2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
onu bende yapıyordum az daha :) ama nasıl korkmuştum anlatamam. Ya kaldırıyorum sesleniyorum falan ama hic tepki yok gökçe de. Bisey oldu sanmıştım. Anne nefes alıyor mu diye nasıl soruyorum görmen lazım öyle bi korku yok.

Bu arada benim fıstığım bu gün yürümeye başladı

Şaka bi yana maşallah gökçeye yürümeye başlayınca hiç durmuyolar betül artık parmak ucunda yükselip masanın üstündekileri filan alıyo hiç tutamıyorum
Ya benim kizim çok tembel :) Umuttan önce adım atmaya başladı kendi kendine. Umut almış başını gidiyor ama gökçe bi kaç adımı 5-6 adıma çıkarmak dışında bi gelişme kaydetmedi 2 haftada :)
Ben bu haliyle baş edemiyorum. Masa mutfak tezgahı ne varsa parmak ucuyla üzerindekini alıyor :)

Bende ilk cocugumda ilk uc gün hic uyumamistim nefes aliyor mu usuyormu terledi mi vs diye. Boyle gozunden sakinip buyutmek sonrada aci haberini almak.. Allahim sabir ver gozu yasli analara.. kimsenin cigeri yanmasın.. bitsin artik bu kavga

Umut fir dönüyor ortada

öyle ya. yazdık dedim nasıl korkmuşlardır. bende hastanede hiç gzümü kırpmamıştım. o sıralar bebek kaçırmaları vardı tv de. korktum herkes uyurken kaçırırlar diye :)
bizim gökçe yürüdüyse hepsi yürür:)) resmen ağlıyodu elini bırakınca.

Kuzenim astsubay haziranda mezun olup görev yerlerine dağıldılar. Dün dağlıcada devre arkadaşı şehit olmuş fotoğrafını koymuş feyse tüm arkadaşları yorum yapmış. İçler acısı.

Benim kiz uc aydir yuruyor ve bana uc aydir rahat yok surekli pesindeyim birazda hareketli zipirim herkes yaka silkmeye basladi:) Bazen dort kisi bas edemiyoruz evin altindaki manav bu cocuga kac kisi bakitorsunuz diyor bu arada annemlerdeyim Allahtan kardeslerim yardim efoyor yoksa iyice bitmistim

Kuzenim astsubay haziranda mezun olup görev yerlerine dağıldılar. Dün dağlıcada devre arkadaşı şehit olmuş fotoğrafını koymuş feyse tüm arkadaşları yorum yapmış. İçler acısı.

Eğer doğruysa da bitane Dağlıca'da görev yapan askerin bir paylaşımı var şimdi dört dönüyor..o gün hasta olduğu için komutanı onu götürmemiş..çok acı..

Günaydınlar..

@Akaibu gözünaydın canım.. zor günler sana da geldi.. hayırlısı ile bu zor günleri atlatırsın inşallah. alıştıktan sonra sen nereye o oraya.. ya da o nereye sen oraya..

Valla bizde ben nereye o oraya pek olmuyor, paşamın hiç eyvallahı yok alıp başını gidiyor sonra da ben onun peşinden tın tın hidiyorum :)))
Günaydınlar..

@Akaibu gözünaydın canım.. zor günler sana da geldi.. hayırlısı ile bu zor günleri atlatırsın inşallah. alıştıktan sonra sen nereye o oraya.. ya da o nereye sen oraya..

Valla bizde ben nereye o oraya pek olmuyor, paşamın hiç eyvallahı yok alıp başını gidiyor sonra da ben onun peşinden tın tın hidiyorum :)))

bizimki ben ortadan kaybolayım hemen gelip beni buluyor. balkona çıkıyorum ondan habersiz kapısını da örtüyorum.. bi bakıyorum camını tıklıyor çok komik oluyor.. nasıl bulduğunu anlamadım.. :)

eşimin bi arkadaşı da dağlıcadaydı. haber alamamışlardı. dün açııklanınca baktık hemen yokmuş aralarında. sonra ne desem bilemedim. şükür desem. başka evlatlar var başkalarının sevdikleri var aralarında. çok zor ya.

ay evet arkamı bi dönüyorum tüymüş. daha tam alışmadığı için düşcek diye korkuyorum.
@minnakkartal darısı fıstığın başına :)
@minnakkartal A apriori11 Kızlar buluşmanıza bayıldım, Ankara buluşması olursa ben de katılmak isterim
bayramdan sonra 1 hafta Ankaradayım. M mutube yide alalım bizde orda buluşalım

Bayramdan hemen sonraki hafta tatile gidicez muhtemelen:S
Ama aklımda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…