2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizde çok sık kalkıyoruz, bugün en son babası uyutamıyorum bir de sen dene dedi uyuyakalmışım:) gecenin bir yarısında ne ara kalktılarsa ikisi de hiç hatırlamıyorum:))

son bir haftadır oğlum sol göğsümün üzerine elini koyarak uyumaya çalışıyor ve çimdikliyor küçük küçük yara oldu, kvye de yapıyormuş, bir de abartıp yolda da kıyafetimin içine sokmaya çalışıyor elini, neden böyle yapıyor acaba? siz de benzer durum var mı

Son düzenleme:
Bizde çok sık kalkıyoruz, bugün en son babası uyutamıyorum bir de sen dene dedi uyuyakalmışım:) gecenin bir yarısında ne ara kalktılarsa ikisi de hiç hatırlamıyorum:))
Bizde de bi önceki akşam öyle oldu ben uyuyakalmışım sabaha karşı betülün sesine uyandım eşim uyutmuş

Güzdüz de mi emmiyo artık azad
Yok canım 13. Ayı doldurdu ve bıraktı ne gündüz ne gece çok ani bi karar aldı oğlum.
Ben gece dayanamayıp saat 4 te yere yatak atıp oğlumla uyudum, sabah 10.30 da ancak uyandı ki ben uyandığım için yoksa daha uyurdu. Derdi benle ıyumakmış küçük adamın

Sizde sıkıntılıydınız eşinle simdi nasilsiniz çözüldü mü sorunlar

Hayırlısı olsun canm bi kaçgun annenlere falan gitsen ozlesen iyi gelir belki hem çocuklarada yardımcı olurlar sen de biraz gez dolaş kafanı dağıt

Çok cici olmuş çok tatlı..Şu sıralar face'de oyun gruplarında bu dört dönüyor,herkesin yeni etkinliği bunu yapmak
Bu benim etkinliğim oldu :) oturup kendim oynucam yaparken elimden aldı aldı kaçtı sonra bi 10 dk elinde gezdirdi şimdi yüzüne bakmıyo maymun yapmışlar bi de onlar çok güzel ama beceremem

Hayırlısı olsun canm bi kaçgun annenlere falan gitsen ozlesen iyi gelir belki hem çocuklarada yardımcı olurlar sen de biraz gez dolaş kafanı dağıt
Annem gil cok yakin oraya gunu birlik gittigimizde bile gelir görür bizi, defalarca arar. Hem cozum degil orasi annemin sorunlari sorumluluklari kendi basindan askin birkaç gun kalamam malesef. Ama iyiki siz varsiniz buraya dokuyorum içimi.

Rabbime bin şükür ki sadece ust derisi yanmis birkac gune gecermis iz kalmadan. Bir saniye bile bos birakmaya gelmiyor kizlar kasla goz arasinda oldu bu. Ben evde utuyu soguyana kadar yuksek bir yere koyuyorum ama annemlerdeydim utu de komidinin arkasindaymis.

Eklentiler

• IMG-20150901-WA0004.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 57
Benimde ilk aldığım tarhana düzgün kurutulmamış küflendi ondan sonra kendim yapmaya kalkıştım rondodan çektikten sonrada bi süre kurutmayı düşünüyorum balkonda veya evin içinde
Annem her sene yapar hiç duymamıştım küflendiğini. Belkide sizin oralar nemli olunca kuruması uzun sürüyodur. Bende dikkat edeyim iyice. Eledikten sonrada sereyim
kuzenimin oğlu hep annesinin göğsüne elini koyarak uyurdu. Başkaları falan varkende istiyodu. Evi süpürürken tutmaya çalışıyodu arkasında dönüp duruyodu. Üstelik emmeyide 9 ayllıkken falan bıtakmıştı0.
Sonra yavaş yavaş azaltıp bırakmış dediğinr göre

Sizde sıkıntılıydınız eşinle simdi nasilsiniz çözüldü mü sorunlar
Biz çözdük canım. Bizim sıkıntımız benim tahammülsüzlüğüm ve sorunlarımızı konuşarak değil biriktirmemiz ve çözemememizdi. Bizde en ufak bir ses yükseltme bile olmadı şimdiye kadar. Yani belli başlı ayrılık sebepleri olmadı bizde hiç. Ama bizim sıkıntı konuşmayıp tripleşmek ve sonunda dayanamayıp benim patlamam ve tüm birikenleri ortaya dökmemdi. Ben paikoloğa gitmeye başladım ve baya etkili oldu. Artık sırf eşim üzülmesin diye içinde bişey tutmuyorum, biriktirmiyorum, sıkıntım neyse anında ve sakince konuşuyorum. Herşeyden önemlisi inatlaşıp iktidar mücadelesine çevirmiyorum evliliğimi. Bazen ikimizin dediği de olmuyor ama asgari müşterekte buluşup karar almaya başladık. Psikoloğumun çok güzel bir örneği oldu bana ve onu uyguluyorum. Bana dedi ki"evliliği devletler arası diplomasi gibi düşün. Onlar da anlaşamaz çoğu kez ama sürekli müzakere masasına otururlar. Çoğu kez çözemese de birbirlerine savaş açmazlar, onyıllarca da sürse o müzakere masası hep açık kalır konuşulur" . Bu benim kafama çok yattı , ve uygulamaya çalışıyorum. Bir de David Burns ün iyi hissetmek diye bir kitabını önerdi. Hayatı kendine zindan etmeden düşüncelerinle duygularını iyileştirme üzerine hoş bir kitap rehber. Yani bizde durum bu. Tatile de gidiyoruz haftaya. Yavaş yavaş yakınlaşmaya da başladık. Bakalım hayırlısı. Ünşallah sizin de düzelir.

Kuzum benim nasıl yanmış öyle ya iyi ki derin yanmamış.

Aynen öyle bi dk boş kalmamalılar. Bizimki de sabah kabloların korumalarını sökmüş ben onları yetişip takana kadar bi baktım yine kaçmış ve banyonun kapısını açmış, tam klozete dalacakken yakaladım. Gülsem mi ağlasammı bilemedim mahvoldum ben bi tanesiyle Allah sana sabır versin iki bebekle

Cok sevindim senin adina. Bizimki zamanla olacak birsey artik, insallah eski duzenimize donebiliriz. Bu arada kitaba bende bir bakayim canim sagol.

kitap benim de ilgimi çekti sen okudun sanırım değil mi?

kitap benim de ilgimi çekti sen okudun sanırım değil mi?
Okuyorum hala, zaten okunup kaldırılacak bi kitap değil, el altında durması gerek. Ama tabi terapilerin de ciddi faydası var. Şimdiye kadar psikoloğa gitmemiş olmama kızıyorum resmen.

Cok sevindim senin adina. Bizimki zamanla olacak birsey artik, insallah eski duzenimize donebiliriz. Bu arada kitaba bende bir bakayim canim sagol.
Oku canım ve fırsatın varsa bi paikoloğa git çok iyi geliyor. Ben çok gergin tahammülsüz bir insanım ben bile kendimi daha kontrol etmeye başladım. O kadar ki çocuğumla ilişkim bile düEldi oğluma karşı tahammülüm yükseldi . Gitmeye başladığımdan beri bit kez kızmadım oğluma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…