Benim cadı da aynı ses cıkıyo diye düğmesine basıyo ne bulursa makinenin içine dolduruyo :)Dün mak. çamaşır attım hassas programda yıkacanak şeyleri. Çalıştırmadan bi etrafa bakayım dedim çamaşır kalmış mı diye. Ben daha içeri gitmeden baktım mak. ses geliyor. Aren yünlülere ayarlayıp bide başlat düğmesine basmış. Hemen kapatıp kapagını açayım dedim nasıl panik yaptıysam mak. kapağını kırdım. Kilitli halde kaldı. Bugün servis geldi parça değişecek dedi. İdareten kapağı açıp kapatabiliyorum Allahtan. Kendileriyle beraber yaramazlıklarıda büyüyor.
benim üzerime yürüyen kadında şöförün annesiydi:) şöför direk geçmiş olsun diyip babamın elini sıkmıştı annesine sen arabaya git diyip.Benim ilk kazada da daha 6 aylık sıfır arabayla arkadan vurdum aynen dediğin gibi kadın indi nasıl bağırınıyo ama o şöfor değil annesiymiş şöfor genç delikanlı bendrn çok tırsmıştı polisle bile konuşamadı ben anlatmıştım yıl 2008 filandı heralde
aynen bana görede değil. Sırf bunun için bi kaç tane örtü aldım onları seriyorum. Onlarıda yıka yıka bıktım. Zaten yemiyoda dağıtıp kalkıyo. İşine geleni yiyo sadece. Bakalım nereye kadar gitcekKızlar bu blw bana göre değil ya. Kaç gündür her yerden omlet temizliyorum. Aranızda uygulayan var mı. Her öğünden sonra banyo yaptırmak zorunda kalıyorum
beyaz eşyalara hepsi çok meraklı ya. Gökçe kaç kere yıkadığım bulaşıkları boşaltamadan tekrar çalıştırdı makinayı. Fırının ayarını sona getirip yemeğimi yaktı. Allahtan çam. Mak banyoda ona pek ulaşamıyo.Dün mak. çamaşır attım hassas programda yıkacanak şeyleri. Çalıştırmadan bi etrafa bakayım dedim çamaşır kalmış mı diye. Ben daha içeri gitmeden baktım mak. ses geliyor. Aren yünlülere ayarlayıp bide başlat düğmesine basmış. Hemen kapatıp kapagını açayım dedim nasıl panik yaptıysam mak. kapağını kırdım. Kilitli halde kaldı. Bugün servis geldi parça değişecek dedi. İdareten kapağı açıp kapatabiliyorum Allahtan. Kendileriyle beraber yaramazlıklarıda büyüyor.
İyi yapmışsın canım için rahatlasın.@Akaibu hospital prof ortopedi den randevu aldik sayilir carsambaya. Haftaya veriyorlardi ama bi tanidik bu carsambaya yardimci olup yer ayirdi. Kizimi goturcez ayagina bakilacak.
Ay eşimde bana bu yaşta dul kalamam. Çocukla beni alanda olmaz artık. Sen nereye gideceksen söyle yeter ben götüreyim diyip duruyo. Ne zaman araba konusu geçse.Bende 18 yasimda aldim 2 yil once ogrenmeye calisirken kaza yaptim arabayi duvara vurdum. Biraz hasar oldu tabi bu dahada binmedim korktum. Esimde kaza yaparsan olursun diye vermek istemiyor bu yil sattik
Kizlar sizinde bebisleriniz parmak ucundami yuruyor beyza ilk basta duz basiyordu birden bire parmak ucunda yurumeye basladi arada unutup duz basiyo ama genelde parmak ucu
Beyzada yurutece bindi ama ilk yurumeye basladiginda tam basiyordu yeni yeni parmak uvunda yurumeye basladiBizde oyle bi problem olmadi sukur hep ayaklarini yere basarak yurudu nehir yurutec kullananlar da oyle parmak ucuna basarak yurrume daha cok goruluyo diyolar ben inanmadim nehiri de yurutece kouyordum ama asiri saatlerce degil sonucta her bebek farkli oluyi
yürüteç kullanmış mıydınız canım?genelde o yzden oluyormuş ya..
Bence yeni bişey keşfettiği içindir o zamanla unutur ayakkabıyla da yapıyo mu yapmıyosa bi süre evde ayakkabı giydir olmazsaKullandim canim 2 ay kadar 8 aylikken siralamaya basladi yuruteci kaldirdik 1 yasinda yurumeye basladi hic boyle yurumuyordu yeni yeni parmak ucunda yurumeye basladi bazen unutup tam basiyo ama donra yine parmak ucu
Bizim bi arkadaşın kızıda öyle yürüyo. Hiç yalpalamadan yürüyünce şalırmıştım. Bizim ki daha düz basıp yürüyemiyo. Senin kız resmen bale yapıyo demiştim :))Kullandim canim 2 ay kadar 8 aylikken siralamaya basladi yuruteci kaldirdik 1 yasinda yurumeye basladi hic boyle yurumuyordu yeni yeni parmak ucunda yurumeye basladi bazen unutup tam basiyo ama donra yine parmak ucu
Ben herşeyi vermiyorum. Ama elma armut gibi sert meyveleri veriyorum eline salatalık havuç gibi sebzeleri kendisi yiyor. Onları da mama sandalyesine oturtup altına örtü sererek veriyorum. Mama sandalyesi dışında yemek yememesi gerektiğini öğrensin diye hiç ayakta ya da koltukta yerde vs yemek yedirmemeye çalışıyorum. Onun dışında çatal kullanması gerektiğinde yanında durarak kendi yemesine izin veriyorum.Kızlar bu blw bana göre değil ya. Kaç gündür her yerden omlet temizliyorum. Aranızda uygulayan var mı. Her öğünden sonra banyo yaptırmak zorunda kalıyorum
Bizim çamaşır banyoda ama bulaşık makinesi direk elinin altında kafasına göre dolu boş çalıştırıyor :/ bi de damacana pompasına yüklenmeye başladı su akıtıyor her yere onu Nasıl yapıcam bilemiyorum. Ya pompayı damacanadan çıkarıp kaçırıyor ya da basıp su akıtıyorDün mak. çamaşır attım hassas programda yıkacanak şeyleri. Çalıştırmadan bi etrafa bakayım dedim çamaşır kalmış mı diye. Ben daha içeri gitmeden baktım mak. ses geliyor. Aren yünlülere ayarlayıp bide başlat düğmesine basmış. Hemen kapatıp kapagını açayım dedim nasıl panik yaptıysam mak. kapağını kırdım. Kilitli halde kaldı. Bugün servis geldi parça değişecek dedi. İdareten kapağı açıp kapatabiliyorum Allahtan. Kendileriyle beraber yaramazlıklarıda büyüyor.
Ayakkabiyla pek yapamiyo canim ama lcw babam almisti ayakkabisini ortopedik olup olmadigindan emin degilim ev icin ortopedik ayakkabi alayim belki duzelirBence yeni bişey keşfettiği içindir o zamanla unutur ayakkabıyla da yapıyo mu yapmıyosa bi süre evde ayakkabı giydir olmazsa
Ben beceremeyen annelerdenim tatlım. Önce oğlumun yemeğini yediriyorum o sırada babası da yiyor. Sonra babası oğlanla ilgilenirken ben yiyorum. Karşılıklı karı-koca yemek yiyemiyoruz. Bayramda oteldeydik can o kadar yoruluyordu ki saat 7 gibi gece uykusuna yatıyordu. Ilk kez orada başbaşa yemek yedik gerçekten özlemişiz hem birbirimizi hem de keyifle yemek yemeyi. Evde çay alışkanlığımız yok. Kahveyi de işteyken sıcak içmeye başladım. Yoksa canım oğlum kahve kokusuna duyarlı sanırsam uykuda bile olsa mutlaka uyanır kahve gelince.
Pompanın ucunu yukarı doğru çevir o zaman bassa da akıtmaz öykü de başladı yüklenmeye ama gücü yetmiyo daha bizim pomps kilitlilerden çevirerek takılıyo istersen öyle bişey bak bi deBen herşeyi vermiyorum. Ama elma armut gibi sert meyveleri veriyorum eline salatalık havuç gibi sebzeleri kendisi yiyor. Onları da mama sandalyesine oturtup altına örtü sererek veriyorum. Mama sandalyesi dışında yemek yememesi gerektiğini öğrensin diye hiç ayakta ya da koltukta yerde vs yemek yedirmemeye çalışıyorum. Onun dışında çatal kullanması gerektiğinde yanında durarak kendi yemesine izin veriyorum.
Bizim çamaşır banyoda ama bulaşık makinesi direk elinin altında kafasına göre dolu boş çalıştırıyor :/ bi de damacana pompasına yüklenmeye başladı su akıtıyor her yere onu Nasıl yapıcam bilemiyorum. Ya pompayı damacanadan çıkarıp kaçırıyor ya da basıp su akıtıyor
Haziran annesi olmadan hangi ayda olursa olsun:)hayırlısı olsun inşallah bende 2017 annesi olmak istiyorum ama hangi aya denk gelir bilemicem
bende çaya da kahveye de şeker kullanmam hele çay da çok daha acayip geliyor
yani @oslew cim bana da uyar sade kahve ellerin dert görmesin :)
Evet değildir yani en mantıklısı unutana kadar ayakkabıAyakkabiyla pek yapamiyo canim ama lcw babam almisti ayakkabisini ortopedik olup olmadigindan emin degilim ev icin ortopedik ayakkabi alayim belki duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?