Ben iyice kaynayincaya kadar ocakta tutuyorum canim ben kapak kaynatmiyorum kavanozda kaynatmiyorum ocahi kisiyorum o kaynarken dolduruyorum esime veriyorum o iyice sıkıp ters kapatiyor ama yeni kapak kullaniyorum hep hic bozulmadi simdiye kadar tabi kapak kavanoz kaynatanlar da varBu domates ne kadar kaynayacak? Birde niye sise kapagini kaynatiyorsunuz? Sisede kaynatiliyor mu? Ben hic yapmadimda
Bir de meyve suyu yaptım geçen gün süper oldu kızlar tavsiye ederim size de. Erikten ve seftaliden yaptım yine maden suyu siselerine doldurdum kışın kerem alp içer bol bol. Hatta şimdi kendimize bile yapmayı düşünüyorum. Hazirlarin içinde ne var bilmiyoruz bile. Meyveleri dogradim küp küp (seftalinin kabuğunu soydum) kaynattim biraz su koydum kaynayinca blenderla çektim altını kapatmamistim hala kayniyorken siselere doldurup kapattım. Şeker atmadim meyvelerin kendi tadı vardı ama ben denemek için dün bir şişe şeftali açtım içine bal kattım çok az limon sıktım mükemmel oldu kerem alp çok sevdi. Erik zaten şekersiz haliyle bile çok güzeldi. Şimdi elma da yapmayı düşünüyorum.
Kara kara düşünüyordum bağımlısı olduğu bu emziği nasıl bıraktıracağız diye. Aslında bağlılığı emziğe değil avent emziğeymiş. Kv ve bizde avent emzik vardı. Birde yedek nuk emziğimiz vardı. Avent emziği parçalayınca attım, nuku sevmedi ağzında tutmadı. Kv de emziği vermemiş aramamış ordada. Evde hep nuk emziği gözünün önünde tutuyorum boşluğa düşmesin diye bazen alıyor eviriyo çeviriyo emziği geri bırakıyor.
İnsallah canım benim de adetler zor girer düzene ama allahtan umut kesilme belki bizde mucizesini gonderirEvet canım düşünüyorum hatta önümüzdeki yaz deneyelim diyodum yaşımız ilerlemeden ama işte ev alınca 5 krş para kalmadı belki bi sonraki yaz deneriz dedik nasip olursa
Eşim tek çocuk o yüzden illa ki kardeşi olsun istiyo betülün bende ona hak veriyorum inşallah yine ilk seferde tutarda ikinci bebek için çok uğraşmamış oluruz
Senin adetlerin düzene girince belki de normal yolla hamile kalırsın ama benim için uzak ihtimal yine de nasip diyorum inşallah kendiliğnden olur :)
Ben hep robotta çekiyorum sulu olmuyor canımSulu olmadi degil mi canim? Bende mi robotta ceksem acaba
ya zaten akşama kadar yorukuyoruz. Robotta çektiğim halde gece 1 de bitti. Bi de kardeşim yardım ettiği halde. Öyle aşırı bi suyu olmadı. Bursa domatesi daha çok etli olmuyo zaten.Sulu olmadi degil mi canim? Bende mi robotta ceksem acaba
canım intrnetten araştırdım. Çoğu yerde dk vermemiş. Anneme sordum o da ne biliyim ben bakınca anlarım dedi:))Bu domates ne kadar kaynayacak? Birde niye sise kapagini kaynatiyorsunuz? Sisede kaynatiliyor mu? Ben hic yapmadimda
Ne ara uyudunda uyandin? Rsim dun 8 kavanoz almis ne yapacan dedim domates yapacam diyo. Bana sormadan karar vermis kimden duyduysa artik. Domates hic yapmadim artik bana da farz oldu yapmakBunların üzerini çok mu örttüm acaba hala çok sıcaklar
Ay valla cok eziyetliymis simdiden gozum korktuya zaten akşama kadar yorukuyoruz. Robotta çektiğim halde gece 1 de bitti. Bi de kardeşim yardım ettiği halde. Öyle aşırı bi suyu olmadı. Bursa domatesi daha çok etli olmuyo zaten.
canım intrnetten araştırdım. Çoğu yerde dk vermemiş. Anneme sordum o da ne biliyim ben bakınca anlarım dedi:))
Bi sayfada altı açıkken 40 dk pişirip sonra kısıp 1 saat daha pişirin yazıyodu. Ona göre yaptımben.
1 buçukta yartım. 6.30 da gökçe hanım suratıma yapıştırarak uyandırdı sağolsunNe ara uyudunda uyandin? Rsim dun 8 kavanoz almis ne yapacan dedim domates yapacam diyo. Bana sormadan karar vermis kimden duyduysa artik. Domates hic yapmadim artik bana da farz oldu yapmak
yok canım kaynatmadım. Yaz yağmurunun dediği gibi ocakta kaynarken doldurup eşime verdim kapattırdım ağzını direk.Ay valla cok eziyetliymis simdiden gozum korktuCanim sen kapak sise kaynattin mi?
Ben yirmi kilo domates 15 Kilo kırmızı biber blve 2 kiloda acı biberle yaptım kabuklarıni falan da soymadim hepsini robottan çekip kavurdum iyiceAy valla cok eziyetliymis simdiden gozum korktuCanim sen kapak sise kaynattin mi?
Bi arkadaşımın oğlu iki emzikle gezerdi. Kadın düşünüyordu kara kara nasıl biraktiracam die. Biranda ve kendi kendine bıraktı çocuk. Çok sasirmistik . İnşallah bizimkilerde öyle yaparVaaaaav harikasın yaaa..eline sağlık..resmen "banada yapsana" diyesim geldi
Efe'de doğumdan beri emzik Avent kullanıyor ve benimde eeeeeen çok merak ettiğim 2 konudan biri emziği nasıl bırakıcaz meselesi..diğeri ise sallanmadan kendi kendine ne zaman uyuyacak meselesi..ikisinden de çoooook zor vazgeçecek gibi geliyor bana ama bakalım..
Ah su tup bebek denemeleri beni yediEvet canım düşünüyorum hatta önümüzdeki yaz deneyelim diyodum yaşımız ilerlemeden ama işte ev alınca 5 krş para kalmadı belki bi sonraki yaz deneriz dedik nasip olursa
Eşim tek çocuk o yüzden illa ki kardeşi olsun istiyo betülün bende ona hak veriyorum inşallah yine ilk seferde tutarda ikinci bebek için çok uğraşmamış oluruz
Senin adetlerin düzene girince belki de normal yolla hamile kalırsın ama benim için uzak ihtimal yine de nasip diyorum inşallah kendiliğnden olur :)
Canim beklesin kendi kendine sogusunBunların üzerini çok mu örttüm acaba hala çok sıcaklar
Hemen favorilere ekledim canim deneyecegim bende oldukca besleyici ve farkli bir kahvaltiArda'nın diş dönemine fayda sağlayacak şeyler ararken bulduğum bir tarif. Yaptım soğumasını bekliyorum inşallah yer.
Bende hep kaşlarının ortasını okşarım uyutmaya çalışırken ya da gece uyandığı zamanlar. Gökçenin rahatladığını farketmiştim ama böyle genel bişey olduğunu bilmiyodum ciddenKizlar geldigimiz otelin fitnes ini esimin arkadasi isletiyor ben hamama girecegim gun kizimin cok uykusu vardi ben ne yapsam diye dusunurken arkadasinin esi sen gir hamama biz onu uyuturuz dedi ben girdim ciktigimda kizimi uyutmuslar balili kizlar var onlar uyutmuslar esim diyor sok oldum kiz kucagina almis Ecenin boynunun biraz daha asagisini oksayarak kucaginda uyutmus hemen uyumus demek ki vucutta hassa olan rahatlatan noktalar var bir de esimin arkadasinin esi kaslarinin ortasindan yukariya dogru oksa uyur dedi bana
Kizlar tatil fena sayilmaz iyi gidiyor ama Ecenin dun aksam sesinde catallasma oldu sabah normaldi aksam tekrar oldu insallah ilerlemez hastalanmaz mumkun oldugunca kuru tutmaya calisiyorum park yatakta yatmiyor yine yanimizda yatiyor bir de cok hareketli surekli elini tutturmadan gezmek kosmak istiyor inanin yoruluyoruz esim bir yandan ben bir yandan bir daha ki sene tatile gittigimde kresi olan bir otel tercih etcem iki yasindan itibaren aliyorlarmis kardesimin oglu 2 yasinda cok eziyetli degil ama bazen huysuxluk yapiyor onlari yordugu oluyor durum boyle kizlar
Kizlar geldigimiz otelin fitnes ini esimin arkadasi isletiyor ben hamama girecegim gun kizimin cok uykusu vardi ben ne yapsam diye dusunurken arkadasinin esi sen gir hamama biz onu uyuturuz dedi ben girdim ciktigimda kizimi uyutmuslar balili kizlar var onlar uyutmuslar esim diyor sok oldum kiz kucagina almis Ecenin boynunun biraz daha asagisini oksayarak kucaginda uyutmus hemen uyumus demek ki vucutta hassa olan rahatlatan noktalar var bir de esimin arkadasinin esi kaslarinin ortasindan yukariya dogru oksa uyur dedi bana
Kaydettim :)Arda'nın diş dönemine fayda sağlayacak şeyler ararken bulduğum bir tarif. Yaptım soğumasını bekliyorum inşallah yer.
Kaydettim :)
Deneyelim bakalım :)Kizlar geldigimiz otelin fitnes ini esimin arkadasi isletiyor ben hamama girecegim gun kizimin cok uykusu vardi ben ne yapsam diye dusunurken arkadasinin esi sen gir hamama biz onu uyuturuz dedi ben girdim ciktigimda kizimi uyutmuslar balili kizlar var onlar uyutmuslar esim diyor sok oldum kiz kucagina almis Ecenin boynunun biraz daha asagisini oksayarak kucaginda uyutmus hemen uyumus demek ki vucutta hassa olan rahatlatan noktalar var bir de esimin arkadasinin esi kaslarinin ortasindan yukariya dogru oksa uyur dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?