Hayirli olsun canm. Hersey gonlunuze gore olsun.Amin kizlar hepinize cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz hep destek oldunuz bana
Kaç gün gideceğinize bağlı ben bir paket almıştım çoğu kaldı 3gun gitmiştik bizKızlar bişey sorcam. Pztesi nasipse tatile gidiyoruz. Deniz için huggiesin bez mayolarından aldm. 1 hafta için sizce kaç paket almalıyım? Yani her suya girdiginde değiştiriyoruz dimi?
Aynen pazartesiden cumanin hayaliyle geliyorum çalışmak zor geliyorGunaydin. Cumalari hep hafta bitiyor diye ise enerrjik giderdimi bugun ruhum evde bedenim is yerinde.
günaydın canım.. benim 16 yaşında bir kızım var.. babası ile 4 yaşındayken boşandık. küçüklüğünde sorun değil de büyüdüklerinde maalesef zor.. eğer eşin pişmansa hepiniz ile ilgili kararı sen vereceksin.. Allah yardımcın olsun..Kafam okadar karissikki herkes ayni seyi söylüyor kizin icin ve icimi acitan cümle kizin babasiz buyumesn eksik kalmasin eşim cok pisman kafam allak bullak
canım şiddet ve aldatma yoksa eşinin pişmanlığına gerçekten inanıyorsan ve seviyorsan bir şans daha verebilirsin sadece son olaydan ne kadar incindiğini bu noktaya nasıl geldiğinizi aklında kalan herşeyi konuş mutlaka ve eşinin de konuşmasına izin ver dinle umarım konuşularak aşılacak şeylerdir eğer gönlünü alırsa bir daha da tekrarı olmaz inşallahKafam okadar karissikki herkes ayni seyi söylüyor kizin icin ve icimi acitan cümle kizin babasiz buyumesn eksik kalmasin eşim cok pisman kafam allak bullak
tam olarak bütün mesele irade neyse ki sende sahip olabilmişsin canımOf kızlar ya biraz dikkat etmeye başlıyım dedim şu kilo olayı çok canımı sıkıyo aksam 2tane dolma yoğurt yedim ekmek yemedim biraz acıkır gibi oldum yarım saat önce üzüm yedim ama şimdi midem cok fena cok acıktım benimde bulantı yapıyo hemen yemekte istemiyorum napsamne iradesizim ya
bize bir paket yetti ama bizde sık sık gir çık yapmadık bi günde iki ya da üç tane kullandım ben.Kızlar bişey sorcam. Pztesi nasipse tatile gidiyoruz. Deniz için huggiesin bez mayolarından aldm. 1 hafta için sizce kaç paket almalıyım? Yani her suya girdiginde değiştiriyoruz dimi?
daha öncede yaptığını duymuştum. kadın çevreye karşı gelinle çok iyiyiz havası veriyo aklınca.@yazyagmuru hayirli olsun canim kazasiz belasiz kullanin insallah
@Akaibu ne guzel iste havan olmuskv övmüs seni.pek alisik degiliz boyle hareketlere
amin canım inşallah istediğin gibi birini bulabilirsinOfff bakıcı arıyoruz kardeşim bakıyordu onunda okulu açılacak umusum kaldı bi başına düşündükçe daral geliyor rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
Hayırlı ugurlu olsun canım, Allah kaza bela vermesin inşallah.Kizlar bugun arabamizi aldik butun gun banka noter ugrastik noter cok kalabalikti Eceyide goturdum aksama kadar anca bitti isimiz aksam da ailece yemege gidip arabayi kutladik
Kızlar bişey sorcam. Pztesi nasipse tatile gidiyoruz. Deniz için huggiesin bez mayolarından aldm. 1 hafta için sizce kaç paket almalıyım? Yani her suya girdiginde değiştiriyoruz dimi?
bime yazı tahtası gelmiş. bu sefer her yere yazan kalemlerden değilde içinde mıknatıs karışımlı sıvı olan kalemi metal uçlu olanlardan. gidip bakıcam şimdi ekmek alırken. gerçi içindeki sıvı toksik çok zararlı ama tahtayı kırmadığı sürecede sorun olmaz heralde
almak isteyen olursa bakın derim kızlar.
dinazor figürlü araba gelmiş bi de ama artık bişey almayayım yanş
Bişi sorcam nasıl ayakkabı giydiriyosunuz umut 1 haftadır gayet güzel yürüyor top bile oynuyor hatta:)top oynayarak başladı yürümeye ilk ayakkabimiz sanki skmya başladı da spor ayakkabısı gibi bişi alsam erken mi
Süper bende spor ayakkabısı almak istiyordum sizinkilerde güzelmiş :)Bizim ayakkabılar bunlar, yürümeye başladığından beri daha çok adidası giyiyor ama çokta rahat..hiç zorlanmadı..mavi olan adidas,diğer ikisi kemal tanca kids..
Eki Görüntüle 1623463
Bimde okulla ilgili hiç bişey yok:) çok tatlı dinazorlu minik araçlar var. Yazı tahtasıda eh fena değil gökçe sevdi en azından. Kardeşim üzerine resim çizmeyi bırakırsa oynayacak inşallahArkadaşlarında dediği gibi suya ne kadar sokacağına bağlı ama bende her sokuşta değiştirdim..hem ıslak ıslak kalmasın altında..ama tatile gidiyor olsam ben kesin 2 paket alırdım,riske girmem hiç böyle şeylerde elim boldur..kullanmasam da durur bidahakine ya da en kötü ihtiyacı olana veririm arkadaşıma falan..
Bu hafta aktüeller hep okul alışverişleriyle dolu..ama Bim'e de uğrayacağım tabi..kaçmaaaazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?