2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Maden suyu siselerinin kapaklari tutuyor muu

[QUOTE="oslew, post: 42385370, member: 22soyletmezler.nim icinde omemli degilde arada esim olunca bende ne bulastiriyorum ne bisey ama biliyorum o zaman ortalik karisir zaten yazlik yerde oldugum icin genelde sezonluk burda isler yazkis bulmak zor biraz[/QUOTE]
Haklisin esker analarina laf soylemezler soyletmezler iki ucu b.k degnek senin is.Ama yeni bi bebek yaparsan ne yapacaksin calisma hayatina uzun dure giremezsin ben memur oldugum icin kadrom devam etsin diye donecem ise bana kalsa uc yil kendim bakip veya iki yil krese vermek ama maalesef bakiciya kaldik insallah bakicoya kizim alisir ve iyi biri cikar bakicimiz

Mama kavanozlarinin ağzı çok sıkılmaz bence. Hava alır. Ben onlara sadece yoğurt mayaliyorum.

Haklisin esker analarina laf soylemezler soyletmezler iki ucu b.k degnek senin is.Ama yeni bi bebek yaparsan ne yapacaksin calisma hayatina uzun dure giremezsin ben memur oldugum icin kadrom devam etsin diye donecem ise bana kalsa uc yil kendim bakip veya iki yil krese vermek ama maalesef bakiciya kaldik insallah bakicoya kizim alisir ve iyi biri cikar bakicimiz[/QUOTE]ya ikinci şimdikik gundemde yok zaten konusuyoruz burda sadece borclarımız var kp satılcak yer var orası satılırsa rahat etcez biraz bi de tokiye yazıldık 2016 sonunda oraya geccez inş odemelerı kiramızdan düşük o zaman bakıcam duruma gore belki ufak biyer acarım kendime belki yarım gun bi iş cok düşüncem var ama önceliğimiz üç yaş ve iki senenin bize getirdikleri :) inş gönlüne göre birini bulursun sende

Tekrar tüp düşünüyor musun canm benim pek gözüm o süreci yemiyorda
Evet canım düşünüyorum hatta önümüzdeki yaz deneyelim diyodum yaşımız ilerlemeden ama işte ev alınca 5 krş para kalmadı belki bi sonraki yaz deneriz dedik nasip olursa
Eşim tek çocuk o yüzden illa ki kardeşi olsun istiyo betülün bende ona hak veriyorum inşallah yine ilk seferde tutarda ikinci bebek için çok uğraşmamış oluruz
Senin adetlerin düzene girince belki de normal yolla hamile kalırsın ama benim için uzak ihtimal yine de nasip diyorum inşallah kendiliğnden olur :)

ya ikinci şimdikik gundemde yok zaten konusuyoruz burda sadece borclarımız var kp satılcak yer var orası satılırsa rahat etcez biraz bi de tokiye yazıldık 2016 sonunda oraya geccez inş odemelerı kiramızdan düşük o zaman bakıcam duruma gore belki ufak biyer acarım kendime belki yarım gun bi iş cok düşüncem var ama önceliğimiz üç yaş ve iki senenin bize getirdikleri :) inş gönlüne göre birini bulursun sende[/QUOTE] herkes icin hayirlisi olsun
Herkes I

Ben de useniyorum bazen

Kara kara düşünüyordum bağımlısı olduğu bu emziği nasıl bıraktıracağız diye. Aslında bağlılığı emziğe değil avent emziğeymiş. Kv ve bizde avent emzik vardı. Birde yedek nuk emziğimiz vardı. Avent emziği parçalayınca attım, nuku sevmedi ağzında tutmadı. Kv de emziği vermemiş aramamış ordada. Evde hep nuk emziği gözünün önünde tutuyorum boşluğa düşmesin diye bazen alıyor eviriyo çeviriyo emziği geri bırakıyor.

Canm aklima gelmsken yazym su yesil mercimekli corba tarifini sen vermstn sanirm emre bi kase bitiriyo masallah:)smdi de pisiyo uyansin yedircem tesekkur ederim.kalani da ben iciyorum
Afiyet olsn emreye :) yalnız ben mercimegi haşlıyorum ayrı bi yerde soğan ve sarımsağı pişiriyorum bunlar pişince içine kıyma koyuyorum. Sonra bunları pişen mercimege koyuyorum biraz piştikten sonra içine biraz erişte az biraz salça tuz kekik kimyon atıyorum. Arende çook seviyor. Bide geçen cigeri buharda haşladım ayrı bi yerde tarhana pişirdim. Yine ayrı bi yerde sarımsaklı domates sosu hazırladım. Hepsini birleştirdim aren hepsini yedi

Ay ne güZel benim dondurulmuş olsa önümüzdeki yaz denerdim ama yok malesef
Bende 24 yumurta topladılar. 12 tanesini dondurdular arende 6tanesini çözdürdüler şimdi 6 tane daha var. Sizde inş. gerek kalmaz tüp bebegede kendiliginden hamile kalırsn.

Cnm bende her sene yaparım. Bu sene 30 kilo yapıcam. Sipariş verdim pzartesi getirecekler. Ben her sene yeni kapak alır kaynatırım onları. Daha 1 şişem bozulmamıştır. Domatesleri sıcak sıcak doldurup üstlerine az biraz tuz koyup sıcakken ters çevirip kapatırım. Sabahta düzeltip yerlerine koyarım. Bide kırmızı biber yaparım oda çok güzel oluyor.

Yaptım bakalım. Tadı güzeldi. Eşim dibine ekmek bandı
Huniyle doldurdum. Hiç bi yer batmadıda. Eşime verdim verdim kapattı. Sabah bakıcam inşallah hava almazlar. Azıcık kalınca mama kavanozlarının büyüklerinede koydum iki tane bakalım onlar tutacak mı.
Bende de falso olmadı hiç. Denemiştim kapakları alırken tek tek. Bazen kavanozlarda sorunlu oluyomuş sanırım.
Kırmızı biberi bende yapmak istiyorum inşallah. Eşim bundan biraz daha yap dedi sanırım bende yapcam biraz daha. Az olsu cidden bu. Tencerede çok gibi geliyodu gözüme

Ben senin tarife kendimden biseyler katmisim demekbi de oyle denym bari saol canim:)
Biberi nasl yapiyosun peki?

Sulu olmadi degil mi canim? Bende mi robotta ceksem acaba

Amaninn ne hamaratli hatunlar var. Ben tembelim yahu

kizlar bence de anliyorlar gecenlerde buraya yazmistim kizimin altini degistirirken pis kokuyor dedim birkac kez o da pis demeyi ogrenmisti simdi de kakasini yapinca pis diyor hwtta gecen gun bir arkadsim gelmisti biz sohbet ederken Ece de pis demeye basladi arkadasima dedim bak kesin kaka yapmistir diye bir baktim beze kaka yapmis arkadasimda sasirdi ama pis diyerek ogrenmesi iyi olmadi aslinda internette okumustum pis demeyin tuvaletini yaparken yaziyordu ne bileyim ben pis diye ogrenecegini bir ara gaka diyordu demiyor simdi sadece pis diyor

Bu domates ne kadar kaynayacak? Birde niye sise kapagini kaynatiyorsunuz? Sisede kaynatiliyor mu? Ben hic yapmadimda

Kizlar tatil fena sayilmaz iyi gidiyor ama Ecenin dun aksam sesinde catallasma oldu sabah normaldi aksam tekrar oldu insallah ilerlemez hastalanmaz mumkun oldugunca kuru tutmaya calisiyorum park yatakta yatmiyor yine yanimizda yatiyor bir de cok hareketli surekli elini tutturmadan gezmek kosmak istiyor inanin yoruluyoruz esim bir yandan ben bir yandan bir daha ki sene tatile gittigimde kresi olan bir otel tercih etcem iki yasindan itibaren aliyorlarmis kardesimin oglu 2 yasinda cok eziyetli degil ama bazen huysuxluk yapiyor onlari yordugu oluyor durum boyle kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…