2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Deli sıcak..felaket..buharlaşacağız valla..bari 2-3 kilo versem,onlar buharlaşsa dicem ama imkansız..ara vermeden hababam bişeyler yiyoruz buraya her geldiğimizde,hep 2-3 kilo alıp dönüyoruz.. :mad:

"Bir arkadaşa bakıp çıkcam" diyip oraya giren,bidaha kurtulamıyor :KK31:
Yok canim bu serinlemis hali sen buharlasacak havayi gormedin iyiki de gormedin. Asiri derecede sicak olur buralar

Bugünün gunaydinida benden olsun yarin bayram daha bayram temizligi yapamadim simdi baslicam isi olmayan varsa bana gelsin azcik yardim etsin olmazmi :KK66:
Dün evi süpürürp sildim bugün cam silip toz alıyom allahtan betül uyuyo uyanmadan yaparsam ne mutlu işin bitince sen bana gel olur mu yardıma :KK50:

Bende gece yarisina kadar ütü yaptım hatta delimaviyle konuşurken bir yandan da ütü yaptım benim evde ütü çok oluyor ama kış gelince biraz azalıyor neyseki eşim çok gömlek gitmiyor kışın yazın gömlek tişört utule utule bitmiyor bugün de evde temizlik yapcam kalanında yarın eşim kurban kesmeye gidince halletcem

Kızlar gece o kadar derin uyuyorum ki ben yatarken kızım yatağında uyuyor onun yatağı bizim yatağın yanında sabah bir kalkiyorum kızım aramızda ne zaman aldım nasıl aldım hiç hatırlamıyorum ama her sabah yanımızda oluyor o_O
Bende de çok oluyor ne ara alıyorum yada o ne ara geliyor hiç fark etmiyorum uyandığımda bir bakıyorum umut yanımda

Kizlar bu arada aksam ustu cengelli igneyi buldum salonda koltugun yanina dusmus derin bir nefes aldim Allah bir daha yasatmasin

Aaaa harika çok sevindim yaaa,Allah korumuş kuzucuğu..şükür

Yok canim bu serinlemis hali sen buharlasacak havayi gormedin iyiki de gormedin. Asiri derecede sicak olur buralar

Evet canım,kayınvalidemlerde "bu iyi hâli" diyor..o çok sıcaklar zamanına hiç denk gelmedik daha amaaaan eksik kalsın zaten,çocukla çok zor..Artık hava mı çarptı noldu bilmem bu sabah ateşli olarak uyandı Efe..dolayısıyla da çok mızmız..Calpol verdim,uyutuyorum şimdi..

Bende de çok oluyor ne ara alıyorum yada o ne ara geliyor hiç fark etmiyorum uyandığımda bir bakıyorum umut yanımda
Hep yorgunluktan canim:(

Evet canım,kayınvalidemlerde "bu iyi hâli" diyor..o çok sıcaklar zamanına hiç denk gelmedik daha amaaaan eksik kalsın zaten,çocukla çok zor..Artık hava mı çarptı noldu bilmem bu sabah ateşli olarak uyandı Efe..dolayısıyla da çok mızmız..Calpol verdim,uyutuyorum şimdi..
bende rahatladı canim çok sukur içimde şüphe kalmadı Efeye de geçmiş olsun havami çarptı acaba

Kızlar bu kız çok kokos dün aldığım ayakkabıyı sabah kalktığında giymek istedi giydirdim kaç saattir ayağında cikarttirmiyor cirt ciirtini elleyince bile kıyamet kopuyor az önce dolabını açtım giysilerini gösterdim dolabı kapatınca yine ağlamaya başladı giyecekmis zor unutturdum

bende rahatladı canim çok sukur içimde şüphe kalmadı Efeye de geçmiş olsun havami çarptı acaba

ben öyle düşünüyorum..çünkü İstanbul'da geceleri artık ince uzun kollularla yatmaya başlamıştı Efe burda sil baştan çıtçıtlı kolsuzlara geçtik,yinede nem çok ve klima var evlerde,klimasız durulmuyor..gerçi dişte olabilir ama bilmiyorum..

Kızlar bu kız çok kokos dün aldığım ayakkabıyı sabah kalktığında giymek istedi giydirdim kaç saattir ayağında cikarttirmiyor cirt ciirtini elleyince bile kıyamet kopuyor az önce dolabını açtım giysilerini gösterdim dolabı kapatınca yine ağlamaya başladı giyecekmis zor unutturdum

Akaah aah bu kızlar hep böyle olıyor ne güzel :KK51:

Benimde kv kirmizi beyaz volerolu vi elbise almis bqyramlik giydirdim bi mutlu oldu ustune bakiyo guluyo etegini salliyo ordan oraya kosuyo cikarincada agliyo biciriklar herseyide biliyor

Gecmis olsun canim herseyi dise bagladigimizdan belki buda distendir ;)

Bende annemdeyim benim koca çalıştığı için buraları geziyorum önce sonra eve dönüyoz akşam annemlerle bana da gelen giden olmaz o yüzden yapmıyorum dip köşe temizlik

ben öyle düşünüyorum..çünkü İstanbul'da geceleri artık ince uzun kollularla yatmaya başlamıştı Efe burda sil baştan çıtçıtlı kolsuzlara geçtik,yinede nem çok ve klima var evlerde,klimasız durulmuyor..gerçi dişte olabilir ama bilmiyorum..

Akaah aah bu kızlar hep böyle olıyor ne güzel :KK51:
Adana ya gittin demi canim o kadar sicakmi hala orası İzmir de serinledi biraz geceleri cami kapatiyorum artık ben sabaha karşı üsütüyor hava gunduzde eskisi kadar sıcak degil

20150923_132113.webp
buda bizim bayramligimiz

Back
X