2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@yaz yagmuru dun kahveden konu acilmisti konak ta kizlaragasi hanin da bir seneyi askin kahve icmiyom orada kahve icmeyi ozledim cocuk olmadan once esimle devamli giderdim hatta en son dogumdan iki gun once gitmistim fincan da pisen kahveyi ozledim nehir biraz daha buyuse rahat ederiz pazar cok yogun oluyo nehirin prda duracagini sanmam

Su klşl atlatalim bahara bulusuruz ins ben gelirim nereye isterseniz slklntl olmaz :)

Sıkıntısı olanlara bugunku Osman Muftuoglu'nun yazısını tavsiye ederim. Özellikle homeopati ile ilgili kısımı.

bencede zAten artık büyüdüler rahat edebiliriz sanki yada umarım :)))

Yürüyen bi bebeyle dışarda buluşmak en zor şey.. En azından Efe'yle öyle.. 5 dk oturup muhabbet edemiyorum,sürekli onun peşinde oluyorum ben.. Mira yürüsün,bunu sonra bidaha konuşalım

Saolun kizlar tek tek alintilayamadim.3 kere dus aldrdm dusuyo ama tekrar ckyo 38.5 e 23.30 da fitil verdm surubu ne zaman vermeliyim sizce?fitil etki etmedi ates hala 38

Senin esin kibarmiş bence canim seni anlamasi paha biçilemez sen de kendini güzel ifade etmişsin.
Sagol canim esim genelde pozitif bir insandir evde huzursuzluk olmasini hic istemiyor oyle oldumu calisamiyorum ise kendimi veremiyorum der o da hakli aslinda bu aralar cok yogun isleri yetistirme stresi var verdigi sozler var kimseye mahcup olmak istemiyor bu durumda onda yorgunlugun yaninda stres yapiyor ben de Eceden dolayi bayagi gerilmistim simdi daha iyi cok sukur ben de rahatladim
Canim o zaman sen zamana birak biraz konusmak istediginde oturup konisun insallah orta noktayi bulursunuz ama boyle zamanlar oluyor hepimizin hayatinda uzme kendini
Bencede Nehir ve Eceyi bir arada dusunemiyorum:))
canim ben hamileyken esimle hep gidiyorduk o tarafta isi olunca beni de aliyordu isini hallediyordu oradan kahve icmeye gidiyorduk geziyorduk hatta Ecenin cinsiyetini ogrendigimizde doktordam oraya gectik bir hevesle Minadan biraz alisveris yaptik gecen kista iki üc kez gittik onumuzdeki gunlerde gitmeyi disunuyoruz yine kizlaragasinin kahvesine bayiliyoruz zaten:))

Saolun kizlar tek tek alintilayamadim.3 kere dus aldrdm dusuyo ama tekrar ckyo 38.5 e 23.30 da fitil verdm surubu ne zaman vermeliyim sizce?fitil etki etmedi ates hala 38
canim 4 saat sonra verebilirsin ibuprofen grubu varsa ondan ver daha etkili calpole gore insallah duser

K8zlar acill.emrenin atesi 38.5 calpol verdm 4 saat once. dusmustu tekrar yukseldi dus aldrdm pedifen vardi onu verdm.burnu da akiyo peditusu hangi ara vercm
cnm çok geçmiş olsn emreye. Şimdi nasıl ateşi?

isimdeyimgucumdeyim gökçenin nasıl ateşi?
bu arada tatil olan tatile gitmeyecek olan pazartesi bi buluşma daha yapabiliriz buna fırsatçılık da diyebiliriz :))
Buluşma yeriniz avrupa yakası dimi :)

Yürüyen bi bebeyle dışarda buluşmak en zor şey.. En azından Efe'yle öyle.. 5 dk oturup muhabbet edemiyorum,sürekli onun peşinde oluyorum ben.. Mira yürüsün,bunu sonra bidaha konuşalım
aslında mira yürümediği için daha zor herkes bebeğinin peşinde biz mirayla oturuyoruz ıyk çok sıkıcı

canım bende @yaz yagmuru na katılıyorum ibufen kesinlikle daha etkili inşallah düşmüştür

cnm çok geçmiş olsn emreye. Şimdi nasıl ateşi?

isimdeyimgucumdeyim gökçenin nasıl ateşi?

Buluşma yeriniz avrupa yakası dimi :)
evet hafta içi Avrupa yakasından öteye geçemiyorum ben :))

Günaydıııınnnnnn...
Bugün A101 günü heyooooo..
Afişten gördüğüm kadarıyla çok güzel nevresim takımları geliyor.. Ben almayı planlıyorum,birazdan gideceğim hatta.. Bilginize..

kızlar bana bir akıl verin. oğlumun geçen perşembe ateşi 39 lara çıktı. düne kadar ishal ara ara ateşi vardı. tüm tahlilleri yapıldı. bağırsak grafisi çekildi hiç birşey çıkmadı. dün gece ateşini düşüremedik ilaçlar hiç işe yaramadı. sabah yine götürdük boğazda kulakta bişey yok diş çıkarmıyo. dedi. o zaman bu ateş ne diyoruz cevap yok. hiç bişey hemiyo bir kilodan fazla verdi.

nereye götürdün canım hastaneye?

canım çok geçmiş olsun miranın da tatil dönüşü hastalığı baya kötü olmuştu yok salgın yok idrar yolu enf en son rotavirüs çıktı o kadar kustu ishal oldu ki zaten yemiyodu serum takıldı ondan sonra biraz toparladı ishal ve iştahsızlıkta serum öneriyolar genelde kilo kaybıda varsa doktor böyle bişi söylemedi mi idrar sıklığı nasıl sıvı kaybı var mı bir de bence mutlaka bi sebebi olmalı başka bir doktora daha mı gitseniz

kötü denk gelmiş canım Bakırköy düşünüyoruz eşin tatil mi o gün bi gün önceden hazırlığını yapsan hediye alamaya diye yola çıkıp bizim yanımıza kaçsan :))
zor gözüküyo canm yarn izne ckiyo bayramdan snra donuck. O günde okdr saat yok olursam ayip olur ona gbi geliyo bana. Bakirkoye gdism gelişim sdece yol iki saat trafik varsa Dha fazla. Ama zaten bu haksizlik hep size yakin yerde bulusuyosunz

Nerde buluscaksinz ?evlilik yil donunumuzede sansa bak anasini satiym A apriori11 @minnakkartal

Çok geçmiş olsun başla bi Dr a daha gösterseniz
Nice yıllara canım. Aslında sana da yakın bi yol haftaiçi öğlen pek trafik yok ama senin geçerli mazeretin var gelmemek için . Bayramdan sonra ben Beylikdüzü'ne geçicem o zaman da senle görüşürüz belki

sıvı kaybı var canım. ama ne serum ne ilaç verdiler. yok kan tahlili yok gaita kültürü şu bu derken bir haftadır calpol ve dolvenle idare ediyoruz. Sadece emiyo ama o kadar yorgunum ki sütüm kalmadı tüm gece ayakta sallıyorum. resmen kıvranıyo ağrıdan ama bişey yok diyolar. viraldir kendi kendine iyileşmesini bekliyceksin diyolar. bir lokmayesin diye kırk takla atıyoruz. dudakları kavruldu ateşten vücunda döküntüler oluştu. suyu çok seven suyu görünce çığlık çığlığa ağlıyo. insanın elinden hiç bişey gelmemesi çom kötü birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…