2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
[QUOv="safiyem12, post: 42849634, member: 708213"]Anneler yardim lütfen az kaldı çıldırmak üzereyim kızım 13 aylık sadece ve sadece emiyor ne yaptiysam ek gıdayaöneri değil amamedik birtürlü. 1 yaşına kadar kilo alımı iyiydi ama artık benim sütüm yetmiyor ve kilo vermeye basladık bir ayda 600 gr vermis. Gecen ay acaba gıdalara alerjisi var ondanmı yemiyor diye alerji uzmanına goturdum test yapıldı bisey yok ama yemiyor. Dr bana kızdı bu cocuk neden yemiyor diye ne yapayim agzini bile açmıyor bir kaç kez aç bıraktım ama yine sonuç hüsran gece gündüz memede sürekli yakamda bu arada bende beslenemiyorum ve uyuyamıyorum 82 kilo ile doğum yaptım suan 49 kiloyum heryerden kemiklerim çıkıyor artık sinirlerim de dayanmıyor kendimi çok beceriksiz ve başarısız buluyorum ne kendime ne kızıma bakamıyorum[/QUOTE]
Zor bi durum canım Allah yardincin olsun ağzını açmıyor dedin ya biberonla falan vermeyi denesen sütle bebe bisküvisi mesela tamam bebe visküvisi çok sağlikli bi oneri

Canım Allah yardımcın olsun ağzını açmıyor demişsin ya biberonla bebe bisküvisini sütte ezip versen

geçmiş olsun canim Allah korusun kendini suçlama ne yaparsak yapalım oluyor çok hareketliler

film mi kiralamış
El atmadıkları yer yok bu çocukların ya.

Biz de tivibu kullanıyoruz ben de kiralar diye korkuyorum bazı filmler pahalı bayağı daha önce yigenimde kiralamisti kendi evlerinde:))

Canim benim Kıyamam ben ona :/ ama sende kendini suçlama malesef oluyor böyle kazalar. Allah korumuş gözüne bişey olmamış Beyza nin

Yuhhh. Benim paket bitince rk paket almadan giremiyorum nete. Ama zaten evde d smartin sınırsız netini kullanıyoruz onun için bitmiyor paket.

Sağol Can'ım da sanki Gökçe'nin hastalıkları gibi geldi bana sanki arkası diş olacak bu hastalığın. Çünkü eli sürekli ağzında ve arka tarafları kaşıyıp duruyor.
Bende
Gökçe ara verdi dişe şuaralar. En son ateşi 3 gun sürdü ama sonunda diş gelmedi..niye ateslendi bilmiyorum ama doktora gitmeden geçmişti çok şükür. İnşallah azad da hemencecik iyileşir. Diş çıkarmak ne zor işmis yahu.

Hadi yaa ptesi yaptrcm bnde tirstim
Ben biraz zorlamış olabilirim belki ondan ağrı yapmıştır :)

öyle bi sınırlama banada çok iyi olur ya bakayım bi varsa bende yapayım. İçim gitti vallahi

En yakın arkadaşımdan biri resmen içine sinmeyen bi adamla nişanlanmak üzere. Ve ben onu azıcık tanıyosam ailesini mahçup etmemek için evlenirde. Diğer arkadaşımla ne yapacağımızı şaşırdık.
Yüzük takılmasını askerlik sonrasına ertele dedim bi kaç kez. En azından o süre zarfında birbirlerini daha iyi tanırlar diye ama çocuk çok ısrarcı.
Kendimi kötü hissediyorum çübkü arkadaşımın konyada kalma sebebi benim. Ben olduğum için geldi yerleşti. Burda kalmak istiyo.
Sık boğaz etmek istemiyorum. Ama evliliğin ne kadar ciddi bişey olduğunu anlatamıyorum bir türlü.
Ailesini arayıp tereddütü olduğunu söylesem onlar askerden önce istemiyoruz falan deseler olur mu ki ya. Kafamdan bin türlü şey geçiyo

öyle bi sınırlama banada çok iyi olur ya bakayım bi varsa bende yapayım. İçim gitti vallahi
Benim hattim vodafone benimde paketim bittiğinde internete giremiyorum mesaj geliyor ilave paket satın almam için benim şimdiye kadar bir iki kez bitti evde ttnet var onu kullanıyorum dışarıda telefonun internetini kullaniyorum

A apriori11 gecmis olsn cnm cok okuyamadm ama azad hasta snrm umarım iyileşmiştir, S sailormoon123 seninkide mi doktora yapio bzmkide basladi haftanin 4 gunu aksam derslere gidiyo daha 2. Hfta OLMASINA ragmen proje mAkale vs hc konusamioruz biZe gel onumDeki hafta bulusalim yakin da oturuoruz dertlesirz çekiştiririz bzmkileri
@oslew panduflariniz cok gZl bende kapali ayakkabı Bakcam bide panduf alim bari

Evlendgmz sene yuksek lisansa baslamsti balayindan geldgmz gun basladi aksam okula gtmeye bu okuma askı beni deli edio bu doktoram bitsin yurtdsna 2 sene gdp bide orda yapckmis tabi bzde pesinden

M mutube vicco ayakkabınızı nerden aldnz ankarada bn acik ayakkabısını o da viccoydu kentparkta capretto diye bi magaza vardi ordan almıştım yine oraya bkrm heralde

Biz de tivibu kullanıyoruz ben de kiralar diye korkuyorum bazı filmler pahalı bayağı daha önce yigenimde kiralamisti kendi evlerinde:))

Tivibu'yu çok seviyorum ben yaa..güzel oluyor..hem izleyemediğim diziyi istediğim zaman izliyorum,hemde izlerken işim oldukça durdur izle yapıyorum..
Hatta şu an "kiralık aşk"ı izliyorum ve 20 dk geriden geliyorum

Tivibu'yu çok seviyorum ben yaa..güzel oluyor..hem izleyemediğim diziyi istediğim zaman izliyorum,hemde izlerken işim oldukça durdur izle yapıyorum..
Hatta şu an "kiralık aşk"ı izliyorum ve 20 dk geriden geliyorum
Ben de tivibunun bu özelliğini çok seviyorum kacirdigim dizi olursa tekrar izle yapıyorum bir de çanak anten olayı yok biz daha önce digitürk kullanmıştık yağmur yağdığında sürekli ekran donuyordu ama eşim digiturke geçmek istiyor lig TV için ben de gecistiriyorum şimdi pahalıdır sezon başı biraz daha ucuzlayinca geçelim diyorum

Çocuk olduğundan beri mi böyle? Sonradan mı oldu? Mesela haftasonu dahi sana kendine zaman ayırma imkanı tanımıyor mu 1-2 saatte olsa?
Mesajına cevap verdi mi bu arada?
ilk doğduğunda daha ilgiliydi. Sonra iş yeri değişti işi zorlaştı üstüne doktoraya başladı derken biz geri planda kaldık. öyle olunca annemde daha uzun kalmaya başladım. O da ayrı sorun.cevap yazmadı akşam geç geldi. toplantısı varmış. Hatfi sizi dışarı çıkarayım ata nın ihtiylarını alalım yemek yiyelim dedi. Bir aydır çocuğun kıyafetleri lüçüldü ihtiyaçları var diyorum. Neyse çıktık yemek yedik ben alışveriş yaptım o atayla ilgilendi. Trip atıyor bakalım patlamasını bekliyorum daha ne yapmam lazım sana yaranmak için diye başlar. belki de o haklıdır bilmiyorum

Kizlar.hepinize.cok teşekkür ederim gozunun alti sisti vurdugu yer kanadi kabuk tutacak sanirim kasina dogruda sis ve mosmor pufpuff un dedigi kremi almam gerek artık

Kilosu kaç ki ?normalse eğer çok zorlamadan tiksindirmeden sevebilecegi şeyleri bularak deneseniz. Oğlum da aç dahi olsa istisnasız ilk kaşıkta ağzını kapatıp suratını çevirir. Ben sadece dudağını değdirip tadına bakmasını sağlar sonra yediririm. Sizinki de tadına bakıp mı yemiyor yoksa hiç mi ağzını açmıyor ?

Bence erkekler kadınların herşeyi becerebileceklerini düşündükleri için bu kadar rahatlar. Ayrıca ben msjın içeriginden çok karşı tarafın bunu anlayabilecegini merak ediyorum. Yani sadece okuyup geçer mi yoksa kendini bi yoklar mı.
Ay çok geçmiş olsn. İnan ne kadar dikkat etsekte olmuyor. En tehlikeli zamanları. İyi ki gözüne denk gelmemiş.

Ya ne uygulaması ben hiç bilmiyorum. Saat yazan yer mi? Bide bende turkcell kullanıyorum ama paket bitimine yakın msj geliyor. Bende 9tl karşılıgında 1gb net satın alıyorum. Ay eve net bağlansada rahatlasam. Böylede bi video izleyemiyorsun.
Evt cnm viaport da var kipa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…