• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ıslak mendille sildim ama peceteylede sildim pecete sert gelmiş olabilir ama bizimki fazla Silmekten oldu bence zorlayarak sildim sanırım yaliyo akan sumugu diye azcık akmis olsa bile sildim sürekli.
Canım ilk günler azadın burnu da tahriş oldu kanamadı ama kurudu, ben de şu bebeklilerinde kullandığımız ince kumaş salya bezleri vardı ya onlarla silmeye başladım daha iyi

Belki gerçekten çocuk için daha iyi olacak ama o annenin anneliğini anlayamıyorum.
Baban erkek haliyle 2 çocuk bakamıyorum dese eminim pek çok kişi onaylardı kararını.
Bide anlamadığım tamam çocuk olmuyo çok zor bir durum. Ne den çocuk esirgeme kurumuna gidip gerçekten sahipsiz yavruları sahiplenmiyolarda anası babası başında olan çocukları istiyolar onada anlam veremiyorum.
Ben bebek hasretiyle yansam başkasının bebeğini hayatta annesinden ayıramazdım sanırım
Bizim komsunun da bir oğlu vardı ve ablasının çocuğu olmuyordu. Altli üstlü oturuyorlardi. İkinciye hamileydi meğer ikinciyi ablası için yapmış. Sütten kesen kadar öz annesi baktı sonra teyzesi aldı. Çocuk herseyi biliyor ve teyzesini daha çok seviyordu. Şimdi ne yapıyorlar bilmem.kadin daha sonra üçüncü çocuğunu doğurmuştu.

İçer bence tadı güzel meyve suyu niyetine annemde marmelatini yapar kusburnunun çok severim çayını da severim tabi
Ben de alıp marmelat mi yapsam acaba ben önceden iciyordum çayını tadı gayet güzel aslında icebilir
Yine son kaşık yine kusmuk :KK43: en azından balgamını attı diyip züğürt tesellisi yapıyorum :KK43:
Ece de akşam kustu bol miktarda balgam çıktı bu da iyi aslında canim en azından atıyorlar balgami
Gökçede marmelatını çok seviyo bende bulursam alıp yapcam.
Ama canım eğer c vitamini olsun diye vermek istersen çiğ yemesi lazım. C vitamini ısıyla Kaybolur. C vitamini almak için çiğ sebze meyve yemek lazım.
Ama içindeki başka şeylerde gribe falan iyi geliyo.
gökçe kesin içmez çayını
Bugun şeftali yedirdim zorda olsa yarın manava gidip meyve alayım bol bol
Belki gerçekten çocuk için daha iyi olacak ama o annenin anneliğini anlayamıyorum.
Baban erkek haliyle 2 çocuk bakamıyorum dese eminim pek çok kişi onaylardı kararını.
Bide anlamadığım tamam çocuk olmuyo çok zor bir durum. Ne den çocuk esirgeme kurumuna gidip gerçekten sahipsiz yavruları sahiplenmiyolarda anası babası başında olan çocukları istiyolar onada anlam veremiyorum.
Ben bebek hasretiyle yansam başkasının bebeğini hayatta annesinden ayıramazdım sanırım
ben de bunu anlamıyorum neden anne sevgisine muhtaç çocuklari alıp evlat edinmiyorlar birisinin kv si gelinine dogur ablana demiş gotumcesinin çocuğu olmadığı için başka bir KV gelinine dogur eltine ver demis çocuğu yok diye eltisinin çok kiziyorum böyle duydukca

Kuşburnu bol miktarda c vitamini iceriyormus gribe çok faydaliymis ama evde yok şimdi alıp evde bulundursam iyi olacak sanırım ama Ece icermi acaba
Hersabah kuşburnu reçeli yiyo hira ekmeği batirip yda kasikla. İstahta aciyo tatli olmasına rağmen. Annm kendi yapiyo hersene cok zahmetli Bnde çok severim. Kisinda Ihlamurlar birlikle kaynatiyorum iciyoruz her evde olmali bnce

Çocuk esirgemedeki çocuklar kötü diye niteleniyo bence çoğu insana göre abladan kardeşten komşudan alınan kimin olduğu belli onlar belli değil diye istemiyolar sanırım facede elif adanın annesi var orda yazıyolar ne hikayeler var

Gökçede marmelatını çok seviyo bende bulursam alıp yapcam.
Ama canım eğer c vitamini olsun diye vermek istersen çiğ yemesi lazım. C vitamini ısıyla Kaybolur. C vitamini almak için çiğ sebze meyve yemek lazım.
Ama içindeki başka şeylerde gribe falan iyi geliyo.
gökçe kesin içmez çayını
Canim sen milkshake tarifi vermistin ya goz karari yapiyorum artik demistin bir daha yazabilir misin zahmet olmazsa

Canim sen milkshake tarifi vermistin ya goz karari yapiyorum artik demistin bir daha yazabilir misin zahmet olmazsa
normalde meyveyle süt dondurulup yapıyo ama çok soğuk oluyo diye dondurmuyorum.
yarım yemek kaşığı kadar ruşeym ya da yulaf ezmesi koyuyorum. Biraz ceviz.
Sonra evde ne meyve varsa elma şeftali muz kayısı onuda ekleyip 1 tanede hurma koyuyorum tatlı olsun biraz diye robotta iyice pürüssüz olana kadar çekiyorum. Üzüm koyma ama kabukları çekilmiyo. Bi kere denedim kabukları kaldı koca koca kustu gökçe ağzına gelince. Muz ithal büyük muzlardansa yarısı normal oluyo. Sonra keçiboynuzu özü yada bal ekliyorum 1 tatlı kaşığı kadar. Baya yoğun oluyo. Pipetle çekilebilecek kıvama gelene kadarda süt koyuyorum. Süt yoksa yoğurt.

Bazende azıcık kakao ekliyorum. Ruşeym yada yulaf ezmesi yoksa bi kaç tane bebe bisküviside olur kıvam vermesi için.
Baya iğrenç bişey oluyo yani :))
Kaşıkla versem yemiyo ama pipetle içiyo benim sıpa

cilek31 cilek31 cnm cok saol bende cok giremiyorum buraya işlerden. Akşamda ruzgarı uyuturken bende 10:00 da uyuyp kalıyorum valla:KK53:

çenesi düşük hatunlar kaynatmıssınız yine bi sürü sayfa birikmis yahu nasl okuycam:KK17:başta @minnakkartal olmak üzere çalışıp da buraya bakabilen hatunları saygıyla selamlıorum:KK52:işe basladım dün cumartsi tasınıyorum cok isim var:(iki bakıcı adayımız var birini secip ptesi baslatmam lazım:( bizden bu kadar hasta bebelere gecmis olsun öpüyorum hepinizi:KK24:

Olmaaaz Aren'i mutlaka istiyorum :KK200:

Mecbur o da gelecek zaten :)

O zaman 29 ekim diyelim. Yer olarak da yine her zamanki gibi capitol diyelim de nasılsa itirazlar gelir ve yer değişir:)) yer dikitlerinizi alayım
Bana uyar :KK66:
Aren paşa gibi Adam benimki gibi haydut mu :KK66: ben kesinlikle Azadla bi yere gidemiyorum. Eşimin de iki teklifi var ben bırakırsam seni azadı sen alırsın ya da kendin gider azadı bana bırakırsın diyo. Ben tabii ki ikinci seçeneğe atladım hemen :)))
Aslında azadı çook merak ediyorum ama sen rahat edeceksen tek gel. Bende tek gelmeyi çok isterdim ama..

Anam topikte gelini olmayan bir ben mi kaldım:KK57:
Bizim de tam olarak yok :)

Kizlar yigitin burnu da çok akiyo bide arada kanla karışık akiyo neden kanlı sumuk geliyo anlamadım arada. Aka aka çok mu tahriş olduki burnunun içi.korktum da acikcacasi kanlı akintiyi bi kaç kez görünce bi doktora gotursemmi bilemedim. Keyfi Yerinde ama.
Arenin de bi ara öyle olmuştu. Dr çok çektiginiz için olmştur,serum fizyolojiyi sıkıp bırakın demişti.

Sonra evde ne meyve varsa elma şeftali muz kayısı onuda ekleyip 1 tanede hurma koyuyorum tatlı olsun biraz diye robotta iyice pürüssüz olana kadar çekiyorum. Üzüm koyma ama kabukları çekilmiyo. Bi kere denedim kabukları kaldı koca koca kustu gökçe ağzına gelince. Muz ithal büyük muzlardansa yarısı normal oluyo. Sonra keçiboynuzu özü yada bal ekliyorum 1 tatlı kaşığı kadar. Baya yoğun oluyo. Pipetle çekilebilecek kıvama gelene kadarda süt koyuyorum. Süt yoksa yoğurt.

Bazende azıcık kakao ekliyorum. Ruşeym yada yulaf ezmesi yoksa bi kaç tane bebe bisküviside olur kıvam vermesi için.
Vitamin deposu ohh. Birde canim kati meyve sikacagi yerine meyvenin kendisini yerse lifleriyle beraber daha faydali olur. Meyve suyu meyve kadar yararli degil

Canlarım herkese cook geçmişler olsun şu alıntı yapma işini becermedim bi türlü :KK43:. Kış geldiya başladı hastalıklarımız aman ateşsiz cabucak atlatalım inş.
Her msjın altında çoklu alıntı varya onu tıkla. Cvp yazmak istedigin bütün msları öyle yap. Sonra yorum yazdığımız yere gelip alıntıları ekleye basıp her msjın altına yorum yapabilirsin.. Böylece olur :)

Tesekkur ederim canim:KK200:

Mecbur o da gelecek zaten :)

Bana uyar :KK66:

Aslında azadı çook merak ediyorum ama sen rahat edeceksen tek gel. Bende tek gelmeyi çok isterdim ama..

Bizim de tam olarak yok :)

Arenin de bi ara öyle olmuştu. Dr çok çektiginiz için olmştur,serum fizyolojiyi sıkıp bırakın demişti.
Ahhh bi kızım olaaydı kaçırmazdım Areni cool çocuk ;) biz hiç bürün çekmedik şimdiye kadar, serim fizyolojik sıkıp akıtmasını bekliyorum. Şimdi de çirkin ol diyorum onu yaparken biraz çıkarıyor

Back
X