2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Valla izmirlilerin bulusmasi da cok zor heres ayri bi ucta oturuyo yoksa ohooo size tur bindirirdik bulusmada dimiii kizlaarrr
Kesinlikle canim hepimiz İzmir in ayri kosesindeyiz yakin degiliz maalesef yakin olsak bulusurduk sık sık

Onun problemi benimle ki.
canim bazen bizi yalniz birakiyorlar ve yalniz biraktiklarini fark bile edemiyorlar maalesef gecen gun biz de oyleydik surekli kizimla ben ilgilendim dis sikintisi vardi surekli aglama modundaydi ama esim surekli koltuga yatip misil misil uyuyordu hic konusmuyorduk bile Ece yine aglama krizine girmisti ben de sinirlendim artik basladim aglamaya esim korktu ne oluyor bu kadr mi bunaldin dedi sakinlesmeye calisti beni eceyle ilgilendi ertesi gun telefonla konustuk ve onunla ilgili sikintilarimi soyledim boyle mutsuz oldugmu ve onlari mutlu edemeyecegimi soyledim cok haklisin islerim cok yogun cok yoruluyorum ozur dilerim daha dikkatli olcam falan dedi ve o gunden sonra daha iyi ilgileniyor bence konus canim inan cok etkili oluyor belki esininde isleriyle ilgili yogunlugu vardir kafasi daginiktir en azindan farkina varir senin ilgi bekledigini anlar kendini yipratma canim konus

Senin esin kibarmiş bence canim seni anlamasi paha biçilemez sen de kendini güzel ifade etmişsin.

Anlamama değil bizim ki. Artık beni pek umursamiyor. Bunu bilerek yapıyor. 10 gün önce baya baya tartıştık. Konuşalım dedim istemedi. Konusursak tartışırmışız. Öyle kaldı. Ben kendimi haklı görüyorum oda kendini. Onu çok sıkıyormuşum. Ama nedense etrafa baktıkça. İnanın diğer arkadaşlarının eşleri daha çok sıkıyor ben onlar kadar sıkmıyorum. Ama ona göre sıkıyorum. Ne bilim artık kendimi acayip mutsuz hissediyorum. Gökçede olmasa Gülesim yok.

@kmltm çok geçmiş olsun emreye inşallah kontrol altına alırsın ateşi. Bi de taşınma telaşı mevsim değişikliği kaldıramadı yavrucum
isimdeyimgucumdeyim gökçeye de çok geçmiş olsun canım sana da. Eşin anlamıyorsa açık açık iste bence de hayat müşterek sonuöta

Ayni sorun bizdede oluyo bazen kavga kiyamet sonra duzeliyoruz iste valla kusura bakmasinlar ben biyere gitmiyosam o da gitmicek ben anneme gidince geziyo istedigi gibi haftada 2-3 ten fazla cikamazsim ben evdeyken dedim ben kös kös oturcam o gezcek bende yok oyle sey duzelirsiniz bir an once ins

bencede zAten artık büyüdüler rahat edebiliriz sanki yada umarım :)))
Benimkinin rahatını görürsün canım bi dk oturmaz eyvallahı da yok bi dönüyorum herif yokolmış fırlamış gitmiş azad efendi. Ama ben temkinli kadınım niloyayı da davet ettim buluşmaya, benim canavarı niloya ablası oyalayacak

Hee edersiniz bekle yasa ve gor :) en fazla 3 kisi bulusun yoksa bebelerle kovulursunuz hepsi ayri tondan bagirmaya baslayinca :))
ahaha hava güzel olursa parka gideriz artık Çayır Çimen:))

Ooo çok mantıklı benimki henüz kucak bebesi bi yere ayrılamaz ama ipad almakta fayda var

Aslında biliyor ama pek umursamiyor diyelim. Açık açık söylemem sonucu değiştirmez. Çünkü sorun Anlamamak değil.

Ben gitmiyorum o da gitmiyecek değil aslında. Tabi gidebilir ara sıra degisiklik hakkı. Onu çok sıkıyormuşum cidden anlamıyorum ben nasıl çok sıkıyorum. İçimde Ona söyleyecek çok şeyim var ama söyleyemiyorum. Ona ne kadar kırgın olduğum umrumda bile değil. Hayır hatalı olduğumu düşünmememe rağmen. İşe giderken Sarıldım ve onu sevdiğimi söyledim ama onun umrunda olmadı. Üzerine bide akşam ters ters konuştu. Artık bende zorunlu olmadıkça konuşmuyorum.

Başta @hiraysen ve Yarenhelin olmak üzere tüm istanbul annelerine sesleniyorum, sonra vay ben duymadım vay ben görmedim olmasın. Biz bu paArtesi buluşuyoruz gelmek isteyen herkesi bekleriz

madem oyle yapiyo soyle gitsin bayramda da git annene yalniz kalsin belki akillanir dicem ama ya da canina minnet olur bilemicem orasini

madem oyle yapiyo soyle gitsin bayramda da git annene yalniz kalsin belki akillanir dicem ama ya da canina minnet olur bilemicem orasini
Gökçe hastayken 8 saat yolu göze alıp biyere gidemem valla. Oldu ki gittim beni özlemez ohh kafam dinleniyor der heralde :) gökçe çok huysuzdu bugün kollarım koptu ama neyseki uyudu 8 gibi bende onunla yattım. Ara ara uyanıyor Ayağımda sallıyorum uyuyor. İnşallah bi daha uyanmaz da bu gece uykumu alırım. Gerçi ateşini kontrol için ben gene kalkarım ama o uyanmasin :)

Valla izmirlilerin bulusmasi da cok zor heres ayri bi ucta oturuyo yoksa ohooo size tur bindirirdik bulusmada dimiii kizlaarrr
Ayip ettin hem de ne bulusma gel gelelim biz bulisma noktasina varana kadar aksam olur sen cesmedesin ben ayrancilarda @yaz yagmuru cigli de yer olarak yeri bile belirtemeyiz avm olamaz eceyle nehir den dolayi degil avm izmirden sinir disi ediliriz

Eceyle nehirin biraraya gelmesini ben hem cok isterim hem istemem oturtmaz cunku bugun eczaneye gittim ilac almaya eczaci kiz niye qrabaya bindirmiyin diyo hem park yakin yurusun hem de arabada da zapdolmuyo bi markete giderken bide acil islerim de arabaya bindiriyom gorsen eczaneyi alt ust ettik kadinin sandalyesine cikar bilgisayarina el atar mamalari toplar
arkama vakmadan kactim aldigimla nehiri
Hee edersiniz bekle yasa ve gor :) en fazla 3 kisi bulusun yoksa bebelerle kovulursunuz hepsi ayri tondan bagirmaya baslayinca :))
Hahaha yoruma ne guldum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…