- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa ciddi mi indirelim hemen:))Kızlar getir diye bi uygulama var kullanan var mı bilmiyorum geçen 10 liralık bedava dondurma kampanyadaydı bugünde 10 litrelik hayat su eşimde bende yükledik 20 litre bedava suyumuzu teslim aldık
Öyle de ateşi 40.5 oldu Genel durumu iyi ama bırakmıyor anni diyeCanım ya üzüntüden mi diyip iyice üzme kendini çocuk bunlar ateş hastalık normal bizde bu hafta 2 azı çıkardık 16 dişimiz oldu gece boyu kucağımda gezdiriyorum uykusuz ağlıyo uykuda uyanıp
40.5 mu. Baya yükselmiş ya. Çok geçmiş olsunÖyle de ateşi 40.5 oldu Genel durumu iyi ama bırakmıyor anni diye
Saolasın canm evet yukseldi40.5 mu. Baya yükselmiş ya. Çok geçmiş olsun
Aaa öylemiymiş tüh ama uygulama süper Adım adım takip ediyon bulamayınca arıyorlar bide :)) teslimat süresi fln da yazıyoAa ciddi mi indirelim hemen:))
Sadece istanbulmuş tabi :)
Ben veriyorum her gün olmasa daKuzulara bal verıyormusunuz?ben kahvaltıda vermeye başladım sanırım 2 yaş öncesi uygun değilmiş
Kıyamam ya geçmiş olsunÖyle de ateşi 40.5 oldu Genel durumu iyi ama bırakmıyor anni diye
Çok geçmiş olsun canımSaolasın canm evet yukseldi![]()
Saol canınBen veriyorum her gün olmasa da
Kıyamam ya geçmiş olsun
Saol canımÇok geçmiş olsun canım
Kuzulara bal verıyormusunuz?ben kahvaltıda vermeye başladım sanırım 2 yaş öncesi uygun değilmiş
ay cnm geçmiş olsn. Bian önce düşer inş. ateşi.Her tatil dönüşü hastalikumut yine ateşli kuzum üzüntüden mi atesleniyor diye düşünmeye başladım artık tahlilleri temiz çıkıyor bu duruma çok üzülüyorum yaa tesadüfe olabilir ama yanındayken iyi ise gidince ateşi fırlayor
Aren baldan nefret ediyor. Dolayısıyla ben pek veremiyorum.Kuzulara bal verıyormusunuz?ben kahvaltıda vermeye başladım sanırım 2 yaş öncesi uygun değilmiş
aaa ilk kez duydum. Nasıl bişey o ? Hangi markanın suyu ki ?Kızlar getir diye bi uygulama var kullanan var mı bilmiyorum geçen 10 liralık bedava dondurma kampanyadaydı bugünde 10 litrelik hayat su eşimde bende yükledik 20 litre bedava suyumuzu teslim aldık
Bende senden görüp aldm. Ayda 1 2 kez veriyorum. Oda değişiklik olsn diye. Yoksa aren çok şükür yiyor yumurta peynir falan. Sen hergün mü veriyorsun ?Bal mı?Aay kahvaltı diye öğle akşam öğünü diye bişey yok ki bizim hayatımızda..Yumurtayı,peyniri,sütü yese de bal şöyle dursa..Efe sadece Bebelac mamayla besleniyor
![]()
Canım getir bi uygulama app storedan indirdim adres giriyorsun bide sanal kart girdik biz sekiz tl limitli :)) neyse geçen bedava dondurma algidanındı bugün gelen su hayat markalı normal market gibi herşey satılıyor arada böyle bedava kampanyası var biz genelde bedavadan faydalanıyoruz :))ay cnm geçmiş olsn. Bian önce düşer inş. ateşi.
Aren baldan nefret ediyor. Dolayısıyla ben pek veremiyorum.
aaa ilk kez duydum. Nasıl bişey o ? Hangi markanın suyu ki ?
Bende senden görüp aldm. Ayda 1 2 kez veriyorum. Oda değişiklik olsn diye. Yoksa aren çok şükür yiyor yumurta peynir falan. Sen hergün mü veriyorsun ?
İnceledim de cidden güzelmiş. Konyaya gelene kadar beklerim artık:)))Aaa öylemiymiş tüh ama uygulama süper Adım adım takip ediyon bulamayınca arıyorlar bide :)) teslimat süresi fln da yazıyo
Canim konyaya gelene kadar hayat su fabrikasima gidersin daha kolay olirİnceledim de cidden güzelmiş. Konyaya gelene kadar beklerim artık:)))
Maşallah azada çok güçlü annesi pompayı bile çıkardığına göre. Bizimki sebile basmayı daha öğrenmedi ama alttan parmağını deliğe sokup biraz akıtıyor. Boş damacananın da üzerine çıkmaya çalışıyor.Ben herşeyi vermiyorum. Ama elma armut gibi sert meyveleri veriyorum eline salatalık havuç gibi sebzeleri kendisi yiyor. Onları da mama sandalyesine oturtup altına örtü sererek veriyorum. Mama sandalyesi dışında yemek yememesi gerektiğini öğrensin diye hiç ayakta ya da koltukta yerde vs yemek yedirmemeye çalışıyorum. Onun dışında çatal kullanması gerektiğinde yanında durarak kendi yemesine izin veriyorum.
Bizim çamaşır banyoda ama bulaşık makinesi direk elinin altında kafasına göre dolu boş çalıştırıyor :/ bi de damacana pompasına yüklenmeye başladı su akıtıyor her yere onu Nasıl yapıcam bilemiyorum. Ya pompayı damacanadan çıkarıp kaçırıyor ya da basıp su akıtıyor![]()