açık bilete çevirebiliyosun ya da değişim oluyo.3. Gün giderken yer buldum ama eşimin dönüşüne pazara yer yok. Olanda sabah 6:30 da. Bende ayıp olur annemlere pazartesi sabah gitsen olmaz mı dedim. Zaten bayramdan bayrama gidiyo. Onda da 24 saat bile kalmazsa bozulurlar haklı olarak.Eh iptal olurmu ki bak bakalım hemen bi araştır
Neymiş gidergitmez işe gidecekmiş çok yorulur muş.1 saat 15 dklık tren yolculuğundan bahsediyoruz bu arada. Pazar akşam otobüsle dön diyorum. Otobüste uzun sürüyomuş.Bunla başladı iş büyüdü.
Bey efendi emir buyurdu sonrada kalmayacakmışım babamlarda. Onunla döncekmişim. Eğer bizi görmek istiyolarsa annemler gelecekmiş.
Oldu paşam dedim bende. Ona soracaktım sanki. Görür o bundan sonra iki güne bir annemlere gidelim ne zamandır gitmedik demeyi.
Bi sinirle aptal saptal konuşuyo. 5 dk sonrada pişman olmuş olacak ki benim dönüşü açığa alır mısın ben bi şrkilde dönerim diyo. Ne yapıyosan kendin yap dedim kapattım.
Durduk yere başıma iş aldım resmen.
Hani bayramları falan göstermek için takvime nokta koyarlar ya da kırmızı yazılır falan ya. Arife günü içinde nokta var tlfnda. Hep bu tlfnun yüzünden.