Canım senin okulun belli olmadan nasıl nerede çalışacaksın. Ben ilçe emrine atandim eş durumundan . Okulum yok. Çarşamba günü başlama yaptım ama daha ses soluk çıkmadı evde oturdum iki gündür. Haftaya ne olacak bilmiyorum. Açık yokmuş sınıf ogretmenliginde. Görevlendirme de istemiyorum aslında kötü bir yer olursa itiraz etme hakkımız var diye biliyorum. Norm fazlalarini yer açıp tercih yaptırıp atamaları lazım. Sen de şu an kadrolu olarak Ataman yapılmazsa görevlendirme olursan rapor al bence zaten gidecegin yerde kalıcı olmuyorsun. Karışık işler bu işler ya.
Canım ya çok geçmiş olsun. Allah gözünü korumuş. Beterinden korusun inşallah
Zaten anne sütü eşittir uykusuz geceler. Dişlerin ağrısını hafifletmek için yapıyorlar aslında. Dediğin gibi diş olayı bitince kesmek lazım sütten ama bizim daha 7 dişimiz var. Ne zaman biter Allah bilir

Cimcime yaa, bir de herseye gülüp egleniyorlar :)
Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsun da Ali Yasin için iyi olmuş. Yine de insan çok şaşırır eminim
Sağ salim kucağına alsın bebeğini inşallah. Çok sevindim canım
Canım bence kızıl sana çok yakısiyormus ayrıca çok iddialı. Şimdiki halin de güzel tabi daha doğal daha sade. Bence bi değişiklik yapmak gerek
Canım benim yaa, geçmiş olsun çok. Havalar dengesiz iyice bizim de dengeler bozuluyor

İnşallah tek seferlik olur da tekrarlamaz