- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
hayırlısı olsun inşallah bende 2017 annesi olmak istiyorum ama hangi aya denk gelir bilemicemmerhaba kızlar,
uzuuun zamandır yazmıyorum bende. açıkcası çok vakit de bulamadım. :)) bebekle birlikte kayboldum gittim günlerin içinde.
benim yazdığım zamanlardan sonra epey yeni arkadaşlar gelmiş buraya. çok da güzel kaynaşmışsınız.
dün gece hakseverin yazısınına denk geldim bende. ağla ağla bittim. allah sabır versin.
bu arada azerikız da hamileymiş, bir prensesi olacakmış. çok harika bir haber. bizde denemelere başladık 2. için bakalım ne olacak bu ay.
bu arada hakkikatten bizim topik en samimi topikmiş. dün 2016 haziran annelerine bişeyler yazdım ama henüz bi iletişim yok. biz 2014 haziran annleri böyle değildik. herkes bir anda kaynaşmıştı. bu arada eğer hamileysem yine haziran annesi olacağım :)) kısmet işte.

bende çaya da kahveye de şeker kullanmam hele çay da çok daha acayip geliyorBen alirim sade kahve :) hemde cok severim normal de seker kullanmam caya kahveye sevmem de kasigin ucu degse serbet gibi felir bana
yani @oslew cim bana da uyar sade kahve ellerin dert görmesin :)