2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ev sahibini zengin edeceğinize kendi eviniz olur. Evin fiyatıda iyiymiş.

Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun.

biz uygun bi ev bulduk canım şuanki şartlarımız taşınmamıza müsait deil ama yinede aldık evi kredi çektik kiraya verdik bi şekilde birazda bizim katkımızla Dönüyo bi şekilde bende belki taşınmaz borcu bitince Orayı satarız kafasındayım yani bence ev almak bu koşulda Mantıklı gibi

Gecmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir

çok grçmiş olsun canım. Kapatıyolar yanığı. Minicik daha o hızlı iyileşir yaraları

Kizlar aksam ustu kizimi yikiyorduk kuvet var banyoda esum kuvette tutuyordu ben yikiyordum nasil oldu anlamadik agliyordu dusla yikanmayi sevmedi ben evde kovayla yikiyordum hic aglamazdi bir anda kaydi ve dustu babasinin bacagina carpti kafasini esime bagirdim dikkat etmedi diye cok agladi cok sukur birsey yok uyutmadim hala

Canim kira verceginize ev sahibi olursunuz sartlariniz uygunsa alin bence hayirlisi olsun
cok gecmis olsun canim

Fıstık ya. Geçmiş olsun canım. Küvet falan daha çok acıtırdı sanırım. Canı çok yanmamıştır inşallah

@cann10 cok gecmis olsun canim nasil aglamistir cok.uzuldum gercekten
yazyagmuru canim kuvetin icine havlu serip oturtupmu yikasan acaba
@Akaibu ve @pilise tebrik ederim kixlar tarhana cok zordur supersiniz
@kmltm evin iskani varsa bir sorun yoksa maddi anlamdada krediyi odeyebiliriz diyosaniz hic durmayin biz duan kredi oduyoruz mesela ev almanin baska yolu yok ne yazikki

@cann10 cok gecmis olsun canim nasil aglamistir cok.uzuldum gercekten
yazyagmuru canim kuvetin icine havlu serip oturtupmu yikasan acaba
@Akaibu ve @pilise tebrik ederim kixlar tarhana cok zordur supersiniz
@kmltm evin iskani varsa bir sorun yoksa maddi anlamdada krediyi odeyebiliriz diyosaniz hic durmayin biz duan kredi oduyoruz mesela ev almanin baska yolu yok ne yazikki

@cann10 gecmis olsun canim cabuk gecsin ins
@kmltm ev almak mantikli ama bu durumda sende calismak zorunda olacagin icin 3_4 yil ikinci bebegi dusunmeyeceksiniz o zaman degil mi?
Birde ev alirken tamamina borclanmak yerine bi miktar pesin para biriktirip almak daha mantikli gibi geliyor bana biz oyle yapmayi düşünüyoruz hepsini kredi cekersek cokkk zorlaniriz çünkü hakkinizda hayırlısı olsun oncelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…