2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben senin tarife kendimden biseyler katmisim demek:KK70:bi de oyle denym bari saol canim:)
Biberi nasl yapiyosun peki?
cnm biberleri küçük küçük doğruyorum. Yarım çay bardağı kadar zeytinyağı ve sirkeyle pişirip sonlara yakın sarımsak ve tuz koyup şişelere dolduruyorum. Ben çok pişirmiyorum biraz diri bırakıyorum. Kışın kısırın yanında harika oluyor. Bu arada bu ölçü 1 kilo kırmızı biber için.
Bu domates ne kadar kaynayacak? Birde niye sise kapagini kaynatiyorsunuz? Sisede kaynatiliyor mu? Ben hic yapmadimda
Ben kış için yemeklere koyuyorum dolayısıyla pişirmeyi çok abartmıyorum. Şişeleri bulaşık mak. yıkıyorum. Kapakları yeni alıp kaynatıyorum ki daha garanti olsun bozulmasın diye.

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim bende alıcaktım toptan ama +4yazıyo galiba bide simdi yapaamaz diye almadım nasıl guzelmi
Canim gökçeden çok yigenim oynadı. Bakıcımızin kızı gökçeyi üzerine bindirip ziplatiyordu gökçenin de çok hoşuna gidiyordu o yüzden aldım. Ama denizden fırsat bulup gökçeyle oynayamadik :)

@minnakkartal doğum günün den gelemedim galiba:)

@minnakkartal yook artık diyorum başka bişey demiyorum ig deki fotoya :KK53::KK53: tamam takım olunurda bu nedir

Geldim kızlar yoruldum mira çok hırpalandı kucaktan kucağa kendide durmuyor o yana bu yana emekler neyseki kıyaslama fln olmadı herkes hastalıktan çıktı kıyamayız modundaydı bide benim Zilli konuşmasıyla hareketleriyle kiloyu aşın artık gibiydi inşallah nazar değmez bende yoruldum tüm fotoları ben çektim ama kızımla doğru dürüst fotom yok bide kocam beni hiç boydan çekmemiş çok kızdım neyse bugünde böyle bitti gitti çok şükür
Beraber tütü giymeye cesaret edememiştim açıkcası herşey konseptti çok emek vermiş Hakkını yiyemem değişik ikramlıklarda vardı güzeldi herşey

Back
X