2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aman ne cok yogunum. Gece yarisina kadar tez yaziyorum gunduz seminere gidiyorum bu hafta sonu Adanada, 13 eylulde de burda kardesimin dugunu var. 20 eylulde de esimin kardesinin nisani var Burdur'a gideceğiz. Bi yandan vakit bulursam alisveris yapiyorum hazirlanmak kolay degil birde kızımla o şehir düğün bu şehir nişan gezecegiz Eylul ayi bir geldi pir geldi

Esyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz
çok üzüldüm canım. umarım bundan sonra herşey istediğin gibi olur. bu süreç yıpratıcı olur güçlü ol kızın için.

Esyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz

sorun neydi,bu noktaya kadar nasıl gelindi bilmiyorum tabi..hani kim haklı kim haksız yorum yapamam tabi ama herkes gibi en çok Beyza için üzüldüm..ama senin haklı olduğunu düşünüyorum,çünkü hiç bir anne çocuğu varken böyle bi kararı kolay kolay vermez..hayırlı olur inşallah hakkınızda ve Beyza'ya hiç yansımaz umarım..sen nasılsın peki şimdi?nasıl hissediyorsun?

Mira da bugün ilk kez Çubuk kraker yedi iki tane cesaret edemiyodum malum pütürlü yiyemiyo ama eline verdim minik minik kendine göre koparıp yiyebildi inşallah böyle böyle alışır

Kııızzzz ilk kez mi denedin daha sanırım en kolay yedikleri ve en çok sevdikleri şey çubuk kraker..ben çantamdan eksik etmiyorum bir süredir,katur kutur yiyor bide öyle tatlı oluyor ki Allah'ım

Ya neden maximum iki saat ya niye daha uzun uyumuyo bu çocuk ((( iki saatte bir olacak şekilde akşam 10 sabah 8 arası 5 kez uyanıyor ya eşşek kadar oldu ne zaman uyuyacak bu çocuk

ilk kez ve de o da bi sürü acabayla zar zor denedim minicik pirinç tanesiyle kusabilen bi çocuk mira öyle katur kutur da yiyemiyor minicik minicik ön dişleriyle koparıp emiyo sonra yutuyor ya da ben hareketlerinden onu çıkardım iki çubuk krakeri yarım saatte yedi yine de daha önce deneseydimde olabilirmiş belki şimdiye biraz daha yol katetmiş olurduk

Ya neden maximum iki saat ya niye daha uzun uyumuyo bu çocuk ((( iki saatte bir olacak şekilde akşam 10 sabah 8 arası 5 kez uyanıyor ya eşşek kadar oldu ne zaman uyuyacak bu çocuk
ben bu durumu yenidoğanken ki ben üç ayına kadar iki saatte bir uyandırıp emzirmeme bağlıyorum bünyesi öle alıştı galiba hatta ben iki saatte uyanırsa şükrediyorum artık

gerçekten mi? Yazık olmuş tarhanaya. İyi kurutayım bende. Teşekkür ederim uyardığın için

bizim sıpada öyle. O dişleri süs zannediyo heralde. Herşeyi emip yutuyo

ben bu durumu yenidoğanken ki ben üç ayına kadar iki saatte bir uyandırıp emzirmeme bağlıyorum bünyesi öle alıştı galiba hatta ben iki saatte uyanırsa şükrediyorum artık

bencede gece uyanmalarının çoğu emme isteği,alışkanlığı,meme düşkünlüğü..emzirmeyenlerde böyle bir problem yok çünkü..tabi istisnalar hariç

İstanbul/Beşiktaş'tan aldım canım ama sokak satıcısı..mağaza değil yani..60 tl

bencede gece uyanmalarının çoğu emme isteği,alışkanlığı,meme düşkünlüğü..emzirmeyenlerde böyle bir problem yok çünkü..tabi istisnalar hariç
tamam cnm sağol internetten baktm.smdi bnde o civarda fiyatlar . BN emziriyorm ama aylardir nadir kalkar hira genelde deliksiz uyur aksam 10da yatiyo sabah 8de kalkiyo ama BN gece emzirmeyi biraktm kendm o kalkti BN su verdim kalkti emzik verdim uyudu. Bazen sabha karsi 6gbi kalknca emziriyor bitek

Sen nasıl oldun canım cozdunuz mu eşinle sorununuzu çocuklarında iyi olmuştur umarım
Nasil oldugumu bende bilmiyorum canim cok bunaldim bu aralar. Cocuklar iyilesti derken oglumun bacagi yandi kizimin tekrardan burnu akmaya basladi. Esimle acmadik o konuyu bir daha. O hicbir sey olmamis gibi davranmami bekliyor ama ben ilk defa bu kadar uzak kaldim ona. Normmalde en cok kizdigim zaman bile ofkem en fazla iki gun surer opmeden sarilmadan duramazdim. Ortada elle tutulur birsey olmamasina ragmen sogudum sanki. Bilmiyorum.. duygularimi tam olarak ifade edemiyorum ama (10 yilda) ilk kez boyle hissediyorum

Bende öyle yapayım o zaman ya. Hazır kardeşimde burdayken belki kurumasınıda çıkarırım aradan

Benimde ilk aldığım tarhana düzgün kurutulmamış küflendi ondan sonra kendim yapmaya kalkıştım rondodan çektikten sonrada bi süre kurutmayı düşünüyorum balkonda veya evin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…