Ben üflemeyi öğretemedim bi türlü. Ama azimliyim öğretcem inşallahaaa öyle mi. Ben canparka hiç gitmedim. Bu yakaya giderim sık sık. Orasıda yakın mı sana. Ay valla ayarlayalım bigün.
Ay sinire bak :) bende arene verdim aldığı gibi çalmaya başladı. Ama bi kaçgündür azimle ters tutarak arkadan çalmaya çalışıyor.
Ben hep ikinci olursa aren için erkek kendim için kız istiyorum diyorum. Sizde de ali yasine oyun arkadaşı geliyor. Ne güzel. Hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
Ay çok sevindim. Sağlıkla dünyaya getirir inş.
Bende burnuma piercin yaptırmıştım ama burnum bi türlü kabul etmedi. Her gece onu atmaya çalışıyordu. Bende azimle burnuma bant yapıştırıyordum tutsun diye. Ama içten öyle şiştiki dayanamayıp çıkardım. Sende böyle şeyler olmuşmuydu. Bide ben şimdi göbegime çok istiyorum ama eşim delen kişi bayan olmadan asla yaptıramazsın diyor.
Çok geçmiş olsn. Şimdi nasıl ? Sanırım üşütmüş gibi duruyor.
çok tatlı olmuş fıstık. Ben bayılıyorum böyle saça kız çocuklarında:)Eki Görüntüle 1647123 bizde palmiyelendik :)
kuzum benim ya.Beyzami yatirdim kizima corba yattim camasir astim uyandi emcek geri uykuya devam sizin bebislerde ogle uykusunda kwlkip emiyor mu
Gökçede biraz önce düştü.çok kızlıda düşmedi. Çenesini vurmadığı halde diş etleri kanadı üst tarafın