2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Dün mak. çamaşır attım hassas programda yıkacanak şeyleri. Çalıştırmadan bi etrafa bakayım dedim çamaşır kalmış mı diye. Ben daha içeri gitmeden baktım mak. ses geliyor. Aren yünlülere ayarlayıp bide başlat düğmesine basmış. Hemen kapatıp kapagını açayım dedim nasıl panik yaptıysam mak. kapağını kırdım. Kilitli halde kaldı. Bugün servis geldi parça değişecek dedi. İdareten kapağı açıp kapatabiliyorum Allahtan. Kendileriyle beraber yaramazlıklarıda büyüyor.

Benim cadı da aynı ses cıkıyo diye düğmesine basıyo ne bulursa makinenin içine dolduruyo :)

benim üzerime yürüyen kadında şöförün annesiydi:) şöför direk geçmiş olsun diyip babamın elini sıkmıştı annesine sen arabaya git diyip.
Arabayı da bi gün alıp tatile yola çıkmışlar meğer. Yollarından etmiştim adamları. Otoyoldaydık bi de.

Kızlar bu blw bana göre değil ya. Kaç gündür her yerden omlet temizliyorum. Aranızda uygulayan var mı. Her öğünden sonra banyo yaptırmak zorunda kalıyorum
aynen bana görede değil. Sırf bunun için bi kaç tane örtü aldım onları seriyorum. Onlarıda yıka yıka bıktım. Zaten yemiyoda dağıtıp kalkıyo. İşine geleni yiyo sadece. Bakalım nereye kadar gitcek
beyaz eşyalara hepsi çok meraklı ya. Gökçe kaç kere yıkadığım bulaşıkları boşaltamadan tekrar çalıştırdı makinayı. Fırının ayarını sona getirip yemeğimi yaktı. Allahtan çam. Mak banyoda ona pek ulaşamıyo.
Sizinde kötü olmuş cidden :)

@Akaibu hospital prof ortopedi den randevu aldik sayilir carsambaya. Haftaya veriyorlardi ama bi tanidik bu carsambaya yardimci olup yer ayirdi. Kizimi goturcez ayagina bakilacak.
İyi yapmışsın canım için rahatlasın.
Bizde haftaya gökçeyi götürcez kendimde bi muayene olcam bakalım umarım. Çocuk doktoru içime siner de oraya devm ederiz

Bende 18 yasimda aldim 2 yil once ogrenmeye calisirken kaza yaptim arabayi duvara vurdum. Biraz hasar oldu tabi bu dahada binmedim korktum. Esimde kaza yaparsan olursun diye vermek istemiyor bu yil sattik
Ay eşimde bana bu yaşta dul kalamam. Çocukla beni alanda olmaz artık. Sen nereye gideceksen söyle yeter ben götüreyim diyip duruyo. Ne zaman araba konusu geçse. İnsan azıcık güven verici konuşur.adımız çıkmış resmen

Kizlar sizinde bebisleriniz parmak ucundami yuruyor beyza ilk basta duz basiyordu birden bire parmak ucunda yurumeye basladi arada unutup duz basiyo ama genelde parmak ucu

yürüteç kullanmış mıydınız canım?genelde o yzden oluyormuş ya..

Beyzada yurutece bindi ama ilk yurumeye basladiginda tam basiyordu yeni yeni parmak uvunda yurumeye basladi

Kullandim canim 2 ay kadar 8 aylikken siralamaya basladi yuruteci kaldirdik 1 yasinda yurumeye basladi hic boyle yurumuyordu yeni yeni parmak ucunda yurumeye basladi bazen unutup tam basiyo ama donra yine parmak ucu
yürüteç kullanmış mıydınız canım?genelde o yzden oluyormuş ya..

Kizlar bakicilariniza ne kadar oduyorsunuz yani 8 de cikip 3 bucuk gibi donucem ne kadar vermeliyim. biliyorum her yerde farkli ama hak gecmemesi acisindan nasil bi hesaplama yapmaliyim

Kullandim canim 2 ay kadar 8 aylikken siralamaya basladi yuruteci kaldirdik 1 yasinda yurumeye basladi hic boyle yurumuyordu yeni yeni parmak ucunda yurumeye basladi bazen unutup tam basiyo ama donra yine parmak ucu
Bence yeni bişey keşfettiği içindir o zamanla unutur ayakkabıyla da yapıyo mu yapmıyosa bi süre evde ayakkabı giydir olmazsa

yemiyor yese temizlerim işi gücü saçına başına yerlere yedirmek. Aç kalıyor gibi geliyor. benim elimden de yemiyor kendi yemek istediği için

Bizim bi arkadaşın kızıda öyle yürüyo. Hiç yalpalamadan yürüyünce şalırmıştım. Bizim ki daha düz basıp yürüyemiyo. Senin kız resmen bale yapıyo demiştim :))
Doktor bırakır zamanla önemli bişey değil demiş onlara

Kızlar bu blw bana göre değil ya. Kaç gündür her yerden omlet temizliyorum. Aranızda uygulayan var mı. Her öğünden sonra banyo yaptırmak zorunda kalıyorum
Ben herşeyi vermiyorum. Ama elma armut gibi sert meyveleri veriyorum eline salatalık havuç gibi sebzeleri kendisi yiyor. Onları da mama sandalyesine oturtup altına örtü sererek veriyorum. Mama sandalyesi dışında yemek yememesi gerektiğini öğrensin diye hiç ayakta ya da koltukta yerde vs yemek yedirmemeye çalışıyorum. Onun dışında çatal kullanması gerektiğinde yanında durarak kendi yemesine izin veriyorum.

Bizim çamaşır banyoda ama bulaşık makinesi direk elinin altında kafasına göre dolu boş çalıştırıyor :/ bi de damacana pompasına yüklenmeye başladı su akıtıyor her yere onu Nasıl yapıcam bilemiyorum. Ya pompayı damacanadan çıkarıp kaçırıyor ya da basıp su akıtıyor

Bence yeni bişey keşfettiği içindir o zamanla unutur ayakkabıyla da yapıyo mu yapmıyosa bi süre evde ayakkabı giydir olmazsa
Ayakkabiyla pek yapamiyo canim ama lcw babam almisti ayakkabisini ortopedik olup olmadigindan emin degilim ev icin ortopedik ayakkabi alayim belki duzelir

Valla aynı betüş :)

Pompanın ucunu yukarı doğru çevir o zaman bassa da akıtmaz öykü de başladı yüklenmeye ama gücü yetmiyo daha bizim pomps kilitlilerden çevirerek takılıyo istersen öyle bişey bak bi de

Haziran annesi olmadan hangi ayda olursa olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…