- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ahaha bize de uçak da vermişlerdi benden miraya zor sıra geçmişti şimdi pek yüzüne bakmıyor ama arada ben resim yapıyorumBimde okulla ilgili hiç bişey yok:) çok tatlı dinazorlu minik araçlar var. Yazı tahtasıda eh fena değil gökçe sevdi en azından. Kardeşim üzerine resim çizmeyi bırakırsa oynayacak inşallahEki Görüntüle 1623469
bende kemal tancadan yazlık almıştım ondan önce ilk adım kullanıyoduk önümüzdeki ay spor ayakkabı alıcam kış içinBişi sorcam nasıl ayakkabı giydiriyosunuz umut 1 haftadır gayet güzel yürüyor top bile oynuyor hatta:)top oynayarak başladı yürümeye ilk ayakkabimiz sanki skmya başladı da spor ayakkabısı gibi bişi alsam erken mi
Bimde okulla ilgili hiç bişey yok:) çok tatlı dinazorlu minik araçlar var. Yazı tahtasıda eh fena değil gökçe sevdi en azından. Kardeşim üzerine resim çizmeyi bırakırsa oynayacak inşallahEki Görüntüle 1623469
ay herkes çocuk hakkatenahaha bize de uçak da vermişlerdi benden miraya zor sıra geçmişti şimdi pek yüzüne bakmıyor ama arada ben resim yapıyorum
heh evet canım ondan. gökçeye gösterdim alttaki şeyi çekiince silindiğini. karalıyo önce. sonrada aaaa diyerek siliyo şaşırıyo kendi kendineBu yazılanı kendi silenden mi?yani bi şerit gibi bişeyi var hani,onu soldan sağa çekiyosun yazılan siliniyor..bilmem anlatabildim mi?ondan mı?Ben 12-1 gibi anca gideceğim de,merak ettim..beğenirsem o arabayıda alırım ben
heh evet canım ondan. gökçeye gösterdim alttaki şeyi çekiince silindiğini. karalıyo önce. sonrada aaaa diyerek siliyo şaşırıyo kendi kendine
dinazorlar çok tatlıydı ama benimde aklımda kaldı. bitmezse sonradan alırım kesin
Canim yazini gordum hemen anneannemiz kostu aldi zaten kalemlerle resim yapiyoduk bunla etrafta batmiyo surekli karalama yapiyo cok sagol canimbime yazı tahtası gelmiş. bu sefer her yere yazan kalemlerden değilde içinde mıknatıs karışımlı sıvı olan kalemi metal uçlu olanlardan. gidip bakıcam şimdi ekmek alırken. gerçi içindeki sıvı toksik çok zararlı ama tahtayı kırmadığı sürecede sorun olmaz heralde
almak isteyen olursa bakın derim kızlar.
dinazor figürlü araba gelmiş bi de ama artık bişey almayayım yanş
Canim maşallah gokceye ama bisi demem lazim bu tahtanin yaninda 3 tane damga gibi bisi varya onu beyza yutmaya kalkisti bende alip sakladim ona sende dikkat et canim aman deyim bide o dinazor arabalardanda almis anneannemiz.ama tahtayi cok sevdi arabanin yuzunr bakmiyor :))Bimde okulla ilgili hiç bişey yok:) çok tatlı dinazorlu minik araçlar var. Yazı tahtasıda eh fena değil gökçe sevdi en azından. Kardeşim üzerine resim çizmeyi bırakırsa oynayacak inşallahEki Görüntüle 1623469
ay ciddi mi dikkat edeyim bende. onları çıkarıp çıkarıp geri yerine takıyo şekil kovasından tanıdı sanırım. boğazına falan takılmasın kaldırayım bende.Canim maşallah gokceye ama bisi demem lazim bu tahtanin yaninda 3 tane damga gibi bisi varya onu beyza yutmaya kalkisti bende alip sakladim ona sende dikkat et canim aman deyim bide o dinazor arabalardanda almis anneannemiz.ama tahtayi cok sevdi arabanin yuzunr bakmiyor :))
Hayirli olsun canm. Hersey gonlunuze gore olsun.
@yaz yagmuru hayırlı olsun canım arabanız çok sevindim.allah kazasiz belasiz kullanmayı nasip etsin.
Amin kizlar cok tesekkur ederimHayırlı ugurlu olsun canım, Allah kaza bela vermesin inşallah.
biz bir hafta gttik bir paket s m beden olandan almistm yetti artti bile mesela sabah oglne kdr havuz a bir bez kullandık öğlenden sonra denizde bir bez o sabhki bez i asmistm bikere kurumustu tekrar kullandım hatta :)) haftasonu kuck bi tatil yapcz kalan bezler le:)Kızlar bişey sorcam. Pztesi nasipse tatile gidiyoruz. Deniz için huggiesin bez mayolarından aldm. 1 hafta için sizce kaç paket almalıyım? Yani her suya girdiginde değiştiriyoruz dimi?
hayr erken değil ben 6aydan beri spor gydiriyorm bi zararini görmedim aksine çok erken yürüdü benm kizm 10 ayin içinde yürüyordu spor ayakkbiyla bildgmz alti sert olnlaBişi sorcam nasıl ayakkabı giydiriyosunuz umut 1 haftadır gayet güzel yürüyor top bile oynuyor hatta:)top oynayarak başladı yürümeye ilk ayakkabimiz sanki skmya başladı da spor ayakkabısı gibi bişi alsam erken mi
benim eltimde kurutarak kullanmış bişi de olmadı benim süre azdı yeni bi tatil planıda olmayınca kurutmama gerek kalmadı yoksa deneyebilirdimbiz bir hafta gttik bir paket s m beden olandan almistm yetti artti bile mesela sabah oglne kdr havuz a bir bez kullandık öğlenden sonra denizde bir bez o sabhki bez i asmistm bikere kurumustu tekrar kullandım hatta :)) haftasonu kuck bi tatil yapcz kalan bezler le:)
hayr erken değil ben 6aydan beri spor gydiriyorm bi zararini görmedim aksine çok erken yürüdü benm kizm 10 ayin içinde yürüyordu spor ayakkbiyla bildgmz alti sert olnla
Ya bu ifadeleri silemiyorum sitede sorun var sanirm snir oldm
Ben cisini yapmistir diye kurutmadim hatta havuzdayken esim kakasini yapiyor dedi ben yok ya yapti bugun yapmaz dedim havuzdan cikinca baktim dodurmus bezini kaka bile yapti yanibenim eltimde kurutarak kullanmış bişi de olmadı benim süre azdı yeni bi tatil planıda olmayınca kurutmama gerek kalmadı yoksa deneyebilirdim
Ben aktardan aldığım yağlarda çözmüştüm o günden beri karınca yok. Limon yağı lavanta yağı okaliptüs yağı. Bunlara gelmiyorlar. Ben üçünü alıp karıştırıp kullandım ve ev de çok hoş kokuyorKizlar balkonu ve salonu karincalar istila etmis balkondan salona giriliyor kapinin altindan yol yapmislar ne yapcam ben ilac vardi evde sprey seklindeydi iki uc sene once yine karinca var diye almistik iyi gelmisti ama bulamadim attik galiba toz kullanmak istemiyorum karincalari oldurmek de istemiyorum icim sizliyor ama cok var yol yapmislar resmen
Bu karisimla yerlerimi siliyorsun canim yoksa sprey sisesine karistirip mi sıkıyorsun karinca olan yerlere ben de alayim limonun kokusundan kactiklarini diymustum zatenBen aktardan aldığım yağlarda çözmüştüm o günden beri karınca yok. Limon yağı lavanta yağı okaliptüs yağı. Bunlara gelmiyorlar. Ben üçünü alıp karıştırıp kullandım ve ev de çok hoş kokuyor
canım küçük beyaz üzerinde delikler olan plastik bişey oluyo ya. karınca yemi sanırım adı. eczanelerde falanda oluyo raidin de var sanırım. annem toz falan herşeyi denemişti ama bunla çözdü. bi kaç tane alıp koltuk altına masa altına falan koyuyosun bi kaç güne kayboluyolarKizlar balkonu ve salonu karincalar istila etmis balkondan salona giriliyor kapinin altindan yol yapmislar ne yapcam ben ilac vardi evde sprey seklindeydi iki uc sene once yine karinca var diye almistik iyi gelmisti ama bulamadim attik galiba toz kullanmak istemiyorum karincalari oldurmek de istemiyorum icim sizliyor ama cok var yol yapmislar resmen
Sprey şişesine koydum. Silme işini de karbonatlı sirkeli suyla yaptım sonra da spreyi püskürttüm.Bu karisimla yerlerimi siliyorsun canim yoksa sprey sisesine karistirip mi sıkıyorsun karinca olan yerlere ben de alayim limonun kokusundan kactiklarini diymustum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?