Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Üzüldüm gerçekten ama son demde bile öküzlük yapıyosa diyecek bişey yokEsyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz
Canim ne oldu birden daldim topige simdi gordumEsyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz
Cok üzüldüm canım hakkınizda hayırlısı olsunEsyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz
Umutta tatil dönüşü öyle yapmıştı onlarda biliyorlar evlerini:)Kizlar evimize geldik Ece cok mutlu oldu gelince bir o ysna bir bu yana kostu gulerek evini ozlemis kuzum
Canım çok üzüldüm gerçekten hakkinizda hayirlisi olsun. Bu gibi durumlarda denecek pek birşey yok. Allah kızına ve sana güzel günler nasip etsin.Esyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz
Bize de Samsun yolları açıldı bakalım. Taşınmak çok büyüyor gözümdeCanim ben samsunda oturuyorum s
Canim cok uzuldum keske sorunlarinizi cozebilseydiniz ayrica esinin yaptigi yok ayip Ine demek valizle kapinin onune birakmak o ciksin evden gitsin sen kalsaydin evde yarin obur gun evi terk etti filan der
Hayırlısı olsun canım üzüldüm ama hep daha zor durumlar var hayatta ailen yanında çok şükür bide keşke eşin çıksaydı evden tabi ne yaşandı da o noktaya varıldı bilmiyorum umarım bundan sonrası senin içinde beyzacık içinde daha güzel Şeyler olur HayatınızdaEsyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz
Canim hakkinizda hayırlısı neyse o olsun. İnşallah düzelir aranız. Ne bilim Beyza var.Esyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz
Canim sarjim bitti az önce yazamadim hakkınızda hayırlısı olsun insallahSagolun kizlar hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
Canim benim üzüldüm yazdıklarına. Beyza ve senin için hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah.Sagolun kizlar hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
Ece artık bugün sıkılmaya başlamıştı canım yemekte yemedi sabahtan beri doğru düzgün sanırım ona uzun geldi bu süre eve gelince birden keyfi yerine geldi birşeyler yediUmutta tatil dönüşü öyle yapmıştı onlarda biliyorlar evlerini:)
Ay bak bende merak et bizede yaz:) ayrıca ellerine sağlık canım elbette yorulmuşsundur yarn da yorucu olur dinlenmeye çalışmak en iisiYarın ne kadar akraba varsa ev görmeye geliyolar:) halam teyzem dayiların eşleri kız kardeşlerim annem babannem:) iki gündür sürekli hamur yapıp atıyorum dolaba börek şardim şimdide coluk çocuk anca yeter zaten. İki çeşit salata yapıcam annemde yaprak sarma yapıcak. Revani yaptım en kolay o geldi aklıma tatlı olarakta. Bide halam ariyo şimdi sana çok güzel bi ev hediyesi aldık diye çok meraklandim neyse o çok güzel hediye:)) öyle yorgunum ki kızlar yaticam şimdi yigitide uyuttum.
Ahaha ay çok güldüm afiyet olsun kuzuma yaramıştır belki:))Gökçe ilk defa kuru fasulye yedi. 2.5 yemek kaşığı yedi ama dötü pırtlatmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?