Canim önce azı dişleri ustten mi geldi Arda nin bizim üst kabarikta o yüzden merak ettimArda'nın uykusu normalde düzenli olasına rağmen azı ve köpek dişlerini çıkartırken etinden et kopartıyorlar gibi ağlayıp uyanıyordu sürekli.
Bizm üstten geldi ilk azilar cnm bnde yaziym dedm :)Canim önce azı dişleri ustten mi geldi Arda nin bizim üst kabarikta o yüzden merak ettim
Evet canım köpekleri de azılarıda önce üstten patlattı.Canim önce azı dişleri ustten mi geldi Arda nin bizim üst kabarikta o yüzden merak ettim
Sizede çok geçmiş olsun canım. Mevsim geçişi böyle oluyor maalesefisimdeyimgucumdeyim gecmis olsun canim usutmustur vuyuk ihtimal bugun sabah nehir de cok kustu uynaninca iki kere kahvalti hazirliyodum bi yere kistu bide mama sandalyesine oturttum iceriden onluk aliyim diye gittim geldigimde mama sandalyaesinin ustune kusmustu esim yanindaydi ama ama ustunu acmis bide zibinin cit citi acilmis buyuk ihtimal ondan oldu
Bende eeee istiyorummm
Bizm üstten geldi ilk azilar cnm bnde yaziym dedm :)
anladım kızlar sağolunEvet canım köpekleri de azılarıda önce üstten patlattı.
Bende istiyorumm
Bi anne nasil ogluna git evinde kal diyebilirki ya cok tuhaf bi kadin olmali ne yer ne icer cani bisi istese.nasil yapar enteresanBende istiyorumm
Yarın eve gitcem başlayacak yine koşuşturma.
Eşimde hep annesigilde kalırdı. Kv git evinde kal demiş. Eşim evi ne hale getirdi çok merak ediyorum
anladım kızlar sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?