Ev sahibini zengin edeceğinize kendi eviniz olur. Evin fiyatıda iyiymiş.Kizlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum.biz su an kp in evinde oturuyoruz.tasininca kiraya cikcaz.esimle konustuk da daha once oturdgmz binadan memnunduk orda bir ev satilikmis fiyati da 148 bin tl.adam akilli bi ev kiralayalm desek 850-900 tl falan kiralar burda.depozito emlakci falan derken bayagi masrafli oluyo.kirada oturmaktansa kredi cekip evi alalim diyoruz 3-4 sene icinde odeyecek sekilde.daha sonra aldgmzdan daha yuksek fiyata satabilirz degerleniyo cunku oralar.hic olmadi il disina gidersek kiraya veririz diyoruz.Allah kismet ederse 3-4 sene daha burdayz.40 50bin tl ye yakin kira odeyecegimize evi alalm elimzde bisey olur en azindan diyoruz.siz olsaniz naparsiniz mantikli mi sizce?
Bu arada 800-900tl lik evleri 180-190 bin tl ye satiyolar en az.bu evin kirasi da o kadar ama 148 bin tl.uygun geldi bize.evin dolaplari ankastre seti boyler parke avizelere kadar takili.sadece boyatip oturcaz
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun.Kizlar oglumun bacagi yandikizi lavaboya gotururken komidinin arkasina koyulan utuyle oynamis utunun fisi cekileli 5 dk olmustu. Hemen su tuttum sonra aloa vera sürdüm. Bu arada esim geldi acile goturduk anestol pomad ve silverdin krem sürdüler uzerini de kapattilar sargi bezi ile. Yanik kapatilir mi acaba bilen var mi bana pek mantikli gelmedi de. Uyuyor simdi yavrum insallah sabaha kadar uyur da acisini hissetmez
biz uygun bi ev bulduk canım şuanki şartlarımız taşınmamıza müsait deil ama yinede aldık evi kredi çektik kiraya verdik bi şekilde birazda bizim katkımızla Dönüyo bi şekilde bende belki taşınmaz borcu bitince Orayı satarız kafasındayım yani bence ev almak bu koşulda Mantıklı gibiKizlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum.biz su an kp in evinde oturuyoruz.tasininca kiraya cikcaz.esimle konustuk da daha once oturdgmz binadan memnunduk orda bir ev satilikmis fiyati da 148 bin tl.adam akilli bi ev kiralayalm desek 850-900 tl falan kiralar burda.depozito emlakci falan derken bayagi masrafli oluyo.kirada oturmaktansa kredi cekip evi alalim diyoruz 3-4 sene icinde odeyecek sekilde.daha sonra aldgmzdan daha yuksek fiyata satabilirz degerleniyo cunku oralar.hic olmadi il disina gidersek kiraya veririz diyoruz.Allah kismet ederse 3-4 sene daha burdayz.40 50bin tl ye yakin kira odeyecegimize evi alalm elimzde bisey olur en azindan diyoruz.siz olsaniz naparsiniz mantikli mi sizce?
Bu arada 800-900tl lik evleri 180-190 bin tl ye satiyolar en az.bu evin kirasi da o kadar ama 148 bin tl.uygun geldi bize.evin dolaplari ankastre seti boyler parke avizelere kadar takili.sadece boyatip oturcaz
Gecmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirKizlar oglumun bacagi yandikizi lavaboya gotururken komidinin arkasina koyulan utuyle oynamis utunun fisi cekileli 5 dk olmustu. Hemen su tuttum sonra aloa vera sürdüm. Bu arada esim geldi acile goturduk anestol pomad ve silverdin krem sürdüler uzerini de kapattilar sargi bezi ile. Yanik kapatilir mi acaba bilen var mi bana pek mantikli gelmedi de. Uyuyor simdi yavrum insallah sabaha kadar uyur da acisini hissetmez
çok grçmiş olsun canım. Kapatıyolar yanığı. Minicik daha o hızlı iyileşir yaralarıKizlar oglumun bacagi yandikizi lavaboya gotururken komidinin arkasina koyulan utuyle oynamis utunun fisi cekileli 5 dk olmustu. Hemen su tuttum sonra aloa vera sürdüm. Bu arada esim geldi acile goturduk anestol pomad ve silverdin krem sürdüler uzerini de kapattilar sargi bezi ile. Yanik kapatilir mi acaba bilen var mi bana pek mantikli gelmedi de. Uyuyor simdi yavrum insallah sabaha kadar uyur da acisini hissetmez
Bencede direk @minnakkartal geliyor akla:)
Ellerinize sağlık canım. Benim gözüm yemiyo :)Tarhanayı yaptım ama resmen canım çıktı. Ne çok oldu bu ya hu. 3 kiloya yakın un aldı. Yoğur yoğur canım çıktı resmen. İyi ki kardeşim varmış. Birazda ona yoğurttum
Kokusu güzeldi inşallah tadıda güzel olmuştur
Canim kira verceginize ev sahibi olursunuz sartlariniz uygunsa alin bence hayirlisi olsunKizlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum.biz su an kp in evinde oturuyoruz.tasininca kiraya cikcaz.esimle konustuk da daha once oturdgmz binadan memnunduk orda bir ev satilikmis fiyati da 148 bin tl.adam akilli bi ev kiralayalm desek 850-900 tl falan kiralar burda.depozito emlakci falan derken bayagi masrafli oluyo.kirada oturmaktansa kredi cekip evi alalim diyoruz 3-4 sene icinde odeyecek sekilde.daha sonra aldgmzdan daha yuksek fiyata satabilirz degerleniyo cunku oralar.hic olmadi il disina gidersek kiraya veririz diyoruz.Allah kismet ederse 3-4 sene daha burdayz.40 50bin tl ye yakin kira odeyecegimize evi alalm elimzde bisey olur en azindan diyoruz.siz olsaniz naparsiniz mantikli mi sizce?
cok gecmis olsun canimKizlar oglumun bacagi yandikizi lavaboya gotururken komidinin arkasina koyulan utuyle oynamis utunun fisi cekileli 5 dk olmustu. Hemen su tuttum sonra aloa vera sürdüm. Bu arada esim geldi acile goturduk anestol pomad ve silverdin krem sürdüler uzerini de kapattilar sargi bezi ile. Yanik kapatilir mi acaba bilen var mi bana pek mantikli gelmedi de. Uyuyor simdi yavrum insallah sabaha kadar uyur da acisini hissetmez
Sagol canim sizede gecmis olsunCanim kira verceginize ev sahibi olursunuz sartlariniz uygunsa alin bence hayirlisi olsun
cok gecmis olsun canim
Sagol canimSagol canim sizede gecmis olsun
Fıstık ya. Geçmiş olsun canım. Küvet falan daha çok acıtırdı sanırım. Canı çok yanmamıştır inşallahKizlar aksam ustu kizimi yikiyorduk kuvet var banyoda esum kuvette tutuyordu ben yikiyordum nasil oldu anlamadik agliyordu dusla yikanmayi sevmedi ben evde kovayla yikiyordum hic aglamazdi bir anda kaydi ve dustu babasinin bacagina carpti kafasini esime bagirdim dikkat etmedi diye cok agladi cok sukur birsey yok uyutmadim hala
Ayy banada sikinti coktu napcam bilmem simdiden kara kara düşünüyorum ayriliga alisabilecekmiyim diyeEylul ayi icinde tasinip bakici bulup ise baslamam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?