ben aldım ikisini de başlarım şimdi anneliğe çok içten bütün yaşadıklarımızı yazmış kadının bakış açısı çok güzel oyuncu anne de çok iyi bizim uygulamamız için içindekileri 3yaşı beklememiz lazım onu okumayı biraz askıya aldımBenimde çok hoşuma gidiyo cidden. Kitabını alacaktım ama d&r da yoktu. Bir sonraki kitap siparişinde internetten alıcam artık. Çok merak ediyorum kitabını. Okuyanlar çok beğenmiş
Bu yazısına koptum
Oyuncu Anne
Asansörde bir kadın gördüm. Üç tane çocuk yapmış, yaşları da yakın, ikiz midir üçüz müdür nedir... Ay o çocuklar çığlık çığlığa bindiler asansöre, kık kık kık her şeye gülüşmeler... Kadın "bi susun" demedi ya çocuklara! Tam ben kızayım demeye kalmadı yattı çocuklar yere. Ay pis yerler, o çocuklar üstüste boğuşuyor asansörde, anneeee sen de gel diyorlar daha! Utanmasa yatacak kadın yere... Daha da sırıta sırıta teşvik ediyor, "çok komiksiniz yaaa, gezdireyim mi asansörle biraz daha" diyor... Sonunda yaka paça indiler, kadın birer tekme attı kıçlarına, kikleye kikleye uzaklaştılar. Kimsin sen kadın dedim, ayyy bi baktım kendimmişim:) Bazen ben bile yadırgıyorum kendimi, o derece yani
Günaydın güzellikler, çocuk neşesi yağsın üstünüze...
bilmiyorum ki canım sordum ama elimizde yok dediler. Kalmamıştır muhtemelen.Bende başka bi yere bakmadım internetten alırım diyeKitap d&r da var demiş ama kalmamış mı acaba?
ay evet uzman. Böyle makale okuyomuş gibi falan değilde dertleşiyomuş gibi hissediyo insan. Durumu bi olay halinde değil de normal anlatıyo. İnsan rahatlıyo okurken.ben aldım ikisini de başlarım şimdi anneliğe çok içten bütün yaşadıklarımızı yazmış kadının bakış açısı çok güzel oyuncu anne de çok iyi bizim uygulamamız için içindekileri 3yaşı beklememiz lazım onu okumayı biraz askıya aldım
Başlarım şimdi anneliğe malesef bulunmuyo ya int alcaksınız yada getirtceksiniz ben inkilap kitabevine getirttim
Minnakın işi o benim de aklıma gelmezdi :))) bi dahakine artıkYaaa Ben varken hc aklimiza gelmedi foto neden bi tane bile cekmedik ki ;(
çok hoş ya.Bu yazısına koptum
Oyuncu Anne
Asansörde bir kadın gördüm. Üç tane çocuk yapmış, yaşları da yakın, ikiz midir üçüz müdür nedir... Ay o çocuklar çığlık çığlığa bindiler asansöre, kık kık kık her şeye gülüşmeler... Kadın "bi susun" demedi ya çocuklara! Tam ben kızayım demeye kalmadı yattı çocuklar yere. Ay pis yerler, o çocuklar üstüste boğuşuyor asansörde, anneeee sen de gel diyorlar daha! Utanmasa yatacak kadın yere... Daha da sırıta sırıta teşvik ediyor, "çok komiksiniz yaaa, gezdireyim mi asansörle biraz daha" diyor... Sonunda yaka paça indiler, kadın birer tekme attı kıçlarına, kikleye kikleye uzaklaştılar. Kimsin sen kadın dedim, ayyy bi baktım kendimmişim:) Bazen ben bile yadırgıyorum kendimi, o derece yani
Bende uzun zamandır facede takip ediyorum gerçekten çok güzel paylaşımları var.En son arda bilgisayarın ekranını bozduktan sonra bugün tekrar bilgisayara kavuştum. Oyuncu anneyi instagramda takip ediyordum ama fazla paylaşımı yoktu ebebek anketinde en çok takip edilen anne olunca şaşırmıştım meğer paylaşımlarını daha çok facebook dan yapıyormuş. Çok içten yazıları var. Yaşayış tarzı da yazıya döküşü de çok ilgimi çekti 1 saattir okuyorum eşim benden sıkıldı uyumaya gitti
ay cnm çok geçmiş olsun. Çok sevindim bişey çıkmamasına.Kizlar cok kotuyum Ece kucuk cengelli igne yuttu hastaneye gidiyoruz
ya ben kalkacağını hesaplayamadım park da çekeriz diye düşünmüştüm bi daakine prensesten başlarız çekimeYaaa Ben varken hc aklimiza gelmedi foto neden bi tane bile cekmedik ki ;(
ama bu çok iyi ya:)))Bu yazısına koptum
Oyuncu Anne
Bayram.dan sonra marmara parkta bulusuyoruz dünür haberin olaGüzeldi :)) @Lilium3 fazla kalamadı karşıya geçmesi gerekti. Benim canavar bi dk rahat vermedi gerçi ama güzeldi. Ördek kovaladılar mirayla beraber. @minnakkartal bol bol foto çekmeye çalıştı. Bu arada dünürcüm benim oğlan topiğin tüm kızlarıyla buluştu nerdeyse bilmem yani :)))
Dünür savaşları başladı kim kimin kızını oğlunu kapcak :)
Bayram.dan sonra marmara parkta bulusuyoruz dünür haberin ola
Sagol canimBende uzun zamandır facede takip ediyorum gerçekten çok güzel paylaşımları var.
ay cnm çok geçmiş olsun. Çok sevindim bişey çıkmamasına.
ben de bugun alisverise cikcam hava kapali cocuklarla ben gidecektim ama yagmura yakalanirim diye korktum esimle gitcez artikGünaydın annişler küçük hanım beni itiş tepiş uyandırdı şimdi de hiçbişi yok gibi tekrar uyudu bende denedim uyuyamadım dün de foto koyamadım eşim geç attı bilgisayara ordan telefon makineyle olunca uğraştırıcı oluyo ay bide bgn bayramlık almaya gidicem kuaföre gitmem lazım bakalım nası olcak mirakızla
Ayy maşallah azad nasıl da masum duruyo o yaramazliklari yapan o değil sanki:)Bunlar da bizim sıpalar. Kendi fotımuzu çekmeyi unutmuşuz :))) @minnakkartal
yesinler onları ya:)Bunlar da bizim sıpalar. Kendi fotımuzu çekmeyi unutmuşuz :))) @minnakkartal
çok uzak banaAnadolu yakasının suyu mu çıktı
tamam haberlesirz cnmBen ay sonu annemdeyim 2-3 gün. Duruşmalar var diye azadı annem babam bakacak. Haber veririm sana 29-30 Eylül ordayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?