Maşallah azad baya güçlenmiş. Gökçede uğraşıyo basmaya ama gücü yetmiyo.Ben herşeyi vermiyorum. Ama elma armut gibi sert meyveleri veriyorum eline salatalık havuç gibi sebzeleri kendisi yiyor. Onları da mama sandalyesine oturtup altına örtü sererek veriyorum. Mama sandalyesi dışında yemek yememesi gerektiğini öğrensin diye hiç ayakta ya da koltukta yerde vs yemek yedirmemeye çalışıyorum. Onun dışında çatal kullanması gerektiğinde yanında durarak kendi yemesine izin veriyorum.
Bizim çamaşır banyoda ama bulaşık makinesi direk elinin altında kafasına göre dolu boş çalıştırıyor :/ bi de damacana pompasına yüklenmeye başladı su akıtıyor her yere onu Nasıl yapıcam bilemiyorum. Ya pompayı damacanadan çıkarıp kaçırıyor ya da basıp su akıtıyor
Pompanın ucunu yukarı doğru çevir o zaman bassa da akıtmaz öykü de başladı yüklenmeye ama gücü yetmiyo daha bizim pomps kilitlilerden çevirerek takılıyo istersen öyle bişey bak bi de
Öslew haklı anneminki de çevirmeli ondan alayım bi tane.Maşallah azad baya güçlenmiş. Gökçede uğraşıyo basmaya ama gücü yetmiyo.
Gücü yetince ne çözüm bulurum bilmiyorum.
bizimki daha yürümüyor malum ama abimin kızı tam beş yaşına kadar o şekilde yürüdü her sene düzenli çocuk ortopedistine gitti en son bir sene daha böyle yürürse botox yaparım demişti çok şükür o sene normale döndü ama artık ayakları çok acıyodu günlük masaj vebir tkım egzrsizleri vardı birde pedagoga gittiler üzerine çok düştükleri için o noktaya gelmiş. neyse umarım beyzacık çabuk unutur tavsiyem çok üzerine düşme ilgi çekmek için de yapıyor olabilir çabuk unutup noırmal yürür inşallahKizlar sizinde bebisleriniz parmak ucundami yuruyor beyza ilk basta duz basiyordu birden bire parmak ucunda yurumeye basladi arada unutup duz basiyo ama genelde parmak ucu
benim ki zaten bi lokma yiyo onuda blw ile heba edemem valla arada çok isterse kaşık tutmak yoğurt o kadarKızlar bu blw bana göre değil ya. Kaç gündür her yerden omlet temizliyorum. Aranızda uygulayan var mı. Her öğünden sonra banyo yaptırmak zorunda kalıyorum
ay çok güldüm ya geçmiş olsun tabi herşeye dikkat etmek gerekmişDün mak. çamaşır attım hassas programda yıkacanak şeyleri. Çalıştırmadan bi etrafa bakayım dedim çamaşır kalmış mı diye. Ben daha içeri gitmeden baktım mak. ses geliyor. Aren yünlülere ayarlayıp bide başlat düğmesine basmış. Hemen kapatıp kapagını açayım dedim nasıl panik yaptıysam mak. kapağını kırdım. Kilitli halde kaldı. Bugün servis geldi parça değişecek dedi. İdareten kapağı açıp kapatabiliyorum Allahtan. Kendileriyle beraber yaramazlıklarıda büyüyor.
eğer büyük buluşma olmazsa bile siz haftasonu görüşün bende katılayım :)))
ahaha tam olarak böyle düşünüyorum :))Haziran annesi olmadan hangi ayda olursa olsun:)
Evet değildir yani en mantıklısı unutana kadar ayakkabı
bizimki daha yürümüyor malum ama abimin kızı tam beş yaşına kadar o şekilde yürüdü her sene düzenli çocuk ortopedistine gitti en son bir sene daha böyle yürürse botox yaparım demişti çok şükür o sene normale döndü ama artık ayakları çok acıyodu günlük masaj vebir tkım egzrsizleri vardı birde pedagoga gittiler üzerine çok düştükleri için o noktaya gelmiş. neyse umarım beyzacık çabuk unutur tavsiyem çok üzerine düşme ilgi çekmek için de yapıyor olabilir çabuk unutup noırmal yürür inşallah
benim ki zaten bi lokma yiyo onuda blw ile heba edemem valla arada çok isterse kaşık tutmak yoğurt o kadar
ay çok güldüm ya geçmiş olsun tabi herşeye dikkat etmek gerekmiş
ahaha tam olarak böyle düşünüyorum :))
Sagolun kizlar hemen bi ayakkabi alip onunla yuruteyim bende minnakkartalin dedigi ustune dusuyordum inadimada yapiyor olabilir biraz ilgilenmeyeyim bide bakalim haberdar ederim sağolun kizlar
Aslında onu diyecektim de çok kızmasınlar diye şeyettimbizimki daha yürümüyor malum ama abimin kızı tam beş yaşına kadar o şekilde yürüdü her sene düzenli çocuk ortopedistine gitti en son bir sene daha böyle yürürse botox yaparım demişti çok şükür o sene normale döndü ama artık ayakları çok acıyodu günlük masaj vebir tkım egzrsizleri vardı birde pedagoga gittiler üzerine çok düştükleri için o noktaya gelmiş. neyse umarım beyzacık çabuk unutur tavsiyem çok üzerine düşme ilgi çekmek için de yapıyor olabilir çabuk unutup noırmal yürür inşallah
benim ki zaten bi lokma yiyo onuda blw ile heba edemem valla arada çok isterse kaşık tutmak yoğurt o kadar
ay çok güldüm ya geçmiş olsun tabi herşeye dikkat etmek gerekmiş
ahaha tam olarak böyle düşünüyorum :))
Kullandim canim 2 ay kadar 8 aylikken siralamaya basladi yuruteci kaldirdik 1 yasinda yurumeye basladi hic boyle yurumuyordu yeni yeni parmak ucunda yurumeye basladi bazen unutup tam basiyo ama donra yine parmak ucu
Sağol canim sen hospitalde cocuk ortopedi var deyince oraya baktim yardimin icin tsk ederim. 3 ortopedi dr varmis biri prof cocuk alaninda uzmanligida varmis oyle olunca prof tercih ettim.İyi yapmışsın canım için rahatlasın.
Bizde haftaya gökçeyi götürcez kendimde bi muayene olcam bakalım umarım. Çocuk doktoru içime siner de oraya devm ederiz
Canim ben bosch kullaniyorum cok memnunum. Philipsde iyiKızlar blendirim bozuldu blendir alcam hangi marka alcam bilmiyorum sizler hangi marka kullanıyorsunuz benimki arzumdu fena değildi 9 sene kullandım ama bıçağı küçüktü farklı almak istiyorum bu sefer
:) aynen canim iyi ki bi kaza yaptik sanki hep yapacakmisim zannediyor. Esim bana arabayi vermek istemedigi icin bende araba almani istemiyorum diyorum ben kullanamadiktan sonra napıyım arabayi.Ay eşimde bana bu yaşta dul kalamam. Çocukla beni alanda olmaz artık. Sen nereye gideceksen söyle yeter ben götüreyim diyip duruyo. Ne zaman araba konusu geçse.İnsan azıcık güven verici konuşur.adımız çıkmış resmen
Canim yeni aldim ben braun inanilmaz memnunumKızlar blendirim bozuldu blendir alcam hangi marka alcam bilmiyorum sizler hangi marka kullanıyorsunuz benimki arzumdu fena değildi 9 sene kullandım ama bıçağı küçüktü farklı almak istiyorum bu sefer
Arçelik kuallaniyorm CNN memnunum. Banada utu onereblcek varmi bugün düştü kirildida :)Kızlar blendirim bozuldu blendir alcam hangi marka alcam bilmiyorum sizler hangi marka kullanıyorsunuz benimki arzumdu fena değildi 9 sene kullandım ama bıçağı küçüktü farklı almak istiyorum bu sefer
Canim ben bosch kullaniyorum cok memnunum. Philipsde iyi
Canim yeni aldim ben braun inanilmaz memnunum
tesekkur ederim kızlar değerlerdendircem onerileriniziArçelik kuallaniyorm CNN memnunum. Banada utu onereblcek varmi bugün düştü kirildida :)
Ben arcelik kullaniyorum canim 3 yildir memnunum intden baktim ama artık satisi yok galibaArçelik kuallaniyorm CNN memnunum. Banada utu onereblcek varmi bugün düştü kirildida :)
Canim ben tefal kullanıyorum tefalde çok çeşit vardı ben alırken oradaki bayan en üst modelini önermişti o zaman ama alalı çok oldu 10 sene oldu tahminen memnunum güzel açıyor buharı ilk günkü gibi güzel veriyor kireci kendi sökme özelliği var demişti alırken gerçekten hiç kireç yapmadı ama Komşum philps kullanıyor o da çok memnunArçelik kuallaniyorm CNN memnunum. Banada utu onereblcek varmi bugün düştü kirildida :)
Sağol canim sen hospitalde cocuk ortopedi var deyince oraya baktim yardimin icin tsk ederim. 3 ortopedi dr varmis biri prof cocuk alaninda uzmanligida varmis oyle olunca prof tercih ettim.
Canim sen hospitalami gideceksin? Hulya hanima gokce muayene oluyordu galiba drunu degistirecek misin?
evet canım değiştircem hulya hanımı. Son gittiğimde sinir oldum biraz insana doğru düzgün açıklama yapmıyo.:) aynen canim iyi ki bi kaza yaptik sanki hep yapacakmisim zannediyor. Esim bana arabayi vermek istemedigi icin bende araba almani istemiyorum diyorum ben kullanamadiktan sonra napıyım arabayi.
Canim blender rondo ve mikser galiba demi
buhar kazanlıları tavsiye ederim canım. Ütü süresini yarı yarıya azaltıyo resmen. Ben çarşafları 4 kat yapıp buharı basıyorum açılıyo hemen kırışıklıklar. Benim ki delongi düğün zamanı epey masrafa girince bu uygun fiyatlı diye bunu almıştım. Benden sonra 2 kuzenim teyzemde drğiştirdiler hepsi memnun. Ama philips ve ya tefal de eminim çok iyidir.Arçelik kuallaniyorm CNN memnunum. Banada utu onereblcek varmi bugün düştü kirildida :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?