2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Iphone da ki saat uygulamasının içinde iki tane video var. Ben sanıyorum ki onlar tlfn hafızasında. Meğer internet üzerinden izleniyomuş. Gökçeye yemek yedirirken onu açtı hoşuna gidincede almadım elinden defalarca izledi. 500mb falan internetim vardı zaten. O bitmiş. bende hemen ek paket almıştım. Meğer geç almışım 110 lira ek internet kullanım ücreti eklemişler

Oy kuzum ya. Ne zaman ne olacağı belli olmuyo. Çok şükür gözüne gelmemiş. Bununla geçmiş olsun

"Eksik kalmayayım" zaten sana yaptığım pastı ve anında gole çevirdin
Sağol Canım aman Ateş olmasın da. Bu arada ya bak aklımdaydı cold mix unuttum onu söylemeyi neyse yarın sabahtan onu da alayım eksik kalmamalıyım

Oy çok geçmiş olsun ama kendini suçlama. Azad geçen gün eşimle benim gözümüzün önünde düştü kafasını orta sehpanın köşesine vurdu. Bazen yanında olsan da onların yaramazlık hızına yetişemezsin. Allah korumuş ama valla sivri yer göze zarar vermemiş

haftasonu karşıya geçersek viaportta var diye biliyorum bi bakayım terletmemesi önemli

inşallah bu mesajla biraz da olsa sallanır ve kendine gelir ben memnuniyet kısmında sadece miraya bakıyorum artık o Mutlu keyifli taam gerisi neye Mutlu neden değil bakmıyorum uyku ve yeme sorununu açmayıp şuan kendimi de memnun ediyorum :))

Çok geçmiş olsun Canım Allah beterinden korusun
ooo kötü olmuş yahu bende sınırdayım internette

Ayyy aynı ben gibi olmusun bende paketimi bittiğini fark etmedim ve 154 tl fatura odedim

Hangi hattı kullanıyosunuz bu kadar ya benim geçen ay bitti aştım int 30 tl normal faturam 60 geldi

Cnm doktor bişi önermesimi süt mama vs ver diye . Yada meyve yogurt feln başlamak gibi. Önce senın güçlü ve sağlıklı olman lazım cnm bebişin hereeyden önce sana ihityacı var
Doktor aç bırak 3-4 saat mem verme dedi denedim olmuyor malesef haftaya başka bir doktora daha goturecem bakalım ne diyecek. Sonunda memeyi bıraktırmak zorunda kalıcam öyle görünüyor

Geçmiş olsun azada. Tam hastalık mevsimi maalesef.

M mutube canm çok geçmiş olsun A apriori11 azad nasıl pedidus iyi geldimi
a
Sağol Can'ım valla keyifler iyi gibi ama gece kötü olur yine dün gece de kötüydü, hıruldadı tüm gece. Gündüz rahat burnu akıyor siliyorum bazen ona fış fış yaptırıyorum oyun gibi, öyle temizliyorum. Bizim buradaki eczane nöbetçiymiş eşim ordan alacak serum fizyolojik ve cold mix i geceye hazırlıklı olalım diye

ay evet. Ben gökçüşüme o parayla çok güzel şeyler alabilirdim içim gitti
Ayyy aynı ben gibi olmusun bende paketimi bittiğini fark etmedim ve 154 tl fatura odedim
Seninki daha çokmuş bendr öyle bi aşmıştı. Ama çok azdı. Bi daha olmasın diye türkcelin uygulamasını indirmiştim. Ne kadar dk mb falan kaldığını gösteriyo. Ama bu birden bitince anlayamadım
Hangi hattı kullanıyosunuz bu kadar ya benim geçen ay bitti aştım int 30 tl normal faturam 60 geldi
[/QUOTE] benim ki türkcel. Video açık olunca çok geldi sanırım. Paket bitti diye msj gelince farkettim. Msjda hemen gelmiyodur büyük ihtimalle. Gelene kadar da 100 lirayı geçmiş

Bizde de tv olarak tivibu var.. Bu ay ki fatura fazla geldi.. Aradık sorduk,2 tane film kiralamışsınız dediler.. Tabi hemen Efe'den kaynaklı olduğunu anladık..Hatta ben bitanesini yakalamıştım,hemen kapattım ama sanırım iş işten geçmiş..Eşimde diyo "bari işe yarasaydı,izleseydiniz" diyor

Ben avea kullanıyorum..
500 dk her yöne arama,1000 her yöne sms ve sınırsız internet : 39 tl biz 2-3 sene önce aldık bu paketi,süper bi tarife..ama şu anda yok tabi..internetin sınırsız olması önemli benim için..

Uyku tulumundan bahsedilmiş.ben geçen yıl İdil bebenin kollu bacaklı olanını aldım. Çok terletti. Birde uyuz kadın kesinlikle terletme yapmaz diye satmıştı. Bu yol alırsam kesinlikle İdil bebenin almicam.

Bende az evel almak için baktım bi mağazaya 20 küçük geldi 21 yoktu.22de büyük geldi. Sen kaç numara aldın. Normalde ayakkabıları 19 numara.
21 aldım bende biraz boşluk var önünde spor ayakkabısını da adidas 21 aldım 1 parmak kadar boşluk var önünde ama çıkmıyo ayağından rahat yürüyo

Benimde avea bol kepçe 3 gb bi de indirimler vardı onları yaptık dediğim gibi geliyo geçe ay güncelleme falan yaptı telefon erken bitti 10-15 gün paketsiz kullandım 62 geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…