2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yok canim etiket onemli degilde benim ardayla otobuslerle karsiya gelmem cok zor
bu büyük buluşma sizin tarafta da olabilir ortak karar veririz

Canım geçmiş olsun bizim Ateş bi gün oldu ama kusma feciydi yemek yemeyince serum takıldı ishali bir hafta sürdü serumdan sonra toparlandı inşallah sizinde çabuk toparlar miranın aşısı vardı

yıldönümünüz kutlu olsun Canım nice güzel senelere

Bugün benim doğum gunuuuummmmmm
iyiki doğdun tatlım

Arkadaşlar bebişi yürümeyen kaldı mı?
biz varız >.<

Kizlar 3. Kez film cekildi simdi bekliyoruz filmi daha oncrkilerde gorunmedi ecenin durumu iyi keyifli cocuk cerrahisi bakacak son filme

Sen 3 cocukla bir de bunlarla mi ugrasiyorsun

Sagol canim bizde kusma hic olmadi ishal de asiri degidi ilk sira gunde iki uc kez ishal seklin de yapmisti ben de hatta dise yormustum persembe gecesi atesi birden yukseldi cuma hafif yine atesi gun icinde ikindi yine yukseldi dr a goturdum kaka tahlili istedi o Zaman ogrendim dun aksam seum taktirdim atesi dustu hemde dr sivi takviyesi almis olsun dedi ama gece atesi 39.3 yine yukseldi ilik dus aldirdik esimle fitil koyunca dustu atesi suan yok bizde cok yuksek ates oluyo o kadar

sagol CNm tesekkurederm

Kizlar cok kotuyum Ece kucuk cengelli igne yuttu hastaneye gidiyoruz
Geçmiş olsun cnm filmde ckmadi diyosn belki yutmamistr. Okuyunca çok kotu oldm insllh yutmamistr
sağol cnm

Kizlar eve geldik tam 5 kez film cekildi ciger mide bagirsak bakildi birsey yok kbb dr u bakti bir aletle bogazina goremedi yuttuysa eger bagirsana inmistir kakada cikar dediler ya da yutmadi dediler olay ise soyle oldu ben mutfakta corba yapiyordum Ece kasla goz arasi yatak odasina gitmis cekmecede cuzdanim vardi cuzdanin icinde bir tane ceyrek altin vardi onu almis abisi ceyregi almis agzindan igne var dedi ben elimi agzina soktum elime birsey deydi ve oksurerek yuttugunu dusundim ben igneyi gormedim ama agzinda birsey vardi ya yutmadi bilemiyorum kendi cocuk doktotumuzu aradim eger yutsaydi yuzde yuz metal filmde cikardi dedi en kotu ihtimallede kakasinda cikar yuttuysa dedi bogazi cok tahris olmus doktorumuz bepantenin ampulunu al bir tane kir bir cay bardagi suya karistir ara ara kasikla icir dedi haberler boyle Allah beterinden korusun

Bulmuşlar hazır yapanı devam et derler tabi yap hemen bi toplantı çek kuranı ver gitsin boşver :)

Sen 3 cocukla bir de bunlarla mi ugrasiyorsun
buda ayri dert hastaneye giderken komsunun biri aramis asansoru bozdular senin oglana asansoru ac diyorlar anahtari istiyorlar dedi cildirdim hemen acil toplanti yapip birakcam yeter ya iki gunlik dunyada benim ne gunahim var insanlarin kahrini cekiyorum birde aidatimi veriyorum yoneticilik yaparken bir kurus kârim yok bu iste

Kizlar cok kotuyum Ece kucuk cengelli igne yuttu hastaneye gidiyoruz

Cok gecmis olsun canim ins hic yutmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…