2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım benim üst komşunun kızonda doğuştan katarak çıktı başka dr lar anlamamış hatta bişey yok diyip yollamışlar sonra bi tabıdıkaşrı önermiş izmitte orhan elibol o adam direk katarak var demiş bende tırstım betülü hemen götürdüm önce normal muayene etti sonra ben kafama takılan bikaç bişeyi söyleyince o dediğin damladan damlataşım dediler ama onun için para filan almadılar sonra tekrar muayene etti ben memnun kaldım kısaca

inşallah söyledikleri gibi olur canım. Nasıl denk gelmiş ya eğer bakıcı bulmam gerekirse haber veririm. Tanıdık vasıtası ile bulmak çok iyi olur bizim için.

Belkide böylesi daha iyi. İlerde ben aldım diye yüzünüze vurmaz

Bende benzerini yigenime almıştım.

Güzelmiş nerden aldn canm ben saldalye almayi dusunuyodm koltuk DhA guzel
Bebişleri anne diyenler parmak kaldırsın
Bizimki baba diyor
benmki ismimle sesleniyo buaralar. Anne baba ikisinide soyluyo

Stresten bir sürü çikolata yedim pişmanım
Bende iyice zayifladim ve istahtan eser yok kahvaltida zorla bir iki lokma ogle yemegi yok aksamda acliktan midem kazindigi icin mecburuyetten atistiriyorum. Iki cocuk ve ev isi derken eski kiloma düştüm bile ve korkarim daha da gidecek

Ne zaman kurutmaya başkıcaksın canım bi de maya koydun mu içine onu merak ettim
sende koydum diyince tereddütte kaldım o yüzden bi paket instant mayadan koydum. 2 katı kadar kabarıyo neredeyse.
Ne zaman kurutacağıma emin olamadım. Kimi 3 hafta bekletiyo kimi 10 gün kimi 2-3 gün. Nr yapsam hangisi daha iyi olur bilemedim hiç

Maya koyunca çok bekletmeye gerek yokmuş ben cahide sultan var onun blogundan bakıp yaptım o öyle yazmış iki gün bekletin yazmış bende dün 12 de yoğurmuştum yarın 12 de tAm 2 gün olmuş oluyo zaten bugün dünki kadar da kabarmıyo yarına kadar durur sanırım iyice kabarması
Yarın öğleden sonra sereyim diyorum

Esyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz

Esyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz
Yapma canım yaa çok üzüldüm aşılamayacak kadar büyük bi mesele mi ki en azından bebeğiniz için deneseniz herşeyin hayırlısı diyelim rabbim en iyisini bilir

Bende öyle yapayım o zaman ya. Hazır kardeşimde burdayken belki kurumasınıda çıkarırım aradan

Canim ben samsunda oturuyorum s
Canim cok uzuldum keske sorunlarinizi cozebilseydiniz ayrica esinin yaptigi yok ayip Ine demek valizle kapinin onune birakmak o ciksin evden gitsin sen kalsaydin evde yarin obur gun evi terk etti filan der

Çok üzüldüm en çok fa beyza adına üzüldüm. İnşallah hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle okur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…