2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eh iptal olurmu ki bak bakalım hemen bi araştır
açık bilete çevirebiliyosun ya da değişim oluyo.3. Gün giderken yer buldum ama eşimin dönüşüne pazara yer yok. Olanda sabah 6:30 da. Bende ayıp olur annemlere pazartesi sabah gitsen olmaz mı dedim. Zaten bayramdan bayrama gidiyo. Onda da 24 saat bile kalmazsa bozulurlar haklı olarak.
Neymiş gidergitmez işe gidecekmiş çok yorulur muş.1 saat 15 dklık tren yolculuğundan bahsediyoruz bu arada. Pazar akşam otobüsle dön diyorum. Otobüste uzun sürüyomuş.Bunla başladı iş büyüdü.
Bey efendi emir buyurdu sonrada kalmayacakmışım babamlarda. Onunla döncekmişim. Eğer bizi görmek istiyolarsa annemler gelecekmiş.
Oldu paşam dedim bende. Ona soracaktım sanki. Görür o bundan sonra iki güne bir annemlere gidelim ne zamandır gitmedik demeyi.
Bi sinirle aptal saptal konuşuyo. 5 dk sonrada pişman olmuş olacak ki benim dönüşü açığa alır mısın ben bi şrkilde dönerim diyo. Ne yapıyosan kendin yap dedim kapattım.
Durduk yere başıma iş aldım resmen.

Hani bayramları falan göstermek için takvime nokta koyarlar ya da kırmızı yazılır falan ya. Arife günü içinde nokta var tlfnda. Hep bu tlfnun yüzünden.

İki Bebenin bir fotosunu çekmek zormuş izninizle toplu buluşmada modeller üzerinde tek tek çalışmak istiyorum :)) ama tabi toplu bi kare almayı başarırsam artık instagramdaki adımı photobyky yaparım :p
Valla yapcaksanıx öyle bişey bi cafe falan bişey kapatalım balonlar toplar hep beraber oturur oynarız tabi ben gelebilirsem :) bişey değil adam telefonu bırak elinden diye söyleniyo ben telefondakilerle buluşmaya ist gidiyorum dersem boşarmı acaba beni :)

açık bilete çevirebiliyosun ya da değişim oluyo.3. Gün giderken yer buldum ama eşimin dönüşüne pazara yer yok. Olanda sabah 6:30 da. Bende ayıp olur annemlere pazartesi sabah gitsen olmaz mı dedim. Zaten bayramdan bayrama gidiyo. Onda da 24 saat bile kalmazsa bozulurlar haklı olarak.
Neymiş gidergitmez işe gidecekmiş çok yorulur muş.1 saat 15 dklık tren yolculuğundan bahsediyoruz bu arada. Pazar akşam otobüsle dön diyorum. Otobüste uzun sürüyomuş.Bunla başladı iş büyüdü.
Bey efendi emir buyurdu sonrada kalmayacakmışım babamlarda. Onunla döncekmişim. Eğer bizi görmek istiyolarsa annemler gelecekmiş.
Oldu paşam dedim bende. Ona soracaktım sanki. Görür o bundan sonra iki güne bir annemlere gidelim ne zamandır gitmedik demeyi.
Bi sinirle aptal saptal konuşuyo. 5 dk sonrada pişman olmuş olacak ki benim dönüşü açığa alır mısın ben bi şrkilde dönerim diyo. Ne yapıyosan kendin yap dedim kapattım.
Durduk yere başıma iş aldım resmen.

Hani bayramları falan göstermek için takvime nokta koyarlar ya da kırmızı yazılır falan ya. Arife günü içinde nokta var tlfnda. Hep bu tlfnun yüzünden.
Aman hepsi aynı bu adamların bıdı bıdı yapcak yer arıyolar boşver dönmesin trenle kalsın bilet elinde canın sıkıldı mı alır gidersin annene :)

Aman hepsi aynı bu adamların bıdı bıdı yapcak yer arıyolar boşver dönmesin trenle kalsın bilet elinde canın sıkıldı mı alır gidersin annene :)
işi gücü dırdır bi de kadınlara derler. Erkenden de geldi eve çocuğa anne dedirtmeye çalışıyo içerde.
Yemeğini verdim önüne çocuğa yedir ben banyoya gircem dedim. İtirazda edemedi. Biraz keyfini süreyim.

ne:KK57: bende bayramı yarın sanıyorum:KK57:
Bu sefer hızlı trenle gidelim ankaraya dedik. Eşim biletleri sen al internetten dedi. Ben o zaman bayramın 2. Gününe mi aldım. Eşimin dönüşünü de erkene almışım. Allah beni bildiği gibi yapsın. Kalmamıştırda kesin bilet çenesinden kurtulamam artık bu adamın
Yanliz degilmisimmmm hep tlfnun takvimi yüzünden oldu valla:))))
nice guzel yillara canim
Tesekkurederm CNm çok sagol
Yaaaa ven yine kacırdım yaaa :KK43:(. Bayramdan sonra marmarapark olursa bende gekirim bize 10 dk uzak sadece . Ne zaman giremesem şuraya bi organşzasyon oluyor :KK43:
takip et cnm ay sonunu

aboww kafan nerde kız dicem ama @Akaibu nunki daha fena bilette almış takvime baksanıza anacım ah ah

bizimde en büyük hobimiz pet şişeye doldurup mandalları boşaltıyo iki su alıyoruz biz 1 damacana boş oluyo işi abartıp boş damacanaya cubuk kraker diş fırçası mandal atmaya başladıkk bi de bu ars ne bulursa koltuğun arkasına atıyo
zaten hep o takvim yüzünden olduki. Bide dun eşime surat yaptm. Unuttu sandim o_O

Ya aslında ben büyük buluşmaya azadsız gelme taraftarıyım çünkü gerçekten masaya bi dk dahi oturamıyorum :KK43: o yüzden o karede muhtemelen azad olmaz ama yerini aren arkadaşına devretmiş olur :KK66:
Azadsiz sakin marmara parka gelme :mad:
@hiraysen sen demesen ne zaman farkedecektim kim bilir
iyiki yazmism ozaman yazarken de bnle dalga geçmezler insllh diyodm :KK71::-) NYSE insllh duzeltebilsin cnm

İste suclu takvim bugüne arife diyo
Screenshot_2015-09-22-15-55-07.webp

Yanliz degilmisimmmm hep tlfnun takvimi yüzünden oldu valla:))))

Tesekkurederm CNm çok sagol
takip et cnm ay sonunu

zaten hep o takvim yüzünden olduki. Bide dun eşime surat yaptm. Unuttu sandim o_O

Azadsiz sakin marmara parka gelme :mad:
iyiki yazmism ozaman yazarken de bnle dalga geçmezler insllh diyodm :KK71::-) NYSE insllh duzeltebilsin cnm
Mecburen Azadla geçicem çünkü hirayla bi tanışsınlar artık :))) ama uyku saatine falan denk gelsin de azıcık sakin olsun bari

Valla yapcaksanıx öyle bişey bi cafe falan bişey kapatalım balonlar toplar hep beraber oturur oynarız tabi ben gelebilirsem :) bişey değil adam telefonu bırak elinden diye söyleniyo ben telefondakilerle buluşmaya ist gidiyorum dersem boşarmı acaba beni :)
Ahaha çatlak başka bi bahaneyle gel :)) ben nası istersen öyle çekeyim yeterki gel

Bizimde henüz bi adayımız yok :) @kmltm doğacak kızı dışında :KK66:

Çoook tatlısınız ya. Aynı karede arenin de resmini istiyorummm :)

Ay insallah:)kiz olacagni bilsem yaparm hemen:cool::p

Valla @kmltm dünürcüğüm duymasın ama arenin asilliğine hayranım 2 numara olarak yedekte tutmak istiyorum :)

Ona ben de hayranim cok tarz:KK59: ama oyku emreyi sever hem kivir kivir saclari 7 tane de disi var:cool::KK70:

Ahaha çatlak başka bi bahaneyle gel :)) ben nası istersen öyle çekeyim yeterki gel
valla aslında bayram parasının üstüne biraz koyup ucuz bilet bulursam gelmek istiyorum bileti ablama aldırırım o da gelir :) h&m de kışlıklar çıkmış lcw den başka seçeneğimiz yok burda ne yazık ki bakalım bi konuşun ayarlayın da :)

Ona ben de hayranim cok tarz:KK59: ama oyku emreyi sever hem kivir kivir saclari 7 tane de disi var:cool::KK70:
eheheh emrenin de yeri ayrı tabikiii

valla aslında bayram parasının üstüne biraz koyup ucuz bilet bulursam gelmek istiyorum bileti ablama aldırırım o da gelir :) h&m de kışlıklar çıkmış lcw den başka seçeneğimiz yok burda ne yazık ki bakalım bi konuşun ayarlayın da :)

eheheh emrenin de yeri ayrı tabikiii
Hem de Emre kuyumcu :)) bırakırsan kapan çok olur :)) o değil de benimki hep buluşmalarda tek erkek ya :( herkesin kızı mı var yahu bi delikanlı çıkıp gelmedi :)))
Canım ne yaptın taşınma işini kolayladın mı? Eksik kalma buralardan zaten buluşmalardan eksik kalıyorsun :D valla gözüm arıyor seni şerif yokluğun belli oluyo

Canim kiz istiyorsan yumurtlamadan iki gun once iliski yumurtlama gunlerinde iliski olmayacak doktorum Eceye hamile kalmadan once benim yumurtlama gunumu hesapladi ondan iki gun onesini soyledi tabi hersey Allahtan inancim sonsuz ama onu da denedim ben ilerde ikinciyi dusunursen aklinda olsun

Hem de Emre kuyumcu :)) bırakırsan kapan çok olur :)) o değil de benimki hep buluşmalarda tek erkek ya :KK43: herkesin kızı mı var yahu bi delikanlı çıkıp gelmedi :)))
Canım ne yaptın taşınma işini kolayladın mı? Eksik kalma buralardan zaten buluşmalardan eksik kalıyorsun :KK70: valla gözüm arıyor seni şerif yokluğun belli oluyo
Biz variz:)

Canim kiz istiyorsan yumurtlamadan iki gun once iliski yumurtlama gunlerinde iliski olmayacak doktorum Eceye hamile kalmadan once benim yumurtlama gunumu hesapladi ondan iki gun onesini soyledi tabi hersey Allahtan inancim sonsuz ama onu da denedim ben ilerde ikinciyi dusunursen aklinda olsun
Aaaa ilk kez duydum

Back
X