2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu domates ne kadar kaynayacak? Birde niye sise kapagini kaynatiyorsunuz? Sisede kaynatiliyor mu? Ben hic yapmadimda
Ben iyice kaynayincaya kadar ocakta tutuyorum canim ben kapak kaynatmiyorum kavanozda kaynatmiyorum ocahi kisiyorum o kaynarken dolduruyorum esime veriyorum o iyice sıkıp ters kapatiyor ama yeni kapak kullaniyorum hep hic bozulmadi simdiye kadar tabi kapak kavanoz kaynatanlar da var

Vaaaaav harikasın yaaa..eline sağlık..resmen "banada yapsana" diyesim geldi

Efe'de doğumdan beri emzik Avent kullanıyor ve benimde eeeeeen çok merak ettiğim 2 konudan biri emziği nasıl bırakıcaz meselesi..diğeri ise sallanmadan kendi kendine ne zaman uyuyacak meselesi..ikisinden de çoooook zor vazgeçecek gibi geliyor bana ama bakalım..

İnsallah canım benim de adetler zor girer düzene ama allahtan umut kesilme belki bizde mucizesini gonderir

Sulu olmadi degil mi canim? Bende mi robotta ceksem acaba
ya zaten akşama kadar yorukuyoruz. Robotta çektiğim halde gece 1 de bitti. Bi de kardeşim yardım ettiği halde. Öyle aşırı bi suyu olmadı. Bursa domatesi daha çok etli olmuyo zaten.

Bu domates ne kadar kaynayacak? Birde niye sise kapagini kaynatiyorsunuz? Sisede kaynatiliyor mu? Ben hic yapmadimda
canım intrnetten araştırdım. Çoğu yerde dk vermemiş. Anneme sordum o da ne biliyim ben bakınca anlarım dedi:))
Bi sayfada altı açıkken 40 dk pişirip sonra kısıp 1 saat daha pişirin yazıyodu. Ona göre yaptımben.

Ay valla cok eziyetliymis simdiden gozum korktu Canim sen kapak sise kaynattin mi?

Ne ara uyudunda uyandin? Rsim dun 8 kavanoz almis ne yapacan dedim domates yapacam diyo. Bana sormadan karar vermis kimden duyduysa artik. Domates hic yapmadim artik bana da farz oldu yapmak
1 buçukta yartım. 6.30 da gökçe hanım suratıma yapıştırarak uyandırdı sağolsun

Ay valla cok eziyetliymis simdiden gozum korktu Canim sen kapak sise kaynattin mi?
yok canım kaynatmadım. Yaz yağmurunun dediği gibi ocakta kaynarken doldurup eşime verdim kapattırdım ağzını direk.
Bi tek mama kavanozu olmamış. Onuda açtım yediririm bu gün gökçeyr

Bi arkadaşımın oğlu iki emzikle gezerdi. Kadın düşünüyordu kara kara nasıl biraktiracam die. Biranda ve kendi kendine bıraktı çocuk. Çok sasirmistik . İnşallah bizimkilerde öyle yapar

Ah su tup bebek denemeleri beni yedi
Bunların üzerini çok mu örttüm acaba hala çok sıcaklar
Canim beklesin kendi kendine sogusun

Kizlar geldigimiz otelin fitnes ini esimin arkadasi isletiyor ben hamama girecegim gun kizimin cok uykusu vardi ben ne yapsam diye dusunurken arkadasinin esi sen gir hamama biz onu uyuturuz dedi ben girdim ciktigimda kizimi uyutmuslar balili kizlar var onlar uyutmuslar esim diyor sok oldum kiz kucagina almis Ecenin boynunun biraz daha asagisini oksayarak kucaginda uyutmus hemen uyumus demek ki vucutta hassa olan rahatlatan noktalar var bir de esimin arkadasinin esi kaslarinin ortasindan yukariya dogru oksa uyur dedi bana

Bende hep kaşlarının ortasını okşarım uyutmaya çalışırken ya da gece uyandığı zamanlar. Gökçenin rahatladığını farketmiştim ama böyle genel bişey olduğunu bilmiyodum cidden

Ooohhhh süper valla..Tadını çıkar iyice dinlen eğlen doping depola bende biara Efe'nin alnına kaşların ortasına masaj yapar gibi dokunurdum,Efe'de çok severdi mest olurdu..ama yinede hiç öyle bi pozisyonda uyumadı,böyle kolay bir uyku stili hiç olmadı

Deneyelim bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…