- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
benim kurutacak kadar bi durumum olmadı ama olsa kuruturdum sanmıyorum ki mira su da çişini yapsın hele kaka imkansız zaten gece bile çiş yapmaz çok çişi geldiyse uyanıp yapıp tekrar uyuyo konsantre olmaya ihtiyacı var sanırım:))Ben cisini yapmistir diye kurutmadim hatta havuzdayken esim kakasini yapiyor dedi ben yok ya yapti bugun yapmaz dedim havuzdan cikinca baktim dodurmus bezini kaka bile yapti yani
Anladim canim alayim ben de sagolSprey şişesine koydum. Silme işini de karbonatlı sirkeli suyla yaptım sonra da spreyi püskürttüm.
dogru canim yapmiyorsa cisini kurutup kullanabilirdin cisi geldiginde gece uyanmasi guzel aslinda tuvalete alistirirken de kolay olurbenim kurutacak kadar bi durumum olmadı ama olsa kuruturdum sanmıyorum ki mira su da çişini yapsın hele kaka imkansız zaten gece bile çiş yapmaz çok çişi geldiyse uyanıp yapıp tekrar uyuyo konsantre olmaya ihtiyacı var sanırım:))
onu biliyorum canim almistim onlardan daha once apriorinin dedigini yapayim o kapsullerden de alirim koltuklarin altina koyarim sagol canimcanım küçük beyaz üzerinde delikler olan plastik bişey oluyo ya. karınca yemi sanırım adı. eczanelerde falanda oluyo raidin de var sanırım. annem toz falan herşeyi denemişti ama bunla çözdü. bi kaç tane alıp koltuk altına masa altına falan koyuyosun bi kaç güne kayboluyolar
yok canım bende ilk mesjimdada dedim zaten kızıyorum ama onların ne suçu var die asıl suçlu devlet hukumetcilek31 konuya dahil olayım diye sana cevaben yazdım fakat hitabım geneldi.. Düşüncelerimi paylaştım..benimde akrabam yok ..sadece türkiyeye yakınlıklarını ifade etmek istedim...
Keşke daha düzgün bi mülteci politikası izlenseydi, kesinlikle katılıyorum..ama mevcut durumda o insanlara kızmak yerine anlamaya çalışmak diyorum.tabiki hepsi masum mazlum olmayabilir ama kuraldır, istisnalar kaideyi bozmaz düşüncesindeyim..
Canim iyi düşün kızgınlık hemen karar verme.çocuk olmasa hic sorun deil ama yavru var.sebebini bilmiyoruz.affedilebilr bir şeyse bir daha deneyin,hemde psikoloğa gidin.yazık o yavrucak için yazikKafam okadar karissikki herkes ayni seyi söylüyor kizin icin ve icimi acitan cümle kizin babasiz buyumesn eksik kalmasin eşim cok pisman kafam allak bullak
bende bir paket aldım.günde bir kere sokuyoruz denize.havuza sokmuyorum.yetiyor yani.sen nasıl kaç kere sokacaksin bilmiyorum ama.1 hafta icin 1 paket yeterli benceKızlar bişey sorcam. Pztesi nasipse tatile gidiyoruz. Deniz için huggiesin bez mayolarından aldm. 1 hafta için sizce kaç paket almalıyım? Yani her suya girdiginde değiştiriyoruz dimi?
hic kakasni yapmamisti cisini yaptiysda ben yikayip kurutmustum canm denemek icndi zaten ama oluyomus beraber gttgimz arkadaş hep öyle yapiyodu. Denedim kusur kalmadim :)Ben cisini yapmistir diye kurutmadim hatta havuzdayken esim kakasini yapiyor dedi ben yok ya yapti bugun yapmaz dedim havuzdan cikinca baktim dodurmus bezini kaka bile yapti yani
Hepimizi inşallah canım.Offf bakıcı arıyoruz kardeşim bakıyordu onunda okulu açılacak umusum kaldı bi başına düşündükçe daral geliyor rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
Erken değil canım bence. Bizimki adidasin ilk adimlariydi çok eskimisti artık ve küçük geliyordu. Yeni aldık biz de 1 ay filan oluyor.Bişi sorcam nasıl ayakkabı giydiriyosunuz umut 1 haftadır gayet güzel yürüyor top bile oynuyor hatta:)top oynayarak başladı yürümeye ilk ayakkabimiz sanki skmya başladı da spor ayakkabısı gibi bişi alsam erken mi
Oh mis gibi tarhana afiyet olsun betuseTarhanam sonunda hazır ama çok kırutmuşum bi kısmı ufalanmadı böyle büyük büyük kaldı büyüklerle denedim sıkıntı yok suda bekletince eriyolar betül tadına baktı bile afiyetle içti @Akaibu sizde durum ne :)
Ben de aslinda basta kurutup giydireyim dedim sonra vazgectim ama orada kurutanlar vardihic kakasni yapmamisti cisini yaptiysda ben yikayip kurutmustum canm denemek icndi zaten ama oluyomus beraber gttgimz arkadaş hep öyle yapiyodu. Denedim kusur kalmadim :)
Yikayip kuruttm diye eşim dalga geçmişti bnle isnmi yok tatilde bezmi yikanir diyordu bak şimdi bez almak zorunda kalmick dha uctane varmis :)Ben de aslinda basta kurutup giydireyim dedim sonra vazgectim ama orada kurutanlar vardi
aa ne çabuk kurudu öyleTarhanam sonunda hazır ama çok kırutmuşum bi kısmı ufalanmadı böyle büyük büyük kaldı büyüklerle denedim sıkıntı yok suda bekletince eriyolar betül tadına baktı bile afiyetle içti @Akaibu sizde durum ne :)
bu limonla lavanta örümckleri de kovuyomuş. bende alayım hemen hafta sonu.Ben aktardan aldığım yağlarda çözmüştüm o günden beri karınca yok. Limon yağı lavanta yağı okaliptüs yağı. Bunlara gelmiyorlar. Ben üçünü alıp karıştırıp kullandım ve ev de çok hoş kokuyor
mira kesin sokmazBizde aldık yazı tahtdı bi de bu ahşşap puzzle rakamları almıştım sekilleri aldımdaha kolay yaptı bunu yazı tahtasındansa kalemi ilgimizi çekti :) o yandaki şekilleri öyküde heemn ağzına soktu
benim esimde at kullanma dedi bizde de kaldi birkac tane gidersek kullanirim gitmessek abimlere veririm seneye yigenime kullanirlarYikayip kuruttm diye eşim dalga geçmişti bnle isnmi yok tatilde bezmi yikanir diyordu bak şimdi bez almak zorunda kalmick dha uctane varmis :)
Siz buluşcağınız için hiççç fikir veresimiz yok yani :)Ya kızlar yarın eşimin arkadaşı gelecek eşimle birlikte gün yapacaklarçocuk da onlarda kalacak. Ben de minnak ve bunekiyle buluşup takılıcam Atıştırmalık bişeyler hazırlayayım diyorum bi parfe yapayım dedim pratikten başka ne hazırlayayım yanına ya da alayım hazırından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?