2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay ordan ne paradı kazanılcak sanki marka falan tanıtıyosun. Şuursuz insanlar. İnsan azıcık tartar düşündüğünü mantık var mı diye

Tekrar aradı. Kocasının iş yerinde görmüş numarayı ondan aramış. Aldatmasından mı şüpheleniyo napıyosa. Yanlış çevirmiş onuda. Çok özür dilerim kusura bakmayın dedi.
Yanlışlıkta denk gele gele bana gelmiş

Ay ne manyaklar var iyi bari anlamis yanlis oldugunu ben kucuk oglumu dogum yapmistim hastaneden eve geldik birisi benim telefonuma kontor gondermis tanlislikla bir kiz aradi yanliskla gonderdim geri gonderirmisiniz dedi tamam dedim bu arada esim geri gondermeye calisiyor ben bebekle ugrasiyorum esim once yapamadi olmadi derken bir mesaj beddualar haram zikkim olsunlar esim bunu aradi sen ne hakla bize beddua ediyorsun manyakmisin gondermeye calisiyoruz esim lohusa yeni geldi eve dedi ondan sonra gonderdi kontoru sonra mesaj yazmis cok ozur dilerim ben yanlis anladim gondermeyeceginizi zannettim falan filan yani boyle manyaklar var canim maalesef

Çok geçmiş olsn. Acaba altıncı hastalık olabilir mi?

Çok uygunmuş. Polikinlikse eğer hiç kaçırma derim.

Geçenlerde bi numara sürekli beni aradı. Her seferinde aradığı kişinin ben olmadını anlattım ama azimle aramaya devam etti.En son numarayı eşime verdim artık eşim nasıl konuştuysa bidaha beni aramadı. Gerçekten manyak çok.

Ay ordan ne paradı kazanılcak sanki marka falan tanıtıyosun. Şuursuz insanlar. İnsan azıcık tartar düşündüğünü mantık var mı diye
aynen benim zaten kısıtlı vaktim bide ordan ticaret yapmaya kalksam sıyırırım heralde

hay allahım ya bi kaç gün sonra sen arasana kocası aldatmış mı gerçekten

ay buda başka bi cins herkesi buluyo demekki

Dünden beri ishali durdu kusması da yok yüksek ageş iştahsızlık rota olabilir mi ki. doktor yine de antibiyotik başlıycam dedim. yarınn da başkente götürcem içim hiç rahat değil

bilmiyorum şimdi internette bi araştırayım. saol canım

Canim kardesimin surekli alisveris yaptigi bir eczane var onun esi guzellik uzmaniymis guzellik salonu acacakmis o yuzden acilisa ozel 500 liraymis guvenmelimiyim acaba

Dünden beri ishali durdu kusması da yok yüksek ageş iştahsızlık rota olabilir mi ki. doktor yine de antibiyotik başlıycam dedim. yarınn da başkente götürcem içim hiç rahat değil
yok canım rotanın en belirgin özelliği ishal yanısıra kusma veya ateş olabiliyor inşallah yarın daha çok içine sinen düzgün bi doktora denk gelirsin

Canim benim :/ çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl?

Manyağa bak

@cann10 ben lazere gidiyorum kizim 7 aylikk olumca baslamistim cocuk dr una sormustum yaptir dedi kendi kadin dogum dr um baska hastaneye gittigi icin kendi dr uma soramadim kisin basladim 3.seansima temmuzun basinda gittim daha visey yok 20 gun sonra falan 4.senasima gidecem sutumde de azalma falan olmadi lazercimden 6 aylik olamdan once onermiyoz demisti
@yaz yagmuru fiyat bayagi iyi cok cok ucuz hatta killanmamakta elde degil cihaz lazer mi ipl mi cihazin kendisi de cok onemli ipl ise o lazer degil canim geri cikiyomus hele izmir gibi bi yerde cok dikkat etmen lazim cok cok bilindik yerler de bile sorun yasaniyo ayrica guzellik merkezini tavsiye etmem ya dr poliklinigi yada hastane de yaptirmani tavsiye ederim ben cunku sorun olunca bile bi ilgileniliyo guzellik merkezinde cogu memnun degil o yuzden benim gittigim hastane de tum vucut 1350 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…