• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Offf cok zor uyudu hep agladi uyku saati gecti yine uyumadi agladi derdi neydi bilemedim beni de kendini de yipratti yavrum neyseki simdi uyudu

Hiç bi dileğim tutmadı yiğit yattıktan sonra tam ben dalmak üzereyken uyandı ve sürekli emiyo ama uyuyayarak. nolucak bu emme duskunlugu bilmiyorum özellik le geceleri.

Çok uykusuzum gökçede sürekli ağlıyo:(
Kucağımda sallıyorum. Oturduğum an yine ağlıyo. Zaten adetliyim bi de karın ağrısı. Bakalım sabaha nasıl çıkcaz

Bunu merak ediyordum.

Eklentiler

• 12042914_753067011487080_6778626565167770547_n.webp
    12042914_753067011487080_6778626565167770547_n.webp
    27 KB · Görüntüleme: 66
isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim gecmis olsun canim usutmustur vuyuk ihtimal bugun sabah nehir de cok kustu uynaninca iki kere kahvalti hazirliyodum bi yere kistu bide mama sandalyesine oturttum iceriden onluk aliyim diye gittim geldigimde mama sandalyaesinin ustune kusmustu esim yanindaydi ama ama ustunu acmis bide zibinin cit citi acilmis buyuk ihtimal ondan oldu
Sizede çok geçmiş olsun canım. Mevsim geçişi böyle oluyor maalesef

Kızlaaaaaar kk'nın buluşma haberleri&aktiviteler topiği var ya.. Orda gezerken gördüm.. Facede "ümraniye oyun grubu" diye bi grup açmışlar.. Katıldım hemen, Ümraniye ve civarında olanlar katılın hemen sizde..

Sayfayı gezerken gördüm,bugün Canpark avm'de 13:30'da tanışma buluşması yapacaklarmış..

Bende istiyorumm:KK43:
Yarın eve gitcem başlayacak yine koşuşturma.
Eşimde hep annesigilde kalırdı. Kv git evinde kal demiş. Eşim evi ne hale getirdi çok merak ediyorum:KK43:
Bi anne nasil ogluna git evinde kal diyebilirki ya cok tuhaf bi kadin olmali ne yer ne icer cani bisi istese.nasil yapar enteresan

Back
X