2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Betülde benim trncereye şeker döktüğümü görünce kavanoz için ağladı hepsini döktüm diye verdim meğer dibinde az şeker varmış her yere döktü

Acaba neden kırıldı o kaseler ala ala :)

Seni. Yüzünden ben de takibe başladım çok vaktim vardı ya bi de bunu sardım başıma ama baya enteresan hakikaten
Ayyy sorma bende fena kapildim okuyup duruyom is guc beni bekliyo

Bana.artik fake gibi geliyo ne.yalan soyleyim ama ne hikmetse birakamiyom.da konuyu 85.sayfadayim sona.dogru noluyo merak ettim

üff dayanamadım. İlk söylediğinde bakmıştım ama okumucam deyip kapattıydım iyice merak ettim. Gökçeyi uyutup okuycam hepsini
Merak etme bi kaptiriyon birakamiyon nehir.gec uyudu gece uyku akiyo gozumden buna.kaptirdim okuyom en son okurken uyumusum
Yorumlar cok acimasiz yaa yok hemen bosa at gitsin ama bence konu fakr
ne hamaratsiniz yahu benim kizim boyp degil ama pasakli olacak sanirim
Bizde.variz tek degilsiniz pasaklilik konusun da

Bana.artik fake gibi geliyo ne.yalan soyleyim ama ne hikmetse birakamiyom.da konuyu 85.sayfadayim sona.dogru noluyo merak ettim

aaa ben hiç fake diye düşünmedim valla..ya da çok profesyonel yalancı ama şu an olağanlaştı konu,durdu yani..çünkü konu sahibi çocuğunuda alıp başını dinlemek için tatile gitti..forumada çok girmeyecekmiş doğru karar vermek için..

Heyecanla okunan kitabın sonunu söyleyenler gibi hissettim kendimi

Biz de kavga ettik ckti gitti.temzlik yapiyorm emreye de o bakiyo bir saat surmustur anca.zaten her yer koli dip kose temizleyemiyorum supur sil falan.emre duayinca basladi soylenmeye ben de kizdm keyif mi yapiyorm gormuyomusn us yaptgmi diye.girdik birbirimize .isi varmis disarda beyefenedinin.iki haftadir izinli zaten.tasinma isleri yuzunden bir yere de gidemedik.gerginiz ikimiz de.ona kalsa da emre uyurken is yapcam.robotum ya ben dinlenmeye ihtiyac duymuyorum.valla o kadar biktim ki keske evlenmeseydim diyorumcok bunaltti beni cook

dayanamadım baştan sona hepsini okudum zaten başka işim yokmuş gibi. Ama bazı insanlar cidden çok acımasız

bu erkeklere çovuklarıyla vakit geçirmek niye angarya geliyo ya. Baba olmanın ne demek olduğunu cidden anlamıyolar.
Dün eşimin işten arkadaşı ve nişanlısıyla bi yerlerde oturduk. Aman boşverin gezin tadını çıkarın bu özgür halinizin dedim. gerçekten böyle olacağını bilsem evlenmezdim.
Ama işte aldık başımıza bi bela. Birde üstüne böyle çocuk yaptık kurtarmanın yoluna bakıcaz.

Benimkide bi ton laf ettim diye gelmiş eve. Yarım saat uyuyum sonra bi saat ilgilenirim çocukla işini hallet ozamana kadar diyo. Bi saatlik işim olsa ben çocuklada hallederim zaten. Zorla bakacaksan hiç bakma iş kalsın ben çocuğumla seve seve şlgilenşrim dedim.
İki gün sonra bayramda gömleğimi ütülemedin mi diye sorarken görücem ben onu.

Bizimde aramız kötü eşimle ama Allah var evde olduğu zaman gökçe ye bakar olda ben işimi yapayım dediğimde olmaz demez hiç. Aramız kötüyken bile olmaz demez hiç. Ve söylenmez bunun için

Bizimde aramız kötü eşimle ama Allah var evde olduğu zaman gökçe ye bakar olda ben işimi yapayım dediğimde olmaz demez hiç. Aramız kötüyken bile olmaz demez hiç. Ve söylenmez bunun için
Zaten olması gereken bu değil mi ya.
Eşim baksa bile mutlaka benim yanımda bakacak. Annesi bak napıyo. Hadi anneye gösterelim . Diyorum ben zaten tüm gün görüyorum bunları işimi bölmede halledeyim anlamıyo adam.
Ben banyoya giriyorum gözün çocukta olsun diyorum. Kapıya gelip kapıyı çalıyolar anne diye bağırıyolar. İnsana banyoda bile rahat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…