2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@kmltm ve @Akaibu kızlar boşverin valla bunların hepsi kütük. Tersten de okusan düDen de okusan kütük kütüktür. Psikoloğun bana söylediği beklentiyi azalt ve rahat ol. Onlar öyle yapıyorsa siz de iş yetiştirmeyin. Kendinizi yırtsanızda siz sabahtan akşama kadar evde oturan kadınlarsınız erkeklerin gözünde. Benim eşim hesapta bakar çocuğa ama ya mama sandalyesine hapsedip baby tv açar kendisi balkona sigaraya çıkar sanki ben onu akıl edemem. Ya da aikabunun eşi gibi annesi diye diye peşinde gezer

Yarın ardaya randevu aldık, bugün ilaçları son kez verdim ama balgamı ve burun akıntısı devam ediyor. İştah sıfır. 14 ay antibiyotik içmeyen çocuk son 1 aydır içi dışı antibiyotik ilaç oldu.

Aslında bir yaşı geçtiler ya bal versen balgam söktürmez mi azıcık karabiberle. Çok geçmiş olsun

Canm noldu bulusmaniz nasil geçti

Canm noldu bulusmaniz nasil geçti
Güzeldi :)) L Lilium3 fazla kalamadı karşıya geçmesi gerekti. Benim canavar bi dk rahat vermedi gerçi ama güzeldi. Ördek kovaladılar mirayla beraber. @minnakkartal bol bol foto çekmeye çalıştı. Bu arada dünürcüm benim oğlan topiğin tüm kızlarıyla buluştu nerdeyse bilmem yani :)))

zaten azaltmıştım ama insan arada el insaf diyo patlıyo yani.

Aslında bir yaşı geçtiler ya bal versen balgam söktürmez mi azıcık karabiberle. Çok geçmiş olsun
Sağol canım. Balı ıhlamurla denedim karabiberli olanı duydum ama denemeye cesaret edemedim. Tecrübesine güvendiğim bir arkadaşım terayağıyla pekmez ver dedi sabah denedim çocuk gözlerimin önünde gidiyordu pekmez genzini yaktı nefes alamadı ters çevirdim çıkarttı pekmezi nefes almaya başladı elim ayağım titredi. Bakalım yarın doktor ne diyecek.

Valla yine de güzeldi kahve bile içtik fotolarda benden beklenmeyen performans doğru düzgün bi kaç tane var yarın instagramda :))

En son arda bilgisayarın ekranını bozduktan sonra bugün tekrar bilgisayara kavuştum. Oyuncu anneyi instagramda takip ediyordum ama fazla paylaşımı yoktu ebebek anketinde en çok takip edilen anne olunca şaşırmıştım meğer paylaşımlarını daha çok facebook dan yapıyormuş. Çok içten yazıları var. Yaşayış tarzı da yazıya döküşü de çok ilgimi çekti 1 saattir okuyorum eşim benden sıkıldı uyumaya gitti

Benimde çok hoşuma gidiyo cidden. Kitabını alacaktım ama d&r da yoktu. Bir sonraki kitap siparişinde internetten alıcam artık. Çok merak ediyorum kitabını. Okuyanlar çok beğenmiş

Oyuncu Anne

"Ben çok sinirli bir anneyim, çocuklarıma sık sık bağırıyorum, bazen vuruyorum, siz hiç sinirlenmiyor musunuz?"... Bu soruyu çok, çok, çok duyuyorum. Sorunun cevabı basit de diğer kabullenişi çok anlayamıyorum. Bu sinirli annelere birkaç sorum var:

Ben çok sinirli bir çalışanım, iş yerinde işler yolunda gitmeyince, müşterilere bağırıyorum, patronu azarlıyorum, mesai arkadaşlarımı itip kalıyorum diyebiliyor musunuz?

Ben çok sinirli bir arkadaşım, arkadaşlarım beni kızdırdıklarında onlara bağırırım, saçını çekerim, bi çimdik atarım bacağına diyebiliyor musunuz?

Ben çok sabırsız bir insanım, bankada, hastanede, postanede sıra beklerken tepem atıverir, bağırıveririm hemen diyebiliyor musunuz?

Kocanıza, akrabalarınıza, dostlarınıza, iş arkadaşlarınıza, eşinizin ailesine, konu komşuya da böyle misiniz? Hiç sanmam. Niye, çünkü o zaman sizden uzaklaşırlar, yalnız kalırsınız, işsiz kalırsınız, dostsuz kalırsınız. Peki çocuklar? Onlar çantada keklik mi? Bence hiç değil! Belki bedenen tepki veremezler, çekip gidemezler, sizden uzaklaşamazlar ama ruhen, kalben çekip giderler... Farkına bile varamazsınız... Çok sonra, yıllar sonra, acaba aramızdaki bu uçurumun sebebi ne diye sorarsınız? Aslında cevabını bilerek...

Kendi cevabımı vereyim. Evet bazen çok yoruluyorum, çok kızıyorum, çok bunalıyorum. Ama bazen... O bazenlerde uzak durmaya çalışıyorum, başka bir odaya gidip sakinleşiyorum, onların da bir gönlü olduğunu biliyor ve kırmamaya çalışıyorum. Bazen kontrolümü sağlayamıyorum, çok nadiren. Sesim yükseliyor ama hakaretle değil. Offff diyorum, offf, offff, offf... Sonra geçiyor. İtiraf ediyorum, bir kere gözüm döndü, o gün şifonyere vurdum, çocuklara vuramayacağıma göre, kaşınan avcuma bir hedef lazımdı, iki tokat çaktım şifonyere.

Sinirliyim ben, sabırsızım demekle olmuyor ki, hayat bizi böyle kabul etmiyor, çocuklar niye etsin? Çok çok dayanamadığınızda çakın şifonyere iki tane, belki iyi gelir. Gelmiyorsa bu memlekette bir sürü psikolog, psikiyatrist var, gidin anlatın derdinizi. Siz gitmezseniz, büyüyünce çocuklarınız daha büyük sıkıntılarla gidebilirler. Sonra bi inecekler çocukluğuna, a aaaa o da ne: sinirli ve sabırsız bir anne!

Benimde çok hoşuma gidiyo cidden. Kitabını alacaktım ama d&r da yoktu. Bir sonraki kitap siparişinde internetten alıcam artık. Çok merak ediyorum kitabını. Okuyanlar çok beğenmiş
Kitap d&r da var demiş ama kalmamış mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…