Ay ordan ne paradı kazanılcak sanki marka falan tanıtıyosun. Şuursuz insanlar. İnsan azıcık tartar düşündüğünü mantık var mı diyecanım rotaya ayrıca bakılıyo tahlil sonuçları yanındaysa bakılmış mı diye kontrol etsen gerçi bizim ateş kısa sürdü daha çok kusma ve ishaldi sorunumuz
valla manyak çok heran her yerde hele instagramda kaç kişi engelledim belli değil siz çocuğunuz üzerinden para kazanmaya çalışıyosunuz yazmıştı biri bana sanki resim başı para veriyolar hey allahım ya hala gülüyorum
Ay ne manyaklar var iyi bari anlamis yanlis oldugunu ben kucuk oglumu dogum yapmistim hastaneden eve geldik birisi benim telefonuma kontor gondermis tanlislikla bir kiz aradi yanliskla gonderdim geri gonderirmisiniz dedi tamam dedim bu arada esim geri gondermeye calisiyor ben bebekle ugrasiyorum esim once yapamadi olmadi derken bir mesaj beddualar haram zikkim olsunlar esim bunu aradi sen ne hakla bize beddua ediyorsun manyakmisin gondermeye calisiyoruz esim lohusa yeni geldi eve dedi ondan sonra gonderdi kontoru sonra mesaj yazmis cok ozur dilerim ben yanlis anladim gondermeyeceginizi zannettim falan filan yani boyle manyaklar var canim maalesefTekrar aradı. Kocasının iş yerinde görmüş numarayı ondan aramış. Aldatmasından mı şüpheleniyo napıyosa. Yanlış çevirmiş onuda. Çok özür dilerim kusura bakmayın dedi.
Yanlışlıkta denk gele gele bana gelmiş
Çok geçmiş olsn. Acaba altıncı hastalık olabilir mi?kızlar bana bir akıl verin. oğlumun geçen perşembe ateşi 39 lara çıktı. düne kadar ishal ara ara ateşi vardı. tüm tahlilleri yapıldı. bağırsak grafisi çekildi hiç birşey çıkmadı. dün gece ateşini düşüremedik ilaçlar hiç işe yaramadı. sabah yine götürdük boğazda kulakta bişey yok diş çıkarmıyo. dedi. o zaman bu ateş ne diyoruz cevap yok. hiç bişey hemiyo bir kilodan fazla verdi.
Çok uygunmuş. Polikinlikse eğer hiç kaçırma derim.Kizlar kardesim soyledi yeni bir yer aciliyormus lazerli epilasyon icin 500 lira demisler tum vucut 6 seansmis kardesim ben dusunuyorum abla sen de yaptirmak istermisin dedi ben emziriyorum dedim bir sakincasi varmidir dedim sorayim dedi sizce fiyati nasil benim bipgim yok hic bu konuda
Geçenlerde bi numara sürekli beni aradı. Her seferinde aradığı kişinin ben olmadını anlattım ama azimle aramaya devam etti.En son numarayı eşime verdim artık eşim nasıl konuştuysa bidaha beni aramadı. Gerçekten manyak çok.Allahım sinirim bozuldu resmen. İnsanlar ne kadar terbiyesizleşti ya.
Demin tlfnum çaldı bilmediğim bi numara. Efendim dedim kimsiniz diyo. Siz kimi aradınız dedim. Birini söyledi tanımıyorum yanlış numara olmuş dedim. Bu numara bilmem kimindi dedi. Senelerdir bu numarayı kullanıyorum yanlış çrvirmişsinizdir iyi günler dedim. Seni savcıya vericem göreceksin günü dedi. İyi verin görüşürüz dedim kapatıcam. Kahpeden tutta demediği küfür kalmadı. Şok oldum resmen telefonda yüzüne kapattım.
Manyak mıdır nedir
aynen benim zaten kısıtlı vaktim bide ordan ticaret yapmaya kalksam sıyırırım heraldeAy ordan ne paradı kazanılcak sanki marka falan tanıtıyosun. Şuursuz insanlar. İnsan azıcık tartar düşündüğünü mantık var mı diye
hay allahım ya bi kaç gün sonra sen arasana kocası aldatmış mı gerçektenTekrar aradı. Kocasının iş yerinde görmüş numarayı ondan aramış. Aldatmasından mı şüpheleniyo napıyosa. Yanlış çevirmiş onuda. Çok özür dilerim kusura bakmayın dedi.
ay buda başka bi cins herkesi buluyo demekkiAy ne manyaklar var iyi bari anlamis yanlis oldugunu ben kucuk oglumu dogum yapmistim hastaneden eve geldik birisi benim telefonuma kontor gondermis tanlislikla bir kiz aradi yanliskla gonderdim geri gonderirmisiniz dedi tamam dedim bu arada esim geri gondermeye calisiyor ben bebekle ugrasiyorum esim once yapamadi olmadi derken bir mesaj beddualar haram zikkim olsunlar esim bunu aradi sen ne hakla bize beddua ediyorsun manyakmisin gondermeye calisiyoruz esim lohusa yeni geldi eve dedi ondan sonra gonderdi kontoru sonra mesaj yazmis cok ozur dilerim ben yanlis anladim gondermeyeceginizi zannettim falan filan yani boyle manyaklar var canim maalesef
Dünden beri ishali durdu kusması da yok yüksek ageş iştahsızlık rota olabilir mi ki. doktor yine de antibiyotik başlıycam dedim. yarınn da başkente götürcem içim hiç rahat değilcanım rotaya ayrıca bakılıyo tahlil sonuçları yanındaysa bakılmış mı diye kontrol etsen gerçi bizim ateş kısa sürdü daha çok kusma ve ishaldi sorunumuz
valla manyak çok heran her yerde hele instagramda kaç kişi engelledim belli değil siz çocuğunuz üzerinden para kazanmaya çalışıyosunuz yazmıştı biri bana sanki resim başı para veriyolar hey allahım ya hala gülüyorum
bilmiyorum şimdi internette bi araştırayım. saol canımÇok geçmiş olsn. Acaba altıncı hastalık olabilir mi?
Çok uygunmuş. Polikinlikse eğer hiç kaçırma derim.
Geçenlerde bi numara sürekli beni aradı. Her seferinde aradığı kişinin ben olmadını anlattım ama azimle aramaya devam etti.En son numarayı eşime verdim artık eşim nasıl konuştuysa bidaha beni aramadı. Gerçekten manyak çok.
Canim kardesimin surekli alisveris yaptigi bir eczane var onun esi guzellik uzmaniymis guzellik salonu acacakmis o yuzden acilisa ozel 500 liraymis guvenmelimiyim acabaÇok geçmiş olsn. Acaba altıncı hastalık olabilir mi?
Çok uygunmuş. Polikinlikse eğer hiç kaçırma derim.
Geçenlerde bi numara sürekli beni aradı. Her seferinde aradığı kişinin ben olmadını anlattım ama azimle aramaya devam etti.En son numarayı eşime verdim artık eşim nasıl konuştuysa bidaha beni aramadı. Gerçekten manyak çok.
yok canım rotanın en belirgin özelliği ishal yanısıra kusma veya ateş olabiliyor inşallah yarın daha çok içine sinen düzgün bi doktora denk gelirsinDünden beri ishali durdu kusması da yok yüksek ageş iştahsızlık rota olabilir mi ki. doktor yine de antibiyotik başlıycam dedim. yarınn da başkente götürcem içim hiç rahat değil
Rota bazen hemen cikmayabiliyor tahlilde ishali devam ediyorsa tekrarlayın tahlili derim benYok tatilden sonra olmadı. rota benim de aklıma geldi ama tahlilde çıkardı diye düşündüm.
Çok şükür canım dünden beri ateşi hiç çıkmadı. Aren de hastaydı o nasil oldu?cnm çok geçmiş olsn emreye. Şimdi nasıl ateşi?
isimdeyimgucumdeyim gökçenin nasıl ateşi?
Buluşma yeriniz avrupa yakası dimi :)
Canim benim :/ çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl?sıvı kaybı var canım. ama ne serum ne ilaç verdiler. yok kan tahlili yok gaita kültürü şu bu derken bir haftadır calpol ve dolvenle idare ediyoruz. Sadece emiyo ama o kadar yorgunum ki sütüm kalmadı tüm gece ayakta sallıyorum. resmen kıvranıyo ağrıdan ama bişey yok diyolar. viraldir kendi kendine iyileşmesini bekliyceksin diyolar. bir lokmayesin diye kırk takla atıyoruz. dudakları kavruldu ateşten vücunda döküntüler oluştu. suyu çok seven suyu görünce çığlık çığlığa ağlıyo. insanın elinden hiç bişey gelmemesi çom kötü birşey
Bende kıl yumağı gibiyim :)Var benim genital çıktı yine hamilelikte ama o kadar abartı değil ben de ağdaya başladım ama iki ayda bir falan. Gerçi ben esmer olmama rağmen çok tüysüzüm
Manyağa bakAllahım sinirim bozuldu resmen. İnsanlar ne kadar terbiyesizleşti ya.
Demin tlfnum çaldı bilmediğim bi numara. Efendim dedim kimsiniz diyo. Siz kimi aradınız dedim. Birini söyledi tanımıyorum yanlış numara olmuş dedim. Bu numara bilmem kimindi dedi. Senelerdir bu numarayı kullanıyorum yanlış çrvirmişsinizdir iyi günler dedim. Seni savcıya vericem göreceksin günü dedi. İyi verin görüşürüz dedim kapatıcam. Kahpeden tutta demediği küfür kalmadı. Şok oldum resmen telefonda yüzüne kapattım.
Manyak mıdır nedir
Puhahaha manyak.mi biterTekrar aradı. Kocasının iş yerinde görmüş numarayı ondan aramış. Aldatmasından mı şüpheleniyo napıyosa. Yanlış çevirmiş onuda. Çok özür dilerim kusura bakmayın dedi.
Kaka takip o zaman :)kızlar gökçe ağzına bişey attı. Yakalayamadım. Parmağımı ağzına soktum çıkarmak için. Nasıl ısırdı anlatamam. Zor kurtardım. Çok acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?