ay cidden. Oyuncak istese içim yanmıcak bişeyler alır döneriz. Yapıştı cama ağladı öyleNe çingen çıktı bunlar ya azad da oyuncakçılarun önünde kıyamet koparıyor eve eli boş dönemiyoruz
ay napıyım o kadar komikti ki.resmen yapıştı cama. Başka bişeye ağlasa neyse ben nasıl vereyim o koca şeyigaddar anne cocuk orda ağlıyo anası foto çekiyo
Benin kizda tam cingen rezil efiyor her yerde bizi top Ister balin ister araba ister hatta avm.lerdeki akulu arabalara oturup saatlerce kalkmaz beter oldu iyice.Bebden baskasina gitmez bakici adaylarina aaaaaaa diyw bagieir yenek yemez.Ama hepsi bi yana cok tatli bi tek oradan kurtariyor zilli:)Ne çisterngen çıktı bunlar ya azad da oyuncakçılarun önünde kıyamet koparıyor eve eli boş dönemiyoruz
Iti bari kontrol altına almışsınız inşallah tekrarlamazAksam acile gittik serum vurulduk atesi 39 a yulselmisti beklemeden gittim esim gelince serum bittikten sonra nehir hemen kendine geldi eve gelince keyfi yerindeydi kac gundur sarhos gibi geziyodu ortada insallah bidaha ates falan yukselmez
hepinize teker teker teşekkür ederim iyiki varsinz.Sevdiklerinle nice seneler görürsün inşallah doğum günün kutlu olsun:)
pufpuff sizede nice mutlu seneler dilerim:)
Mutlu yıllar :) @pıfpuff size de mutlu seneler
Mutlu yıllar
Nice yillara canim:)
mutlu sağlıklı uzun yıllar inş doğum günün kutlu olsun canım
CanıııımmmmmDoğum günün kutlu olsun..Sağlık,huzur,mutluluk ve gönlünden geçen herşey istediğin gibi olsun inşallah..Ailen ve tüm sevdiklerinle beraber nice güzel yıllara..
@hiraysen mutlu yillar canim
@delimavi35 canim cok gecmis olsun cok uzuldum umarim biran once atlatir nehir
Nice güzel yıllara :)
saglik ocaginin hemsiresiyle yazistigimda bana adagidaki yaniti verdi. zaten bu asilar var neden var olanin icerigini degistirmeyip ayrica bir asi cikiyor ortaya.amac sadece maddiyart mi diye dusunmeden edemiyorum.Neden icine sinmedi
Aksam acile gittik serum vurulduk atesi 39 a yulselmisti beklemeden gittim esim gelince serum bittikten sonra nehir hemen kendine geldi eve gelince keyfi yerindeydi kac gundur sarhos gibi geziyodu ortada insallah bidaha ates falan yukselmez
ben aşıtı yaptırmaya gittiğimde hemşirede bu doktorlar hep acele ediyo falan filan dedi ona sorsam belkide yaptırma derdi bilmiyorum sormadımsaglik ocaginin hemsiresiyle yazistigimda bana adagidaki yaniti verdi. zaten bu asilar var neden var olanin icerigini degistirmeyip ayrica bir asi cikiyor ortaya.amac sadece maddiyart mi diye dusunmeden edemiyorum.
Bayılıyorum ordaki evlere :) hatta sanırım medcezirin çekimide tuzlada olmuştu.Bizim tuzla marinaya 10 dakika yürüme yolu canım. Sahile yakınız.
Mutlu yıllar.. Eşinle çocuklarınla nice senelere :) Ay sizin bide bugün evlilik yıldönümünüzdü dimi ?Bugün benim doğum gunuuuummmmmm
Çok sevindim düzelmesine. İnş. yükselmez bidaha.Aksam acile gittik serum vurulduk atesi 39 a yulselmisti beklemeden gittim esim gelince serum bittikten sonra nehir hemen kendine geldi eve gelince keyfi yerindeydi kac gundur sarhos gibi geziyodu ortada insallah bidaha ates falan yukselmez
Tesekurederm canm evlilik yldonumumuz de bu hafta ama ayni gün değil. Buarada cocuklarinla derken allahmi soyletti acaba :))Bayılıyorum ordaki evlere :) hatta sanırım medcezirin çekimide tuzlada olmuştu.
Mutlu yıllar.. Eşinle çocuklarınla nice senelere :) Ay sizin bide bugün evlilik yıldönümünüzdü dimi ?
Çok sevindim düzelmesine. İnş. yükselmez bidaha.
Sagol canim cevap icinsaglik ocaginin hemsiresiyle yazistigimda bana adagidaki yaniti verdi. zaten bu asilar var neden var olanin icerigini degistirmeyip ayrica bir asi cikiyor ortaya.amac sadece maddiyart mi diye dusunmeden edemiyorum.
Bulmuşlar hazır yapanı devam et derler tabi yap hemen bi toplantı çek kuranı ver gitsin boşver :)Ay kizlar yoneticilik hic bana gore degil 4. kata birisi tasiniyor ust katimdaki aradi asansoru kullanacaklar kapat diye kapattim tasinacak olanlar kapiya geldi üc kisi hafif esyalari koycaz acarmisiniz diye yasak biliyorsunuz dedim biz adam tuttuk zaten agir olanlari tasiyacaklar oyleydi boyleydi ben de actim en sonunda yok ya benim gibi net tavrini koyamayan bir insan yonetici olmamali birakcam aryik zaten kizima hamileligimden beri yapiyorum bikkinlik geldi insanlarla ugrasmak zor kurallari hatirlattiginda hemen kotu komsu oluyorsun asansorcusu gelir yok bakimi yok odemesi temizlikcisi gelir detetjani odemesi ilaclama olur memnun olmazlar bir daha gelsin derler yani 3 cocukla evimle ugrasmam yetiyor bana zaten bir de birakcam diyorum apartmandakiler biz memnunuz senden birakma kim yapacak yoneticilik diyorlar ben de siz yapcaniz diyorum gonullu olmadim zaten kura cekilmisti apartmanin talihlisi biz olduk
Offf allahım inşallah bişey olmazKizlar cok kotuyum Ece kucuk cengelli igne yuttu hastaneye gidiyoruz
allahım ya inşallah kapalıdır iğne. İyi haberlerini bekliyoruzKizlar cok kotuyum Ece kucuk cengelli igne yuttu hastaneye gidiyoruz
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canımKizlar cok kotuyum Ece kucuk cengelli igne yuttu hastaneye gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?