Tartistiniz falan mi yoksa durduk yeremi bu hale geldiniz sen hem hastalik hem regl fazla mi gerginsin bende de oluyo regli donemi goresim gelmiyo adami :) sen bi konus aksam yine de burda cokca gorduk ki bu turler leblebi demeden anlamiyo lebi gectim )Onun problemi benimle ki.
Kesinlikle canim hepimiz İzmir in ayri kosesindeyiz yakin degiliz maalesef yakin olsak bulusurduk sık sıkValla izmirlilerin bulusmasi da cok zor heres ayri bi ucta oturuyo yoksa ohooo size tur bindirirdik bulusmada dimiii kizlaarrr
canim bazen bizi yalniz birakiyorlar ve yalniz biraktiklarini fark bile edemiyorlar maalesef gecen gun biz de oyleydik surekli kizimla ben ilgilendim dis sikintisi vardi surekli aglama modundaydi ama esim surekli koltuga yatip misil misil uyuyordu hic konusmuyorduk bile Ece yine aglama krizine girmisti ben de sinirlendim artik basladim aglamaya esim korktu ne oluyor bu kadr mi bunaldin dedi sakinlesmeye calisti beni eceyle ilgilendi ertesi gun telefonla konustuk ve onunla ilgili sikintilarimi soyledim boyle mutsuz oldugmu ve onlari mutlu edemeyecegimi soyledim cok haklisin islerim cok yogun cok yoruluyorum ozur dilerim daha dikkatli olcam falan dedi ve o gunden sonra daha iyi ilgileniyor bence konus canim inan cok etkili oluyor belki esininde isleriyle ilgili yogunlugu vardir kafasi daginiktir en azindan farkina varir senin ilgi bekledigini anlar kendini yipratma canim konusOnun problemi benimle ki.
Olur ama bu sefer bebekli olsun mira hanımla da tanışalım bibu arada tatil olan tatile gitmeyecek olan pazartesi bi buluşma daha yapabiliriz buna fırsatçılık da diyebiliriz :))
Senin esin kibarmiş bence canim seni anlamasi paha biçilemez sen de kendini güzel ifade etmişsin.Kesinlikle canim hepimiz İzmir in ayri kosesindeyiz yakin degiliz maalesef yakin olsak bulusurduk sık sık
canim bazen bizi yalniz birakiyorlar ve yalniz biraktiklarini fark bile edemiyorlar maalesef gecen gun biz de oyleydik surekli kizimla ben ilgilendim dis sikintisi vardi surekli aglama modundaydi ama esim surekli koltuga yatip misil misil uyuyordu hic konusmuyorduk bile Ece yine aglama krizine girmisti ben de sinirlendim artik basladim aglamaya esim korktu ne oluyor bu kadr mi bunaldin dedi sakinlesmeye calisti beni eceyle ilgilendi ertesi gun telefonla konustuk ve onunla ilgili sikintilarimi soyledim boyle mutsuz oldugmu ve onlari mutlu edemeyecegimi soyledim cok haklisin islerim cok yogun cok yoruluyorum ozur dilerim daha dikkatli olcam falan dedi ve o gunden sonra daha iyi ilgileniyor bence konus canim inan cok etkili oluyor belki esininde isleriyle ilgili yogunlugu vardir kafasi daginiktir en azindan farkina varir senin ilgi bekledigini anlar kendini yipratma canim konus
Tartistiniz falan mi yoksa durduk yeremi bu hale geldiniz sen hem hastalik hem regl fazla mi gerginsin bende de oluyo regli donemi goresim gelmiyo adami :) sen bi konus aksam yine de burda cokca gorduk ki bu turler leblebi demeden anlamiyo lebi gectim )
Anlamama değil bizim ki. Artık beni pek umursamiyor. Bunu bilerek yapıyor. 10 gün önce baya baya tartıştık. Konuşalım dedim istemedi. Konusursak tartışırmışız. Öyle kaldı. Ben kendimi haklı görüyorum oda kendini. Onu çok sıkıyormuşum. Ama nedense etrafa baktıkça. İnanın diğer arkadaşlarının eşleri daha çok sıkıyor ben onlar kadar sıkmıyorum. Ama ona göre sıkıyorum. Ne bilim artık kendimi acayip mutsuz hissediyorum. Gökçede olmasa Gülesim yok.Kesinlikle canim hepimiz İzmir in ayri kosesindeyiz yakin degiliz maalesef yakin olsak bulusurduk sık sık
canim bazen bizi yalniz birakiyorlar ve yalniz biraktiklarini fark bile edemiyorlar maalesef gecen gun biz de oyleydik surekli kizimla ben ilgilendim dis sikintisi vardi surekli aglama modundaydi ama esim surekli koltuga yatip misil misil uyuyordu hic konusmuyorduk bile Ece yine aglama krizine girmisti ben de sinirlendim artik basladim aglamaya esim korktu ne oluyor bu kadr mi bunaldin dedi sakinlesmeye calisti beni eceyle ilgilendi ertesi gun telefonla konustuk ve onunla ilgili sikintilarimi soyledim boyle mutsuz oldugmu ve onlari mutlu edemeyecegimi soyledim cok haklisin islerim cok yogun cok yoruluyorum ozur dilerim daha dikkatli olcam falan dedi ve o gunden sonra daha iyi ilgileniyor bence konus canim inan cok etkili oluyor belki esininde isleriyle ilgili yogunlugu vardir kafasi daginiktir en azindan farkina varir senin ilgi bekledigini anlar kendini yipratma canim konus
bencede zAten artık büyüdüler rahat edebiliriz sanki yada umarım :)))Olur ama bu sefer bebekli olsun mira hanımla da tanışalım bi
Ayni sorun bizdede oluyo bazen kavga kiyamet sonra duzeliyoruz iste valla kusura bakmasinlar ben biyere gitmiyosam o da gitmicek ben anneme gidince geziyo istedigi gibi haftada 2-3 ten fazla cikamazsim ben evdeyken dedim ben kös kös oturcam o gezcek bende yok oyle sey duzelirsiniz bir an once insAnlamama değil bizim ki. Artık beni pek umursamiyor. Bunu bilerek yapıyor. 10 gün önce baya baya tartıştık. Konuşalım dedim istemedi. Konusursak tartışırmışız. Öyle kaldı. Ben kendimi haklı görüyorum oda kendini. Onu çok sıkıyormuşum. Ama nedense etrafa baktıkça. İnanın diğer arkadaşlarının eşleri daha çok sıkıyor ben onlar kadar sıkmıyorum. Ama ona göre sıkıyorum. Ne bilim artık kendimi acayip mutsuz hissediyorum. Gökçede olmasa Gülesim yok.
Hee edersiniz bekle yasa ve gor :) en fazla 3 kisi bulusun yoksa bebelerle kovulursunuz hepsi ayri tondan bagirmaya baslayinca :))bencede zAten artık büyüdüler rahat edebiliriz sanki yada umarım :)))
Benimkinin rahatını görürsün canım bi dk oturmaz eyvallahı da yok bi dönüyorum herif yokolmış fırlamış gitmiş azad efendi. Ama ben temkinli kadınım niloyayı da davet ettim buluşmaya, benim canavarı niloya ablası oyalayacakbencede zAten artık büyüdüler rahat edebiliriz sanki yada umarım :)))
bizim doktorumuz sekiz saatte bir çay kaşığı peditus günde üç kere beş ml calpol dedi.K8zlar acill.emrenin atesi 38.5 calpol verdm 4 saat once. dusmustu tekrar yukseldi dus aldrdm pedifen vardi onu verdm.burnu da akiyo peditusu hangi ara vercm
ahaha hava güzel olursa parka gideriz artık Çayır Çimen:))Hee edersiniz bekle yasa ve gor :) en fazla 3 kisi bulusun yoksa bebelerle kovulursunuz hepsi ayri tondan bagirmaya baslayinca :))
Ooo çok mantıklı benimki henüz kucak bebesi bi yere ayrılamaz ama ipad almakta fayda varBenimkinin rahatını görürsün canım bi dk oturmaz eyvallahı da yok bi dönüyorum herif yokolmış fırlamış gitmiş azad efendi. Ama ben temkinli kadınım niloyayı da davet ettim buluşmaya, benim canavarı niloya ablası oyalayacak
Aslında biliyor ama pek umursamiyor diyelim. Açık açık söylemem sonucu değiştirmez. Çünkü sorun Anlamamak değil.@kmltm çok geçmiş olsun emreye inşallah kontrol altına alırsın ateşi. Bi de taşınma telaşı mevsim değişikliği kaldıramadı yavrucum
isimdeyimgucumdeyim gökçeye de çok geçmiş olsun canım sana da. Eşin anlamıyorsa açık açık iste bence de hayat müşterek sonuöta
Ben gitmiyorum o da gitmiyecek değil aslında. Tabi gidebilir ara sıra degisiklik hakkı. Onu çok sıkıyormuşum cidden anlamıyorum ben nasıl çok sıkıyorum. İçimde Ona söyleyecek çok şeyim var ama söyleyemiyorum. Ona ne kadar kırgın olduğum umrumda bile değil. Hayır hatalı olduğumu düşünmememe rağmen. İşe giderken Sarıldım ve onu sevdiğimi söyledim ama onun umrunda olmadı. Üzerine bide akşam ters ters konuştu. Artık bende zorunlu olmadıkça konuşmuyorum.Ayni sorun bizdede oluyo bazen kavga kiyamet sonra duzeliyoruz iste valla kusura bakmasinlar ben biyere gitmiyosam o da gitmicek ben anneme gidince geziyo istedigi gibi haftada 2-3 ten fazla cikamazsim ben evdeyken dedim ben kös kös oturcam o gezcek bende yok oyle sey duzelirsiniz bir an once ins
madem oyle yapiyo soyle gitsin bayramda da git annene yalniz kalsin belki akillanir dicem ama ya da canina minnet olur bilemicem orasiniBen gitmiyorum o da gitmiyecek değil aslında. Tabi gidebilir ara sıra degisiklik hakkı. Onu çok sıkıyormuşum cidden anlamıyorum ben nasıl çok sıkıyorum. İçimde Ona söyleyecek çok şeyim var ama söyleyemiyorum. Ona ne kadar kırgın olduğum umrumda bile değil. Hayır hatalı olduğumu düşünmememe rağmen. İşe giderken Sarıldım ve onu sevdiğimi söyledim ama onun umrunda olmadı. Üzerine bide akşam ters ters konuştu. Artık bende zorunlu olmadıkça konuşmuyorum.
Gökçe hastayken 8 saat yolu göze alıp biyere gidemem valla. Oldu ki gittim beni özlemez ohh kafam dinleniyor der heralde :) gökçe çok huysuzdu bugün kollarım koptu ama neyseki uyudu 8 gibi bende onunla yattım. Ara ara uyanıyor Ayağımda sallıyorum uyuyor. İnşallah bi daha uyanmaz da bu gece uykumu alırım. Gerçi ateşini kontrol için ben gene kalkarım ama o uyanmasin :)madem oyle yapiyo soyle gitsin bayramda da git annene yalniz kalsin belki akillanir dicem ama ya da canina minnet olur bilemicem orasini
Ayip ettin hem de ne bulusma gel gelelim biz bulisma noktasina varana kadar aksam olur sen cesmedesin ben ayrancilarda @yaz yagmuru cigli de yer olarak yeri bile belirtemeyiz avm olamaz eceyle nehir den dolayi degil avm izmirden sinir disi edilirizValla izmirlilerin bulusmasi da cok zor heres ayri bi ucta oturuyo yoksa ohooo size tur bindirirdik bulusmada dimiii kizlaarrr
Eceyle nehirin biraraya gelmesini ben hem cok isterim hem istemem oturtmaz cunku bugun eczaneye gittim ilac almaya eczaci kiz niye qrabaya bindirmiyin diyo hem park yakin yurusun hem de arabada da zapdolmuyo bi markete giderken bide acil islerim de arabaya bindiriyom gorsen eczaneyi alt ust ettik kadinin sandalyesine cikar bilgisayarina el atar mamalari toplarKesinlikle canim hepimiz İzmir in ayri kosesindeyiz yakin degiliz maalesef yakin olsak bulusurduk sık sık
Hahaha yoruma ne guldum amaHee edersiniz bekle yasa ve gor :) en fazla 3 kisi bulusun yoksa bebelerle kovulursunuz hepsi ayri tondan bagirmaya baslayinca :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?