Soyle canim sperm 72 saat canli kaliyor vucutta erkek spermler daha hizli ama daha az canli kaliyor yumurtaya daha cabuk ulasiyorlar disi spermler ise daha yavas ama daha uzun canli kaliyor yumurtlamadan iki gun once iliskiye girildiginde erkek spermler hareket ediyor ilerliyor ama yumurta olmadigi icin oluyorlar yavas yavas ilerleyen disi spermler yumurtlama olunca yumurtaya ulasiyor ve dollenme gerceklesiyor birsey metoduydu bu unuttum adini simdi ben yumurtlamami takip ettim akinti artmasi ve kasigimda agrida oluyordu yumurtlamadan iki gun once iliski oldu bir de ondan daha once olmustu korunmadan onun disinda hep korunduk iki kez korunmasiz iliski oldu ve hamile kaldim doktor kesin bir yontem degil hersey Allahtan ama bunu dene demisti banaAaaa ilk kez duydum
Tamam canim koyarim resmi:)Hani foto:)
Aa bende ilk defa duydum bunu.Soyle canim sperm 72 saat canli kaliyor vucutta erkek spermler daha hizli ama daha az canli kaliyor yumurtaya daha cabuk ulasiyorlar disi spermler ise daha yavas ama daha uzun canli kaliyor yumurtlamadan iki gun once iliskiye girildiginde erkek spermler hareket ediyor ilerliyor ama yumurta olmadigi icin oluyorlar yavas yavas ilerleyen disi spermler yumurtlama olunca yumurtaya ulasiyor ve dollenme gerceklesiyor birsey metoduydu bu unuttum adini simdi ben yumurtlamami takip ettim akinti artmasi ve kasigimda agrida oluyordu yumurtlamadan iki gun once iliski oldu bir de ondan daha once olmustu korunmadan onun disinda hep korunduk iki kez korunmasiz iliski oldu ve hamile kaldim doktor kesin bir yontem degil hersey Allahtan ama bunu dene demisti bana
Bende kizimin olmasini cok istiyordum nerede anne kiz gorsem boyle alisveris yapiyorlar geziyorlar arkadas gibi cok hosuma gidiyordu kiz kiyafetlerine bakmadan gecmezdim ogullarimi cok seviyorum ama kiz annesi de olmak istiyordum o kadar sene sonra rahata kavustuktan sonra sirf kizim olsun diye goze aldim ama cok dua ettim sabah ezaninda dua ediyordum once saglikli ve hayirli bir evlat olsun ama bir de kizim olsun diyordum Allahima hep sukrediyorum dualarim kabul oldu Allah herkesin gonlune gore versin insallah canim dene tabi erkekte istersen tam tersi yumurtlama zamani iliski olacak fikrin degisirse egerAa bende ilk defa duydum bunu.
Şuan kesinlikle düşünmüyorum ama olursa ikinciyi düşünürsem o da kız olsun isterim. Sıpamın kız kardeşi olsun çok istiyorum.
Tabi erkek olursada çok sevinirim ama kız çocuklarını daha çok severim. Bunu deniycem mutlaka aklımın bi köşesine kazıdım.( eşime bahsetmicem kesinlikle tabi:))
Cok çıkılır rabbim sağlıkla ve ağız tadıyla giymeyi nasip etsin tokalarda yikiliyor bu arada:)Eki Görüntüle 1638448 Eki Görüntüle 1638449 Eki Görüntüle 1638450 Eki Görüntüle 1638451 bunlari aldim kizlar spor takiliyoruz bu bayram bayramliklari pantolon badi yelek 3 lu takim en son resim esofman takimi aldim mevsimlik bundan daha cok ihtiyacimiz var aslinda gecen senekiler kuculdu
Allah gonlune gore versin canim insallah Umut un bir kizkardesi olurBende bir kız çocuğum olsun çok isterim ama benim yumurta takibi falan yapmam çoook zor zamanı belli olmuyorama allahtan umut kesilme demi
Amin canim cok tesekkur ederimCok çıkılır rabbim sağlıkla ve ağız tadıyla giymeyi nasip etsin tokalarda yikiliyor bu arada:)
İnsallah canımAllah gonlune gore versin canim insallah Umut un bir kizkardesi olur
İnsallah tutar iki tel sacini bu tokalar:))Cok çıkılır rabbim sağlıkla ve ağız tadıyla giymeyi nasip etsin tokalarda yikiliyor bu arada:)
ay cok güzeller bende ayakkabı aldım tayt falan bayramlık değil ama ihtiyacımız vardı sen nerden aldınEki Görüntüle 1638448 Eki Görüntüle 1638449 Eki Görüntüle 1638450 Eki Görüntüle 1638451 bunlari aldim kizlar spor takiliyoruz bu bayram bayramliklari pantolon badi yelek 3 lu takim en son resim esofman takimi aldim mevsimlik bundan daha cok ihtiyacimiz var aslinda gecen senekiler kuculdu
Tesekkur ederım amin sizinde bayramlığınız hayal edıyorum çok yakışacak tam adam gibi olur iyi günlerde giysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?