 12-13 yaslarinda bir cocuk hastaydi ondan bulasti galiba
Tarif verebilir misin hamarat hatun. Sucuk, kiymali tavuk..
Canim benim kizimda uykuyu hic sevmezdi bazen sabahlara kadar uyumazdi ama yinede sipraktini onermezdi drumuz. Sende bir arastir istersen
Kizlar dun dr gittik kizim hala 11 kilo olmamis 5 aydir yerinde sayiyor nasil moralim bozuldu 4 tane azi disi çıkıyormus ondan dedi boyu 4 cm uzamis. Uyku icin sipraktin verdi dun verdim gece guzel uyudu.
Ben artık kilosunu hiç takmıyorum. Biz daha 10 kilouı bile görmedik.
Bağışıklığı güçlensin diye bol bol meyve falan yedirmeye çalışıyorum. Zaten azıcık bişey yiyo çocuğunlukla. Onuda bol bol sebze et yesin diye uğraşıyorum.
Ekmek yedirmiyorum. Muhtemelen ondan da az kilo alıyo. Ama olsun bence sende o kadar takma. Ki kızının kilosu gayet iyi görünüyo ig de gördüğüm kadarıyla
Betülde 4 kilo doğdu ama şu an 9 kilo hiç bi doktordan da 3 katı olması lazım ya d ane bileyim zayıf bu çocuk gibi bişey duymadım maşallah diyim çok hastalanmaz çabuk atlatır algısı açık bi çocuk falan filan bunlarda bana yetiyo @Akaibu betül bol bol ekmek yer kilonun ekmekle alakası yok yani :) ona verdiğim çorbayı ben içemem içine ekmek koyuyorum maşallah tavuk çorbası tarhana ezogelin itirazsız içer bi öercimek çorbasını sevmiyo ekmek elinde gezer genelde ama yine de 9 kilo
Şaşırdığımda şu görenler 1,5 yaşında diyince şaşırıyo daha büyük sanıyolar boyu uzun olduğu için sanırım
sadece ekmekten diye demedim canım. Karbonhitratlar da oldukça kilo aldırır ya. Belki de ekmek yemediği için diye fikir yürütüyorum sadece. Çok hareketli brlkide ondan pek almıyo. Çok yediği zamanda böyleydi çünkü. Ekmek yemediği için kilo almıyo yese alır diye başımı ütülüyolarda benim.
Gerçi ekmek yemediği için karbonhidrat alsın diye patates bulgur baklagili eksik etmem ama benim bile kafama sokmuşlar bak
Gökçrde 3.400 doğdu. 9.100 gr dı. İki aydır da girmedim hiç. Gidesimde yok aslında.
Benim kiz 9 aylikken 10 kiloydu doymak bilmezdi 5 aydir kilo almiyo boy uzuyo haliyle zayif gorunmeye basladi istahida yok tabi onemli olan saglikli olmasi azi disleri bizi bu hale getirdi aylardir cikmak bilmiyo. Ekmek pek yemiyor eline aliyor ekmekleri ufalayip her yere atiyo. Her gun supurge tut sonra. Neyse kiloyu takinca benim psikolojim bozuluyor takmamaya calisacam bunada sukur. Haziran bebislerinin hepsi ayni.
Emre de 2390 gr dogmustu su an 11.5 kilo.yasinda da 10 kilo falandi.biz 3 e degil 5 e katlamisiz demek kilosunu
Eki Görüntüle 1614881 Eki Görüntüle 1614883 yarin denicem ben puf puf olur yerler belki
Gökçe de sevmedi. Bide @yaz yagmuru nun dediği gibi başka bi meyve ile deneyimBenimki inciri hic sevmedi agzina aldi tadina bakti hemen birakti dokunamiyo bile
Masallah EmreyeEmre de 2390 gr dogmustu su an 11.5 kilo.yasinda da 10 kilo falandi.biz 3 e degil 5 e katlamisiz demek kilosunu
Canm biz hastalarımizda da kullanıyoruz bayagi etkili bi tane teyzenin morluklari siyaha dönüktu resmen onu bile geçirdi bayagiPeki aynı kremden mi bahsediyoruz canım?
Eki Görüntüle 1614787
kocaman maşallahEmre de 2390 gr dogmustu su an 11.5 kilo.yasinda da 10 kilo falandi.biz 3 e degil 5 e katlamisiz demek kilosunu
Ay hakkaten çok güzel kilo almış maşallahEmre de 2390 gr dogmustu su an 11.5 kilo.yasinda da 10 kilo falandi.biz 3 e degil 5 e katlamisiz demek kilosunu
Ay hakkaten çok güzel kilo almış maşallah
Oyy kuzum çok geçmiş olsunOglum yurumeye baslamisti 10-15 adim atiyordu ki hastalikla beraber 3 adimda bir dusmeye basladi
tavsiye ederim cidden. Eşim tüm iş yerine söylemiş. İş yerinden birini görsek bi gün tavuğunu yemeye gelicez diyolarTesekkur ederiz teyzesi:)Tavuklu tarifi kopyaladm hemen:))okurken bile canm istedi valla en kisa zamanda denycembu arada ben pideli kofte yaptm yazdigim iki tariften de vazgectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?