2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@kmltm canim nasil durcakki bakiciyla allah yardimcin olsun cok zor gerçekten kusacak kadar aglamis kuzum benim ya kiyamam

geçmiş olsun canım eşine ishale limonlu kahve telvesi ii Geliyo birde çok üzüldüm bende Allah rahmet eylesin

Bu arada yemek yedik emreyi biraktik.eve 10 dk gecmeden kiz kardesm aradi emre agliyo susturamadik gel diye.bi gittim aglamaktan haliya falan kusmusbakiciyla napcaz bakalimyildonumu yalan oldu
Kıyamam canım işe döneceksen biran önce birini ayarlamalısın bence yoksa daa zor olabilir
Oyyyy kuzum benim. Nasil bi sevgiyse yokluğuna tahammülü yok. Ben daha 4 buçuk aylıkken bıraktığımdan alamamıştı bile kuzum :/
Bizimde aynı dört buçuk aylıktı bişi anlamadı alıştı bgn mesela çok zormuş on gün sonra ayrılınca sürekli beni aramış evde geldiğimden beri anca oyuna daldı yoksa hep elimi tutuyo

Teşekkürler canım çok şükür kusma yok serum ii geldi sanırım

Bu arada yemek yedik emreyi biraktik.eve 10 dk gecmeden kiz kardesm aradi emre agliyo susturamadik gel diye.bi gittim aglamaktan haliya falan kusmusbakiciyla napcaz bakalimyildonumu yalan oldu
Ayy kuzum benm umut 6 aylıkken başladım ise ve hiç alismadikuzum pazartesi sendromu yaşıyor resmen hafta başında ve uykusu yok gece falan kalkıyor sarılıyor öpüyor uyumadan saatlerce öyle yatiyoz

Eşime söyledim limonlu kahve telvesini :) gülüyor :)

Gecmis olsun esine canim arkadasina cok uzuldum gencecik cocuk Allah annesine sabir versin
kotu olmus canim bence ise baslamadan bayagi once bakiciyla birlikte zaman gecirin canim anca alisir Emre biraz buyuyunce daha zor oluyor ayrilmak

iskender vari bişeymiş. Denerim bi gün

canım bizim evlilik yıl dönümümüz o yüzden özendik biraz. Yoksa nerde her gün böyle sofra hazırlama. Bi çeşit yemek yanınada yapabilirsem salata. Bazen onu bile yapamıyorum. Hatta bazen eşim geldiğinde yemeği yapmaya bile başlamamış oluyorum. Çayla bişeyler yiyoruz ya da makarna. Gündüzleri kahvaltı denen şeyi unuttum. Ekmek arası yiyorum. Ya da sallama çayla iki yumurta kırıyorum. Ayda yılda bir oturur kahvaltı yaparım adam gibi.
Evi süpürmeye silmeye zor yetişiyorum çamaşır şu bu. Önceden hepsini yapmaya uğraşıyodum. Hem akıl hemde beden sağlığım elden gidince bıraktım. Gerekirse bazı şeyler yarım kalsın. Buraya giriyorum kafamı dağıtıyorum.
Sen bi de rahatsızmışsın. Hemde 2 çocuk var başında kolay mı o kadar. Yetersizim falan diye düşünme hiç bence

Canim sipraktin ne ise yariyir sadece uyku icin mi? Dr dis agrisini azaltacagini soyledi. Dun sipraktini verdim kizim bayagi sersem gibi oldu bende bugun vermeyecem. Ilac kullanmak istemiyorum
alerji ilaçlarının yan etkisi ıçuyku diye veriyolar hep. Bence de kullanma canım. Onun yerine papatya çayı falan deneyebilirsin. Tabi onu içirmekte işkence ama ilaçtan iyidir

Ayy kuzum benm umut 6 aylıkken başladım ise ve hiç alismadikuzum pazartesi sendromu yaşıyor resmen hafta başında ve uykusu yok gece falan kalkıyor sarılıyor öpüyor uyumadan saatlerce öyle yatiyoz
Canim benim annem yigenime 3 aylikken bakmaya basladi simdi iki yasini gecti hala pazartesi sendromu yasiyorlar simdi kardesim izinde annem daha bugun dedi ise baslayinca ne yapcam ben diye kardesimin isi varmis bir yere gitmis anneme birakmis ne yedi ne uyudu dedi

Zor oluyor malesef umutta izinden sonra iyice kötü oldu kuzum

Bizde de böyledir. Daha hiç evde hazırlamadım.

Kizlar dun dr gittik kizim hala 11 kilo olmamis 5 aydir yerinde sayiyor nasil moralim bozuldu 4 tane azi disi çıkıyormus ondan dedi boyu 4 cm uzamis. Uyku icin sipraktin verdi dun verdim gece guzel uyudu.
Artık çok hareketlendiler kilo almamaları çok normal ki sizde bide 4 diş ağrısı var.
Sağlıklı olsunlarda boşver kiloları az olsun. Büyüdügü zaman vermek için çok çaba sarfedecek çok..

Peki aynı kremden mi bahsediyoruz canım?

Eki Görüntüle 1614787
Bacağımdaki varislerimi aldırdığımda kullanmıştım bu jeli. Gerçekten işe yarıyor.

Yok cnm ya geçmedi hatta yayılmaya başladılar. İlaçların süresi bitsin geçmezse tekrar götürecegim doktora.
isimdeyimgucumdeyim eşine çok geçmiş olsn. İshale kola ve leblebi iyi geliyor yani ben öyle biliyorum. Arkadaşınada çok üzüldm. Allah annesine sabır versin.
@kmltm Arende öyle artık 10 dakika bırakamıyorum. Çalışsam ne yapardım bilmiyorum.

iyi bakalim hayirlisi kasko cabuk davranmis bari

canim varislerini hangi yontemle aldirdin bende de var ayakta kalinca agrisindan uyuyamiyorum Ece emmeyi birakinca bende aldircam

Selamlar herkese yazamıyorum, tam okuyup yazacakken konular değişiyor..çok hızlısınız hatunlar:))
Bakıcı konusu zor gerçekten, alışmak..biz günden güne alışıyo gibiyiz..dışarı çıknca odaları dolaşıp arıyormuş beni..büyüdükleri için anlıyolar..ben hergün az az yalnız bırakıyorum bakıcıyla..inş zaman iyi gelir..bu konuda pozitif mesajlarıyla beni motive eden herkese teşekkür ederim zamanında yazamadım(

Cnm benimki çok ilerlememişti igneyle aldırdım. Bi kaç kez aldırdım sonrada bitti. Yalnız çok iyi kalp cerrahı olması lazım.
Anladim canim benimkiler de cok kotu bacagimin arka kisminda diz kapagimin tam arkasi damarlar yemyesil goruntusu de kotu beni de rahatsiz ediyor agri yapiyor tv de dr mutlaka tedavi edilmeli cok riskli dedi ayakta kapanmayan yaralar aciyormus ilerleyince ya da pihti yapiyormus olumlere neden olabiliyormus bir de kopuk tedavisi falan da dedi o yuzden sordum agri aci oluyormu igne tedavisinde

Aynen benimde ordaydı diz kapağımın tam arkasında. Ben erken müdahale ettim. Hiç ağrımadı. Sadece igne acısı o kadar. Sonrasında bandajları var onunla ayağını sarıyorsun 1 gün kalıyor. Yalnız benim ark. çok ilerlemişti o ameliyat olmak zorunda kalmıştı. İstersen sende fazla ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…