- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
[QUOv="safiyem12, post: 42849634, member: 708213"]Anneler yardim lütfen az kaldı çıldırmak üzereyim
kızım 13 aylık sadece ve sadece emiyor ne yaptiysam ek gıdayaöneri değil amamedik birtürlü. 1 yaşına kadar kilo alımı iyiydi ama artık benim sütüm yetmiyor ve kilo vermeye basladık bir ayda 600 gr vermis. Gecen ay acaba gıdalara alerjisi var ondanmı yemiyor diye alerji uzmanına goturdum test yapıldı bisey yok ama yemiyor. Dr bana kızdı bu cocuk neden yemiyor diye ne yapayim agzini bile açmıyor bir kaç kez aç bıraktım ama yine sonuç hüsran
gece gündüz memede sürekli yakamda bu arada bende beslenemiyorum ve uyuyamıyorum 82 kilo ile doğum yaptım suan 49 kiloyum heryerden kemiklerim çıkıyor
artık sinirlerim de dayanmıyor kendimi çok beceriksiz ve başarısız buluyorum ne kendime ne kızıma bakamıyorum
[/QUOTE]
Zor bi durum canım Allah yardincin olsun ağzını açmıyor dedin ya biberonla falan vermeyi denesen sütle bebe bisküvisi mesela tamam bebe visküvisi çok sağlikli bi oneri

Zor bi durum canım Allah yardincin olsun ağzını açmıyor dedin ya biberonla falan vermeyi denesen sütle bebe bisküvisi mesela tamam bebe visküvisi çok sağlikli bi oneri