- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ya gerçekten benimde aklıma ben geldim :)) nerdenmiş bu canım civilde de oluyo genelde bu tarz badiler ama bundan temin etmem Lazım:))
Geçmiş olsun canım küvete çarpmamış en azındanKizlar aksam ustu kizimi yikiyorduk kuvet var banyoda esum kuvette tutuyordu ben yikiyordum nasil oldu anlamadik agliyordu dusla yikanmayi sevmedi ben evde kovayla yikiyordum hic aglamazdi bir anda kaydi ve dustu babasinin bacagina carpti kafasini esime bagirdim dikkat etmedi diye cok agladi cok sukur birsey yok uyutmadim hala
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun.
biz uygun bi ev bulduk canım şuanki şartlarımız taşınmamıza müsait deil ama yinede aldık evi kredi çektik kiraya verdik bi şekilde birazda bizim katkımızla Dönüyo bi şekilde bende belki taşınmaz borcu bitince Orayı satarız kafasındayım yani bence ev almak bu koşulda Mantıklı gibi
Gecmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir
çok grçmiş olsun canım. Kapatıyolar yanığı. Minicik daha o hızlı iyileşir yaraları
@cann10 cok gecmis olsun canim nasil aglamistir cok.uzuldum gercekten
yazyagmuru canim kuvetin icine havlu serip oturtupmu yikasan acaba
@Akaibu ve K Keskek tebrik ederim kixlar tarhana cok zordur supersiniz
@kmltm evin iskani varsa bir sorun yoksa maddi anlamdada krediyi odeyebiliriz diyosaniz hic durmayin biz duan kredi oduyoruz mesela ev almanin baska yolu yok ne yazikki
Sagolun ins cabucak iyileşir. Zaten moralim cok bozuktu ustune bide yanik eklendi. Esimle mecburi olmayan seylerin disinda konusmuyorum hala, o birsey olmamis gibi davraniyor. Az once arkami dönüp yattım diye kalkti gitti hic birsey soylemeden. Bu saatte disari cikmazdi normalde. Tavrim onu sikmaya basladi ilk sinyalini verdi ama hic icimden gelmiyor geri adim atmak@cann10 gecmis olsun canim cabuk gecsin ins
@kmltm ev almak mantikli ama bu durumda sende calismak zorunda olacagin icin 3_4 yil ikinci bebegi dusunmeyeceksiniz o zaman degil mi?
Birde ev alirken tamamina borclanmak yerine bi miktar pesin para biriktirip almak daha mantikli gibi geliyor bana biz oyle yapmayi düşünüyoruz hepsini kredi cekersek cokkk zorlaniriz çünkü hakkinizda hayırlısı olsun oncelikle.
Annem kaymak koyuyor diye hatırlıyorum. Yarın sorayım bari nasıl yapıyormuş sonra yazarım buraya. Ben de @minnakkartal ve A apriori11 gibi pek anlamıyorum bu işlerden ama yapanım var sağolsunlar.bi ton acigi annemin yaptgi. Benm KV dede beyaz yapiyo hoşuma gtmiyo. Anneminki seninki gbi. Bide sütlü yapan varmis onu duydunzmu bebek tarhanasi oluyomus
canım ellerine sağlık yapabilsem bende uğraşırdım heralde
heh şöyle ya aynı ben ikinci çeşit yemek varsa ooo diyorum vay be bana bak sen :))) bozulabilir bende ombre istiyorum ama cesaret edemiyorum ya içime sinmezse diye bakalım eninde sonunda kuaförüm zorla yapacak heralde bence kesim için biraz daa bekle ombreyi yeni yaptırdıysan ve yavaş yavaş eski bedenler geliyor çok şükür bu günlere
Ya ombre iyi ellerde olunca gerçekten güzel oluyo benimde hevesim ondan ama saç bele kadar olunca cesaretim azalıyo ya beğenmezsem kestirmek zorunda kalırsam diye yinede yaptıran kullanan hep memnun iice emin olim denicem bende bide Çalışınca insan gerçekten kilo veriyo ev iş çocuk idare tam olarak iki yıl sonunda eski hale dönülmüyosa o zamn mesele işte buralarda karalar bağlarızEski bedenimde hiç alakam yok ama umudum var :) bugün dip boyamı yaptırdım. Kırıklarımı aldırdım aslında niyetim kısa kestirmekti çünkü hep topluyorum ama kuaförüm kesmedi uçlarda ombre vardı. Bu arada bir yıldan fazla oldu yaptıralı ama hala güzel duruyor kendi saç rengim de kumral ve Güneş'te açılıyor 6 ay daha idare eder gibi gözüküyor. Haftaya işe de başlıyorum koşuşturmadan zayıflarım belki
Tarz baby diye bir sayfada gördüm canım.ya gerçekten benimde aklıma ben geldim :)) nerdenmiş bu canım civilde de oluyo genelde bu tarz badiler ama bundan temin etmem Lazım:))
Geçmiş olsun canım küvete çarpmamış en azından
@Akaibu ve K Keskek tebrik ederim kixlar tarhana cok zordur supersinizk
@kmltm evin iskani varsa bir sorun yoksa maddi anlamdada krediyi odeyebiliriz diyosaniz hic durmayin biz duan kredi oduyoruz mesela ev almanin baska yolu yok ne yazikki
Canım bence mantıklı bizde sizin gibi düşünüp ev aldık iyiki de almışım imkanımız varsa hiç durmayın yatırım olur
İmkan var varsa düşünmem alırdım canım :)
gayrt mantıklı canım dediğin.
Ama iyice araştırın bi neden böyleymiş parası 30-40 bin lira ucuz diyosun. İctalık mahkemelik bi durum var mı araştırın. Eğer öyleyse zaten kredi çekilmiyo. Sakat bi durum olmasın
Fiyatlar ayrı dert tanımadığım insanlar hemen işkillendim, ya oğluma bişey yaparlarsa diye gecenin bi körü kurdum da kurdum senaryoları. Senaryo konusunda mesleğim gereği ufkumun ne kadar geniş olduğunu da düşün binasıl yapıcam ben ya aslında büro açıp Azadla mı gidip gelsem diyorum ama o zaman da şu anki home office durumumun aynısı olacak bi de ofis kirası ödiycrm ay iki ucu bklu değnek Bu arada evi tapudan bi araştır bi pürüz yoksa durma bence al hemen
Kizlar oglumun bacagi yandikizi lavaboya gotururken komidinin arkasina koyulan utuyle oynamis utunun fisi cekileli 5 dk olmustu. Hemen su tuttum sonra aloa vera sürdüm. Bu arada esim geldi acile goturduk anestol pomad ve silverdin krem sürdüler uzerini de kapattilar sargi bezi ile. Yanik kapatilir mi acaba bilen var mi bana pek mantikli gelmedi de. Uyuyor simdi yavrum insallah sabaha kadar uyur da acisini hissetmez
Ev sahibini zengin edeceğinize kendi eviniz olur. Evin fiyatıda iyiymiş.
biz uygun bi ev bulduk canım şuanki şartlarımız taşınmamıza müsait deil ama yinede aldık evi kredi çektik kiraya verdik bi şekilde birazda bizim katkımızla Dönüyo bi şekilde bende belki taşınmaz borcu bitince Orayı satarız kafasındayım yani bence ev almak bu koşulda Mantıklı gibi
Gecmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir
Canim kira verceginize ev sahibi olursunuz sartlariniz uygunsa alin bence hayirlisi olsun
cok gecmis olsun canim
Ayy banada sikinti coktu napcam bilmem simdiden kara kara düşünüyorum ayriliga alisabilecekmiyim diye
@cann10 gecmis olsun canim cabuk gecsin ins
@kmltm ev almak mantikli ama bu durumda sende calismak zorunda olacagin icin 3_4 yil ikinci bebegi dusunmeyeceksiniz o zaman degil mi?
Birde ev alirken tamamina borclanmak yerine bi miktar pesin para biriktirip almak daha mantikli gibi geliyor bana biz oyle yapmayi düşünüyoruz hepsini kredi cekersek cokkk zorlaniriz çünkü hakkinizda hayırlısı olsun oncelikle.
@minnakkartal bende eltini beğendim valla. Nedense çok yakıştırdım. Ve bence kıskançlık değilde sana özendigini düşünüyorum.
@cann10 çok geçmiş olsn.
@yaz yagmuru iyi ki kafası küvete gelmemiş. Bence korktugu için ağlamıştır. Bende büyük bi kaymaz aldm otele gidince areni her yıkadığımda onu serip öyle yıkıcam.
@kmltm ev alma gibi bi durumunuz varsa hiç düşünmeyin derim. Bizde kira ödeyecegimize ev alalım demiştik iyi ki de almışız. Ve ev fiyatınız da çok uygun.
Bu da yopurulmuş hali
Sopan kırmızı biber domates nohut az da nane koydum düdüklüde bi 40-45 dk pişirdim sonra blendrdan geçirip yoğurdum
Yoğururken süzme yopurt ve maya ekledim
Tarhanayı yaptım ama resmen canım çıktı. Ne çok oldu bu ya hu. 3 kiloya yakın un aldı. Yoğur yoğur canım çıktı resmen. İyi ki kardeşim varmış. Birazda ona yoğurttum
Kokusu güzeldi inşallah tadıda güzel olmuştur
Kizlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum.biz su an kp in evinde oturuyoruz.tasininca kiraya cikcaz.esimle konustuk da daha once oturdgmz binadan memnunduk orda bir ev satilikmis fiyati da 148 bin tl.adam akilli bi ev kiralayalm desek 850-900 tl falan kiralar burda.depozito emlakci falan derken bayagi masrafli oluyo.kirada oturmaktansa kredi cekip evi alalim diyoruz 3-4 sene icinde odeyecek sekilde.daha sonra aldgmzdan daha yuksek fiyata satabilirz degerleniyo cunku oralar.hic olmadi il disina gidersek kiraya veririz diyoruz.Allah kismet ederse 3-4 sene daha burdayz.40 50bin tl ye yakin kira odeyecegimize evi alalm elimzde bisey olur en azindan diyoruz.siz olsaniz naparsiniz mantikli mi sizce?
Bu arada 800-900tl lik evleri 180-190 bin tl ye satiyolar en az.bu evin kirasi da o kadar ama 148 bin tl.uygun geldi bize.evin dolaplari ankastre seti boyler parke avizelere kadar takili.sadece boyatip oturcaz
Kizlar oglumun bacagi yandikizi lavaboya gotururken komidinin arkasina koyulan utuyle oynamis utunun fisi cekileli 5 dk olmustu. Hemen su tuttum sonra aloa vera sürdüm. Bu arada esim geldi acile goturduk anestol pomad ve silverdin krem sürdüler uzerini de kapattilar sargi bezi ile. Yanik kapatilir mi acaba bilen var mi bana pek mantikli gelmedi de. Uyuyor simdi yavrum insallah sabaha kadar uyur da acisini hissetmez
Kizlar aksam ustu kizimi yikiyorduk kuvet var banyoda esum kuvette tutuyordu ben yikiyordum nasil oldu anlamadik agliyordu dusla yikanmayi sevmedi ben evde kovayla yikiyordum hic aglamazdi bir anda kaydi ve dustu babasinin bacagina carpti kafasini esime bagirdim dikkat etmedi diye cok agladi cok sukur birsey yok uyutmadim hala
ins hayirlisidirda olur ben bu babalari hic anlamiyorum varken niye sıkıntı cektiriyolar faiz odemezsiniz ne guzel demin arkadasla konustum zatwn hamile dogurdu dogurcak evi sattilar yeni ev buldular tadilat falan lazimdi puruz cikti kredi dedigin gibi zor ckti yetmedi evin parasi vazgecmisler ordan sifir daire bulmuslar 5bin elsik diyo babasina soylemisler yok bende demis balkona cam yaptircaklarmis bahaneye gel daha onemli sanki esininde annesine kredi celtirceller bakalim o da kabul ederse kadin dogurdu dogurcak ev stresiEsim bankayla konusmus su an karisiklik oldugu icin faizler yuksekmis ve bankalar ne olacagni bilemedgi icin kredi kullandirmak istemiyolarmis.verirlerse de yuksek orandan vercklerms.esim de babasiyla konustu durumlari bayagi iyi ama ev almyo bize nedense.babamdan alym faizler dusene kadar her ay ona oderiz dedi.120 bin alck ondan ustnu de biz tamamlycaz altinla falan.ancak o kadar birikmisimz var cunku.yarin konuscak ev sahibiyle tekrar.adam baska bir sehirden ev almis onun borcunu odemek icin satyomus burayi.buralar karisik malum ev falan da satlmyo haliyle.o yuzden hemen elden cikarmak istemis.bizim eski yoneticimiz zaten evde bir problem olsa duyardk iki sene o binada kirada oturduk cunku.yarin belli olacak kismetimizde varsa olur insallah
Aynen ben de anlamiyorm canm.bizmkiler bayagi zengin trilyonluk mallari var ama satmyo babasi hicbirini.2 oglu kirada bi de biz 3 olcz.iki sene kirada oturdum zaten.imkan varken niye yapmayalim ki.bi de borc vermis ogluna ne var halbuki al oglum ne borcu dese.ama nerdeee.varlik icinde yokluk cekiyoruz.ins hayirlisidirda olur ben bu babalari hic anlamiyorum varken niye sıkıntı cektiriyolar faiz odemezsiniz ne guzel demin arkadasla konustum zatwn hamile dogurdu dogurcak evi sattilar yeni ev buldular tadilat falan lazimdi puruz cikti kredi dedigin gibi zor ckti yetmedi evin parasi vazgecmisler ordan sifir daire bulmuslar 5bin elsik diyo babasina soylemisler yok bende demis balkona cam yaptircaklarmis bahaneye gel daha onemli sanki esininde annesine kredi celtirceller bakalim o da kabul ederse kadin dogurdu dogurcak ev stresi
Fıstık ya. Geçmiş olsun canım. Küvet falan daha çok acıtırdı sanırım. Canı çok yanmamıştır inşallah
ya gerçekten benimde aklıma ben geldim :)) nerdenmiş bu canım civilde de oluyo genelde bu tarz badiler ama bundan temin etmem Lazım:))
Geçmiş olsun canım küvete çarpmamış en azından
@yaz yagmuru sizede cok gecmis olsun neyseki ucuz atlatmisiniz
@minnakkartal canim ben 5 yil once bir kere boyatmistim 2 senede anca kendi rengine donmesini bekledim. Bi daha boyatmayi düşünmüyorum beyaz cok degilse mecbur değilsek bence en guzeli dogal olani. Ben boyatmiyorum cok beyaz olmadigi icin dogal halini seviyorum ha beyazlar cogalinca mecburen boyatirim
@minnakkartal bende eltini beğendim valla. Nedense çok yakıştırdım. Ve bence kıskançlık değilde sana özendigini düşünüyorum.
@cann10 çok geçmiş olsn.
@yaz yagmuru iyi ki kafası küvete gelmemiş. Bence korktugu için ağlamıştır. Bende büyük bi kaymaz aldm otele gidince areni her yıkadığımda onu serip öyle yıkıcam.
@kmltm ev alma gibi bi durumunuz varsa hiç düşünmeyin derim. Bizde kira ödeyecegimize ev alalım demiştik iyi ki de almışız. Ve ev fiyatınız da çok uygun.
sagolun kizlar evet daha cok korktugu icin agladi kopuklu oldugu halde hemen cikarttim banyodan sakinlestirdim sonra tekrar sokup duruladik o zamsn yine agladi @AreN5 kesinlikle kaydirnaz gotur iyi olur benim aklima gelmedi hic banyoda huysuzlaninca elimiz ayagimiza dolandi babasinin kucagindaydi durmadi yere indi inince de kopuklu olunca kaydi maalesef yarin donuyoruz zaten artik evimizde rahat rahat yikanirizVaaaav kızlaaar cidden süpersiniz yahu maşallah..inşallah çooook güzel olur,afiyet bal olur..
Eğer ödeme şartları uygun geliyorsa ve ev aklına yatıyorsa,sevdinse hiç kaçırma derim..
Aaaay içim gitti yaaaaoooof çok büyük geçmiş olsun arkadaşım..kuzucuğun canı yanmıyordur inşallah ve hemen iyileşir..
Canııııımmmmm geçmiş olsun,Allah korumuş..2 kişi olmanızın avantajı..ben bikere tek yıkarken kaydı düştü Efe'de..üstelik kafayı vurdu mu vurmadı mı göremedim o an ben..düşünce ağladı tabi ama Allah'a emanetler..
Canım ben hiç sagmadim bende yedi de emzirip çıkıyoruz aksam 4 de kadar şükür azalma olmadı tabi biraz azaldı ama normal hala uzun süre emzirmesem hemen dolar göğüslerim akarÇalışan anneler günde kaç defa süt sağıyorsunuz? Sabah 8 de evden çıkıp akşam 6 da döneceğim. Belki öğle arasında eve gelebilirim o zaman sağmasam olur mu? Araziye çıkma ihtimalim var bir şekilde sağsam bile nasıl muhafaza edeceğim. Sağıp döksem sütün azalmaması için daha mı doğru? Ona da hiç içim sinmiyor zaten çok sütüm yok. Ne yapacağım hiç bilmiyorum
ben son bi kaç aydır bir kez sağıyorum işyerinde öğle Arasında birde evden çıkmadan yedi gibi sağıyorum akşamda altıda evde oluyorum gider gitmez emziriyorum çok şükür ciddi bi azalma da olmadı yani eve gidebildiğin günler sağmasan normal gibi ama gidemezsen sağsan devamlılığı Sağlamak için önemli gibi çünkü beş altı saatten fazlası çok uzun gibi bide aventin Taşıma çantası var altı saate kadar aynı ısıda tutuyo mini soğutucu kaplar da var onları da bi araştırabilirsinÇalışan anneler günde kaç defa süt sağıyorsunuz? Sabah 8 de evden çıkıp akşam 6 da döneceğim. Belki öğle arasında eve gelebilirim o zaman sağmasam olur mu? Araziye çıkma ihtimalim var bir şekilde sağsam bile nasıl muhafaza edeceğim. Sağıp döksem sütün azalmaması için daha mı doğru? Ona da hiç içim sinmiyor zaten çok sütüm yok. Ne yapacağım hiç bilmiyorum
Dünya gözde çocuk göz dr varmis belkide sallıyorlar.oraya götürmek istemiyorum para için kuzum a bir suru şey yaparlar.dgr yerlerde de normal dr mus.çocuk diye ayrılmiyor uzman zaten dediler.bakalım.ben 12 ayda goturmedimde 15 ay lik oldu zaten:)tatilde mira da öyleydi hatta dönünce de bi süre babasına düşkünlüğü devam etti daa mı güven veriyolar yabancı bi yerde anlamadım :)) ama meme konusu öyle olmadı bişi yiyemediği için iice bana dadandı hatta havuzdan çıkıyorum üzerimde bikini var meme meme diye saldırıyo rezil rüsva oldum hep :))
yok canım bırakmadık hiç babası hemen yanındaydı bende havuzun içinden çektim zaten görüntüyü hemen tutabilcek kadar yanındaydım ama çokça kez o şekilde girdikten sonra az çok emin olup öyle çektim videoyu
bende boyatmadım hiç saçlarımı cesaretim yok bi kaç oksijenli su yaptım aralarda ton açıklığı var o yüzden ama artık beyazlar ayyuka çıkmak üzere bakalım ne kadar direneceğim kaş bıyık boş geçemiyorum işe öyle gelince bık bık çeneden kurtulamıyorum :))
canım umarım keyifli geçer tatiliniz herşey yolunda olur. göz doktoruna ben bir buçuk yaşında götürcem aslında özel branşı tam olarak göz geçmese de benim tanıdığım ve yeni doğan özellikle prematüre göz muayeneleri yapan bildiğim bi ve güvendiğim bi doktor var onu tercih edicem
Canim faizler çok yüksek şu ara.babasından para alması en uygunu.faizsiz odersiniz.ama evi araştırmaden almayın.olmadı 500 e ekspertiz yaptırın.çalıştığınız bankaya.benim en son konut kredimde ev is yeri olarak çıktı.kredi kullanamadilar.sen kredi alamiycan ama satarken sıkıntı yaşarsın.ev alın kesınlıkle :)Kizlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum.biz su an kp in evinde oturuyoruz.tasininca kiraya cikcaz.esimle konustuk da daha once oturdgmz binadan memnunduk orda bir ev satilikmis fiyati da 148 bin tl.adam akilli bi ev kiralayalm desek 850-900 tl falan kiralar burda.depozito emlakci falan derken bayagi masrafli oluyo.kirada oturmaktansa kredi cekip evi alalim diyoruz 3-4 sene icinde odeyecek sekilde.daha sonra aldgmzdan daha yuksek fiyata satabilirz degerleniyo cunku oralar.hic olmadi il disina gidersek kiraya veririz diyoruz.Allah kismet ederse 3-4 sene daha burdayz.40 50bin tl ye yakin kira odeyecegimize evi alalm elimzde bisey olur en azindan diyoruz.siz olsaniz naparsiniz mantikli mi sizce?
Bu arada 800-900tl lik evleri 180-190 bin tl ye satiyolar en az.bu evin kirasi da o kadar ama 148 bin tl.uygun geldi bize.evin dolaplari ankastre seti boyler parke avizelere kadar takili.sadece boyatip oturcaz
çok geçmiş olsun canım.ayhh yavrum yaaKizlar oglumun bacagi yandikizi lavaboya gotururken komidinin arkasina koyulan utuyle oynamis utunun fisi cekileli 5 dk olmustu. Hemen su tuttum sonra aloa vera sürdüm. Bu arada esim geldi acile goturduk anestol pomad ve silverdin krem sürdüler uzerini de kapattilar sargi bezi ile. Yanik kapatilir mi acaba bilen var mi bana pek mantikli gelmedi de. Uyuyor simdi yavrum insallah sabaha kadar uyur da acisini hissetmez
Gecmis olsun canim.dusu sevmiyor kuzular sanirim.benimkinide yenge bi kere yikamis dusla kıyamet kopmuş normalde hep masrafayla yıkanır.Kizlar aksam ustu kizimi yikiyorduk kuvet var banyoda esum kuvette tutuyordu ben yikiyordum nasil oldu anlamadik agliyordu dusla yikanmayi sevmedi ben evde kovayla yikiyordum hic aglamazdi bir anda kaydi ve dustu babasinin bacagina carpti kafasini esime bagirdim dikkat etmedi diye cok agladi cok sukur birsey yok uyutmadim hala
canim ben iki kere sagiyorum.8 de evden çıkıyorum. 5 30 da evdeyim.benim ttafik uzun sürüyor malum ist.halbuki 10 dk lik yol.buz çantaları var canim.onlarda muhafaza edebiliyorsunuz.bende buzlarla getiriyorum.yolda bozulmasın die.bazen bi trafik oluyor 1 saatte eve variyorum.Sağıp dökme sakin.1 gr mi bile çok faydalı biliyorsun.Çalışan anneler günde kaç defa süt sağıyorsunuz? Sabah 8 de evden çıkıp akşam 6 da döneceğim. Belki öğle arasında eve gelebilirim o zaman sağmasam olur mu? Araziye çıkma ihtimalim var bir şekilde sağsam bile nasıl muhafaza edeceğim. Sağıp döksem sütün azalmaması için daha mı doğru? Ona da hiç içim sinmiyor zaten çok sütüm yok. Ne yapacağım hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?