Nice yillara canim:)Bugün benim doğum gunuuuummmmmm
mutlu sağlıklı uzun yıllar inş doğum günün kutlu olsun canımBugün benim doğum gunuuuummmmmm
Bugün benim doğum gunuuuummmmmm
Bir kaç bebişimiz var henüz yürümeyenArkadaşlar bebişi yürümeyen kaldı mı?
Ayy yavrum ya:)))Gökçe mağza vitrinlerinde duran hopinin toplarını vermiyorum diye vitrine yapışıp ağladıMağza çalışanları başımıza toplandı toplar hafif bişey olsa vereceklerdi ama ağır ve büyükler. Çok komikti ya.
Yürürken gezmekte çook zormuşEki Görüntüle 1636587
Çok geçmiş olsun size. İnşallah bian önce toparlanırsınızKizlar sagolun dun dr a goturmustum kaka tahlili istedi az once sonucu aldim rota virusu olmusnehir ilac verdi suda eriyen ates devam ediyo ibufen aldim bide calpolle fitil vardi calpolle donusumlu veririm ayrica ates cok duamuyo acile getirip igne yaptirirsiniz 10 15 gundur surundurur dedi ben bu arada rota asisini yaptirmamistim sizede bulasir dedi zaten dun sabahtan beri bende de ishal karin agrisi var
Oyyyy kuzum benim :) nasıl da ağlıyoGökçe mağza vitrinlerinde duran hopinin toplarını vermiyorum diye vitrine yapışıp ağladıMağza çalışanları başımıza toplandı toplar hafif bişey olsa vereceklerdi ama ağır ve büyükler. Çok komikti ya.
Nice güzel yıllara :)Bugün benim doğum gunuuuummmmmm
Sizede nice yıllara pufpuff :)CanıııımmmmmDoğum günün kutlu olsun..Sağlık,huzur,mutluluk ve gönlünden geçen herşey istediğin gibi olsun inşallah..Ailen ve tüm sevdiklerinle beraber nice güzel yıllara..
Ne çingen çıktı bunlar ya azad da oyuncakçılarun önünde kıyamet koparıyor eve eli boş dönemiyoruzGökçe mağza vitrinlerinde duran hopinin toplarını vermiyorum diye vitrine yapışıp ağladıMağza çalışanları başımıza toplandı toplar hafif bişey olsa vereceklerdi ama ağır ve büyükler. Çok komikti ya.
gaddar anne cocuk orda ağlıyo anası foto çekiyoGökçe mağza vitrinlerinde duran hopinin toplarını vermiyorum diye vitrine yapışıp ağladıMağza çalışanları başımıza toplandı toplar hafif bişey olsa vereceklerdi ama ağır ve büyükler. Çok komikti ya.
Serum iyi olmus canim hem sivi takviyesi olmustur insallah yukselmez bir dahaAksam acile gittik serum vurulduk atesi 39 a yulselmisti beklemeden gittim esim gelince serum bittikten sonra nehir hemen kendine geldi eve gelince keyfi yerindeydi kac gundur sarhos gibi geziyodu ortada insallah bidaha ates falan yukselmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?