geçmiş olsun canım eşine ishale limonlu kahve telvesi ii Geliyo birde çok üzüldüm bende Allah rahmet eylesinKızlar çok yorgunum :/ işten geldiğinden beri yeni oturdum. Eşim hasta ishal ve bulantı var. İşe gitmedi. Bende mutfakta buzluga koymak için yeşil fasulye yaptım. 4 kilo dometes almıştım. Kış için konserve yaptım. Gokceye çorba yaptım. Yarın için pantolon gömlek utuledim. Gökçeyi yıkadım. Kendim yıkandım. Birde bugün liseden bi arkadaşımı babası vurup öldürmüş. Ona çok üzüldüm. Gencecik çocuk toprağa babası ceza evine girdi.
Kıyamam canım işe döneceksen biran önce birini ayarlamalısın bence yoksa daa zor olabilirBu arada yemek yedik emreyi biraktik.eve 10 dk gecmeden kiz kardesm aradi emre agliyo susturamadik gel diye.bi gittim aglamaktan haliya falan kusmusbakiciyla napcaz bakalim yildonumu yalan oldu
Bizimde aynı dört buçuk aylıktı bişi anlamadı alıştı bgn mesela çok zormuş on gün sonra ayrılınca sürekli beni aramış evde geldiğimden beri anca oyuna daldı yoksa hep elimi tutuyoOyyyy kuzum benim. Nasil bi sevgiyse yokluğuna tahammülü yok. Ben daha 4 buçuk aylıkken bıraktığımdan alamamıştı bile kuzum :/
Teşekkürler canım çok şükür kusma yok serum ii geldi sanırım@yaz yagmuru bende merak ettim araba isi ne oldu
@cann10 moralimiz bebeklere bagli onlar hasta olunca bizde mutsuz oluyoruz tabi gecen haftada ben mutsuzdum kizim cik huysuzdu ama gececek emin ol
@apriori11 esinle aran nasil canim biraz duzelme var mi? Azad da nasil mide var cozemedim valla.gurme mi desem
@kmltm ve @Akaibu masallah marifetlisinizbende is bitmis valla bi cesit yemek yapsam sukreder oldum
@minnakkartal miranin kusmasi azaldi mi umarim serumlar toparlamistir
@AreN5 sizede gecmis olsun gecti mi kizarikliklar
Evet canım o. Çok anlaşmazdik ama gencecik çocuk çok üzüldüm. Çok güzel saz çalardi.başın sagolsun canım azönce nette okumustum ismi metehan sanırsam niğde de baba oğlu dehseti yazıyodu bi bakmıştım
Ayy kuzum benm umut 6 aylıkken başladım ise ve hiç alismadiBu arada yemek yedik emreyi biraktik.eve 10 dk gecmeden kiz kardesm aradi emre agliyo susturamadik gel diye.bi gittim aglamaktan haliya falan kusmusbakiciyla napcaz bakalim yildonumu yalan oldu
Bende şaşırdım kendime :) bugüne özel bi durum.isimdeyimgucumdeyim bayaaa hamaratmissin canim maşallah bi suru is yapmissin arkadasinada cok uzuldum basin sagolsun o annenin halini dusunmek bile istemiyorum allah sabır versin
Eşime söyledim limonlu kahve telvesini :) gülüyor :)geçmiş olsun canım eşine ishale limonlu kahve telvesi ii Geliyo birde çok üzüldüm bende Allah rahmet eylesin
Kıyamam canım işe döneceksen biran önce birini ayarlamalısın bence yoksa daa zor olabilir
Bizimde aynı dört buçuk aylıktı bişi anlamadı alıştı bgn mesela çok zormuş on gün sonra ayrılınca sürekli beni aramış evde geldiğimden beri anca oyuna daldı yoksa hep elimi tutuyo
Teşekkürler canım çok şükür kusma yok serum ii geldi sanırım
Gecmis olsun esine canim arkadasina cok uzuldum gencecik cocuk Allah annesine sabir versinKızlar çok yorgunum :/ işten geldiğinden beri yeni oturdum. Eşim hasta ishal ve bulantı var. İşe gitmedi. Bende mutfakta buzluga koymak için yeşil fasulye yaptım. 4 kilo dometes almıştım. Kış için konserve yaptım. Gokceye çorba yaptım. Yarın için pantolon gömlek utuledim. Gökçeyi yıkadım. Kendim yıkandım. Birde bugün liseden bi arkadaşımı babası vurup öldürmüş. Ona çok üzüldüm. Gencecik çocuk toprağa babası ceza evine girdi.
kotu olmus canim bence ise baslamadan bayagi once bakiciyla birlikte zaman gecirin canim anca alisir Emre biraz buyuyunce daha zor oluyor ayrilmakBu arada yemek yedik emreyi biraktik.eve 10 dk gecmeden kiz kardesm aradi emre agliyo susturamadik gel diye.bi gittim aglamaktan haliya falan kusmusbakiciyla napcaz bakalim yildonumu yalan oldu
iskender vari bişeymiş. Denerim bi günOhh:))tirnak pidesi var ya canm onlari kup kup dograyip kavurdum biraz.ufak ufak kofteler yapip kizarttm bi de domates sosu hazrladm.pide uzerine sos kofte ve tekrar sos doktum yanina da yogurt
Bi de kesme muhallebi yaptm tavsiye ederim cok guzel oldu:)ilk defa yaptm hem basit hem de lezzetli.kalorisi de az daha ne olsun
Canim sakin olmaya calis.cocuk bunlar illa ki hastalanacaklar.halsiz dustugu icin yurumekte zorlaniyodur.emre de bronsit olmustu gozunu acamiyodusende iki cocuk var bi de Allah yardimcin olsun.kizin nasl oldu bu arada?bi ara problem yasiyodunuz ya
Emrenin de favorileribuldugu yerde affetmiyo
canım bizim evlilik yıl dönümümüz o yüzden özendik biraz. Yoksa nerde her gün böyle sofra hazırlama. Bi çeşit yemek yanınada yapabilirsem salata. Bazen onu bile yapamıyorum. Hatta bazen eşim geldiğinde yemeği yapmaya bile başlamamış oluyorum. Çayla bişeyler yiyoruz ya da makarna. Gündüzleri kahvaltı denen şeyi unuttum. Ekmek arası yiyorum. Ya da sallama çayla iki yumurta kırıyorum. Ayda yılda bir oturur kahvaltı yaparım adam gibi.Bel fitigindan ameliyat oldum ben yorulunca falan agri yapiyor ev isi cocuklar derken aksami zor ediyorum. Yemeği kv yapiyor sizlere imreniyorum nasil beceriyorsunuz bu kadar ana yemekler ara yemekler mezeler falan. Acaba bende mi is yok diyorum iki cocukla bu kadar yorgun dusuyorum. Bir de uzerine ekstradan boyle hastalik yada can sıkıcı bir durum olusursa iyice bitiyorum.
Kizimda ayni devam ediyor canim kendimi cok uzmemeye çalışıyorum. Bu ortamda da degiseceginden umudum yok ins ayri eve ciktigimizda gec kalmis olmayiz. Ha birde ana okuluna yazdık orada yemesi uyku duzeni falan bir nebze duzene girer diye dusunuyorum hem stresini enerjisini atar egitimini alir. Okul, sorunumuzu cozmemize yardimci olabilir. Ogretmendin sen degil mi canim faydasi olur degil mi?
alerji ilaçlarının yan etkisi ıçuyku diye veriyolar hep. Bence de kullanma canım. Onun yerine papatya çayı falan deneyebilirsin. Tabi onu içirmekte işkence ama ilaçtan iyidirCanim sipraktin ne ise yariyir sadece uyku icin mi? Dr dis agrisini azaltacagini soyledi. Dun sipraktini verdim kizim bayagi sersem gibi oldu bende bugun vermeyecem. Ilac kullanmak istemiyorum
Canim benim annem yigenime 3 aylikken bakmaya basladi simdi iki yasini gecti hala pazartesi sendromu yasiyorlar simdi kardesim izinde annem daha bugun dedi ise baslayinca ne yapcam ben diye kardesimin isi varmis bir yere gitmis anneme birakmis ne yedi ne uyudu dediAyy kuzum benm umut 6 aylıkken başladım ise ve hiç alismadikuzum pazartesi sendromu yaşıyor resmen hafta başında ve uykusu yok gece falan kalkıyor sarılıyor öpüyor uyumadan saatlerce öyle yatiyoz
Zor oluyor malesef umutta izinden sonra iyice kötü oldu kuzumCanim benim annem yigenime 3 aylikken bakmaya basladi simdi iki yasini gecti hala pazartesi sendromu yasiyorlar simdi kardesim izinde annem daha bugun dedi ise baslayinca ne yapcam ben diye kardesimin isi varmis bir yere gitmis anneme birakmis ne yedi ne uyudu dedi
Valla hiiiccc ugrasamam yemekle zaten diğer günler bol bol yapiyorum doğum gnmde evlilik yildonumumuzde o önceden yer ayirtir disarda.sikarsa unutsun bir sene basinin etini yerim. Sevgliyken doğum gnumu unutmuştu binpisman etmistm :) smdi bütün tarihleri sayar sorsan tektekİlk bulustgumz GNU vs. :) yemek yapmiyorum ama pasta tatli fln yapiyorm.
Artık çok hareketlendiler kilo almamaları çok normal ki sizde bide 4 diş ağrısı var.Kizlar dun dr gittik kizim hala 11 kilo olmamis 5 aydir yerinde sayiyor nasil moralim bozuldu 4 tane azi disi çıkıyormus ondan dedi boyu 4 cm uzamis. Uyku icin sipraktin verdi dun verdim gece guzel uyudu.
Sağlıklı olsunlarda boşver kiloları az olsun. Büyüdügü zaman vermek için çok çaba sarfedecek çok..üç saatten bir şey olacağnı sanmıyorum canım ama hiraysenin dediği gibi ekşirse gittiğiniz yerden temin edersin artık
size de geçmiş olsun canım bende morluk için kullanıyorum ama pek işe yaradığı söylenemez gerçekten
ben ne yapayım hastalıkla birlikte iice perişan durumdayız şuan 8 kilo her gören afrikalı muamelesi yapıyo çocuğa üstelik haftasonu eltimin kızının doğüm günüğ var mirayla akran bi sürü çocuk kıyaslamanın allahı yesede kilo almasa ona da razıyım günlük yediği ek gıda en fazla bi kase çorba yoğurt meyve kahvaltı herşey
Bacağımdaki varislerimi aldırdığımda kullanmıştım bu jeli. Gerçekten işe yarıyor.Peki aynı kremden mi bahsediyoruz canım?
Eki Görüntüle 1614787
Yok cnm ya geçmedi hatta yayılmaya başladılar. İlaçların süresi bitsin geçmezse tekrar götürecegim doktora.@yaz yagmuru bende merak ettim araba isi ne oldu
@cann10 moralimiz bebeklere bagli onlar hasta olunca bizde mutsuz oluyoruz tabi gecen haftada ben mutsuzdum kizim cik huysuzdu ama gececek emin ol
@apriori11 esinle aran nasil canim biraz duzelme var mi? Azad da nasil mide var cozemedim valla.gurme mi desem
@kmltm ve @Akaibu masallah marifetlisinizbende is bitmis valla bi cesit yemek yapsam sukreder oldum
@minnakkartal miranin kusmasi azaldi mi umarim serumlar toparlamistir
@AreN5 sizede gecmis olsun gecti mi kizarikliklar
iyi bakalim hayirlisi kasko cabuk davranmis bariCanim araba alamadik henuz elimize gecen parayla vergi borcunu odedik kredi cikmasi icin diger arabayi satmaktan vazgecti esim bugun kaskodan mesaj geldi 6 is gunu icinde parayi yatircaklarmis ustune kredi cekip alcaz insallah diger is de adam numune istedi esimden verecekti gitcek yakinda Amerikaya belli degil daha hayirlisi artik
canim varislerini hangi yontemle aldirdin bende de var ayakta kalinca agrisindan uyuyamiyorum Ece emmeyi birakinca bende aldircamBizde de böyledir. Daha hiç evde hazırlamadım.
Artık çok hareketlendiler kilo almamaları çok normal ki sizde bide 4 diş ağrısı var.
Sağlıklı olsunlarda boşver kiloları az olsun. Büyüdügü zaman vermek için çok çaba sarfedecek çok..
Bacağımdaki varislerimi aldırdığımda kullanmıştım bu jeli. Gerçekten işe yarıyor.
Yok cnm ya geçmedi hatta yayılmaya başladılar. İlaçların süresi bitsin geçmezse tekrar götürecegim doktora.
isimdeyimgucumdeyim eşine çok geçmiş olsn. İshale kola ve leblebi iyi geliyor yani ben öyle biliyorum. Arkadaşınada çok üzüldm. Allah annesine sabır versin.
@kmltm Arende öyle artık 10 dakika bırakamıyorum. Çalışsam ne yapardım bilmiyorum.
Sagol canim insallah hepsini simdi vermiyor ama olsun isimizi gorecek bir kismida olsa diger gelecek kismiyla aldigimiz borclari odeyecgiziyi bakalim hayirlisi kasko cabuk davranmis bari
Cnm benimki çok ilerlememişti igneyle aldırdım. Bi kaç kez aldırdım sonrada bitti. Yalnız çok iyi kalp cerrahı olması lazım.canim varislerini hangi yontemle aldirdin bende de var ayakta kalinca agrisindan uyuyamiyorum Ece emmeyi birakinca bende aldircam
Anladim canim benimkiler de cok kotu bacagimin arka kisminda diz kapagimin tam arkasi damarlar yemyesil goruntusu de kotu beni de rahatsiz ediyor agri yapiyor tv de dr mutlaka tedavi edilmeli cok riskli dedi ayakta kapanmayan yaralar aciyormus ilerleyince ya da pihti yapiyormus olumlere neden olabiliyormus bir de kopuk tedavisi falan da dedi o yuzden sordum agri aci oluyormu igne tedavisindeCnm benimki çok ilerlememişti igneyle aldırdım. Bi kaç kez aldırdım sonrada bitti. Yalnız çok iyi kalp cerrahı olması lazım.
Aynen benimde ordaydı diz kapağımın tam arkasında. Ben erken müdahale ettim. Hiç ağrımadı. Sadece igne acısı o kadar. Sonrasında bandajları var onunla ayağını sarıyorsun 1 gün kalıyor. Yalnız benim ark. çok ilerlemişti o ameliyat olmak zorunda kalmıştı. İstersen sende fazla ihmal etme.Anladim canim benimkiler de cok kotu bacagimin arka kisminda diz kapagimin tam arkasi damarlar yemyesil goruntusu de kotu beni de rahatsiz ediyor agri yapiyor tv de dr mutlaka tedavi edilmeli cok riskli dedi ayakta kapanmayan yaralar aciyormus ilerleyince ya da pihti yapiyormus olumlere neden olabiliyormus bir de kopuk tedavisi falan da dedi o yuzden sordum agri aci oluyormu igne tedavisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?