• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Iphone da ki saat uygulamasının içinde iki tane video var. Ben sanıyorum ki onlar tlfn hafızasında. Meğer internet üzerinden izleniyomuş. Gökçeye yemek yedirirken onu açtı hoşuna gidincede almadım elinden defalarca izledi. 500mb falan internetim vardı zaten. O bitmiş. bende hemen ek paket almıştım. Meğer geç almışım 110 lira ek internet kullanım ücreti eklemişler:KK11:

Kizlar okuyamadim ama ayakkabi almaya viccoya gittik ortopedik aldik panduflarin ve ev patiklerinin ortopedigi olmuyormus
Asil meseleye geleyim avm de taslik bi yer yapmislar orda kosacam diye yerin sivri kosesine gozunun altini carpti kasina kadar sisti okadar cok agladiki guclu durayim dedim sıktım kendimi eve geldik simdi uyuyo bu seferde ben agliyorum küt diye ses cikti resmen ve ben oturuyodum babasina gidecem diye dustu ayakta olsam olmayackti cok üzgünüm. :KK43:
Oy kuzum ya. Ne zaman ne olacağı belli olmuyo. Çok şükür gözüne gelmemiş. Bununla geçmiş olsun

Ben de bakym bari:KK70:

Hepimiz ayni donemlerden geciyoruz canim.esin anlayis gosterir umarim.topikte bu sekilde sikayette bulunmayan yok sanirim.cocuk buyutmek zor gercekten ve eslerimiz fedakarliklarimizin farkinda degil:KK11:

Sifir yastan itibaren aliyolarms hatta konust kreste 7 bebek varms su an.eve de yakin.okul belli degl ama merkezde olck canim uzaga gondermyceklr durumu anlattm anlayis gosterecekler.

Insallah canim:)

Gecms olsun canm.emre de oyle bayramdan beri.ates yok sadece burnu akiyo ve tikaniyo.cold mix cok isimize yaradi gece uyurken.tavsiye ederim.

Bi bakiciyla daha goruscez insallah canm o zamana kadar annem falan idare edecek ya da bir iki ay ucretsiz izne ayrilip emrenin bakiciya alismasini beklycem:KK43:
"Eksik kalmayayım" zaten sana yaptığım pastı ve anında gole çevirdin ;)
Sağol Canım aman Ateş olmasın da. Bu arada ya bak aklımdaydı cold mix unuttum onu söylemeyi neyse yarın sabahtan onu da alayım eksik kalmamalıyım :D

Kizlar okuyamadim ama ayakkabi almaya viccoya gittik ortopedik aldik panduflarin ve ev patiklerinin ortopedigi olmuyormus
Asil meseleye geleyim avm de taslik bi yer yapmislar orda kosacam diye yerin sivri kosesine gozunun altini carpti kasina kadar sisti okadar cok agladiki guclu durayim dedim sıktım kendimi eve geldik simdi uyuyo bu seferde ben agliyorum küt diye ses cikti resmen ve ben oturuyodum babasina gidecem diye dustu ayakta olsam olmayackti cok üzgünüm. :KK43:
Oy çok geçmiş olsun ama kendini suçlama. Azad geçen gün eşimle benim gözümüzün önünde düştü kafasını orta sehpanın köşesine vurdu. Bazen yanında olsan da onların yaramazlık hızına yetişemezsin. Allah korumuş ama valla sivri yer göze zarar vermemiş

Ben kipanın içinde satılan ff markasını çok beğeniyorum.ingiliz markasıymış. Özellikle zıbınları defalarca yıkamama rağmen yumuşacık. Devamlı ordan alırım. Kıyafetlerinin kaliteside güzel.
Uyku tulumunu ordan almıştım. Hiç terletmedi gökçeyi.
Yakınınızda kipa varsa bakın derim.
haftasonu karşıya geçersek viaportta var diye biliyorum bi bakayım terletmemesi önemli

Yapabilirim sanmıştım ama yapamıyorum. Akademi filan umrunda değil artık. Bu ikimizin çocuğu ise tüm yükü tek başıma sırtlayamam artık. Ruhen de bedenen de gücüm kalmadı. Tüm hayatım değişti ben değiştim. Evlendiğimizden beri yüksek lisans doktora akademi derken hiç yanımda olmadın destek olmadın. Kursa giderken döneceğin saatleri saydım sen doktora derslerine gittin. Göçebe gibi yaşamaktan bıktım. Ben uyudutuyorum ben uykusuz kalıyorum hastalanıncs ben zorla ilsçlarını içiriyorum. Yemese bike her öğün yrneğini yediriyorum. Sadece benim çocuğum mu. Bir saatlik oyunla mı babalık yeterli. bunaldım yoruldum. eşime attığım mesaj ama cevap vermedi. Çok kızmıştır. Annem de bunaltıyo hep oraya gideyim istiyor. Herşey onun istediği gibi olsun istiyor. Birşey olunca da hastalanınca biz bakıyoruz diyo. Oğlum desen azıcık uykuyu da kaybetti sürekli mızmız. yaptığım yemekler sürekli çöğe gidiyor. Artık kimseyi memnun edememe durumundan sıkıldım.
inşallah bu mesajla biraz da olsa sallanır ve kendine gelir ben memnuniyet kısmında sadece miraya bakıyorum artık o Mutlu keyifli taam gerisi neye Mutlu neden değil bakmıyorum uyku ve yeme sorununu açmayıp şuan kendimi de memnun ediyorum :))

Çok geçmiş olsun Canım Allah beterinden korusun
Iphone da ki saat uygulamasının içinde iki tane video var. Ben sanıyorum ki onlar tlfn hafızasında. Meğer internet üzerinden izleniyomuş. Gökçeye yemek yedirirken onu açtı hoşuna gidincede almadım elinden defalarca izledi. 500mb falan internetim vardı zaten. O bitmiş. bende hemen ek paket almıştım. Meğer geç almışım 110 lira ek internet kullanım ücreti eklemişler:KK11:
ooo kötü olmuş yahu bende sınırdayım internette:(

Ayyy aynı ben gibi olmusun bende paketimi bittiğini fark etmedim ve 154 tl fatura odedim:(

Hangi hattı kullanıyosunuz bu kadar ya benim geçen ay bitti aştım int 30 tl normal faturam 60 geldi

Cnm doktor bişi önermesimi süt mama vs ver diye . Yada meyve yogurt feln başlamak gibi. Önce senın güçlü ve sağlıklı olman lazım cnm bebişin hereeyden önce sana ihityacı var
Doktor aç bırak 3-4 saat mem verme dedi denedim olmuyor malesef :KK43:haftaya başka bir doktora daha goturecem bakalım ne diyecek. Sonunda memeyi bıraktırmak zorunda kalıcam öyle görünüyor:mad:

Azad hasta :KK43: dün burnu akıyordu hapşırıyordu, ama iyiydi. Bişeyler içirdim ıhlamur falan olmadı gece hıruldadı sürekli ben de peditus verdim uyudu ama gece sürekli inledi :KK43: bugün biraz daha bakayım duruma zaten eve geçicez olmadı dr a götürcem
Geçmiş olsun azada. Tam hastalık mevsimi maalesef.

M mutube canm çok geçmiş olsun A apriori11 azad nasıl pedidus iyi geldimi
a
Sağol Can'ım valla keyifler iyi gibi ama gece kötü olur yine dün gece de kötüydü, hıruldadı tüm gece. Gündüz rahat burnu akıyor siliyorum bazen ona fış fış yaptırıyorum oyun gibi, öyle temizliyorum. Bizim buradaki eczane nöbetçiymiş eşim ordan alacak serum fizyolojik ve cold mix i geceye hazırlıklı olalım diye

haftasonu karşıya geçersek viaportta var diye biliyorum bi bakayım terletmemesi önemli

inşallah bu mesajla biraz da olsa sallanır ve kendine gelir ben memnuniyet kısmında sadece miraya bakıyorum artık o Mutlu keyifli taam gerisi neye Mutlu neden değil bakmıyorum uyku ve yeme sorununu açmayıp şuan kendimi de memnun ediyorum :))

Çok geçmiş olsun Canım Allah beterinden korusun
ooo kötü olmuş yahu bende sınırdayım internette:KK43:
ay evet. Ben gökçüşüme o parayla çok güzel şeyler alabilirdim içim gitti
Ayyy aynı ben gibi olmusun bende paketimi bittiğini fark etmedim ve 154 tl fatura odedim:KK43:
Seninki daha çokmuş:( bendr öyle bi aşmıştı. Ama çok azdı. Bi daha olmasın diye türkcelin uygulamasını indirmiştim. Ne kadar dk mb falan kaldığını gösteriyo. Ama bu birden bitince anlayamadım :(
Hangi hattı kullanıyosunuz bu kadar ya benim geçen ay bitti aştım int 30 tl normal faturam 60 geldi
[/QUOTE] benim ki türkcel. Video açık olunca çok geldi sanırım. Paket bitti diye msj gelince farkettim. Msjda hemen gelmiyodur büyük ihtimalle. Gelene kadar da 100 lirayı geçmiş

Bizde de tv olarak tivibu var.. Bu ay ki fatura fazla geldi.. Aradık sorduk,2 tane film kiralamışsınız dediler.. Tabi hemen Efe'den kaynaklı olduğunu anladık..Hatta ben bitanesini yakalamıştım,hemen kapattım ama sanırım iş işten geçmiş..Eşimde diyo "bari işe yarasaydı,izleseydiniz" diyor :KK45:

Ben avea kullanıyorum..
500 dk her yöne arama,1000 her yöne sms ve sınırsız internet : 39 tl :KK53: biz 2-3 sene önce aldık bu paketi,süper bi tarife..ama şu anda yok tabi..internetin sınırsız olması önemli benim için..

Uyku tulumundan bahsedilmiş.ben geçen yıl İdil bebenin kollu bacaklı olanını aldım. Çok terletti. Birde uyuz kadın kesinlikle terletme yapmaz diye satmıştı. Bu yol alırsam kesinlikle İdil bebenin almicam.

Bende az evel almak için baktım bi mağazaya 20 küçük geldi 21 yoktu.22de büyük geldi. Sen kaç numara aldın. Normalde ayakkabıları 19 numara.
21 aldım bende biraz boşluk var önünde spor ayakkabısını da adidas 21 aldım 1 parmak kadar boşluk var önünde ama çıkmıyo ayağından rahat yürüyo

Benimde avea bol kepçe 3 gb bi de indirimler vardı onları yaptık dediğim gibi geliyo geçe ay güncelleme falan yaptı telefon erken bitti 10-15 gün paketsiz kullandım 62 geldi

Back
X