Aaa siz nie acıksınız canim? Tatil deilmi??Bizde açığız
Aslında bir yaşı geçtiler ya bal versen balgam söktürmez mi azıcık karabiberle. Çok geçmiş olsunYarın ardaya randevu aldık, bugün ilaçları son kez verdim ama balgamı ve burun akıntısı devam ediyor. İştah sıfır. 14 ay antibiyotik içmeyen çocuk son 1 aydır içi dışı antibiyotik ilaç oldu.
Canm noldu bulusmaniz nasil geçti@kmltm ve @Akaibu kızlar boşverin valla bunların hepsi kütük. Tersten de okusan düDen de okusan kütük kütüktür. Psikoloğun bana söylediği beklentiyi azalt ve rahat ol. Onlar öyle yapıyorsa siz de iş yetiştirmeyin. Kendinizi yırtsanızda siz sabahtan akşama kadar evde oturan kadınlarsınız erkeklerin gözünde. Benim eşim hesapta bakar çocuğa ama ya mama sandalyesine hapsedip baby tv açar kendisi balkona sigaraya çıkar sanki ben onu akıl edemem. Ya da aikabunun eşi gibi annesi diye diye peşinde gezer
İdari tatil olunca bazı servislerden bir kişi gidip çalışıyor. Bende malum o bazı yogun servislerde olduğumda yarın ise gidicem bendeAaa siz nie acıksınız canim? Tatil deilmi??
Güzeldi :)) L Lilium3 fazla kalamadı karşıya geçmesi gerekti. Benim canavar bi dk rahat vermedi gerçi ama güzeldi. Ördek kovaladılar mirayla beraber. @minnakkartal bol bol foto çekmeye çalıştı. Bu arada dünürcüm benim oğlan topiğin tüm kızlarıyla buluştu nerdeyse bilmem yani :)))Canm noldu bulusmaniz nasil geçti
zaten azaltmıştım ama insan arada el insaf diyo patlıyo yani.@kmltm ve @Akaibu kızlar boşverin valla bunların hepsi kütük. Tersten de okusan düDen de okusan kütük kütüktür. Psikoloğun bana söylediği beklentiyi azalt ve rahat ol. Onlar öyle yapıyorsa siz de iş yetiştirmeyin. Kendinizi yırtsanızda siz sabahtan akşama kadar evde oturan kadınlarsınız erkeklerin gözünde. Benim eşim hesapta bakar çocuğa ama ya mama sandalyesine hapsedip baby tv açar kendisi balkona sigaraya çıkar sanki ben onu akıl edemem. Ya da aikabunun eşi gibi annesi diye diye peşinde gezer
Sağol canım. Balı ıhlamurla denedim karabiberli olanı duydum ama denemeye cesaret edemedim. Tecrübesine güvendiğim bir arkadaşım terayağıyla pekmez ver dedi sabah denedim çocuk gözlerimin önünde gidiyordu pekmez genzini yaktı nefes alamadı ters çevirdim çıkarttı pekmezi nefes almaya başladı elim ayağım titredi. Bakalım yarın doktor ne diyecek.Aslında bir yaşı geçtiler ya bal versen balgam söktürmez mi azıcık karabiberle. Çok geçmiş olsun
Valla yine de güzeldi kahve bile içtikGüzeldi :)) L Lilium3 fazla kalamadı karşıya geçmesi gerekti. Benim canavar bi dk rahat vermedi gerçi ama güzeldi. Ördek kovaladılar mirayla beraber. @minnakkartal bol bol foto çekmeye çalıştı. Bu arada dünürcüm benim oğlan topiğin tüm kızlarıyla buluştu nerdeyse bilmem yani :)))
yaaa yarını mı beklicezz.Valla yine de güzeldi kahve bile içtikfotolarda benden beklenmeyen performans doğru düzgün bi kaç tane var yarın instagramda :))
Sağol canım valla azada rağmen güzeldi diyebiliyorsan çok onure oldum :))) ben de foto bekliyorummmmValla yine de güzeldi kahve bile içtikfotolarda benden beklenmeyen performans doğru düzgün bi kaç tane var yarın instagramda :))
Benimde çok hoşuma gidiyo cidden. Kitabını alacaktım ama d&r da yoktu. Bir sonraki kitap siparişinde internetten alıcam artık. Çok merak ediyorum kitabını. Okuyanlar çok beğenmişEn son arda bilgisayarın ekranını bozduktan sonra bugün tekrar bilgisayara kavuştum. Oyuncu anneyi instagramda takip ediyordum ama fazla paylaşımı yoktu ebebek anketinde en çok takip edilen anne olunca şaşırmıştım meğer paylaşımlarını daha çok facebook dan yapıyormuş. Çok içten yazıları var. Yaşayış tarzı da yazıya döküşü de çok ilgimi çekti 1 saattir okuyorum eşim benden sıkıldı uyumaya gitti
Kitap d&r da var demiş ama kalmamış mı acaba?Benimde çok hoşuma gidiyo cidden. Kitabını alacaktım ama d&r da yoktu. Bir sonraki kitap siparişinde internetten alıcam artık. Çok merak ediyorum kitabını. Okuyanlar çok beğenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?