Ay inşallah içer devamlı. Bence dene canım bi. İçimin küçük şişelerde olanlarından aldım pilise pipet batırıp verdim diye resmini paylaşmıştı bende deneyeyim dedim. Bende pipet batırdım. Hoşunada gitti öyle içmekOh ne guzel afiyet olsun Gokce ye insallah surekli icer ben hic denemedim kefir denesemmi
benim ki okul olduğu için birde vakıf o yüzden devletin kararlarına paralel karar alabiliyolar çok şükür eşimde hastanede çalışıyo onların resmi tatillerde bile nöbet usulü ama pek nöbete kalmıyor o yüzden resmi olsun istemiştik artık yapmak bişi yok ben önden başlıyim tatileher idari tatil yapıldığında bize vurmuyor malesef,yani eşime..bankacı o..arefe yarım güne kadar çalışmaya devam
Bizde eşimin ailesinin yanına gideceğiz İstanbul dışına..şimdi Efe'yle ben 3 gün önden gideceğim uçakla,eşim arefe akşamı gelecek..
Verebilirsin simdi gunde 3 kere zaten peditusK8zlar acill.emrenin atesi 38.5 calpol verdm 4 saat once. dusmustu tekrar yukseldi dus aldrdm pedifen vardi onu verdm.burnu da akiyo peditusu hangi ara vercm
Aman bosver napcan kocayi kizinla gez toz :)benim ki okul olduğu için birde vakıf o yüzden devletin kararlarına paralel karar alabiliyolar çok şükür eşimde hastanede çalışıyo onların resmi tatillerde bile nöbet usulü ama pek nöbete kalmıyor o yüzden resmi olsun istemiştik artık yapmak bişi yok ben önden başlıyim tatile
o da olsa fena olmazdı canım ama bir iki gün anne kız takılmak da güzel :)Aman bosver napcan kocayi kizinla gez toz :)
Tabi canim bulusalim buyur alacatiyabu arada tatil olan tatile gitmeyecek olan pazartesi bi buluşma daha yapabiliriz buna fırsatçılık da diyebiliriz :))
Gökçe hasta canım. Ateşi çıkacak korkusundan uyumuyorum ki. 3 gundur uykusuz gidiyorum işe. Canimda sıkkın. Hastayım işyerinde herkes rengin atmış diyor ama esim hasta olduğumun bile farkında değilAy senin canin gercekten slkkln bu saatte buralarda dolastigina gore cooktan uyurdun normalde :/
bu arada tatil olan tatile gitmeyecek olan pazartesi bi buluşma daha yapabiliriz buna fırsatçılık da diyebiliriz :))
eşine hasta olduğunu ve gece bir süre Gökçe'nin ateşini kontrolünü ona bırakacağını sordun mu canım?Gökçe hasta canım. Ateşi çıkacak korkusundan uyumuyorum ki. 3 gundur uykusuz gidiyorum işe. Canimda sıkkın. Hastayım işyerinde herkes rengin atmış diyor ama esim hasta olduğumun bile farkında değilkendimi yalnız hissediyorum artık. Ne bilim. Gökçenin hastalığı. Benim nezle regl aynı anda olunca da bi kötü oldum sanırım
Bizede idari diye biliyorumSadece kamuya tatilmis.
ahaha ya siz de buluşun İzmirliler bakarsın bene kaynarım aralara :))Tabi canim bulusalim buyur alacatiya
canım ya üstü üste gelmiş inşallah tatil ii gelirGökçe hasta canım. Ateşi çıkacak korkusundan uyumuyorum ki. 3 gundur uykusuz gidiyorum işe. Canimda sıkkın. Hastayım işyerinde herkes rengin atmış diyor ama esim hasta olduğumun bile farkında değilkendimi yalnız hissediyorum artık. Ne bilim. Gökçenin hastalığı. Benim nezle regl aynı anda olunca da bi kötü oldum sanırım
ahaha çok güldüm tam olarak buyrun benimÇakaaaaaal
Ben yokum bikerem
Valla izmirlilerin bulusmasi da cok zor heres ayri bi ucta oturuyo yoksa ohooo size tur bindirirdik bulusmada dimiii kizlaarrrahaha ya siz de buluşun İzmirliler bakarsın bene kaynarım aralara :))
canım ya üstü üste gelmiş inşallah tatil ii gelir
ahaha çok güldüm tam olarak buyrun benimmuhtemel herkes ya bi yerlere kaçar yada eşlerde tatildir olmaz da hani boşta olan olursa diye şeettirim dedim :))
Geçmiş olsun emreye.K8zlar acill.emrenin atesi 38.5 calpol verdm 4 saat once. dusmustu tekrar yukseldi dus aldrdm pedifen vardi onu verdm.burnu da akiyo peditusu hangi ara vercm
Ayyyy gercekten cok zor valla hepsi ust uste gelmid ins dinlenirsin tatilde bence konus esinle gercekten anlayamayabiliyolar bazen belki onunda isle ilgili problemi vardirGökçe hasta canım. Ateşi çıkacak korkusundan uyumuyorum ki. 3 gundur uykusuz gidiyorum işe. Canimda sıkkın. Hastayım işyerinde herkes rengin atmış diyor ama esim hasta olduğumun bile farkında değilkendimi yalnız hissediyorum artık. Ne bilim. Gökçenin hastalığı. Benim nezle regl aynı anda olunca da bi kötü oldum sanırım
Bu gece ilgilendi ama ateşi için ona guvenemem. Uykusu ağır uyanıp bakamaz falan.eşine hasta olduğunu ve gece bir süre Gökçe'nin ateşini kontrolünü ona bırakacağını sordun mu canım?
Belki adam farkında bile değildir senin zor durumundan?
canım geçmiş olsun ben kaçırdım heralde bunu bende peditusu ayrı veriyorum yada en kötü calpol yerine peditus döndürmek için ibufen kullanıyorum ya da fitil inşallah düşmüştür tabiK8zlar acill.emrenin atesi 38.5 calpol verdm 4 saat once. dusmustu tekrar yukseldi dus aldrdm pedifen vardi onu verdm.burnu da akiyo peditusu hangi ara vercm
Onun problemi benimle ki.Ayyyy gercekten cok zor valla hepsi ust uste gelmid ins dinlenirsin tatilde bence konus esinle gercekten anlayamayabiliyolar bazen belki onunda isle ilgili problemi vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?