2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aaaa ilk kez duydum
Soyle canim sperm 72 saat canli kaliyor vucutta erkek spermler daha hizli ama daha az canli kaliyor yumurtaya daha cabuk ulasiyorlar disi spermler ise daha yavas ama daha uzun canli kaliyor yumurtlamadan iki gun once iliskiye girildiginde erkek spermler hareket ediyor ilerliyor ama yumurta olmadigi icin oluyorlar yavas yavas ilerleyen disi spermler yumurtlama olunca yumurtaya ulasiyor ve dollenme gerceklesiyor birsey metoduydu bu unuttum adini simdi ben yumurtlamami takip ettim akinti artmasi ve kasigimda agrida oluyordu yumurtlamadan iki gun once iliski oldu bir de ondan daha once olmustu korunmadan onun disinda hep korunduk iki kez korunmasiz iliski oldu ve hamile kaldim doktor kesin bir yontem degil hersey Allahtan ama bunu dene demisti bana

Soyle canim sperm 72 saat canli kaliyor vucutta erkek spermler daha hizli ama daha az canli kaliyor yumurtaya daha cabuk ulasiyorlar disi spermler ise daha yavas ama daha uzun canli kaliyor yumurtlamadan iki gun once iliskiye girildiginde erkek spermler hareket ediyor ilerliyor ama yumurta olmadigi icin oluyorlar yavas yavas ilerleyen disi spermler yumurtlama olunca yumurtaya ulasiyor ve dollenme gerceklesiyor birsey metoduydu bu unuttum adini simdi ben yumurtlamami takip ettim akinti artmasi ve kasigimda agrida oluyordu yumurtlamadan iki gun once iliski oldu bir de ondan daha once olmustu korunmadan onun disinda hep korunduk iki kez korunmasiz iliski oldu ve hamile kaldim doktor kesin bir yontem degil hersey Allahtan ama bunu dene demisti bana
Aa bende ilk defa duydum bunu.
Şuan kesinlikle düşünmüyorum ama olursa ikinciyi düşünürsem o da kız olsun isterim. Sıpamın kız kardeşi olsun çok istiyorum.
Tabi erkek olursada çok sevinirim ama kız çocuklarını daha çok severim. Bunu deniycem mutlaka aklımın bi köşesine kazıdım.( eşime bahsetmicem kesinlikle tabi:))

Aa bende ilk defa duydum bunu.
Şuan kesinlikle düşünmüyorum ama olursa ikinciyi düşünürsem o da kız olsun isterim. Sıpamın kız kardeşi olsun çok istiyorum.
Tabi erkek olursada çok sevinirim ama kız çocuklarını daha çok severim. Bunu deniycem mutlaka aklımın bi köşesine kazıdım.( eşime bahsetmicem kesinlikle tabi:))
Bende kizimin olmasini cok istiyordum nerede anne kiz gorsem boyle alisveris yapiyorlar geziyorlar arkadas gibi cok hosuma gidiyordu kiz kiyafetlerine bakmadan gecmezdim ogullarimi cok seviyorum ama kiz annesi de olmak istiyordum o kadar sene sonra rahata kavustuktan sonra sirf kizim olsun diye goze aldim ama cok dua ettim sabah ezaninda dua ediyordum once saglikli ve hayirli bir evlat olsun ama bir de kizim olsun diyordum Allahima hep sukrediyorum dualarim kabul oldu Allah herkesin gonlune gore versin insallah canim dene tabi erkekte istersen tam tersi yumurtlama zamani iliski olacak fikrin degisirse eger

IMG_20150922_191501.webp IMG_20150922_191442.webp IMG_20150922_191537.webp IMG_20150922_191636.webp bunlari aldim kizlar spor takiliyoruz bu bayram bayramliklari pantolon badi yelek 3 lu takim en son resim esofman takimi aldim mevsimlik bundan daha cok ihtiyacimiz var aslinda gecen senekiler kuculdu

Hayırlı akşamlar herkese nasılsınız özledim sizi beni merak eden olmamış olsun bebişler iyidir inşaallah son bir aydır çok sıkıntılı bir süreç yaşadım halada yaşıyorum işin içinden çıkamıyorum inşaallah rabbim bir kapı açar oğlumda yürüdü bir ay oldu dişler durmadan gelıyor geceler çok ağlamaklı geciyor acaba kaç dişle final yapıcaz biliyormusunuz

Back
X