Canım benim üst komşunun kızonda doğuştan katarak çıktı başka dr lar anlamamış hatta bişey yok diyip yollamışlar sonra bi tabıdıkaşrı önermiş izmitte orhan elibol o adam direk katarak var demiş bende tırstım betülü hemen götürdüm önce normal muayene etti sonra ben kafama takılan bikaç bişeyi söyleyince o dediğin damladan damlataşım dediler ama onun için para filan almadılar sonra tekrar muayene etti ben memnun kaldım kısacaben 1 yasinda die biliyordum ama tasinma vs goturemedikmsimdide izinli haftaya goturcem kismetse ama hani dünya göz de sanki bana çok paraci geliyor.hani sırf para almak için yok onu yapalım bunu yapalım die cocuga bir suru şey yapmasınlar die çekiniyorum.normalde bile çok dr götürmek istemiyorum.ikidebir yok şu tahlil bu tahlil die delik deşik ediyorlar yavrumu.göze bir şey sıkıp bekletio lar vs ya .ole bir çok deneme yaparlarsa die çekiyorum.senin gittiğin hangi sb? O kadar Küçücükken nasıl baktılar canim?
inşallah söyledikleri gibi olur canım. Nasıl denk gelmiş ya eğer bakıcı bulmam gerekirse haber veririm. Tanıdık vasıtası ile bulmak çok iyi olur bizim için.yaaa ne diyosun ama yok benim öyle çok değil şükür bugün biraz azaldı bi kaç güne biter inşallah
bu norm fazlası işi ne kadar karışıkmış umarım görevlendirme olmaz da hem paranı alır hem kuzucuktan ayrılmamış olursun benim yengem termeli sık sık gider annesi ve bi çok akrabası orda yaşıyo durumun netletşin istersen ona da danışırım tanıdığı güvenilir birisi var mı diye
Anladım canım:)Bi kazaya kurban gitmemek içinhem de daha regl beklemeden, rahim toparlanır toparlanmaz 3. Ayda taktırdım.
sağolun kızlar cidden zormuş ama zevkliydide. Bakalım daha kurutması var bunu. Onunda altından kalkabilirim inşallah
Belkide böylesi daha iyi. İlerde ben aldım diye yüzünüze vurmazAynen ben de anlamiyorm canm.bizmkiler bayagi zengin trilyonluk mallari var ama satmyo babasi hicbirini.2 oglu kirada bi de biz 3 olcz.iki sene kirada oturdum zaten.imkan varken niye yapmayalim ki.bi de borc vermis ogluna ne var halbuki al oglum ne borcu dese.ama nerdeee.varlik icinde yokluk cekiyoruz.
AynenBen spiralden beri her ayın yarısı regl olarak geçiriyorum :/
Bende benzerini yigenime almıştım.Efe'nin doğum gününde benim anneannem Efe'ye bu bebek koltuğunu hediye aldı...
Eki Görüntüle 1620714
O kadar beğendik öyle hoşumuza gittiki şekli kumaşı boyutu harikaydı..Efe'de sürekli üstünde o da çok sevdi..
Şimdi yakın bir arkadaşımın kızının 1 yaş doğum günü var..bende ona aldım..
Eki Görüntüle 1620716
(Şu resimleri düz ekliyorum niye yan çıkıyor anlamıyorum)
Güzelmiş nerden aldn canm ben saldalye almayi dusunuyodm koltuk DhA guzelEfe'nin doğum gününde benim anneannem Efe'ye bu bebek koltuğunu hediye aldı...
Eki Görüntüle 1620714
O kadar beğendik öyle hoşumuza gittiki şekli kumaşı boyutu harikaydı..Efe'de sürekli üstünde o da çok sevdi..
Şimdi yakın bir arkadaşımın kızının 1 yaş doğum günü var..bende ona aldım..
Eki Görüntüle 1620716
(Şu resimleri düz ekliyorum niye yan çıkıyor anlamıyorum)
benmki ismimle sesleniyo buaralar. Anne baba ikisinide soyluyoBebişleri anne diyenler parmak kaldırsın
Bizimki baba diyor
Bende iyice zayifladim ve istahtan eser yok kahvaltida zorla bir iki lokma ogle yemegi yok aksamda acliktan midem kazindigi icin mecburuyetten atistiriyorum. Iki cocuk ve ev isi derken eski kiloma düştüm bile ve korkarim daha da gidecekStresten bir sürü çikolata yedim pişmanım
Güzelmiş nerden aldn canm ben saldalye almayi dusunuyodm koltuk DhA guzel
sende koydum diyince tereddütte kaldım o yüzden bi paket instant mayadan koydum. 2 katı kadar kabarıyo neredeyse.Ne zaman kurutmaya başkıcaksın canım bi de maya koydun mu içine onu merak ettim
Maya koyunca çok bekletmeye gerek yokmuş ben cahide sultan var onun blogundan bakıp yaptım o öyle yazmış iki gün bekletin yazmış bende dün 12 de yoğurmuştum yarın 12 de tAm 2 gün olmuş oluyo zaten bugün dünki kadar da kabarmıyo yarına kadar durur sanırım iyice kabarmasısende koydum diyince tereddütte kaldım o yüzden bi paket instant mayadan koydum. 2 katı kadar kabarıyo neredeyse.
Ne zaman kurutacağıma emin olamadım. Kimi 3 hafta bekletiyo kimi 10 gün kimi 2-3 gün. Nr yapsam hangisi daha iyi olur bilemedim hiç
Düzelir elbet ya ben hayatta çıkartmam, güvenliğim o benim :)))Aynenve kan degerlerim baya düşük. İlaç kullanmama ragmen toparlanamıyorum. Eşim çıkarttıralim dio. Ben tırsıyorum.
Yapma canım yaa çok üzüldüm aşılamayacak kadar büyük bi mesele mi ki en azından bebeğiniz için deneseniz herşeyin hayırlısı diyelim rabbim en iyisini bilirEsyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz
Bende öyle yapayım o zaman ya. Hazır kardeşimde burdayken belki kurumasınıda çıkarırım aradanMaya koyunca çok bekletmeye gerek yokmuş ben cahide sultan var onun blogundan bakıp yaptım o öyle yazmış iki gün bekletin yazmış bende dün 12 de yoğurmuştum yarın 12 de tAm 2 gün olmuş oluyo zaten bugün dünki kadar da kabarmıyo yarına kadar durur sanırım iyice kabarması
Yarın öğleden sonra sereyim diyorum
Canim ben samsunda oturuyorum sKızlar esimin tayini çıkmıştı geçinsan n sene 1 yıldır benim çıkmadığı için gidemiyorduk. Şimdi bize ilçe emri vermiş Meb ve esimin ilisigini kesicekler 10 güne. Yani ilçe emrini kabul etmek zorundayımSamsun terme ye gidiyoruz. Evi toplamaya baslayacaz. Gidecegimiz ilçede bir sürü norm fazlası varmış ben de onlardan biri olucam birkaç kişiyi aradık öyle bekler gidince çocuğuna bakar evde oturur demişler. Maaş almaya devam edicem. Eğer böyle olursa benim işime gelir tanımadığım çevrede nasıl bakıcı bulacam diye karalar baglamistim Ordan oraya görevlendirme yaparsalar yandım
Canim cok uzuldum keske sorunlarinizi cozebilseydiniz ayrica esinin yaptigi yok ayip Ine demek valizle kapinin onune birakmak o ciksin evden gitsin sen kalsaydin evde yarin obur gun evi terk etti filan derEsyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz
Çok üzüldüm en çok fa beyza adına üzüldüm. İnşallah hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle okurEsyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?