2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Maşallah azad baya güçlenmiş. Gökçede uğraşıyo basmaya ama gücü yetmiyo.
Gücü yetince ne çözüm bulurum bilmiyorum.

Pompanın ucunu yukarı doğru çevir o zaman bassa da akıtmaz öykü de başladı yüklenmeye ama gücü yetmiyo daha bizim pomps kilitlilerden çevirerek takılıyo istersen öyle bişey bak bi de

Maşallah azad baya güçlenmiş. Gökçede uğraşıyo basmaya ama gücü yetmiyo.
Gücü yetince ne çözüm bulurum bilmiyorum.
Öslew haklı anneminki de çevirmeli ondan alayım bi tane.

Kizlar sizinde bebisleriniz parmak ucundami yuruyor beyza ilk basta duz basiyordu birden bire parmak ucunda yurumeye basladi arada unutup duz basiyo ama genelde parmak ucu
bizimki daha yürümüyor malum ama abimin kızı tam beş yaşına kadar o şekilde yürüdü her sene düzenli çocuk ortopedistine gitti en son bir sene daha böyle yürürse botox yaparım demişti çok şükür o sene normale döndü ama artık ayakları çok acıyodu günlük masaj vebir tkım egzrsizleri vardı birde pedagoga gittiler üzerine çok düştükleri için o noktaya gelmiş. neyse umarım beyzacık çabuk unutur tavsiyem çok üzerine düşme ilgi çekmek için de yapıyor olabilir çabuk unutup noırmal yürür inşallah

Kızlar bu blw bana göre değil ya. Kaç gündür her yerden omlet temizliyorum. Aranızda uygulayan var mı. Her öğünden sonra banyo yaptırmak zorunda kalıyorum
benim ki zaten bi lokma yiyo onuda blw ile heba edemem valla arada çok isterse kaşık tutmak yoğurt o kadar

ay çok güldüm ya geçmiş olsun tabi herşeye dikkat etmek gerekmiş

@kmltm senden haber bekliyorum. Sanırım Çarşamba geliyorsun ben de perşembe eve dönücem. @AreN5 in de dediği gibi bi buluşma yapalım. Hatta büyük buluşma bu olsun hem seni de görürüz.
eğer büyük buluşma olmazsa bile siz haftasonu görüşün bende katılayım :)))

Haziran annesi olmadan hangi ayda olursa olsun:)
ahaha tam olarak böyle düşünüyorum :))

M mutube canim bir sure unutana kadar ayakkabı giydir Ece de ilk sıralamaya başladığında parmak ucuna basıyordu sonra bıraktı tam basıyor abimin ogluda öyleydi ayakkabı giyince basmaya başladı geçici bir durumdur

Evet değildir yani en mantıklısı unutana kadar ayakkabı
Sagolun kizlar hemen bi ayakkabi alip onunla yuruteyim bende minnakkartalin dedigi ustune dusuyordum inadimada yapiyor olabilir biraz ilgilenmeyeyim bide bakalim haberdar ederim sağolun kizlar

Aslında onu diyecektim de çok kızmasınlar diye şeyettim bence de haftasonu bi görüşelim bebeksiz gidip Emre'yi mıncıklayalım :)

Kullandim canim 2 ay kadar 8 aylikken siralamaya basladi yuruteci kaldirdik 1 yasinda yurumeye basladi hic boyle yurumuyordu yeni yeni parmak ucunda yurumeye basladi bazen unutup tam basiyo ama donra yine parmak ucu

İçin rahat edicekse sende bi doktorunuza götür,göster o zaman canım..

Kızlar blendirim bozuldu blendir alcam hangi marka alcam bilmiyorum sizler hangi marka kullanıyorsunuz benimki arzumdu fena değildi 9 sene kullandım ama bıçağı küçüktü farklı almak istiyorum bu sefer

İyi yapmışsın canım için rahatlasın.
Bizde haftaya gökçeyi götürcez kendimde bi muayene olcam bakalım umarım. Çocuk doktoru içime siner de oraya devm ederiz
Sağol canim sen hospitalde cocuk ortopedi var deyince oraya baktim yardimin icin tsk ederim. 3 ortopedi dr varmis biri prof cocuk alaninda uzmanligida varmis oyle olunca prof tercih ettim.
Canim sen hospitalami gideceksin? Hulya hanima gokce muayene oluyordu galiba drunu degistirecek misin?

:) aynen canim iyi ki bi kaza yaptik sanki hep yapacakmisim zannediyor. Esim bana arabayi vermek istemedigi icin bende araba almani istemiyorum diyorum ben kullanamadiktan sonra napıyım arabayi.

Kızlar blendirim bozuldu blendir alcam hangi marka alcam bilmiyorum sizler hangi marka kullanıyorsunuz benimki arzumdu fena değildi 9 sene kullandım ama bıçağı küçüktü farklı almak istiyorum bu sefer
Arçelik kuallaniyorm CNN memnunum. Banada utu onereblcek varmi bugün düştü kirildida :)

Arçelik kuallaniyorm CNN memnunum. Banada utu onereblcek varmi bugün düştü kirildida :)
Canim ben tefal kullanıyorum tefalde çok çeşit vardı ben alırken oradaki bayan en üst modelini önermişti o zaman ama alalı çok oldu 10 sene oldu tahminen memnunum güzel açıyor buharı ilk günkü gibi güzel veriyor kireci kendi sökme özelliği var demişti alırken gerçekten hiç kireç yapmadı ama Komşum philps kullanıyor o da çok memnun

:) aynen canim iyi ki bi kaza yaptik sanki hep yapacakmisim zannediyor. Esim bana arabayi vermek istemedigi icin bende araba almani istemiyorum diyorum ben kullanamadiktan sonra napıyım arabayi.
evet canım değiştircem hulya hanımı. Son gittiğimde sinir oldum biraz insana doğru düzgün açıklama yapmıyo.

Eşimde dalga geçiyo sanki kendi hiç kaza yapmamış gibi :) en son ben 5 aylık hamileyken kaza yaptık. Ölümden döndük neredeyse onu hiç söylemez. konyada pek taksi kültürüde yok. En azından oturduğumuz yerde. Araba olsa aslında çok çok iyi olur. Bi yere gitmek sorunoluyo

buhar kazanlıları tavsiye ederim canım. Ütü süresini yarı yarıya azaltıyo resmen. Ben çarşafları 4 kat yapıp buharı basıyorum açılıyo hemen kırışıklıklar. Benim ki delongi düğün zamanı epey masrafa girince bu uygun fiyatlı diye bunu almıştım. Benden sonra 2 kuzenim teyzemde drğiştirdiler hepsi memnun. Ama philips ve ya tefal de eminim çok iyidir.
Ama öncelikli tavsiyem buhar kazanlı bi ütü al vakit den kazab :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…