- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Canım en doğruyu sen bilirsin. Konunun içeriğinide bilmiyoruz.Kafam okadar karissikki herkes ayni seyi söylüyor kizin icin ve icimi acitan cümle kizin babasiz buyumesn eksik kalmasin eşim cok pisman kafam allak bullak
Konuyu bilmiyoruz tam ama babasız büyümesin diye mutsuz evde büyümesin o daha kötü bence bu noktaya ilk defa geldiyseniz affedemiceğin kadar ileri bi haraket görmediysen bi şans daha verebilirsin belki eşine en hayırlısını sen bilirsin tabiki dışarıyı değil kendini dinleKafam okadar karissikki herkes ayni seyi söylüyor kizin icin ve icimi acitan cümle kizin babasiz buyumesn eksik kalmasin eşim cok pisman kafam allak bullak
Canım en doğruyu sen bilirsin. Konunun içeriğinide bilmiyoruz.
Sagolun kizlar siz ve daha once yazan bütün arkadaslarim sagolun kizim 2 gündür teli eline alip baba gel gel diyo icim parçalanıyor umarim vercefim karar dogru olur sadece dua edin olurmu yasadigim süreç cok zorKonuyu bilmiyoruz tam ama babasız büyümesin diye mutsuz evde büyümesin o daha kötü bence bu noktaya ilk defa geldiyseniz affedemiceğin kadar ileri bi haraket görmediysen bi şans daha verebilirsin belki eşine en hayırlısını sen bilirsin tabiki dışarıyı değil kendini dinle
ben bazen boşanmanın çocuklar için çok daha iyi olduğnu düşünüyorum. ama siz bu guruba dahil misiniz değil misiniz bilmiyorum.Kafam okadar karissikki herkes ayni seyi söylüyor kizin icin ve icimi acitan cümle kizin babasiz buyumesn eksik kalmasin eşim cok pisman kafam allak bullak
Canim benim dunyanin en zor karari olsa gerek ama esin tahammül edilemez biri mi kizina iyi bi baba olamayacak karakter siz biri mi yoksa siz ikiniz mi anlaşamiyorsunuz asıl soru bu bence anlaşmazlıklar bir şekilde çözülür ama yanlis adamla berabersen buna inanıyor san kendine eziyet sen mutsuz kizin mutsuz yani ayrıca ailen duygusal dusunecektir yanlis yönlendirebilirler seni sen nasip kizin için kararini gözden geciriyorsan sen de onlarin kizisin senin kirilmana katlanamayip bosan demeleri çok normal hepimiz eşimizle problemler yaşiyoruz ama ailemize yansitmiyoruz bu yüzdenKafam okadar karissikki herkes ayni seyi söylüyor kizin icin ve icimi acitan cümle kizin babasiz buyumesn eksik kalmasin eşim cok pisman kafam allak bullak
Cnm en doğru kararı sen vereceksin. Sorun ne bilmiyorum ama bidaha aynı şeyleri sana yaşatmıcağına söz verirse bence bi şans ver. Tabi bu şansı vermeyi hak ediyorsa..Kafam okadar karissikki herkes ayni seyi söylüyor kizin icin ve icimi acitan cümle kizin babasiz buyumesn eksik kalmasin eşim cok pisman kafam allak bullak
Haaayııırrr yeeemeeee.. Sabah çok güzel bi kahvaltı yapacağını hayal etOf kızlar ya biraz dikkat etmeye başlıyım dedim şu kilo olayı çok canımı sıkıyo aksam 2tane dolma yoğurt yedim ekmek yemedim biraz acıkır gibi oldum yarım saat önce üzüm yedim ama şimdi midem cok fena cok acıktım benimde bulantı yapıyo hemen yemekte istemiyorum napsamne iradesizim ya
Yok yok iyi yapmışsın açmamakla,hiç içinde kalmasın canım..kötü bişey değil yaptığın sonuçta,öncelikle kendini ve çocuğunu düşünmen gerek tabi..
Oooh süper..Aldınız sonunda,hayırlı olsun canım..kazasız belasız inşallah
@yaz yagmuru hayırlı olsun rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım. :)
hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın
hayirli olsun canm tekerine tas değmesin:)
yazyagmuru canim cok sevindim hayirli olsun kazasiz belasiz inşallah
@yaz yagmuru hayırlı olsn arabanız. Kazasız belasız kullanın.
D delimavi 35 bende yarım kiloluk kavanozlara koydum ne kadar çıktıgını anlaman için büyük şişe diye yazdım.
@yaz yagmuru canim arabaniz hayirli olsun kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun
@AreN5 @Akaibu @yaz yagmuru canim bilginiz icin sagolun insallah sorunsuz kolay halledebilirim 15 kilo kadar yapmayi dusunuyom 11 tane kadar 600 ml lik lavanozlarim var 1 tane 1 kiloluk 2 de 350 400 ml lik ne kadar cikarsa pazar gunu esime pazardan domates aldirip yapmayi dusunuyom zaten yarin da eve dogalgaz dosenecek esimle az once evi toparladik biraz esyalari falan insallah pazara kadar caymam ben bide visne receli yapmistim 2.5 kilo kadar simdiden 2 byyuk kavanoz kaldi kisa hic kalmayacak gibi onum gazina gelip bide sos yapiyim dedim ilk kez yapacam
@yaz yagmuru canım hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Amin kizlar hepinize cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz hep destek oldunuz banayazyagmuru hayırlı olsun kazasız belasız hayırlı işler olsun
Canim sorunlarinizi tam olarak bilmiyoruz ama duzelebilecek sorunlarsa belki bir sans verilebilir ama bu sorunlari esinle konusmalisin sorunlarin duzeleceginden emin olmalisin bence bazen boylr ayriliklar kaybetme korkusu erkekleri degistirebiliyor sen bosanma konusunda cok emin degilsin gibi bir sans verirsen ne olacagini gorursun duzeldi ya da duzelmiyor olmuyor diye emin olabilirsin ben hakkinizda hayirlisi diyorum en iyi karari sen verirsinSagolun kizlar siz ve daha once yazan bütün arkadaslarim sagolun kizim 2 gündür teli eline alip baba gel gel diyo icim parçalanıyor umarim vercefim karar dogru olur sadece dua edin olurmu yasadigim süreç cok zor
ay sevindim valla. çoğu zaman kendimi kendime ifade edemiyorum
Amin canim tesekkur ederimyazyagmuru hayirli olsun canim kazasiz belasiz kullanin insallah
@Akaibu ne guzel iste havan olmuskv övmüs seni.pek alisik degiliz boyle hareketlere
Canim ben her suya girdiginde degistirdim bir kere girince tamamen islaniyor bez zaten gunde iki defa falan suya soktum bir havuz bir deniz seklinde icinde birkac tane kaldi paketin bitmediKızlar bişey sorcam. Pztesi nasipse tatile gidiyoruz. Deniz için huggiesin bez mayolarından aldm. 1 hafta için sizce kaç paket almalıyım? Yani her suya girdiginde değiştiriyoruz dimi?
ben yakın zamanda tekrar gircekse degiştirmedim girmicekse degiştirdim eger çişyapmadıysa aynı gün kullanılır gibi geldi bana normal bez gibi şişmiyo tabi emin degilim ben bi paket almıstım işte yeni bitti bez bitti sezon kapandı bizde :)Kızlar bişey sorcam. Pztesi nasipse tatile gidiyoruz. Deniz için huggiesin bez mayolarından aldm. 1 hafta için sizce kaç paket almalıyım? Yani her suya girdiginde değiştiriyoruz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?